Afstandshealing

Een healing helpt jou om los te laten. Deze healing doe ik VOOR jou, waardoor jij een reset krijgt in jouw energie zodat jij een nieuwe start krijgt.

Elke keer jij innerlijk werk doet (pijn en negatief denken opruimt), dan komt er veel pijn naar buiten (van vorige levens enzoverder) dat jij mag afvoeren en loslaten. Maar velen weten niet dat het nog in hen zit, en hebben geen idee hoe zij dat kunnen loslaten.

Daarom bied ik een wekelijkse healingsessie aan die ongeveer 30 minuten duurt, elke maandagavond om 21u. Ik werk op afstand omdat ik multi-dimensionaal ben. Ik ben niet gebonden aan tijd of ruimte en ik kan meerdere energieën tegelijk reinigen.

Jouw geloof hierin is belangrijk. En om jouw geloof op te bouwen, bied ik jou een risicoloze proefperiode aan, zodat jij 2 volledige healingsessies kan ervaren, zonder risico. En ben jij niet tevreden, dan schrijf jij uit met 1 klik. Het is zo gemakkelijk.

Wat kost de afstandshealing?

€1

Ja, jij kan 2 keer risicoloos deelnemen voor maar €1 (of €0,50 per sessie). Daarna betaal jij €25 per maand.

Voor die €25 krijg jij 4 of 5 healings op afstand, gedurende telkens 30 minuten – elke maandagavond om 21u.

Uitschrijven kan met 1 klik (of mail mij), uiteraard zonder vragen.

Veel gestelde vraag: Waarom is de afstandshealing zo goedkoop?

Ik kan de afstandshealing zo goedkoop aanbieden omdat deze healing op afstand is EN onbeperkt in deelnemers. Dus waarom zou ik heel veel geld vragen en jou deze kans ontzeggen? Zij die deze healing het meeste nodig hebben hebben vaak geen geld. En ik vind bereikbaarheid van deze diensten heel erg belangrijk.

Wil jij liever een persoonlijke healing? Dan kan jij via deze pagina een afspraak boeken.

Weten wat er mogelijk is? Kijk onderaan in de reacties.

Wat heeft een healing als resultaat?

 • Rust, kalmte, vrede binnenin
 • Het gevoel van vooruit te kunnen
 • Een stevigere Aura
 • Diepe gronding en verbinding
 • Sterker in jouw schoenen staan, meer zelfvertrouwen
 • Jouw hoofd is stiller
 • Minder angst
 • Meer durf, zin in het leven
 • Meer buikgevoel en intuïtie
 • Jij voelt je letterlijk lichter
 • Meer liefde die kan stromen
 • Jouw weg wordt vrijgemaakt waardoor jij weer kan dromen en doelen stellen
 • Meer tevredenheid over jouw leven
 • Geluk
 • En veel meer

Wat gebeurt er tijdens de healing?

Wie ben ik?

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Hey! Ik ben Marieke.

Uiteraard wil jij wel weten wie ik ben en wat ik kan doen, want jij wil mij vertrouwen.

Ik heb mijn talenten gaandeweg ontwikkeld (over 2 jaar) en ik ben zeer zwaar getest hierop. Eigenlijk heb ik herinnerd wat ik kan en voer ik het nu uit.

Personen helen doe ik met heel veel Liefde, omdat ik weet dat het helpt, dat het de andere een nieuwe start geeft. Ik zie een ander als heel en compleet, volledig herstelt en multidimensionaal, levend vanuit de Ziel. En die visie heelt anderen. Ik zie in iedereen zijn pijn en kan deze eruit halen. Een absoluut dankbare job die ik met veel plezier uitvoer.

Maar wat ik het allerliefste doe (vooral in droomtijd en theta-staat) is het helen van plaatsten – tempels, kathedralen, oude gebouwen, rivieren, bergen, ondergronds steden,…

Ik kan bewust astraal reizen en ik kan eender waar op Aarde (en ver daarbuiten) in energie verschijnen. Dat was een pittig leerproces en ik ben stevig getest om te kijken of ik het waard ben.

Wat ik kan, kan jij waarschijnlijk ook. Hoe meer pijn jij verwerkt en transformeert naar Liefde, hoe meer van jouw talenten ook vrij komen (want ze waren begraven onder pijn).

Ik tap in de energie van het Isis Collectief en ik werk samen met mijn Team van Lichtwezens (draken, elfen, kabouters, dolfijnen en uiteraard ook onze Familie – Pleiaden, Acturianen, Cosmic Central Race, Aards/Engelen enz.)

Maar ik heb jouw hulp ook nodig, want ik kan maar zoveel doen als jij toelaat. Hoe meer jij VERTROUWT in de healing en GELOOFT in de healing, hoe groter het resultaat is.

Na de proefperiode van 2 weken, betaal jij €25 per maand.
Elke maandag om 21u.

Ontvang een healing op afstand voor maar €1. Gun jezelf een herstart en laat jouw verleden los.
Leef bewuster en wees bewust van jouw energie. Herstel jouw aura en reinig jouw energie zo vaak als mogelijk om jou de beste kansen te geven in jouw leven. Een healing helpt jou hierbij, voor maar €1!

Veel gestelde vragen

Tijdens het tijdstip van de healing ben ik bezig (werk, hobby, sport,…)

Geen probleem. Jij hebt 2 keuzes:

 1. laat de healing toch maar binnen (en ze werkt hoor, ook als jij bezig bent)
 2. stel de healing uit tot na jouw bezigheid (jij hebt die controle ook al geloof jij dat niet)

777

Ik ben vrij van tijd en ruimte, jouw team en gidsen ook. Dus als jij vindt dat jij die healing best op een later tijdstip wil ontvangen, dan kan dat. Dat gebeurt automatisch. Ja, het is zo magisch!

Ik begrijp het niet, hoe kan zoiets op afstand?

Omdat wij allemaal multi-dimensionaal zijn en eerst energie zijn en dan pas een lichaam. Mijn lichaam is slechts een tijdelijk voertuig zodat mijn Ziel ervaringen kan opdoen.

Als jij jouw lichaam, dat zeer beperkt is weglaat, dan kan jij opeens veel meer. Met jouw energie kan jij ongelofelijk mooie dingen doen. Alleen zijn wij dat vergeten.

Kortom, wij zijn allemaal los van tijd en ruimte. Tijd en ruimte zijn maar een illusie. Dus als ik mijn healing doe, ben ik bij alle deelnemers tegelijk aanwezig, in energie (want dat kan). En als jij deze later aanvraagt of jij slaapt, dan werken onze teams verder aan jou. Vele deelnemers dromen over mij die nacht – maar is het dan wel een droom? Of is het realiteit?

Ik kan mijn ervaringen vertellen en mijn resultaten delen over deze afstandshealing. Maar jij dient te geloven in de ervaring. Als jij niet gelooft dat het kan, dan kan het niet. (net zoals met alles in jouw leven – wat jij denkt dat onmogelijk is, is dat ook)

Na de proefperiode van 2 weken, betaal jij €25 per maand.
Elke maandag om 21u.

Wat anderen vertellen over deze afstandshealing:

Geef een reactie