Quantum Coaching voor doorbraak in bewustzijn.

Ik help bewuste vrouwen hun frequentie te verhogen, door hen te helpen hun trauma en vorige levens los te laten, zodat ze vandaag kunnen doorbreken in het leven.

Heb jij ooit al samengewerkt met een coach? Of beter gezegd.. Heb jij al eens samengewerkt met mij als coach?

*hint hint*

Mijn coaching is uniek omdat…

…ik mijn innerlijke werk (pijn, trauma, verleden, vorige levens) zo ver heb opgelost, dat ik heel snel kan identificeren wat jou tegenhoudt. 
Een coach of therapeut kan alleen maar datgene zien (en dus oplossen) in de klant, waar hij/zij zelf is doorgegaan.

En aangezien ik zowat mijn hele verleden heb doorwerkt, begrepen en gewist – kan ik jou helpen met zowat elk probleem waar jij nu mee zit.

Mijn bewustzijn is heel groot. Mijn frequentie is heel hoog. En dat maakt mijn coaching en healing uniek.

Ik kan het werk dat een psychologe, therapeut of psychiater doet in 1 jaar, met jou bereiken in 1 sessie.
De doorbraak waar jij al zo lang naar zoekt, kan ik jou in 1 sessie geven.

Hoe zou het voelen om eindelijk die doorbraak te hebben, zodat jij vooruit kan in jouw leven en kan doen waar jij al zolang van droomt? Jij kan het leven van jouw dromen leven. Jij kan het allemaal hebben, totale overvloed.

Hoe zou het voelen om dat kindtrauma waar jij al zo lang mee rondloopt, te verwerken, zodat jij vrij bent van pijn, zorgen en verdriet? Jij bent een prachtvrouw met een prachtmissie. Jij hebt een reden om hier te zijn. Laat die pijn los zodat jij jezelf kan neerzetten zoals het hoort, krachtig.

Hoe zou het voelen om meer intuïtie te hebben, meer verbondenheid, meer overvloed, zodat het leven gemakkelijker is en alles naar jou toe komt? Minder hard werken, meer vrije tijd en meer voldoening op een gemakkelijke, vloeiende wijze. Het leven stroomt vanzelf.

Hoe zou het voelen om die negatieve patronen om te draaien naar positief, zodat jij een mooier leven met mooiere mensen kan hebben? Geen narcist of egoïst meer aantrekken, maar een liefdevolle partner.

Jouw leven reflecteert jouw beperkte onbewuste denken. Met andere woorden: al de blokkades, pijn, trauma, leugens die nog in jou zitten.
En die kan ik er met jou uithalen.

Voor wie is deze coaching / healing (je krijgt ze allebei)?

  • Je wil vooruit in jouw leven
  • Jij bent eindelijk klaar om jouw verleden los te laten
  • Jij vindt praten over een ziel/ lichtwezens/ bewustzijn / vorige levens comfortabel
  • Jij durft open zijn over jouw trauma (zonder gesprek geen doorbraak)


Ik help jou door middel van een luchtig gesprek heel diep gaan, zonder oordelen. Wat er ook gebeurd is in jouw verleden of vorige levens, we bekijken elke situatie objectief en werken er doorheen. Loslaten door begrip is heel krachtig.

Voel geen schuld of schaamte, maar maak er komaf mee. Ik oordeel niet over jouw verleden, ik help jou het oplossen. Ik help jou in 1 sessie om een grote schijf van jouw ui te pellen zodat jij eindelijk kan vliegen en in overvloed kan leven.
60 tot 90 minuten is al wat er nodig is.

Wil jij verandering?

Coaching is geheel op maat, via Zoom (video conferentie) of in persoon (praktijk Meise, België).

Een losse consultatie kost €150 en duurt ongeveer 90 minuten.

Een coaching pakket met intensieve (dagelijkse) begeleiding vanaf €1.000 (excl. Btw) – per 30 dagen. (ook voor bedrijven/ professionals)

Maak een afspraak in de kalender (klik op de knop) voor een losse consultatie (betalen achteraf) of een infosessie om een coaching pakket te bespreken (vrijblijvend).

Jij mag mij ook mailen met al jouw vragen: marieke@licht-healing.be

Over de prijs (veelgestelde vraag)

€150 voor 1 sessie is veel, althans zo lijkt het. Maar wat als jij die prijs nu loskoppelt van die ene sessie? Wat als jij in 1 sessie meer bereikt dan jij op 1 jaar met reguliere therapie zou bereiken?

