Ik hou van mezelf; gelukkig zijn is een keuze.

Wil jij jouw leven 180 graden omdraaien naar geluk?

Doe mee met de gratis challenge in de facebookgroep om jouw frequentie te verhogen.

Wat als jij in 40 dagen de gehele mindset kan leren om gelukkig te zijn, om van jezelf te houden en te leven vanuit meer overvloed?

Het is het exacte stappenplan dat ik tot op vandaag gebruik om mijn hele leven zelf vorm te geven. Ik hoef niets aan het toeval over te laten omdat ik volle verantwoordelijkheid neem.

Als jij een manifesterend wonder wil worden dat al jouw dromen laat uitkomen, dan is dit diepgaand programma voor jou.

Ken jij mijn verhaal? 3 Jaar geleden was ik chronisch ziek, uitgeput, blut, zonder liefde, diep depressief en ik was op. Het leven had geen zin meer.

Tot ik een beslissing nam die mijn leven veranderde. Ik zei tegen mezelf: GENOEG! Ik wil zo niet meer leven. En gaandeweg, door die keuze te maken, leerde ik hoe ik mijn hoofd kon programmeren naar geluk. En dat exacte proces leer ik jou aan (met de beste en meest simpele technieken).

Ik ben er zeker van dat, hoe jouw leven er vandaag ook uitziet, volgende week zal het anders zijn. Het begint met een keuze.

Het draait om houden van jezelf. Zoveel houden van jezelf dat jij met plezier elke dag 10 minuten tijd maakt om jouw leven te transformeren naar geluk, energie, gezondheid, liefde, tijd, vrijheid, en veel meer. Hou zoveel van jezelf dat jij met plezier jouw angsten overwint en die blokkades stuk slaat.

En dan komt alles naar jou toe.

Alles.

Een en-en-en-en-en-en leven. Niet meer kiezen.
Omdat jij het waard bent.

Doe mee met het Ik Hou Van Mezelf Programma

€297 €197

Wat is het ‘Ik hou van mezelf’ programma?

 • 33 emails (over 40 dagen) – die jou stap voor stap alles leren over de mindset om te kiezen voor een nieuw leven. Ik hou niets achter, ik leer jou écht alles.
 • Ondersteunende video’s met nog meer kennis en context.
 • Met bonus meditaties & printklare tools
 • Niet tevreden? Geld terug! Garantie

777

Liefde is het geheime ingrediënt.

Ik deed het experiment van Dr. Masaru Emoto die ontdekte dat liefde helend is. Hij deed het befaamde rijst experiment, wat ik voor mijn kinderen herhaalde met appels.

Liefde is helend. Wat als jij die liefde kan voelen in elke cel van jouw lichaam. Ken jij het rijst experiment van dokter Masaru Emoto? Hij ontdekte dat liefde heelt. Als jij van jezelf houdt, dan heel jij jezelf ook. Zou het echt kunnen?

Ik deed hetzelfde experiment met appels voor mijn kinderen. De haat appel ziet er erg onsmakelijk uit na 5 dagen (blauwe schimmel met haar), maar de liefdesappel zou ik nog opeten. De neutrale appel heeft wat vlekjes en verkleuring, maar nog geen schimmel.

Als het woord Liefde een appel kan bewaren, wat kan Liefde dan met jouw lichaam doen?

Vele mindset experten leren hun studenten dat zij vooral veel innerlijke kracht moeten gebruiken en discipline inzetten om verandering te krijgen. Tussen 21 en 66 dagen hebben zij nodig om jou een nieuwe gewoonte aan te leren.

Ik ontdekte dat het veel gemakkelijker kan.

Door met Liefde de keuze te maken kan jij jouw hoofd al op dag 1 herprogrammeren. Zo wordt alles een pak gemakkelijker en is verandering een eitje.

Wat kan het programma voor jou betekenen?

Het programma leert jou stap voor stap van jezelf te houden, door mindset. Waar jij ook op jouw pad bent, het zal jou zoveel nieuws leren zodat jij een nog diepere laag van zelf controle behaald. Of jij helemaal nieuw bent voor dit werk, of jij bent al een aardig eind op weg, jij zal er ongetwijfeld veel uit leren.

Als jij de eerste 4 lessen uitvoert, dan ben jij al een pak gelukkiger. De eerste week haal jij grote resultaten en het is niet moeilijk.

Want dat is een keuze. Verandering is NIET moeilijk, het is gemakkelijk. 🙂

Hallo, ik ben Marieke, jouw lerares! 🙂

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Ik ben Marieke Bertens, een jonge dertiger en mama van 2 lieve dochters.

Ondertussen ben ik een Mindset Expert en een Quantum Healer, maar 3 jaar geleden was dat niet zo.

Ik heb mezelf nooit ergens thuis gevoeld, was uitgeput, had geen energie, was ziek (als sinds mijn kindertijd) en ik kreeg al voor mijn tienertijd een depressie. Het leven lachte mij niet bepaald toe.

Vandaag ben ik gelukkig, heb ik tijd, liefde, een geweldige gezondheid, veel te veel energie en ben ik omringd met prachtige mensen. Ik leef in de hemel, omdat ik die heb geschapen voor mezelf.

Het is mijn missie om jou mijn zielige leven te besparen en jou gelukkig te maken. De gemakkelijke manier. Mijn passie is mindset, het herprogrammeren van jouw denken naar geluk.

