Wekelijkse Healing

Elke donderdag doen we een gratis meditatie die jouw Vrouw en Man Binnenin weer in balans brengt. Gewoon proberen, je wordt er altijd lichter van.

(klik op de datum om je gratis te registreren)

Verloop van een webinar – meditatie.

  • Start om 21u
  • 5 minuutjes welkom moment
  • een healing van 30 – 40 minuten
  • Vraag en Antwoord Sessie (vrijblijvend)
  • Einde ten laatste om 22u

Je krijgt de opname toegestuurd. Ook al kan je er live niet bijzijn, je kan toch genieten van deze heerlijke, diepgaande meditaties – gedurende 7 dagen. Het staat je vrij deze meditatie zo vaak je wil te herhalen voor nog betere resultaten.

Alle meditaties staan vanaf nu op mijn youtube kanaal – voor een overzicht, kijk onderaan deze pagina.

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

Deze webinars zijn en zullen altijd gratis blijven. Het is namelijk mijn Zielsdoel om de wereld te genezen (stel je voor!) en om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Zij die deze heling het meeste nodig hebben, hebben vaak geen geld, hebben een slechte gezondheid en zitten in slechte relaties. Om hen die extra push te geven, heb ik het geldelijke stuk weggelaten. Zo hebben zij weer 1 excuus minder om zichzelf te helen en iets beter naar zich toe te trekken.

Geniet ervan en deel deze meditaties zoveel mogelijk!

Wil je mijn werk toch ondersteunen, overweeg een donatie via deze via deze Paypal-link.
Dit is geheel vrijblijvend en ik wil je nu al ontzettend bedanken, recht vanuit mijn hart.

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

Ik werk met energie en ik zet jouw energetisch veld (o.a. je aura) in het Licht. Dat Licht schijnt op donkere, pijnlijke stukken, waardoor deze gezien worden. Als jij jouw pijn erkent, dan heeft die pijn zijn werk gedaan en hoeft deze niet meer te bestaan. Deze pijn wordt afgevoerd en jij maakt plaats voor nieuwe dingen zoals geluk, liefde en overvloed.

Ik experimenteerde volop met energie, ik leerde ontzettend veel en vandaag durf ik eindelijk uit te komen voor wie ik echt ben: een healer. Ik werk met het Licht, met Energie.

Ik kan je vertellen wat ik wil, maar daar ervaar jij niet veel bij.

Waarom probeer je het zelf niet uit? Elke week, op donderdagavond, kan je meedoen met een gratis online meditatie om jouw lichaam en energie te zuiveren en te helen.

Het is een actieve meditatie waarmee we diep naar onze innerlijke pijn zoeken. We zoeken, vinden deze en dan gaan we positieve energie in de plaats zetten.

Tijdens deze healings leer je gronden, beschermen, loslaten, vergeven, in je kracht staan en zoveel meer. Gewoon proberen, je hebt niks te verliezen.

Zie ik je daar?

X Marieke

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

Overzicht vorige healings

Via de link ga je naar de opgenomen meditatie op mijn Youtube Kanaal. Deze zijn allemaal live opgenomen met een groot publiek. De voor- en na- babbel is weggehaald. De meditatie of healing begint onmiddellijk.

Instructies:

Ga comfortabel zitten of lig neer met jouw ogen gesloten.
Drink voor- en achteraf voldoende zuiver water (geen kraanwater) – of gezuiverd water door kristallen.

De meest recente meditatie staat bovenaan – het thema van het webinar staat erbij, zo kan je beter een keuze maken. Veel succes!

2018