Wekelijkse Meditatie

Elke donderdag doen we een gratis meditatie die jouw Vrouw en Man Binnenin weer in balans brengt. Gewoon proberen, je wordt er altijd lichter van.

(klik op de datum om je gratis te registreren)

 

Verloop van een webinar – meditatie.

  • Start om 21u
  • 5 minuutjes welkom moment
  • een meditatie van 20 à 30 minuten
  • Vraag en Antwoord Sessie (max 30 min – vrijblijvend)
  • Einde ten laatste om 22u

 

Er wordt doorgaans geen opname toegestuurd.

Wil je weten wat je kan ervaren? Deze opsomming geeft je een idee.

 

Ik krijg meer en meer de vraag om een donatie te mogen doen vanwege deze meditaties. Indien je dat wil, kan je dat via deze Paypal-link doen, of via deze link (bancontact/Ideal).
Dit is geheel vrijblijvend en ik wil je nu al ontzettend bedanken, recht vanuit mijn hart.

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

Deze webinars zijn en zullen altijd gratis blijven. Het is namelijk mijn Zielsdoel om de wereld te genezen (stel je voor!) en om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Zij die deze heling het meeste nodig hebben, hebben vaak geen geld, hebben een slechte gezondheid en zitten in kapotte relaties. Om hen die extra push te geven, heb ik het geldelijke stuk weggelaten. Zo hebben zij weer 1 excuus minder om zichzelf te helen en iets beter naar zich toe te trekken.

Geniet ervan en deel deze meditaties zoveel mogelijk!

 

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

aanvullende programma’s

 

Het Intens Healing Traject is een vervolg op deze wekelijkse meditaties.

Tijdens deze meditaties doe je zelf het werk. Je leert jezelf gronden, je open zetten, bewust ademen. En een stukje van het werk doe ik door jou healing toe te sturen.

Tijdens het Intens Healing Traject doe ik het werk voor jou. Jij ligt ontspannen en ik geef jou 8 x 30 minuten healing. Dit in combinatie met gespreksbegeleiding. Dit is een intensief traject gedurende 1 maand dat zeer diepe pijn en blokkades opruimt.

Alle informatie en inschrijven voor de volgende maand, vind je HIER.

Of probeer het eerst uit door 1 healing mee te doen. Alle info via deze link.

 

Of ben je op zoek naar bewust geluk?

De School voor Hoger Bewustzijn bevat alle lessen die ik samen met Saint-Germain heb opgesteld om het bewustzijn van de mensheid te verhogen. Het bevat alle ervaringen die ik heb opgedaan in de laatste jaren, zowel persoonlijk als van mijn klanten. Maar ook Saint-Germain helpt me om deze School nog krachtiger te maken, met zijn gechannelde boodschappen.

De School vind je HIER (klik hier).

Je leest er alles over de School voor Hoger Bewustzijn en je kan ook een module uitproberen.

Gewoon doen! Zou ik zeggen.

Succes!

 

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

 

Ik werk met energie en ik zet jouw energetisch veld (o.a. je aura) in het licht. Dat licht schijnt op donkere, pijnlijke stukken, waardoor deze gezien worden. Als je je pijn erkent, dan heeft die pijn zijn werk gedaan en hoeft deze niet meer te bestaan. Deze pijn wordt afgevoerd en je maakt plaats voor nieuwe dingen zoals geluk, liefde en overvloed.

Energetisch werk is niet iets dat je op school leert, en daarom hebben we er allemaal grote twijfels bij. Wat ik doe gaat tegen de mening van de maatschappij in, het werd niet aangeleerd.

Maar is het daarom fout? Kan het daarom niet goed zijn voor je?

Toen mijn dochter me vertelde wat ik doe, dacht ik dat ze compleet gek was. En tegelijk plantte ze een zaadje dat groeide tot een prachtige bloem. Ik was verscheurd door twijfel – m’n hoofd dat zei dat m’n kind gek was, en m’n hart zei ‘dit is wie je echt bent’.

Ik experimenteerde volop met energie, ik leerde ontzettend veel en vandaag durf ik eindelijk uit te komen voor wie ik echt ben: een healer. Ik werk met het licht, met energie.

Ik kan je vertellen wat ik wil, maar daar ervaar je niet veel bij.

Waarom probeer je het zelf niet uit? Elke week, op donderdagavond, kan je meedoen met een gratis online meditatie om jouw lichaam en energie te zuiveren en te helen.

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.