Doe mee met het Ik Hou Van Mezelf Programma

€297 €197

Een programma om jouw leven 180° om te draaien en eindelijk te doen wat JIJ wil. Omdat het kan en omdat jij het verdient om gelukkig te zijn.

JIJ VERDIENT HET OM GELUKKIG TE ZIJN

Stop dat tussen jouw 2 oren. Geluk maak jij, geluk is een keuze, geluk is niet egoïstisch.

Dit is jouw kans om jouw leven om te draaien, 180° de andere kant op, richting Liefde, Geluk, Vrijheid en Vreugde. Dit programma kan het voor jou allemaal waar maken. Maar het vergt wel doorzetting en moed.

Volgens mij heb jij dat wel.

De vraag is: Wil jij vandaag gelukkig zijn? Als jij jou inschrijft krijg jij onmiddellijk de eerste les. Laten we niet wachten tot morgen. Verandering gebeurt vandaag.

Wist je trouwens dat de oefeningen maar 10 minuten per dag duren? 10 minuten om jouw leven om te draaien naar geluk en overvloed.

Ben jij klaar om gelukkig te zijn en te leven in complete overvloed?

Het programma komt met een 30-dagen garantie indien jij niet tevreden bent.

Dit programma is WEL voor jou als

 • jij begrijpt dat alleen jij jouw leven kan veranderen.
 • jij durft actie ondernemen en het anders aan te pakken
 • jij wil graven in jouw denken en het wil programmeren voor geluk
 • jij begrijpt dat dit niet op 1 dag geklaard is en dat jij moet volhouden
 • gelukkig zijn is een keuze die jij elke dag moet maken, ongeacht jouw situatie

Dit programma is NIET voor jou als

 • jij een magische oplossing voor jouw problemen wil
 • jij bang bent van emoties
 • jij hier geen tijd in wil investeren
 • niet openstaat voor anders denken

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons op marieke@licht-healing.be

Kan ik echt gelukkig zijn via dit programma?

Ja! Ik ben een mindset expert en ik vertel jou: Gelukkig zijn zit tussen jouw 2 oren en is slechts een keuze. Uiteraard, met een magisch stokje zal ik niet zwaaien, jij dient echt wel jouw hoofd te herprogrammeren naar geluk. Maar het is echt mogelijk, het is zelfs gemakkelijk.

Het enige dat jij hoeft te doen is het stappenplan volgen.

Waarom werkt dit wel?

Omdat alles wat jij denkt gereflecteerd wordt in jouw realiteit. Met andere woorden, alles wat jij ziet is een spiegel van jouw denken. Als jij jouw denken verandert, dan verandert jouw werkelijkheid (die jij schept met jouw gedachten) mee.

Jij kan de realiteit alleen veranderen als jij anders denkt over die realiteit, en zo wordt jij de enige schepper van jouw leven.

Wat als het niet werkt?

Als het niet werkt dan geef ik jou jouw geld terug! Het programma komt met een 30 dagen geld terug garantie. Mail mij op marieke@licht-healing.be

777

Ben jij klaar om het leven te leiden van jouw dromen?

Het programma komt met een 30-dagen garantie indien jij niet tevreden bent.

Wat als jij jouw leven 180 graden kan omdraaien door jouw hoofd te herprogrammeren. Mindset vanuit liefde, omdat dat zoveel gemakkelijker gaat. Lees er alles over.

Gelukkig zijn is een keuze. Leer hoe ik gelukkig werd en pas het toe op jouw leven. En wees gelukkig, dat is jouw geboorterecht. Het ik hou van mezelf programma leert jou zelf liefde, houden van jezelf en kiezen voor jezelf. Alles om jouw hoofd anders te laten denken.
Wil jij gelukkig zijn? Weet jij dat dat echt mogelijk is? Ik heb mijn hele leven omgedraaid en ik heb gekozen voor geluk. Ik wil jou inspireren om hetzelfde te doen.

2 responses to “Ik hou van mezelf; gelukkig zijn is een keuze.

 1. Joyce

  Dankjewel Marieke voor dit programma. Je raadde het mij aan en beloofde dat het mij zou helpen. Ik ga er nu voor de derde keer door en elke keer haal ik er zoveel nieuwe waarde uit. Het verandert mijn leven drastisch en ik ben jou zo dankbaar.
  Het is wel een flinke boterham om door te gaan, maar op mijn eigen tempo ging het goed. Mijn leven is echt verbeterd en ik voel mij minder leeg en ervaar heel veel toevalligheden. Zoveel dat ik er om moet lachen. Het is gemakkelijker, maar tegelijk heb ik nog veel obstakels waar ik door moet. Het is gemakkelijker om er door te gaan omdat ik nu begrijp hoe het moet. Dankjewel.
  En als je nog twijfelt, gewoon doen, het verandert jouw leven!! Beloofd.

  • Marieke

   Dankjewel Joyce voor jouw mooie feedback. Ik ben heel erg blij dat jij een merkbaar verschil ziet in jouw leven en dat het allemaal een pak gemakkelijker gaat! 🙂 Blijf de oefeningen doen, het is een werk van lange adem. En het wordt echt gemakkelijker. Hou van jezelf genoeg om door te zetten. Ik ben trots op jou!

Geef een reactie