Healing op afstand, alle informatie op een rij.

Wil je een healing op afstand ervaren, maar weet je niet goed wat je te wachten staat?

Ik probeer hier zoveel mogelijk informatie te geven om je gerust te stellen.

Een healing op afstand is in basis niet meer dan jij die zich openstelt voor het ontvangen van pure liefde. En ik help je om je op je gemak te voelen zodat jij meer kan en wil toelaten.

>>> Inschrijven voor een webinar doe je HIER. <<<

Wat is een healing op afstand?

Ik werk met energie en ik ben in staat om energie naar jou te sturen. Ik bied je helende energie aan.

Jij kiest (bewust of onbewust) of, en hoeveel energie je toelaat.

Ben je bijvoorbeeld wat angstig, dan laat je zeer weinig energie toe. Iemand die er volledig voor open staat, krijgt een hele energetische douche.

Jij bent in controle, altijd en overal. Vind je het maar niets, dan zeg je stop. Het houdt onmiddellijk op. Jij bent de baas over jouw lichaam en geest.

De energie die ik je aanbied is helend voor je hele ‘IK’. Alle lagen van je IK kunnen worden geheeld. Soms werkt het subtiel en merk je er weinig van, soms is het zeer in your face en heb je prachtige ervaringen.

Alle energie die ik je aanbied is 100% liefdevol en komt rechtstreeks van de Bron. Ik ben slechts een kanaal. Zie het als een kraan waar water door stroomt. Ik ben de kraan, de energie is het water. Jij kiest of je onder de kraan staat, of je er eens aan voelt met je vinger of je hand. Jij bent in controle, ik bied het enkel maar aan.

>>> Inschrijven voor een webinar doe je HIER. <<<

Wat doet een healing op afstand?

Ik stuur je helende energie die 100% liefdevol is.

Verwacht geen mirakels. 1 Sessie zal je niet miraculeus genezen (en als het dat wel doet, stuur me zeker een mailtje!).

Wat doet het dan wel?

De energie die jij toelaat in je systemen, krijgt de kans om blokkades, oud zeer, pijn, verdriet en veel meer op te lossen of los te weken. Jij kiest zelf (onbewust) waar de energie naartoe wordt gestuurd in je lichaam. Dat wat eerst moet worden opgelost, krijgt eerst aandacht.

De healings die ik doe, worden dus eigenlijk geleidt door jouw lichaam/Ziel. Ik bepaal niet wat de energie in jouw lichaam moet doen, dat doe je zelf (onbewust).

De eerste keren kan het zijn dat je niet veel ervaart. Misschien voel je wat druk op je schouders, tintelingen op een pijnlijke plek of overkomt je een gevoel van totale vrede. De ervaringen zijn legio, en geen 2 healings ervaar je op dezelfde manier.

Wat je ook ervaart, je laat een helende energie toe om je (oude) pijnen te verwijderen. En door die pijnen even aan te raken, begint een mooi helingsproces van aanvaarden en loslaten.

En dat proces heelt je lichaam.

Fysieke pijn is een uiting van emotionele blokkades.

Ken je die spreekwoordelijke ‘rugzak’ of ‘de last’ op je schouders?

Er zit waarheid achter. Als je je verleden kan loslaten, dan valt die last van je schouders en voel je je opgeluchter.

Door helende energie toe te laten, kan die rugzak liefdevol worden leeggemaakt.

Dat is wat er gebeurd.

De eerste keren dat je een healing toelaat is het niet belangrijk wat je ervaart, maar wel hoeveel je durft toelaten.

Probeer gratis een healing op afstand uit. Ervaar hoe het voelt, wat het voor je lichaam en geest kan betekenen. + een antwoord op al je vragen! #energie
Pin deze afbeelding op Pinterest, zodat ik meer mensen kan bereiken!

Wat moet ik doen?

