Groepshealing op afstand.

Zit jij vast in jouw leven en wil jij stevig vooruit?
Heb jij het gevoel dat iets of iemand jou tegenhoudt?
Denk jij dat er meer in jou zit, maar je kan er niet aan?

Healing is een herbalancering en reset van jouw energetisch veld, door middel van energie sturing.

De healing die wordt aangeboden door Licht-Healing is diepgaand. Jouw energie wordt gebalanceerd, chakra’s worden gereinigd en uitgelijnd en jij wordt verbonden met het Licht (het Universum, de Bron, het Mannelijke) en anderzijds met de Aarde (het vrouwelijke, de Liefde).

Als jij in verbinding bent, dan stroomt jouw energie, heelt jouw aura zich en sta jij in jouw kracht. Alles wat niet bij jou hoort, kan niet meer binnen waardoor jij veel minder last hebt van overprikkeling.

Wat heeft een healing als resultaat?

 • Rust, kalmte, vrede binnenin
 • Stevige gronding, gevoel van er te staan
 • Jouw hoofd is stiller
 • Minder angst
 • Meer durf, zin in het leven
 • Meer buikgevoel en intuïtie
 • Jij voelt je letterlijk lichter
 • Meer liefde die kan stromen
 • Jouw weg wordt vrijgemaakt waardoor jij weer kan dromen en doelen stellen
 • Meer tevredenheid over jouw leven
 • Geluk
 • En veel meer

.

Wekelijkse GroepsHealing

Elke maandagavond om 21u00 start een groepshealing van 15 minuten. Deze healing ontvang jij en je hoeft er niets speciaal voor te doen. (Ook al ben jij aan het werk, heb jij yoga les, kijk jij tv,.. het komt goed aan.)

De healing is een groepshealing die ieders energie reset. Alles wat aan jou trekt wordt verwijderd en blokkades worden opgelost. Je krijgt meer richting en het leven lijkt lichter te zijn. Je kan weer een stap vooruit zetten en die barrière doorbreken.

Er zit heel veel kracht in herhaling, daarom bied ik jou 4 x 15 minuten aan, in plaats van 1 keer 1 uur, per maand. Want elke keer jij een reset krijgt, kan jij een stap verder zetten, waardoor jij weer nieuwe blokkades tegenkomt. En de volgende week worden ook die blokkades weer verwijderd. Daardoor kom jij dieper.

Als jij vooruit wil in jouw leven, als jij jouw doel wil vinden, als jij gelukkig wil zijn en van jezelf wil houden,… Dan is dit voor jou.

Als jij bang bent van doelen stellen en vooruitgang, dan doe jij beter niet mee.

Geschikt voor: volwassenen
Duurtijd: 15 minuten/ sessie
Wanneer: Elke maandagavond om 21u
Prijs: €47 per persoon, per maand (abonnement)

Je ontvangt elke maandag rond 20u een herinneringsmail.
Opzeggen met 1 klik of 1 mail, zonder reden.

Heb ik jou nog niet overtuigd?

Kijk, zo werk ik en dit doen we:

Als allereerste zet ik jou (de hele groep) in een kolom van Puur Wit Licht (van de hoogste frequentie). Dat geeft een zeer intense verbinding die jij echt kan voelen (als jij dat wil). Ik werk enkele minuten op gronding, jouw aura helen en versterken en een kanaal te maken om diep los te laten.

Daarna ga ik aan de slag met jouw Chakra’s. Ik trek hen allemaal naar het centrum van jouw energie (tot ongeveer de 20ste dimensie) en ik reinig deze en laat ze weer draaien.
Ook jouw vleugels worden losgemaakt, daardoor ga jij sterker bij jezelf blijven en meer warmte voor jezelf vinden.

Na het Chakra werk ga ik aan de slag in de Akasha Kronieken (of vorige levens). Ik help jou alles verwijderen dat jou niet meer dient en wat jou tegenhoudt. Alles waar jij nog lessen uit moet leren, blijft staan.

Daarna gaan we jouw energie verder reinigen en haal ik entiteiten, programma’s en implantaten uit jouw energie. Hierdoor kan jij helderder en meer doelgericht denken. Het haalt de beperkingen weg.

Na afloop (en vooral de komende nacht) gaat jouw healing team nog stevig aan de slag om alles af te werken. De dag nadien voel jij je als herboren of als stevig door mekaar geschud. (het durft nogal te verschillen, naargelang wat jij nodig hebt)

Wat kan ik ervaren?

Ervaringen zijn zeer uiteenlopend.

Sommigen ervaren op het moment van de healing niets, maar ontwaken de volgende ochtend in een compleet nieuwe ik. Anderen ervaren superveel, van kleuren, sensaties, pijn, licht, warmte/koude, tot het letterlijk loslaten van energie.

En alles daartussen kan ook.

Ik raad jou aan om niet naar het moment van de healing te kijken, maar naar de komende 3 dagen. Want het duurt doorgaans 3 volle dagen vooraleer jouw energie weer gebalanceerd is. Doordat jij veel loslaat mag dat opgevuld worden door iets nieuws, en dat kies jij in die eerste 3 dagen.

Wat als het toch niets voor mij is?

Kijk eerst kritisch naar jouw leven. Wat is beter, wat is anders, wie is er uit jouw leven verdwenen, wie is er plots bijgekomen? Welke kansen heb jij ontvangen, meer toeval, meer rare cijfercombinaties als 11:11?

Dat is ook een resultaat van deze healingen.

Maar wil jij hier toch mee stoppen, dan zeg je op in 1 klik of met een mailtje naar marieke@licht-healing.be

Waar ben jij opgeleid?

Ik heb mij slechts herinnerd wat ik kan. Ik heb wel een engelen training gevolgd om sneller los te laten en zo sneller tot mijn kern te kunnen komen. Maar dat hoefde eigenlijk niet.

Jij kan jou ook herinneren wie jij bent, wat jouw talenten zijn en hoe jij een impact kan maken op de Aarde. Maar dan moet jij hiervoor wel kiezen. En met deze keuze komt verantwoordelijkheid en word jij getest.

Ik heb gekozen om dit te herinneren, ik heb gekozen om getest te worden en ik heb gekozen om hierin verder te gaan. En nu maak ik met mijn talenten een impact op iedereen die ik ontmoet. Ik ben een energie heler en ik ben er trots op 🙂

Nog even alles snel op een rijtje:

Geschikt voor: volwassenen & kinderen
Duurtijd: 15 minuten/ sessie
Wanneer: Elke maandagavond om 21u
Prijs: €47 per persoon, per maand (abonnement)

Opzeggen met 1 klik (of een mailtje) en je krijgt een herinneringsmail een uurtje op voorhand.

Deze healing reset jouw energie (waar jij ook bent, het komt binnen) en het zorgt ervoor dat jij weer vooruit kan in jouw leven, zodat jij een impact kan maken op de Aarde en jij jouw talenten weer kan herinneren.

Voor zij die willen vooruitgaan in hun leven, blokkades willen loslaten en zich wil herinneren wie zij zijn.

Jij wordt jouw bewust van wie jij bent en dan komt er opeens veel karma vrij waar jij jezelf doorwerkt. Lukt het jou om het los te laten?
Doe mee met 50 anderen met een wekelijkse healing op maandag. Verbinden en loslaten, stevige gronding en jouw Ziel vrijmaken.
Gronding en verbinding zijn de 2 grootste struikelblokken als jij jouw innerlijke werk doet. Doe mee met een groep van meer dan 50 personen die samen loslaten en verbinden. Ontvouw jouw Ziel, open jouw hart en zet jouw ego stil. Laat ons jou helpen.