1 op 1 gesprek, coaching, healing en meer

Ik ben jouw intuitieve coach. Dat wil zeggen dat ik naar jou luister, jouw energie bekijk en luister naar wat je NIET vertelt over jouw probleem. En dan pakken we de oorzaak meteen aan.

Opgelet!

Als jij een coach zoekt die jou met fluwelen handschoenen behandelt, dan ben je bij mij niet op het juiste adres. Ik voel perfect aan waar het probleem zich bevindt, welk jouw exacte blokkade is en hoe we die kunnen oplossen. Ik zeg dit zonder omwegen zodat we snel de blokkade kunnen wegwerken.

Ja, dit doet pijn!
Zolang jij jouw oorzaak niet onder ogen wil zien, kan jij jouw pijn niet helen.

Lijkt deze hands-on aanpak iets voor jou? Maak dan een keuze uit onderstaand aanbod, of laat het aan mij over om voor jou te kiezen.

Kostprijs

1 Sessie van 1u à 1u30:   €100

(Doorgaans duren sessies niet langer dan 1 1/2 uur. Indien een sessie langer nodig heeft, dan gun ik jou deze tijd of hervatten we op een later tijdstip het gesprek.)

Tijdstippen

 • Maandag 20u – 23u (online)
 • Dinsdag   20u – 23u (online)
 • Zaterdag 8u – 15u (praktijk Willebroek)
 • Andere momenten in overleg (Durf vragen!)

 

Hoe

 • Online via Skype of telefonisch.
 • In persoon op zaterdag in Praktijkhuis ’t Pleintje in Willebroek (8u – 15u).

Jij bent in controle.

Ik laat jou aan het woord. Aan de hand van jouw vragen ga ik dieper in op jouw pijn en zoeken we samen (heel intuïtief) naar de oorzaak. Dit is een gesprek dat heel vlot verloopt en voor je het weet hebben de oorzaak van jouw pijn gevonden.

Jij leidt het gesprek, ik stel gerichte vragen zodat we heel diep kunnen graven. Pijn, emoties en ongemakken hoeven niet gevoeld te worden. Ik zorg ervoor dat jij die kan afvoeren. Je hoeft jouw trauma niet te herleven, niet te beleven en in veel gevallen ook niet te herinneren. Het is voldoende om de juiste vragen te stellen zodat de pijn kan worden afgevoerd en de les kan geleerd worden.

Tijdens de gesprekken wordt jij automatisch geheeld (afstandshealing) en ik neem de nodige donkere stukken bij je weg tijdens het gesprek. Denk aan vampiers, schimmen, oude levens, oude contracten, oden/eden, en veel meer.

Je krijgt een all-in sessie op jouw maat.

Inbegrepen:

 • coaching
 • advies van jouw Ziel
 • routines
 • affirmaties
 • pendelen
 • healing
 • reinigen energie
 • en veel meer

 

Voorlopig maak je een afspraak via e-mail. Zet er jouw datum en tijd naar keuze in (en eventueel een tweede mogelijkheid) en we spreken af. Betalen gebeurt met een betaallink na afloop van de sessie, die stuur ik je op.

Ben je niet tevreden? Dan betaal je niet. Dat is mijn garantie!

marieke@licht-healing.be

Wat anderen zeggen

Marleen zegt:

Marieke, je windt er inderdaad geen doekjes om. Jij vond de oorzaak van mijn pijn. Het was zo simpel, maar ik kon er zelf niet komen. Dankjewel. Ik voel me bevrijd.

Suzie zegt:

Whoa, dat was heftig! Je vond een vampier die mijn energie opzoog waardoor ik altijd zo moe was. Ik ben heel blij dat ik ervan af ben en ik voel ook dat verschil. Ik heb veel meer energie en met de affirmaties ben ik veel beter afgeschermd. Boodschappen doen is niet meer zo uitputtend. Dankjewel!

Lieve zegt:

Ik kon de dood van een familielid niet verwerken. Jij hebt me geholpen om te begrijpen waarom. Het heeft me heel veel rust gegeven. Zelfs na enkele weken voel ik me veel rustiger en heb ik het gevoel dat zij mij in mijn dromen bezoekt. Dankjewel.

Tinneke zegt:

Je wist niet of je mij kon helpen met mijn dochter, maar toch gaf je het een kans. Ik begrijp haar nu. We hebben een nieuwe ochtendroutine en het gaat echt veel beter met haar en met ons. Nog niet perfect, maar dat hoeft ook niet. Dankjewel dat je haar (ook al zag je haar niet) toch kon helpen. Ons leven is zoveel aangenamer en ik merk dat zij veel meer rust heeft gevonden. En ik daarom ook.

 

Niet wat je zoekt?

Doe mee met de wekelijkse (gratis) meditatie op donderdagavond om 21u. Inschrijven via deze pagina.

Of ben je op zoek naar een healing? Probeer de healing op afstand.

Veel succes!