Wat als jij het werk van 1 jaar in 1 sessie kan doen? Hoeveel geld spaar jij dan uit?
Hoe lang wacht jij al op die doorbraak, op overvloed, op dat ene inzicht over jouw leven waar jij al zo lang naar zoekt? Wat als deze ene sessie jou alle antwoorden geeft die jij nodig hebt?

Ik ben heel gespecialiseerd in mijn werk en ik zorg ervoor dat jij jouw doorbraak hebt (vaak binnen het eerste half uur) en daarna help ik jou nog dieper gaan in jouw blokkades (omdat het kan). Wat als €150 alles is dat nodig is om die ene doorbraak te krijgen, zodat jouw leven weer vooruit schiet?

Is het dan nog veel geld, of lijkt het meer een koopje? Dat is aan jou.

En, omdat ik 100% zeker ben van mijn kunnen, geef ik jou de garantie dat jij niet hoeft te betalen als jij geen doorbraak hebt.

Verloop van een losse consultatie

We starten het gesprek met het kort overlopen van jouw proble(e)m(en). Van daaruit bouwen we op, door middel van een vloeiend en luchtig gesprek, tot we de oorzaak vinden van jouw blokkade. (geen hypnose, geen trance, maar vol bewustzijn)

Als de oorzaak gekend is, help ik jou de oorzaak begrijpen. Waar komt ze vandaan, waarom heb jij die, van wie is ze en waarom laat jij het niet los? Als die oorzaak is weggenomen kijken we verder naar een diepere laag. We gaan dus letterlijk diep graven in jouw onbewuste denken en op zoek naar de oorzaak van jouw limieten en gedrag.

Een consultatie duurt ongeveer 90 minuten, maar kan (zeker de eerste keer) wat uitlopen.

De weken na de sessie geef ik jou ondersteuning via email en/of 1 kort opvolg gesprek (ongeveer een kwartier) om jouw vragen te beantwoorden. Gun jezelf 2 weken tijd om alle veranderingen door te voeren en te zien in jouw werkelijkheid. De sessie kan tot 6 weken doorwerken.

Deze vorm van coaching wordt ook omschreven als: regressie therapie.

Marieke Bertens, Quantum Coach

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Ik ben Marieke en heb mij gespecialiseerd in het snel verhogen van bewustzijn. Door persoonlijke ervaring heb ik mijn hele leven omgegooid in slechts 3 jaar tijd. Ik was diep depressief, chronisch ziek en uitgeput gedurende mijn hele leven. En sinds kort ben ik compleet genezen, vol energie, vol passie en ben ik succesvol. Mijn leven loopt op rolletjes.

Door anders te leren denken en heel bewust mijn frequentie te verhogen, heb ik mijn hele leven omgegooid en kan ik dingen doen die voor anderen onmogelijk lijken. Omdat mijn denken mij niet meer zo limiteert als vroeger. Ik duw elke dag mijn grenzen opzij en kijk wat er mogelijk is. Mijn hoofd is stil en mijn verleden is gewist. Als jij dat bereikt, dan is alles mogelijk.

Jij bent de enige die jou tegenhoudt, niemand anders heeft die macht. Kies wie jij wil zijn. Ik maakte die keuze ook, nu jij nog.

Ben jij klaar voor een coaching traject voor een grote doorbraak? Of wil jij graag 1 sessie nemen om te kijken wat ik voor jou kan betekenen?
Maak een afspraak via de knop.

Alles dat jij kan dromen, is voor jou mogelijk. Als jij het kan dromen maar niet kan bereiken, dan staat er iets in de weg.

Stop met jezelf te saboteren en neem jouw leven in jouw eigen handen. Als jij alles geprobeerd hebt om vooruit te geraken in jouw leven en het wil maar niet lukken? Wat houdt jou dan tegen? Wat trekt er aan jou?

Als jij dat wil weten, maak een afspraak via de kalender.

Een losse consultatie of een vrijblijvende infosessie.

Passen deze tijden jou niet?
Wil jij graag een consultatie met mij in persoon?

Mail mij op marieke@licht-healing.be
Ik ben flexibel en denk graag met jou mee om samen tot de perfecte oplossing te komen.

Adres praktijk: 1860 Meise, België

Quantum Coaching pakket voor bedrijven / clubs

Dit pakket is geheel op maat en kan zowel online als offline werk bevatten, naargelang jouw wensen (bij u op locatie).

Een pakket omvat een combinatie van (maar is niet beperkt tot)

  • Doelen stellen, probleem identificatie en oplossen
  • Consultaties: individueel en/of in groep
  • Groepsdynamiek verbeteren
  • Individuele prestaties verbeteren
  • Energie werk (energetisch reinigen van ruimten enz.)

8888

Boek via de kalender een infosessie of mail mij: marieke@licht-healing.be

Geef een reactie