Healingwebinar – Healing op Afstand

Je zag op tv dat ik aan Raisa een afstandshealing gaf (bekijk het hier). En je denkt: “Wat is dat nu precies?”

Ik werk met energie en ik zet jouw energetisch veld (o.a. je aura) in het licht. Dat licht schijnt op donkere, pijnlijke stukken, waardoor deze gezien worden. Als je je pijn erkent, dan heeft die pijn zijn werk gedaan en hoeft deze niet meer te bestaan. Deze pijn wordt afgevoerd en je maakt plaats voor nieuwe dingen zoals geluk, liefde en overvloed.

Energetisch werk is niet iets dat je op school leert, en daarom hebben we er allemaal grote twijfels bij. Wat ik doe gaat tegen de mening van de maatschappij in, het werd niet aangeleerd.

Maar is het daarom fout? Kan het daarom niet goed zijn voor je?

Toen mijn dochter me vertelde wat ik doe, dacht ik dat ze compleet gek was. En tegelijk plantte ze een zaadje dat groeide tot een prachtige bloem. Ik was verscheurd door twijfel – m’n hoofd dat zei dat m’n kind gek was, en m’n hart dat zei ‘dit is wie je echt bent’.

Ik experimenteerde volop met energie, ik leerde ontzettend veel en vandaag durf ik eindelijk uit te komen voor wie ik echt ben: een lichtwerker. Ik werk met het licht, met energie.

99% van iedereen die bij mij een webinar volgt bedankt mij voor deze ervaring. 99% voelt zich anders, rustiger, lichter, meer bij zichzelf.

Ik kan je vertellen wat ik wil, maar daar ervaar je niet veel bij. Daarom geef ik je vrijblijvend de kans om een healing webinar bij te wonen. Het is volkomen gratis en je leert mij kennen én wat ik doe. Je ervaart wat het is om energetisch in balans te komen.

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

Gratis Healing Webinars

Neem je de uitdaging aan?

(klik op de datum om je te registreren)

 

Engelstalige webinars: KLIK HIER

 

Er wordt geen opname toegestuurd.

Verloop van een webinar.

  • Start om 21u
  • 5 minuutjes welkom moment
  • een healing van 15 à 20 minuten
  • Vraag en Antwoord Sessie (max 30 min – vrijblijvend)
  • Einde ten laatste om 22u

 

Wil je weten wat je kan ervaren? Deze opsomming geeft je een idee.

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

Deze webinars zijn en zullen altijd gratis blijven. Het is namelijk mijn Zielsdoel om de wereld te genezen (stel je voor!). En om zoveel mogelijk mensen te bereiken, besloot ik deze webinars gratis aan te bieden.

Zij die deze heling het meeste nodig hebben, hebben vaak geen geld, hebben een slechte gezondheid en zitten in kapotte relaties. Om hen die extra push te geven, heb ik het geldelijke stuk weggelaten. Zo hebben zij weer 1 excuus minder.

Zoals alles in het Universum, werken ook deze webinars nog beter als je iets terug geeft. Ik krijg meermaals de vraag of men toch niet kan betalen.

Als je je hiertoe geleid voelt, kan je een vrije gift doen (€2 of meer) via de knop.

 

Klik op ‘Add to Cart’, klik op het bedrag en verander het.
Daarna kan je betalen.

De vrije giften worden gebruikt om de webinar software te bekostigen. Ik, Gaia en alle deelnemers danken je vanuit onze harten voor jouw vrije gift.

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

aanvullend programma

 

Wil je verder op je zoektocht naar geluk?

Volg het ‘Ik Hou Van Mezelf’ Programma. In minder dan 14 dagen tijd leer jij om meer van jezelf te houden. Je leert korte oefeningen, die in totaal 5 minuten duren per dag, om positiever over jezelf te denken en daardoor positiever in het leven te staan.

Het programma vind je HIER (klik hier), en ook meer informatie over het programma.

 

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.