Log in op het webinar, via de link die ik je via e-mail stuurde. Zo kan je mij zien, weet je wat er gebeurd en kan ik je begeleiden en je vragen beantwoorden. Er is een chatfunctie die alleen ik kan zien (voor je privacy).

Kijk je niet mee via het webinar?

Enkele minuten voor de start van de healing op afstand, ga je op een stil plekje rustig zitten. Zo’n 10 minuten na de start van het webinar, begint de echte healing.

Zorg ervoor dat je niet gestoord kan worden, zet schermen uit en je gsm op stil.

Ga comfortabel rechtop zitten, je voeten stevig op de grond (bij voorkeur blote voeten). Door je voeten stevig neer te zetten, heb je een betere afvoer van negatieve energie.

Leg je handen in je schoot, dat helpt ook met afvoeren van negatieve energie.

Je staartbeen en voetzolen functioneren als een soort afvoerpijp voor energie. Alles wat niet meer bij jou hoort (pijn, oud zeer, verdriet, blokkades,..) worden langs deze kanalen afgevoerd.

Door je handen in je schoot te leggen en je voeten stevig op de grond te zetten, geef je een signaal aan je lichaam dat het negatieve energie mag afvoeren. Het helpt je genezingsproces.

De avond zelf en de volgende dag drink je voldoende zuiver (ongezoet) water. Dit helpt om het ‘vuil’ van de blokkades sneller af te voeren.

>>> Inschrijven voor een webinar doe je HIER. <<<

 

Veel gestelde vragen

Ik ga op vakantie. Kan ik nog deelnemen?

Ja hoor!

De energie die ik stuur staat los van ruimte en tijd. Je kan hem altijd en overal ervaren als je je ervoor openstelt. De plaats waar je je bevindt maakt niks uit. Ik stuur deze healings de wereld rond.

Als ik op vakantie ben, doe ik ook healings. Je merkt er niets van dat ik niet thuis ben.

Ik woon in Amerika, kan ik ook deelnemen?

Ja hoor!

Ik stuur mijn energie de wereld rond. Ik garandeer je dat het bij jou even goed werkt als bij iemand die naast me staat.

Werkt het ook bij kinderen?

Absoluut!

Het was mijn dochter van 4 jaar oud die me vertelde wat ik met mijn handen doe. Zij is zo gegroeid (en gekalmeerd) door mijn healings, net als mijn andere dochter en de kinderen van vrienden.

De kinderen van nu staan zoveel meer open om deze energie te ontvangen. Ze hunkeren er als het ware naar. Het maakt niet uit of ze slapen of wakker zijn. Het is vooral belangrijk dat ze even rustig zijn.

Wat kan ik ervaren?

Zoveel.

Er zijn geen 2 healings hetzelfde. Je zal dus elke keer iets anders ervaren.

Enkele ervaringen die je kan hebben (maar dit is absoluut niet alles)

 • Tintelingen ervaren
 • Heel warm of koud worden
 • Voelen alsof iemand je masseert op je pijnen
 • Kippevel
 • Kleuren zien
 • Geeuwen (absoluut normaal hoor)
 • Stemmen, muziek horen
 • Huilen
 • Zweten
 • Rillen
 • Zware benen krijgen (alsof je vastplakt aan de grond)
 • Neergedrukt voelen in je stoel (dat is goed)
 • Allerhande emoties ervaren (verdriet, pijn, woede, angst,..)
 • Flashes van herinneringen krijgen
 • En zoveel meer.

 

Wie volledig openstaat voor healings, kan in 1 healing de hele lijst ervaren. Als je wat angstig tegenover deze healings staat, dan kan het zijn dat je enkel lichte druk in je hoofd ervaart, of niets (maar wel een zalige nachtrust hebt).

Zeker de eerste keren dat je een healing toelaat is het niet belangrijk wat je ervaart, maar wel hoeveel je durft toelaten.

 

Heb je nog vragen?

Zet ze in de facebookgroep of stel ze tijdens het webinar.