Intens Healing Traject

Reiki, Healing, Meditatie. Doe mee met het Intens Healing Traject en heel je innerlijke pijn intensief op 1 maand zodat je veel diepere lagen kan bereiken.

Je hebt het gevoel dat je vast zit, dat er pijn binnenin je zit die weg wil. Maar je hebt geen idee hoe je zo diep kan graven, zonder alles te moeten herbeleven?

Of heb je fysiek zoveel pijn dat je even rust en warmte wil, zodat de pijn (tijdelijk) vermindert of weg trekt?

Of jouw pijn nu emotioneel, mentaal of fysiek is – dit intensief traject helpt jou om heel diep te gaan en de wortel van die pijn weg te nemen.

Onze energie, onze pijnen, zijn als een ui. Elke keer je werkt aan jezelf pel je 1 laag weg. Daarna komt de volgende laag tevoorschijn die je ook dient weg te werken.

 Probeer een korte healing via deze video.

 

 

Waarom 8 healingsessies?

De korte versie?
Omdat mijn Hogere Zelf dat zo heeft bepaald.

De lange versie?
Omdat ik uit ervaring met klanten heb gemerkt dat 1 healing niet diep genoeg gaat. Klanten komen gemiddeld 5 maal terug voor een sessie van telkens 1 uur.

Nu, 1 uur is lang en heel intensief. Na wat experimenteren ben ik uitgekomen op 8 sessies van 30 minuten voor de beste resultaten. We gaan diep en het wordt mooi verspreid, waardoor het niet té ophefmakend is voor de volgende dagen.

De healing gaat namelijk nog enkele uren door (na de sessie) en de volgende dag heb je vaak een dipje ofwel super veel energie. Dat gevoel is minder door de sessies korter te maken.

Wil je toch elke dag de healing herhalen? Dat kan ook. Je krijgt namelijk telkens toegang tot de replay van de healing zodat je deze zo vaak je wil kan herhalen. Maak jouw traject zo intensief en helend als jij prettig vindt.

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

Werkwijze.

 

 

 

 

De healings gebeuren op afstand, vanuit het comfort van jouw eigen thuis.

Telkens op:

  • zondag 22u – 22u30
  • woensdag 22u – 22u30

 

Ik voorzie voor elke healing een webinar waarbij je mij kan zien. Dit webinar hou ik om jou gerust te stellen dat ik wel degelijk met jou aan het werk ben. Je hoeft deze webinars niet bij te wonen om een healing te krijgen.

Afstandshealing of Reiki kan ik naar je toe sturen. Net zoals ik tijdens de wekelijkse meditatie energie naar jou stuur, stuur ik tijdens deze sessies gelijkaardige energie jouw kant op.
Bij deze sessies doe ik het werk voor jou. Je hoeft maar te genieten van het rustige gevoel dat jou overkomt.

Ik gebruik een pop die ik voor mij leg waar ik mijn handposities op uitvoer. Deze pop symboliseert jou, waardoor ik heel gericht op jouw pijnen kan werken. Je merkt vanzelf waar er blokkades worden opgelost en wanneer je inzichten krijgt.

Prijs.

Kostprijs voor 8 sessies van 30 minuten:

€100

ofwel €12,50 per healing

VOLZET

Data:
Zon: 3/3, 10/3, 17/3, 24/3
Woe: 6/3, 13/3, 20/3, 27/3

BONUS!!

Verbind jezelf met gelijkgestemden in een besloten facebookgroep, zodat je kan leren van elkaar. Ik deel er ook adviezen, extra live video’s, afbeeldingen, quotes, en ik beantwoord jouw vragen.

Ook na het traject blijf je toegang hebben tot deze groep.

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.

Veel Gestelde Vragen.

Ik heb probleem X, kan ik deelnemen?

Ja 🙂 Deze sessies helpen jou om oude pijnen, trauma’s, verdriet en angsten uit vorige levens en jouw kindertijd te transmuteren naar een staat van liefde. Als je weinig ervaring hebt met innerlijk werk en healings/Reiki, dan wordt deze pijn losgelaten.

Hoe verder je op je reis naar bewustwording bent, hoe meer er omgezet wordt.

Elk probleem heeft een oorzaak en dan maakt het niet uit of dit probleem mentaal, emotioneel of fysiek gemanifesteerd is.

Kan mijn kind deelnemen?

Ja! Elk wezen kan deelnemen – kinderen, volwassenen, ouderen en ook dieren. Hoewel ik dit voor dieren niet aanraad omdat het té intensief is.

Kinderen laat je zelf de keuze, dring dit niet op, dat heeft geen nut. Nieuwetijdskinderen voelen zelf aan of iets goed is voor hen of niet. Stel hen een vraag en respecteer hun keuze.

Kan ik mijn partner opgeven?

Als jouw partner op de hoogte is, dan kan dat. Als jij jouw partner opgeeft zonder haar/zijn toestemming, dan ga je in tegen de vrije wil van jouw partner en dat geeft jou karma.

Je kan een andere persoon opgeven, op voorwaarde dat je zijn/haar toestemming hebt.

Waarom is het tijdstip zo laat?

De healings zijn intensief en gaan diep. Ik heb een laat tijdstip gekozen omdat je tijd dient vrij te maken, je dient ontspannen te zijn. De uren na de healing breng je liefst zo ontspannen mogelijk door, bijvoorbeeld al slapend.

Is jouw bedtijd voor 22u? Geen probleem! Ga rustig slapen met de intentie om een geslaagde healing te mogen ontvangen. Wie slaapt heeft minder weerstand en meer resultaat.

Wat kan ik verwachten?

Klanten vallen vaak in slaap binnen de eerste 5 minuten en worden wakker tijdens de laatste 5 minuten. Dit in slaap vallen wordt geregeld door jouw Hogere Zelf om jouw weerstand te verkleinen en de healing zo succesvol mogelijk te kunnen ontvangen.

Ik raad je (zeker de eerste healings) aan om deze al liggend te ontvangen (uit veiligheidsoverwegingen en omwille van jouw comfort).

Tijdens de healing kan je eventueel ondervinden:

  • koude/warmte & rillingen
  • gapen/geeuwen & in slaap vallen (vecht hier niet tegen)
  • pijn/druk
  • emoties/huilen/tranen uit het niets
  • astraal reizen
  • visioenen
  • stemmen
  • oude levens die je herbekijkt

 

Vecht hier niet tegen. Healings omvatten meer dan alleen maar een plek genezen in je lichaam. Het gaat ook om inzichten, kennis en doorgronding van patronen. En vooral om leren loslaten.

 

Heb je nog twijfels, vragen of wil je er op voorhand even over praten?

Mail mij: marieke@licht-healing.be (onderwerp: Intens Healing Traject)

 

Heb ik jou overtuigd?

VOLZET

 

8 healings van 30 minuten

€100

Data:
Zon: 3/3, 10/3, 17/3, 24/3
Woe: 6/3, 13/3, 20/3, 27/3

Hoeveel pijn je vandaag ook hebt, je kan hier door gaan. Je kan gelukkig zijn en dit programma leert je hoe je dat doet.