Coaching, Healing, 1 op 1 en meer

Ik ben jouw intuitieve coach. Dat wil zeggen dat ik naar jou luister, jouw energie bekijk en luister naar wat je NIET vertelt over jouw probleem. En dan pakken we de oorzaak meteen aan.

 

30 Dagen coaching via WhatsApp berichten of email.

*** NIEUW ***

Gedurende 30 dagen (te beginnen op het eerste van de maand) heb jij onbeperkt toegang (*) tot mijn kennis, coaching, inzichten en healing. Jij krijgt de kans om al jouw vragen af te vuren en jij krijgt een antwoord dat jouw pijnen zichtbaar maakt. Deze kan jij dan accepteren en loslaten.

Lijkt dit jou wat? Stuur mij een email: marieke@licht-healing.be (met jouw vragen) – ik stuur jou alle informatie die jij nodig hebt.

Kostprijs: €777 voor 30 dagen onbeperkt toegang (*)

(* Binnen respectabele uren, ik heb ook een gezin & andere klanten 🙂 – maximum 2 personen per maand )

1 op 1 sessie

Kostprijs

1 Sessie van 1u à 1u15:   €100

Boek een sessie via email marieke@licht-healing.be

Maandag 11u, 13u of 20u
Donderdag 11u, 13u
Vrijdag 9u, 11u, 13u, 15u, 17u
Zaterdag 9u, 11u

Vermeld duidelijk of je via Skype of in de praktijk een healing wenst.

Opgelet!

Ik voel perfect aan waar het probleem zich bevindt, welk jouw exacte blokkade is en hoe we die kunnen oplossen. Ik zeg dit zonder omwegen zodat we snel de blokkade kunnen wegwerken.

Ja, dit doet pijn!
Zolang jij jouw oorzaak niet onder ogen wil zien, kan jij jouw pijn niet helen.
Ik ben van mening: ‘Het innerlijk werk moet toch gedaan worden, dus waarom niet korte metten mee maken zodat jij vrij bent van pijn?’

Lijkt deze hands-on aanpak iets voor jou? Maak een afspraak.

Hoe

  • Online coaching via Skype, WhatsApp of telefonisch.
  • Healing/coaching in mijn praktijk te Meise, België.

Jij bent in controle.

Ik laat jou aan het woord. Aan de hand van jouw vragen ga ik dieper in op jouw pijn en zoeken we samen (heel intuïtief) naar de oorzaak. Dit is een gesprek dat heel vlot verloopt en voor je het weet hebben de oorzaak van jouw pijn gevonden.

Jij leidt het gesprek, ik stel gerichte vragen zodat we heel diep kunnen graven. Pijn, emoties en ongemakken hoeven niet gevoeld te worden. Ik zorg ervoor dat jij die kan afvoeren. Je hoeft jouw trauma niet te herleven, niet te beleven en in veel gevallen ook niet te herinneren. Het is voldoende om de juiste vragen te stellen zodat de pijn kan worden afgevoerd en de les kan geleerd worden.

Tijdens de gesprekken wordt jij automatisch geheeld (afstandshealing) en ik neem de nodige donkere stukken bij je weg tijdens het gesprek. Denk aan vampiers, schimmen, oude levens, oude contracten, oden/eden, en veel meer.

Je krijgt een all-in sessie op jouw maat.

Inbegrepen:

  • coaching
  • advies van jouw Ziel
  • routines
  • affirmaties
  • pendelen
  • diepgaande healing
  • reinigen energie
  • en veel meer

Ben je niet tevreden? Geld terug. Dat is mijn garantie!

 

Wat anderen zeggen

Marleen zegt:

Marieke, je windt er inderdaad geen doekjes om. Jij vond de oorzaak van mijn pijn. Het was zo simpel, maar ik kon er zelf niet komen. Dankjewel. Ik voel me bevrijd.

Suzie zegt:

Dat was heftig! Je vond een vampier die mijn energie opzoog waardoor ik altijd zo moe was. Ik ben heel blij dat ik ervan af ben en ik voel ook dat verschil. Ik heb veel meer energie en met de affirmaties ben ik veel beter afgeschermd. Boodschappen doen is niet meer zo uitputtend. Dankjewel!

Lieve zegt:

Ik kon de dood van een familielid niet verwerken. Jij hebt me geholpen om te begrijpen waarom. Het heeft me heel veel rust gegeven. Zelfs na enkele weken voel ik me veel rustiger en heb ik het gevoel dat zij mij in mijn dromen bezoekt. Dankjewel.

Tinneke zegt:

Je wist niet of je mij kon helpen met mijn dochter, maar toch gaf je het een kans. Ik begrijp haar nu. We hebben een nieuwe ochtendroutine en het gaat echt veel beter met haar en met ons. Nog niet perfect, maar dat hoeft ook niet. Dankjewel dat je haar (ook al zag je haar niet) toch kon helpen. Ons leven is zoveel aangenamer en ik merk dat zij veel meer rust heeft gevonden. En ik daarom ook.

Veel gestelde vragen

Hoe vaak komen klanten terug?

Klanten komen gemiddeld elke 2-3 maanden terug voor een nieuwe coaching sessie. Na ongeveer 2 – 4 sessies vinden zij dat zij voldoende gegroeid zijn zodat zij alleen verder kunnen.

Voor een diepgaande healingsessie, energetische healing, in de praktijk komen klanten gemiddeld 1 keer per maand.

Kan ik dit wel?

Lieve schat, iedereen kan dit. Als jij jouw leven wil veranderen en echt vooruit wil, dan kan jij dit werk doen. De vraag is, wil jij diep graven in jouw emoties en jouw verleden om jouw blokkades en patronen te doorbreken?

Wat maakt jouw coaching zo speciaal?

Ik garandeer jou dat na 1 coaching sessie jij zoveel weet over jezelf dat jij de komende weken aan de slag kan om een betere persoon te worden. Ik leg al jouw diepe pijnen bloot zodat jij ze kan aanpakken. Ik vertel jou duidelijk de oorzaak van jouw gedrag of van jouw fysieke pijn. Aan jou om de oorzaak aan te pakken of niet.

Ik heb een afspraak gemaakt, maar er is iets tussengekomen.

Stuur mij een mail via marieke@licht-healing.be en we verplaatsen jouw afspraak.

Niet wat je zoekt?

Doe mee met de wekelijkse healing op donderdagavond om 21u. Inschrijven via deze pagina.

Veel succes!