voor altijd gelukkig!

Ben jij jouw leven kotsbeu en wil jij eindelijk gelukkig zijn?

Hoe zou jij het vinden als jij dit achter jou kan laten? Als jij een nieuw leven voor jezelf kan scheppen waar anderen jouw waarde wél zien en jou wel respecteren, zoals het hoort. Hoe zou het zijn om gelukkig te zijn, tevreden te zijn met jouw hele leven en omringd te zijn met mensen die jou zien voor wie jij echt bent.

Dat leven is mogelijk en jij kan dit leven leiden, want ik deed het jou voor. Ik wil dat jij hetzelfde leven krijgt, want dat ben jij waard. Jij bent waardevol, jij hebt talenten en jij doet er toe. Jij kan een impact maken op de wereld, een doel hebben om te leven en gelukkig zijn.

Ik wens jou dat toe.

Wat jouw situatie nu ook is, het is maar tijdelijk. Geloof dat het maar tijdelijk is en dat jij de kracht in jou hebt om jouw situatie 180 graden om te draaien, rechtsomkeer. Het is mogelijk.

Tijdens een online hypnose sessie met Marisa Peer, werd ik geleid naar het allereerste moment dat ik (onbewust) kon herinneren dat de oorzaak was van mijn probleem – een gebrek aan warme, onvoorwaardelijke liefde.

Het eerste moment dat ik mij niet geliefd voelde was de seconde dat mijn Ziel in mijn lichaam landde, in de baarmoeder van mijn moeder. Dat moment voelde ik mij koud en niet welkom. En dat gevoel zou de rest van mijn leven bij mij blijven.

In het gezin waar ik opgroeide kende ik geen warme liefde. We raakten elkaar niet aan, zeiden nooit: ‘ik zie jou graag’ of ‘ik hou van jou’, en complimenten of een “goed gedaan” waren erg schaars.

Wat wel breed werd uitgesmeerd was alles wat ik fout deed. En daardoor had ik geen zelfbeeld. Ik voelde mij onzichtbaar, niet waardig en slechts opvulling van de wereld.

En toch had ik grote dromen. Ik hoorde de roep van de Aarde, ik voelde de pijn van de Aarde en ik heb zo vaak gezegd: ‘Ik ben hier om de Aarde te genezen.’ Ik geloofde dat en ik vertelde het aan iedereen. Ik was een dromer, een visionair en een leider.

En tegelijk was ik niets waard. Want elke keer ik mijn dromen verkondigde, werd ik hardhandig met 2 voeten op de grond gezet en werden mijn dromen aan diggelen geslagen. Want dromen is niet meetbaar en mag niet.

Ik werd al snel chronisch ziek: voedselintoleranties, allergieën, ontstoken gewrichten, water in de knieën en een duim die niet meer bewoog. Ik was elke maand wel een keer ziek en ik had pijn. Ik had zoveel pijn. En ik kropte die pijn op, want ik moest sterk zijn en vooral geen emotie tonen.

Ik was ongelukkig en ik had pijn. Ik leed als kind en als tiener en later als volwassene.

Ik kreeg de stempel depressief op 11-jarige leeftijd. Ik was 11 en depressief. Mijn energie was op en ik sleepte mezelf door de dagen, terwijl mijn lichaam het uitschreeuwde van de pijn.

Ik werd emotioneel misbruikt, mentaal misbruikt, fysiek misbruikt en later ook een keer sexueel. Mijn hele jeugd draaide rond misbruik, in meerdere vormen. Ik mocht niet zijn wie ik was.

Dat doet pijn.

Nee!

Dat deed pijn.

Maar dat leven ligt achter mij.

Ik bruis met energie, ik LEEF echt, ik geniet van het leven, ik ben vrij van medicijnen en ik ben GELUKKIG.

Ik heb het leven waar ik als kind van droomde. Ik doe wat ik wil, ik zeg wat ik wil, ik ben wie ik wil zijn en ik zie mijn waarde.

En dat deed ik in minder dan 2 jaar, bijna helemaal alleen. Die transformatie begon in maart 2017 en minder dan 6 maanden later was ik gelukkig. Zo gelukkig dat ik wist dat niemand het ooit nog van mij kon afpakken en ik had energie te veel.

In september 2018, 1 jaar later, zou mijn hele leven veranderen. Alles stroomde naar mij toe: kansen, geluk, nieuwe mensen, een betere job, een nieuw leven. En ik wist toen: Ik hou van mezelf. En bovendien was ik vrij van medicijnen en was de fysieke pijn weg.

En als dat nog niet genoeg was, vond ik in september 2019 mijn Ziel. En nu is mijn leven GEWELDIG. Beter dan ik ooit had kunnen dromen. Ik heb alles en ik geniet en ik ben gelukkig.

Dat kan jij ook hebben. Dat leven is mogelijk.

En weet je wat? Het is slechts een keuze.

Hier is iets wat jij nu onmiddellijk kan doen:

Jouw kracht om te kiezen voor een nieuw leven is alles wat jij nodig hebt om dit te doen. Jij kan dit leven ook hebben als jij hiervoor KIEST. Als jij het werk doet, knopen doorhakken, doen wat jij wil doen en vooruit gaan in jouw leven – dan wordt het jouw realiteit, net zoals bij mij.

