Praktijk

Welkom in de holistische en spirituele praktijk te Meise. Wil jij jouw lichaam meer in balans brengen? Wil jij op een natuurlijke manier jouw lichaam genezen?

Als jij begrijpt dat jouw hoofd, jouw denken, de oorzaak is van jouw lichamelijke problemen, dan kan jij door anders te denken jouw lichaam genezen.

Het is letterlijk zo simpel.

Je kan in de praktijk terecht voor:

 • Reiki
 • Healing (diepgaande energetische healing & massage)
 • Coaching

777

Van 0 – 200 jaar

Voor onder andere:

 • Depressie & Burn-out
 • HSP & ASS
 • Angsten & Fobie
 • Trauma verwerking
 • Lichamelijke Pijnen
 • Hertraining van jouw denken
 • Balanceren van jouw Chakra’s
 • Verwijderen van negativiteit, vorige levens, contracten, entiteiten en meer
 • Kinderen met denkbeeldige vriendjes, angst voor monsters, die beweren schimmen of geesten te zien enz.

777

Als jij genoeg hebt van jouw leven en jij vindt het eindelijk tijd voor een nieuw leven, dan ben jij van harte welkom in de praktijk in Meise.

Tarieven:

Voor kinderen (tot 12 jaar)

Healing: €20 per 20 minuten

De healing sessie omvat maximum 20 minuten healing op de massagetafel. De begeleider mag aanwezig zijn en er is ruimte om vragen te beantwoorden tijdens de sessie en enkele minuutjes erna.

Voor volwassenen:

Reiki of Healing: €50 per 30 minuten + 15 minuten nababbel
Coaching: €100 per 90 minuten

De healing sessie duurt 30 minuten (met kleding aan op de massagetafel) en nadien is er een kwartier tijd om vragen te beantwoorden.

De coaching sessie duurt maximum 90 minuten en omvat een volledige healing sessie terwijl we praten over wat jou beperkt in jouw leven. We graven ontzettend diep en zoeken naar de limieten die jij jezelf stelt en waarom die daar staan. We verleggen of verhogen die limieten tot jij in staat bent die te verwijderen. We veranderen letterlijk jouw denken waardoor jij vooruit kan in jouw leven.

Afspraak maken?

Mail mij op afspraak@licht-healing.be of stuur mij een whatsapp of sms op nr: 0498 700 313 (eventueel met uw verhaal). Om andere klanten & meditaties niet te storen vraag ik U om niet te bellen.

Kleine Wouwer 46, 1860 Meise

Consultaties gaan door op

 • maandag van 12u tot 15u
 • donderdag van 9u tot 15u
 • vrijdag van 9u tot 21u
 • zaterdag en zondag in overleg

777

Dinsdagavond om 20u een meditatie op zolder – iedereen welkom. Meer informatie & gezelligheid in de facebookgroep.

Veel gestelde vragen:

Trek ik terug van het ziekenfonds?

Nee.

Hoe vaak komen klanten gemiddeld op consultatie?

Healings worden gemiddeld 1 keer per maand herhaald, coachings elke 2 tot 3 maanden.

Iedereen reageert anders op de healing en de coaching. Maar dit zijn gemiddelden. Als jij de behoefte hebt om minder vaak of vaker te komen, dan mag dat uiteraard. Ik verplicht jou tot niets, jij kent jezelf best en we volgen jouw tempo.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als jij niet tevreden bent, dan hoef jij niet te betalen. Vind jij dat jij niets merkt, dat het niets met jou doet? Geen probleem, jij betaalt niet.
Ik kan jou deze garantie geven omdat ik weet dat het jouw leven verandert.

Mijn kind wil zelfmoord plegen, mag ik haar naar jou sturen?

Ik behandel niemand tegen zijn of haar wil. Als zij hiervoor open staat mag zij geheel vrijblijvend een eerste gesprek of healing doen. Als zij hier niet voor open staat dan heeft het geen zin. Ik kan jou wel helpen om jouw kind open te stellen voor een eerste gesprek. Stuur mij vrijblijvend een mail en we komen er samen wel uit.

Welke opleidingen heb jij gevolgd & hoe komt het dat jij dit kan?

Ik heb een Reiki 1 (2017) diploma en een getuigschrift van Tibetaans Lichtwerk (2018).

Al de rest heb ik geleerd al doende en wat ik leerde werd bevestigd door andere experten in hun vak.

Ik channel, ben een medium, (of welke term jij er ook op wil kleven) ik zie en hoor de andere wereld en daardoor kan ik heel erg gericht mijn werk doen. Ik communiceer met jouw Ziel en ik vertel jou wat jij niet hoort en niet ziet. Ik zie/voel jouw energie waardoor ik samen met jou de oorzaak van jouw ongeluk kan vinden en oplossen.

Ik mocht op ontzettend snelle wijze ontwaken voor zowel de kracht van ons denken, het zelfhelend vermogen van ons Lichaam en de waarheid van de wereld (disclosure). Ik heb mijn eigen lichaam genezen, depressie overwonnen en ik ben compleet gelukkig. En dat kan jij ook. Het leven is de beste leerschool.

Holistische praktijk en spirituele Praktijk Licht Healing in Meise

Wat anderen jou willen vertellen:

One response to “Praktijk

 1. Ria

  Enkele weken geleden kwam ik voor het eerst voor een healingsessie bij Marieke thuis. We kennen mekaar al een tijdje en toch was dit spannend. Maar Marieke is gewoon Marieke. Geen langdurige intake nodig. Door haar gave contact te maken met mijn hoger Zelf hoefde ik niet veel uit te leggen, gelijk de vinger op de zere plek. Natuurlijk is dat niet altijd prettig om te horen en tegelijk weet je dat het klopt. Stap voor stap kan ik nu verder. Een lukt het even niet, dan stuur ik een mailtje en ze helpt me weer verder. Marieke is geen dokter maar op dit moment wel één van de belangrijke handvaten die ik nodig heb. Komt goed. Dank je wel Marieke!
  Ria, Waarloos

Geef een reactie