Wekelijkse Meditatie

Hoe zou het voelen om jouw pijn en blokkades te verwijderen uit jouw leven? Hoe zou een leven zonder pijn en angst zijn voor jou?

Toen ik in maart 2017 mijn noodkreet lanceerde naar het Universum, kwam het antwoord in de vorm van engelenmeditaties. En wat waren die krachtig.

Elke dag, gedurende 3 maanden, deed ik 1 (of soms wel 5) meditaties en ik heelde mijn energie, van buiten naar binnen. Door elke dag 1 meditatie te doen leerde ik voornamelijk loslaten en mijn lichaam helen. Ik leerde stilaan wie ik echt ben, ik leerde weer dromen en mezelf vinden.

2 jaar later mediteer ik nog steeds dagelijks (tussen 1 en 4 uur per dag). En dat is (naar mijn mening) 1 van de belangrijkste redenen waarom ik vandaag kan wat ik kan, en doe wat ik doe. Ik vond mezelf door stilte en door actief los te laten. Meditaties hebben mij geholpen om de kracht in mezelf te vinden, die innerlijke leiding die mij elke dag vooruit helpt. En die ervoor zorgt dat ik leef op mijn voorwaarden, vanuit Liefde en Vrijheid.

Elke donderdagavond om 21 uur doe ik mijn persoonlijke meditatie online, in groep. Jij kan vanuit het comfort van jouw woning meedoen en diep gaan (echt diep gaan, super diep gaan) en transformeren. Daarna krijg jij de kans om AL jouw vragen te stellen, al dan niet gerelateerd aan de meditatie.

Doe mee en laat jouw verleden los.

Doe mee met de online groepssessies, op donderdag om 21u

777

OF

Probeer de gratis healing: Basis Healing Sessie

Verloop van een meditatie

De meditatie wordt gehost op het webinargeek platform. Je hoeft er niets voor te downloaden, het speelt in jouw internet af.

Hoe ziet zo’n sessie eruit?

 • Start om 21u
 • 10 minuten kennis om de meditatie te versterken
 • een geleide meditatie van 30 – 40 minuten
 • Vraag en Antwoord Sessie (vrijblijvend)
 • Einde ten laatste om/rond 22u

777

Je krijgt de opname toegestuurd. Ook al kan je er live niet bijzijn, je kan toch genieten van deze heerlijke, diepgaande meditaties – gedurende 10 dagen. Het staat je vrij deze meditatie zo vaak je wil te herhalen voor nog betere resultaten.

Een meditatie in groep werkt heel diep door in jouw energie en kan een ware transformatie teweeg brengen als jij daarvoor open staat. Dat komt omdat de energie versterkt wordt door elke persoon die dezelfde intentie heeft, binnen 1 groep. Ik zet voor jullie een ‘energetisch grid’ neer waarmee jij automatisch verbindt. En elke persoon versterkt dat net (dat grid) met zijn intentie, waardoor de kracht exponentieel verhoogd wordt.

Is dit te technisch? Sorry 🙂 Ik vind het absoluut geweldig om het hoe en waarom uit te leggen. Leg het naast jou neer en geniet van de ervaring (zonder het hoe en waarom).

Wat zijn de voordelen van een meditatie in groep?

 • Eenvoudiger loslaten van trauma, pijn, verdriet, schuld, woede,…
 • Meer rust in jouw hoofd
 • Een kalmte die over jou ligt
 • Meer visie, doelgericht
 • Jij kan weer vooruit in jouw leven, dat blok dat in de weg staat is weg
 • Meer genegenheid en Liefde voor jezelf
 • Een gemakkelijker leven vanuit flow
 • Meer connectie met jouw Ziel en jouw Hart

777

Deze geleide meditatie zorgt ervoor dat jouw blokkades die uitstelgedrag teweeg brengen, oplossen. Jij voelt jou letterlijk lichter, waardoor jij weer vooruit kan in jouw leven. Jij krijgt weer zin in het leven, passie en een doel.

Elke donderdagavond om 21u gaan we diep graven in ons verleden en laten we pijn, angst en trauma los.

Het is een actieve meditatie of visualisatie waarbij jij ZELF leert om jouw pijnen te zien, te voelen, los te laten en te vergeven. Jij leert technieken om zelf los te laten. Jij leert jouw innerlijke leiding vinden, jouw pijn loslaten (zodat jij dat altijd kan doen) en jij leert verbinden met jouw Ziel.

Tijdens deze meditaties leer jij gronden, beschermen, loslaten, vergeven, in je kracht staan en zoveel meer.

Doe mee! Schrijf jou in. – Klik hier.

 

Overzicht geleide meditaties op youtube

Via de link ga je naar de opgenomen meditatie op mijn Youtube Kanaal. Deze zijn allemaal live opgenomen met een groot publiek (in 2019). De voor- en na- babbel is meestal weggehaald. De meditatie begint onmiddellijk.

Wekelijkse healing sessie mee te volgen. Schrijf je hier in. Wees een poort om meer liefde naar de Aarde te sturen.

Instructies:

Ga comfortabel zitten of lig neer met jouw ogen gesloten.
Drink voor- en achteraf voldoende zuiver water (geen kraanwater) – of gezuiverd water door kristallen.

Kies instinctief een meditatie. Kijk niet te veel naar wat jij wil, maar voel wat jij NODIG hebt.
Veel succes!