Healing Sessie – Heling op afstand.

Elke 2 weken organiseer ik een healing sessie op afstand. Ooit al ene sessie willen proberen? Jouw chakra's in balans brengen, innerlijke pijn helen en veel meer. #Reiki #Healing #bewustzijn #mindfullness

healing sessie

Je hebt geen tijd om een energetische massage te ontvangen, maar je hebt er wel zin in?
Je bent op zoek naar iemand die diepe pijn uit jouw energie kan halen? Iemand die diep graaft en blokkades opspoort en helpt loslaten?

  • Je bent uit balans
  • Je hebt fysiek, emotioneel en mentaal pijn
  • Je wil vooruit in je leven, maar ziet het even niet
  • Je hebt het gevoel dat iets jou tegenhoudt, maar weet niet wat
  • Je energie stroomt niet
  • Je bent depressief, hebt een burn-out
  • Je bent diep ongelukkig

 

Of.. Je bent een empaat en je hebt dringend hulp nodig om je af te schermen, je loopt leeg.

Wat jouw probleem ook is, deze healing kan jou hier absoluut mee helpen.

Ik leg je alles uit in deze video

 

 

 

 

1 Healing Sessie

Datum: maandag 25 februari 2019 om 21u

Prijs: €11

JA, ik doe mee (betaal)

 

Vragen

Wat doe jij?

Ik sta in verbinding met de Bron (de kosmos, het Universum, hoe je het ook noemt) en ik stuur deze liefdesenergie, dit Licht, naar jou. Ik ben een kanaal, een poort voor het Licht.

Jij kiest om dit te ontvangen, ik kies om dit te sturen en in energie ontmoeten we elkaar en vind een overdracht, of een heling plaats. Jouw Hogere Zelf kiest waar dit Licht in jouw lichaam gebruikt wordt. Jouw Hogere Zelf heeft het overzicht en weet welke pijnen en blokkades als eerste geheeld mogen worden.

Jij bent in goede handen, jouw eigen handen.

Wat moet ik doen?

Ga comfortabel liggen en sluit jouw ogen. Voel of probeer te ervaren wat er in jouw energetisch veld gebeurd. Krijg je koude rillingen, heb je opeens warm, heb je pijn, ongemakken of stroomt er iets in jouw lichaam?

Misschien val je onmiddellijk in slaap? Dat is helemaal normaal en dat komt doordat jouw Hogere Zelf jou doet slapen zodat jouw weerstand weg is. Zo kan jij de healing helemaal ontvangen.

Hoe kan ik de healing volgen?

Na betaling ontvang je een mail en een link om je in te schrijven op het webinar. Je hebt enkel een internetverbinding nodig om deze te bekijken (geen apps om te installeren).

Sterker nog. Je hoeft niet live aanwezig te zijn bij het webinar om deze healing te ontvangen. Dit webinar hou ik voor jouw gemoedsrust, zodat je kan zien wat ik doe. Het is de bedoeling dat je comfortabel ligt en alles laat gebeuren zoals het komt. Of je nu kijkt of niet – je ontvangt het zeker.

Wat kan ik de dagen daarna verwachten?

Drink voldoende zuiver water (geen kraanwater) en neem rust. Schenk aandacht aan jouw dromen en denkpatronen – deze bevatten symbolische boodschappen voor jouw bewuste denken. Zoek jouw dromen op in een droomwoordenboek (online).

Ik kan er live niet bijzijn, maar wil ze toch ontvangen. Kan dat?

Ja! Deze healing staat los van tijd en ruimte en iedereen die deze wenst te ontvangen, ontvangt deze. Wanneer jij ze toelaat, kies jij. Er is een replay, dus je kan ze ontvangen wanneer jij wil in de komende 10 dagen. Je kan ze zelfs meerdere malen ontvangen.

Is het webinar kijken noodzakelijk?

Nee. Het webinar is eigenlijk enkel voor jouw gemoedsrust, zodat je kan zien dat ik iets doe. De healing ontvang je ongeacht of je nu kijkt of niet.

Tijdens de healing praat ik niet. Voor en na de sessie geef ik uitleg en beantwoord ik vragen als je dit wil.

Kan ik vragen stellen?

Er is een facebookgroep waarin je jouw ervaringen kan delen en vragen kan stellen. Je blijft toegang tot deze groep behouden, zodat je kan verbinden met gelijkgestemden. Deze link stuur ik je door in de eerste email.

 

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

 

Datum: maandag 25 februari 2019 om 21u

Prijs: €11

JA, ik doe mee (betaal)