Healing Sessie – Heling op afstand.

Elke 2 weken organiseer ik een healing sessie op afstand. Ooit al ene sessie willen proberen? Jouw chakra's in balans brengen, innerlijke pijn helen en veel meer. #Reiki #Healing #bewustzijn #mindfullness

Instructies:

Ga ontspannen liggen, of zit rechtop met je voeten stevig op de grond. Neem 2 maal diep adem en richt jouw aandacht naar jouw buik. Blijf in buikademhaling en ervaar. Herhaal indien gewenst.

Zet jouw ego opzij. Dat doe je zo:

“Het is mijn vrije wil om mijn ziel leiding te geven tijdens deze healing voor optimale resultaten.
Ik vraag mijn ego om opzij te gaan.”

probeer het zelf uit!

 

 

De healing zelf gebeurt in stilte. Wil je graag achtergrondgeluid, kies dan voor helende muziek (theta beats, binaural beats of natuurgeluiden).

Bijvoorbeeld: deze of deze.

Heel het innerlijke kind door middel van meditatie, visualisatie, healing, gesprekken, coaching en veel meer. Kies voor een gelukkig leven vanuit Liefde en Overvloed.

healing sessie

Je hebt geen tijd om een energetische massage te ontvangen, maar je hebt er wel zin in?
Je bent op zoek naar iemand die diepe pijn uit jouw energie kan halen? Iemand die diep graaft en blokkades opspoort en helpt loslaten?

  • Je bent uit balans
  • Je hebt fysiek, emotioneel en mentaal pijn
  • Je wil vooruit in je leven, maar ziet het even niet
  • Je hebt het gevoel dat iets jou tegenhoudt, maar weet niet wat
  • Je energie stroomt niet
  • Je bent depressief, hebt een burn-out
  • Je bent diep ongelukkig

 

Of.. Je bent een empaat en je hebt dringend hulp nodig om je af te schermen, je loopt leeg.

Wat jouw probleem ook is, deze healing kan jou hier absoluut mee helpen.

Ik leg je alles uit in deze video

 

Healing Sessie

Onmiddellijk beschikbaar

Prijs: Per donatie (vanaf €1)

+ 4 begeleidende mails boordevol tips en tricks om nog dieper te helen.

 

Na aankoop heb je onmiddellijk toegang tot de healing. Je kan de healing zo vaak herhalen als jij wil.

De healing is een heruitzending van een eerder opgenomen healing die we in grote groep deden. Deze is zeer krachtig door de intentie van alle deelnemers om een zo’n mooi mogelijk resultaat voor iedereen te wensen.

Profiteer van deze healing én het resultaat.

Wat anderen vertellen:

Juliette zegt:

Wauw, dat was apart. Ik heb deze gedurende een week herhaald en mijn man vindt mij veel rustiger. Hij zegt dat ik minder gejaagd (stress) ben. Ik luister er niet meer naar (het webinar) maar vraag voor het slapen om opnieuw te ontvangen. Het werkt. Dankjewel.

Frieda zegt:

Dankjewel Marieke! Ik weet niet hoe of wat of waarom, maar het werkt. Ik slaap veel vaster, eet minder waardoor ik afval en ik heb minder pijn. Ik ben zeker dat het hierdoor komt.

Paulien zegt:

M’n kindjes vinden het heel mooi om mee te doen. Nu zet ik het webinar elke avond op voor bedtijd en ik zie ze zo ontspannen. Ze vinden jou ook een mooi meisje. 🙂 Ze zijn minder gespannen als ze van school komen. Soms komt onze hond er ook bij liggen. Dankjewel Marieke.

Heel het innerlijke kind door middel van meditatie, visualisatie, healing, gesprekken, coaching en veel meer. Kies voor een gelukkig leven vanuit Liefde en Overvloed.

Vragen

Wat doe jij?

Ik sta in verbinding met de Bron (de kosmos, het Universum, hoe je het ook noemt) en ik stuur deze liefdesenergie, dit Licht, naar jou. Ik ben een kanaal, een poort voor het Licht.

Jij kiest om dit te ontvangen, ik kies om dit te sturen en in energie ontmoeten we elkaar en vindt een overdracht, of een heling plaats. Jouw Hogere Zelf kiest waar dit Licht in jouw lichaam gebruikt wordt. Jouw Hogere Zelf heeft het overzicht en weet welke pijnen en blokkades als eerste geheeld mogen worden.

Jij bent in goede handen, jouw eigen handen.

Wat moet ik doen?

Ga comfortabel liggen en sluit jouw ogen. Voel of probeer te ervaren wat er in jouw energetisch veld gebeurd. Krijg je koude rillingen, heb je opeens warm, heb je pijn, ongemakken of stroomt er iets in jouw lichaam?

Misschien val je onmiddellijk in slaap? Dat is helemaal normaal en dat komt doordat jouw Hogere Zelf jou doet slapen zodat jouw weerstand weg is. Zo kan jij de healing helemaal ontvangen.

Als je je kan ontspannen en durft overgeven aan de ervaring, dan zijn de resultaten magisch.

Hoe kan ik de healing volgen?

Na betaling ontvang je een mail en een link om je in te schrijven op het webinar. Je hebt enkel een internetverbinding nodig om deze te bekijken (geen apps om te installeren).

Sterker nog. Je hoeft niet live aanwezig te zijn bij het webinar om deze healing te ontvangen. Dit webinar hou ik voor jouw gemoedsrust, zodat je kan zien wat ik doe. Het is de bedoeling dat je comfortabel ligt en alles laat gebeuren zoals het komt. Of je nu kijkt of niet – je ontvangt het zeker.

De eerste 10 minuten vertel ik je wat je kan verwachten. Na de healing vertel ik over wat er is geheeld in jouw lichaam.

Wat kan ik de dagen daarna verwachten?

Drink voldoende zuiver water (geen kraanwater) en neem rust. Schenk aandacht aan jouw dromen en denkpatronen – deze bevatten symbolische boodschappen voor jouw bewuste denken. Zoek jouw dromen op in een droomwoordenboek (online).

Hoelang heb ik toegang?

Je hebt onbeperkt toegang tot het webinar. Je kan het herhalen zo vaak je maar wenst.

Kan ik vragen stellen?

Er is een facebookgroep waarin je jouw ervaringen kan delen en vragen kan stellen. Je blijft toegang tot deze groep behouden, zodat je kan verbinden met gelijkgestemden. Deze link stuur ik je door in de eerste email.

Ik wil een persoonlijke healing, kan dat?

Boek een 1 op 1 sessie.

 

Heel het innerlijke kind door middel van meditatie, visualisatie, healing, gesprekken, coaching en veel meer. Kies voor een gelukkig leven vanuit Liefde en Overvloed.

 

Onmiddellijk beschikbaar

Prijs: Per donatie (vanaf €1)

+ 4 begeleidende mails boordevol tips en tricks om nog dieper te helen.