Thema Meditaties

Hoe zou het voelen om jouw pijn en blokkades te verwijderen uit jouw leven?
Hoe zou een leven zonder pijn en angst zijn voor jou?

De energie is veranderd en we gaan in onze Kracht staan. We gaan de zaadjes die gepland zijn in de herfst/winter, laten uitkomen in de lente. Het voorbereidende werk wordt nu gedaan. Februari en maart staan in het teken van Doorgaan, Kracht, Macht en Leiderschap. Durven laten zien wie jij bent. Durven doorzetten en het leven scheppen / manifesteren dat jij echt verdient.

Vanaf nu gaan we verbinden met de Zon – Sol, om de kracht in onszelf te gronden. Het worden stevige meditaties.

Liever verbinden met de Aarde zodat jij de Liefde van jezelf leert kennen? Klik hier voor alle eerdere meditaties van dit proces. We bouwen daarop verder.

Doe mee en laat jouw verleden los.

Doe mee met de online meditaties.

(Weet je niet of dit wat voor jou is? Onderaan de pagina staat een lijst met eerder opgenomen meditaties. Begin eventueel daarmee.)

Transformatie Meditatie

Nederlands Betalend

Er is een replay voor 20 dagen per meditatie. Elke meditatie dient apart betaald te worden en kost €11. Een betalende meditatie in groep haalt een kracht x10 omdat er meer energie wordt uitgewisseld.

777

Opgelet! Ik heb een zeer directe aanpak. Dit is GEEN zeemzoete meditatie, maar een stevige meditatie waarin wij veel werk verzetten en ons denken diepgaand transformeren. Ik praat soms snel, zodat jouw hoofd geen tijd heeft om er tussen te komen. Verstand op nul en geef jezelf over aan de ervaring.

Het is mogelijk dat jij na afloop (of de dagen na de meditatie) lichamelijk ongemakken ervaart. Zoals met elke healing kan het zijn dat – door veel los te laten – nieuwe patronen en nieuwe pijnen zichtbaar en voelbaar worden. Dat is de manier waarop jouw lichaam aan jou toont dat jij nog blokkades hebt en oud zeer. Vertroetel jezelf, wees zacht voor jezelf en geef jezelf de Liefde die jij nodig hebt. Het is maar tijdelijk.

Meditatie heeft mijn leven veranderd en het was een godsgeschenk dat ik het leerde kennen. Ken jij ook de kracht van mediteren?

Doe mee met de meditaties en graaf heel diep in jezelf waardoor jij:

 • letterlijk een beter persoon wordt
 • transformeert
 • jouw verleden, trauma en pijn loslaat
 • jezelf leert helen
 • de kracht van jouw denken leert ontdekken
 • balans vindt in jezelf
 • jouw Ziel spreekt gemakkelijker naar jou
 • talenten en expertises worden ontwikkeld
 • downloads komen gemakkelijker binnen
 • en dat alles integreert in jouw dagelijkse leven

Verloop van een meditatie

De meditatie wordt gehost op het Webinargeek Platform. Je hoeft er niets voor te downloaden, het speelt in jouw internet af.

Klik op de link van de meditatie waaraan jij wil deelnemen. Die link brengt jou naar een registratie pagina op WebinarGeek (het platform die ervoor zorgt dat er live sessies kunnen plaatsvinden).

Op die registratiepagina kies jij een datum, vul jij jouw voornaam (of een nickname) en jouw emailadres in. Als jij jou inschrijft wordt je naar een betaalpagina geleid (je kan ook later betalen als het jou nu niet past).

Na inschrijving krijg jij een mail dat de inschrijving succesvol was. 24 u en 1 uur voor de start van de online meditatie ontvang jij nog een herinneringsmail. Heb jij nog niet betaald? Dan dien je dit nog te doen voordat jij live kan deelnemen. Klik op de link in de mail en dan kom je eerst in de betaalomgeving terecht en daarna kan je aan het webinar deelnemen.

Hoe ziet zo’n sessie eruit?

 • max 10 minuten kennis om de meditatie te versterken
 • een geleide meditatie van ongeveer 40 minuten
 • Vraag en Antwoord Sessie (vrijblijvend)
 • Duurtijd ongeveer 1 uur

777

Je krijgt de opname toegestuurd (staat vermeld). Ook al kan je er live niet bijzijn, je kan toch genieten van deze heerlijke, diepgaande meditaties – gedurende 20 dagen. Het staat je vrij deze meditatie zo vaak je wil te herhalen voor nog betere resultaten.

Een meditatie in groep werkt heel diep door in jouw energie en kan een ware transformatie teweeg brengen als jij daarvoor open staat. Dat komt omdat de energie versterkt wordt door elke persoon die dezelfde intentie heeft, binnen 1 groep. Ik zet voor jullie een energetisch veld neer waarmee jij automatisch verbindt. En elke persoon versterkt dat veld met zijn intentie, waardoor de kracht exponentieel verhoogd wordt.

Is dit te technisch? Ik vind het absoluut geweldig om het hoe en waarom uit te leggen. Leg het naast jou neer en geniet van de ervaring (zonder het hoe en waarom).

Wat zijn de voordelen van een meditatie in groep?

 • Eenvoudiger loslaten van trauma, pijn, verdriet, schuld, woede,…
 • Meer rust in jouw hoofd
 • Een kalmte die over jou ligt
 • Meer visie, doelgericht
 • Jij kan weer vooruit in jouw leven, dat blok dat in de weg staat is weg
 • Meer genegenheid en Liefde voor jezelf
 • Een gemakkelijker leven vanuit flow
 • Meer connectie met jouw Ziel en jouw Hart
 • Transformatie

777

Deze geleide meditatie zorgt ervoor dat jouw blokkades die uitstelgedrag teweeg brengen, oplossen. Jij voelt jou letterlijk lichter, waardoor jij weer vooruit kan in jouw leven. Jij krijgt weer zin in het leven, passie en een doel.

Bij elke meditatie graven we diep in ons verleden en laten we pijn, angst en trauma los.

Het is een actieve meditatie of visualisatie waarbij jij ZELF leert om jouw pijnen te zien, te voelen, los te laten en te vergeven. Jij leert technieken om zelf los te laten. Jij leert jouw innerlijke leiding vinden, jouw pijn loslaten (zodat jij dat altijd kan doen) en jij leert verbinden met jouw Ziel.

Tijdens deze meditaties leer jij gronden, beschermen, loslaten, vergeven, in je kracht staan en zoveel meer.

Overzicht geleide meditaties op youtube

Via de link ga je naar de opgenomen meditatie op mijn Youtube Kanaal. Deze zijn allemaal live opgenomen met een groot publiek (in 2019). De voor- en na- babbel is meestal weggehaald. De meditatie begint onmiddellijk.

Wekelijkse healing sessie mee te volgen. Schrijf je hier in. Wees een poort om meer liefde naar de Aarde te sturen.

Instructies:

Ga comfortabel zitten of lig neer met jouw ogen gesloten.
Drink voor- en achteraf voldoende zuiver water (geen kraanwater) – of gezuiverd water door kristallen.

Kies instinctief een meditatie. Kijk niet te veel naar wat jij wil, maar voel wat jij NODIG hebt.
Veel succes!

Geef een reactie