Coaching

Ben jij op zoek naar een coach die peper in jouw kont stopt zodat jij eindelijk vooruit kan in jouw leven?

Wil jij iemand die jou bij de hand neemt en via jouw Ziel communiceert wat echt werkt voor jou?

Of wil jij jouw leven omgooien zodat jij eindelijk gelukkig kan worden?

Wat jouw motivatie ook is, ik kan jou helpen. Met een zeer directe aanpak, vanuit Zielsniveau, krijg jij alles wat jij nodig hebt om door dat uitstelgedrag te komen en vooruit te gaan in jouw leven.

Wil jij jouw doelen bereiken, liever gisteren dan morgen?

Ik ben jouw intuitieve coach. Dat wil zeggen dat ik naar jou luister, jouw energie bekijk en luister naar wat je NIET vertelt over jouw probleem. En dan pakken we de oorzaak meteen aan.

Aanbod

 • 1 op 1, in de praktijk (Meise – België)

1 op 1 sessie in de praktijk te Meise

Kostprijs

1 Sessie van 1u15 – 1u30:   €100

Boek een sessie via email afspraak@licht-healing.be of via whatsapp/sms: 0498 700 313 (niet bellen)

Donderdag 9u, 11u, 13u
Vrijdag tussen 9u en 20u

Vermeld duidelijk of jij online of in de praktijk een coaching sessie wenst.

Hoe

 • Online coaching via Skype, WhatsApp of telefonisch.
 • Healing/coaching in de praktijk te Meise, België.

.

Jij bent in controle.

Ik laat jou aan het woord. Aan de hand van jouw vragen ga ik dieper in op jouw pijn en zoeken we samen (heel intuïtief) naar de oorzaak. Dit is een gesprek dat heel vlot verloopt en voor je het weet hebben de oorzaak van jouw pijn gevonden.

Jij leidt het gesprek, ik stel gerichte vragen zodat we heel diep kunnen graven. Pijn, emoties en ongemakken hoeven niet gevoeld te worden. Ik zorg ervoor dat jij die kan afvoeren. Je hoeft jouw trauma niet te herleven, niet te beleven en in veel gevallen ook niet te herinneren. Het is voldoende om de juiste vragen te stellen zodat de pijn kan worden afgevoerd en de les kan geleerd worden.

Tijdens de gesprekken wordt jij automatisch geheeld (healing) en ik neem de nodige donkere stukken bij je weg tijdens het gesprek. Denk aan vampiers, schimmen, oude levens, oude contracten, oden/eden, en veel meer.

Je krijgt een all-in sessie op jouw maat.

Inbegrepen:

 • coaching
 • advies van jouw Ziel
 • routines
 • affirmaties
 • pendelen
 • diepgaande healing
 • reinigen energie
 • en veel meer

Ben je niet tevreden? Geld terug. Dat is onze garantie!

Wat anderen zeggen

Marleen zegt:

Marieke, je windt er inderdaad geen doekjes om. Jij vond de oorzaak van mijn pijn. Het was zo simpel, maar ik kon er zelf niet komen. Dankjewel. Ik voel me bevrijd.

Suzie zegt:

Dat was heftig! Je vond een vampier die mijn energie opzoog waardoor ik altijd zo moe was. Ik ben heel blij dat ik ervan af ben en ik voel ook dat verschil. Ik heb veel meer energie en met de affirmaties ben ik veel beter afgeschermd. Boodschappen doen is niet meer zo uitputtend. Dankjewel!

Lieve zegt:

Ik kon de dood van een familielid niet verwerken. Jij hebt me geholpen om te begrijpen waarom. Het heeft me heel veel rust gegeven. Zelfs na enkele weken voel ik me veel rustiger en heb ik het gevoel dat zij mij in mijn dromen bezoekt. Dankjewel.

Tinneke zegt:

Je wist niet of je mij kon helpen met mijn dochter, maar toch gaf je het een kans. Ik begrijp haar nu. We hebben een nieuwe ochtendroutine en het gaat echt veel beter met haar en met ons. Nog niet perfect, maar dat hoeft ook niet. Dankjewel dat je haar (ook al zag je haar niet) toch kon helpen. Ons leven is zoveel aangenamer en ik merk dat zij veel meer rust heeft gevonden. En ik daarom ook.

Veel gestelde vragen

Hoe vaak komen klanten terug?

Klanten komen gemiddeld elke 2 maanden terug voor een nieuwe coaching sessie. Na ongeveer 2 – 4 sessies vinden zij dat zij voldoende gegroeid zijn zodat zij alleen verder kunnen.

Voor een diepgaande healingsessie, energetische healing, in de praktijk komen klanten gemiddeld 1 keer per maand.

Kan ik dit wel?

Lieve schat, iedereen kan dit. Als jij jouw leven wil veranderen en echt vooruit wil, dan kan jij dit werk doen. De vraag is, wil jij diep graven in jouw emoties en jouw verleden om jouw blokkades en patronen te doorbreken?

Wat maakt jouw coaching zo speciaal?

Ik garandeer jou dat na 1 coaching sessie jij zoveel weet over jezelf dat jij de komende weken aan de slag kan om een betere persoon te worden. Ik leg al jouw diepe pijnen bloot zodat jij ze kan aanpakken. Ik vertel jou duidelijk de oorzaak van jouw gedrag of van jouw fysieke pijn. Aan jou om de oorzaak aan te pakken of niet.

Ik heb een afspraak gemaakt, maar er is iets tussengekomen.

Stuur mij een mail via afspraak@licht-healing.be en we verplaatsen jouw afspraak.

Niet wat je zoekt?

Doe mee met de wekelijkse healing op donderdagavond om 21u. Inschrijven via deze pagina.

Veel succes!

Geef een reactie