Engelenpoort Meditaties

Engelenpoort Meditaties voor een nieuwe start.

In november 2019 mocht ik 4 meditaties opnemen met een wondermooi publiek. En tijdens die live meditaties in groep (en online), creëerden wij voor onszelf een nieuwe realiteit.

Wil jij een nieuwe realiteit? Jouw leven transformeren naar jouw natuurlijke staat? Overvloed vanuit de Ziel.

Het is mogelijk.

Sterker nog, het is jouw geboorterecht. En deze Engelenpoort meditaties helpen jou met het vinden van de balans in jezelf, de kracht in jezelf en jouw zielsmissie. Deze 4 meditaties helpen jou leven vanuit jouw Ziel.

De eerste Engelenpoort meditatie doet dit:

In de 1/11 meditatie deden we het volgende:

* We balanceerden onze mannelijke en vrouwelijke energie
* Daarna vonden we ons centrum waarin onze energie gewoonweg stroomt als een wilde rivier – onstopbaar en vol vertrouwen
* We leerden onze focus vinden in dat moment van verbinding
* We kregen een massale download die onze Zielsmissie vergemakkelijkt
* En we leerden ademen, diep ademen om die verbinding te gronden

En toen ik wou afronden gebeurde dit:

* We stelden onszelf een vuurtje voor in onze buik, achter de navel.
* En dat vuurtje werd met elke ademhaling sterker en sterker en uiteindelijk hebben we de hele Aarde in vuur en vlam gezet en hebben wij op de hele wereld elk vuurtje in elke persoon aangestoken.

Nu DAT is pas mediteren.

DAT gevoel was adembenemend, prachtig, vol vuur en passie en het maakte mij warm.

En die meditatie was slechts het voorprogramma op 11/11, de dag van de Engelenpoort. Op 11/11 hebben we nog 3 live meditaties opgenomen die minstens even krachtig waren.

Ook al zijn we nu weken later, deze meditaties hebben nog steeds ongelofelijk veel kracht. Ze zijn opgenomen met alle mogelijke luisteraars in gedachten, waar ook in de toekomst. En dat maakt deze meditaties een ware transformatie voor jouw energie.

Wil jij ook toegang tot alle 4 de meditaties?

Ze zijn van jou voor €19 en je kan onmiddellijk aan de slag gaan.

Na betaling ontvang jij een mail waarin jij een pdf bestand kan downloaden. In dat bestand staat een voorbereidende oefening (voor nog meer kracht) en 4 links naar verborgen YouTube video’s.

Wat is de Engelenpoort?

De Engelenpoort is de 11/11 Poort naar de Hemel.

Wie net aan haar reis naar bewustzijn begint, ziet heel vaak het getal 11.11 op de klok. Die cijfers staan symbool voor een nieuw begin, ze staan symbool voor 2 grote poorten, waarbij elke 1 voor een deur staat.

11.11 is zowat het meest opgezochte engelengetal en staat voor een nieuw begin, nieuwe mogelijkheden en verlichting. Wie vaak 1111 ziet, wordt wakker voor een nieuw leven.

De 11.11 poort vindt plaats op 11 november, elk jaar opnieuw. En deze dag staat wereldwijd gekend als de Engelenpoort en als nieuw begin. Het is de krachtigste dag om een nieuw leven op te bouwen en wereldwijd wordt er massaal gemediteerd.

Het resultaat van die meditaties is fenomenaal. Iedereen die op 11 november mediteert weet in haar diepste binnenste dat er een grote transformatie plaatsvindt in zichzelf en collectief (de Aarde).

In 2019 deden wij met licht-healing ook mee. Op 1/11 deden we een voorbereiding die ik later de ‘Drakenvuur’ meditatie zou noemen. Het was een voorproefje op 11/11.

Op 11/11 lieten we absurd veel bagage los en wandelden we als een nieuwe ik de poorten van de Hemel binnen. We gaan 3 keer naar de Lichtstad en elke keer hebben we een andere ervaring die ons alle 3 dichter bij onze kern laten komen.

Als jij op zoek bent naar jouw reden van bestaan, dan zijn deze 4 Engelenpoort meditaties voor jou.

Na betaling kan jij onmiddellijk aan de slag gaan.

Na betaling ontvang jij een mail waarin jij een pdf bestand kan downloaden. In dat bestand staat een voorbereidende oefening (voor nog meer kracht) en 4 links naar verborgen YouTube video’s.

Wil jij transformatie in jouw leven? Ben jij jouw leven beu en mag het eens wat anders zijn? De Engelenpoort meditaties helpen jou om jouw transformatie naar jouw Ziel te vergemakkelijken. Klik voor meer informatie.
#zielskracht #andersdenken #bewustleven #lichtwerker