Fantaseer over jouw perfecte leven. Hoe het is om gelukkig te zijn, zonder geldzorgen, met de liefde van jouw leven, een perfect gezin, perfecte gezondheid, met veel tijd en veel vrijheid, met innerlijke rust, vrede.

Deze oefening geeft jou een heel nieuw leven. Het stelt een doel voor jezelf. En wanneer jij duidelijk hebt wat jij WIL in jouw leven, dan gaat het hele universum jou de nodige kansen bieden om dat leven te krijgen.

Doe die oefening nu, en elke dag opnieuw. En voel de kracht, voel de transformatie, voel hoe dat leven voelt. Dat is jouw kracht. Dat is wie jij binnenkort zal zijn.

Niet twijfelen, maar DOEN!

Jij weet nu wat ik heb doorstaan als kind helemaal tot mijn 32ste levensjaar. Ik heb 32 jaar geleden, ongelukkig, chronisch ziek, zonder energie, zonder liefde, zonder doel, zonder missie. Ik heb mijn leven omgedraaid en het exact tegenovergestelde bereikt.

Ik wil dat jij dat ook bereikt. Want ik weet dat als ik dit kan, dat iedereen dit kan. En het zou zonde zijn als jij vandaag wegklikt en kiest om ongelukkig, leeg en doelloos in jouw leven te blijven. Want dan heb ik gefaald. Ik heb dit pad niet afgelegd zonder reden. Ik heb dit pad, deze transformatie geleefd, zodat ik dat kan leren aan anderen – zodat ik jou kan inspireren om te kiezen voor geluk, zodat ik een impact kan maken op jouw leven en jij daarna impact kan maken op het leven van iemand anders.

Ik wil niets achterhouden. Ik wil dat jij gelukkig bent met jezelf, dat jij jouw waarde ziet en dat jij kiest voor een beter leven – het leven dat jij verdient.

Laat mij degene zijn die jouw hand vast houdt, die jou steunt wanneer jij het nodig hebt en die jou alle tools geeft om jouw nieuwe leven waar te maken. Laat mij al mijn ervaring aan jou geven zodat jij alleen maar hoeft te doen, actie nemen en gelukkig zijn.

Doe mee met het Ik Hou Van Mezelf Programma

€97

Wat is inbegrepen?

 • Een facebookgroep – je bent niet alleen en hoeft dit niet alleen te doorstaan – stort jouw hart uit en voel de steun van de groep.
 • 33 emails (over 40 dagen) – die jou stap voor stap alles leren om te kiezen voor een nieuw leven. Ik hou niets achter, ik leer jou écht alles.
 • Ondersteunende video’s met nog meer kennis en context.
 • Met bonus meditaties & printklare tools

777

Na afloop van dit programma weet jij hoe jij gelukkig kan zijn en als jij alles toepast, dan BEN jij ook gelukkig. Gelukkig zijn is een keuze en ik geef jou alle tools om gelukkig te zijn en snel.

Wat als jij dit werk niet doet? Wat als jij deze stappen niet onderneemt? Wat als jij deze tools niet toepast in jouw leven?

Wil jij echt ongelukkig blijven? Wil jij echt in jouw huidige situatie blijven, terwijl jij nu weet dat het ook anders kan?

Ik lever jou to the point emails die aanzetten om te kiezen voor jouw geluk, om jouw leven door een andere bril te zien en die jou aanzetten tot actie. Zodat jij gelukkig BENT en snel.

Wil jij echt wachten om gelukkig te zijn? Wil jij echt blijven lijden en jouw eigen geluk in de weg staan? Ben jij het niet waard om gelukkig te zijn?

Laat mij de persoon zijn die jou mag begeleiden naar jouw nieuwe, gelukkige leven – vandaag nog.

€97

Het programma komt met een 30-dagen garantie indien jij niet tevreden bent.

Dit programma is WEL voor jou als

 • jij begrijpt dat alleen jij jouw leven kan veranderen.
 • jij durft actie ondernemen en het anders aan te pakken
 • jij diep wil graven in jouw denken en het wil programmeren voor geluk
 • jij begrijpt dat dit niet op 1 dag geklaard is en dat jij moet volhouden

Dit programma is NIET voor jou als

 • jij een magische oplossing voor jouw problemen wil
 • jij bang bent van emoties
 • jij hier geen tijd in wil investeren
 • niet openstaat voor anders denken

777

Gelukkig zijn is een keuze. Leer hoe ik gelukkig werd en pas het toe op jouw leven. En wees gelukkig, dat is jouw geboorterecht. Het ik hou van mezelf programma leert jou zelf liefde, houden van jezelf en kiezen voor jezelf. Alles om jouw hoofd anders te laten denken.
Wil jij gelukkig zijn? Weet jij dat dat echt mogelijk is? Ik heb mijn hele leven omgedraaid en ik heb gekozen voor geluk. Ik wil jou inspireren om hetzelfde te doen.

Geef een reactie