Winkel

Een overzicht van beschikbare producten om jou te helpen op jouw Innerlijke Reis richting jouw Gouden Pad. Ben je op zoek naar een healing, meditatie, visualisatie, cursus, Intensief Programma of een workshop?

Betalen mogelijk via kredietkaart, Ideal, Bancontact, Paypal

Programma’s & cursussen

Het ik hou van mezelf programma leert jou zelf liefde, houden van jezelf en kiezen voor jezelf. Alles om jouw hoofd anders te laten denken.

Het Ik Hou Van Mezelf Programma leert jou van jezelf houden, Ware Innerlijke Liefde voor jezelf.

Jij leert grenzen zetten, nee zeggen, en vooral jouw hoofd overtuigen dat jij waardevol bent.

Als bijwerking krijg jij meer geluk, toevalligheden, liefde, vreugde en energie.

Meer informatie over het Ik Hou Van Mezelf Programma? Klik hier.


777

De bibliotheek is een verzameling van alle meditaties, kennis video's en oude programma's van licht healing. Een ware schat aan informatie die jij ten alle tijden kan raadplegen.

De Spirituele Bibliotheek is een verzameling van alle meditaties, healings en kennis die verschenen is op verschillende media door licht healing. Zo hoef jij niet te jagen naar informatie, maar kan jij alles eenvoudig raadplegen in de bib.

Deze bib heeft geen fysieke boeken, maar wel veel audio’s en video’s.


777
77777777

Healing & Meditatie

Een diepgaande healing sessie die alle chakra's reinigt en balanceert, vorige levens verwijderd en personen die negatief zijn verwijderd.

Een diepgaande healing sessie die jouw hele energie balanceert en reinigt.

Jouw aura wordt geheeld, jouw chakra’s worden gereinigd en gebalanceerd, vorige levens worden geannuleerd, vampieren en andere entiteiten worden weggenomen.

Hierdoor voel jij jou behoorlijk lichter en beter gegrond.

777
7777

De wekelijkse meditatie leert jou om te verbinden met jouw kern, jouw ziel. Iedereen kan dit en het heelt jouw energie, jouw lichaam en jouw denken.

De wekelijkse online meditatie/ healing sessie stelt jou in staat om zelf, van binnenuit, met vol bewustzijn te helen.

Deze sessies leren jou hoe jij zelf grondt, verbindt en jezelf heelt, van binnenuit.

Jij leert jouw Ziel kennen en de helende krachten ervan. En dat kan iedereen wie ervoor open staat.

77
777
7777

Praktijk: Healing & Coaching

1 op 1 sessies en groepssessies in de praktijk voor healing, coaching, training en meditatie. Meise Belgie

Wens jij (online) een privé sessie om te helen?

Je kan terecht in de praktijk in Meise (België) voor healing, coaching en training. Jouw Ziel begeleidt jou en jij ontvangt een diepgaande healing met de nodig kennis om jouw leven verder te zetten op het juiste pad.

Dit kan ook online via skype, whatsapp of tijdens een telefoongesprek.

777
777
777

Hulpmiddelen

700 affirmaties om dagelijks te herhalen zodat jouw hoofd een nieuwe manier van denken aanleert. Affirmaties zijn zinnen die jouw onbewuste denken stuk voor stuk opnieuw positief programmeren.

Bijna 700 geschreven affirmaties (in 6 thema’s) – koop hier die jouw hoofd elke keer een beetje positiever programmeren, zodat jij een nieuw, beter leven creëert. (€11)

Affirmaties zijn positieve zinnen die, als jij ze maar voldoende herhaalt, jouw onbewuste denken herprogrammeren. En zoals met al het energiewerk: hoe meer jij deze zinnen herhaalt, hoe sneller jij resultaat hebt.

Kies 5 zinnen uit die jij een hele dag herhaalt, of lees 1 lijst gedurende 11 minuten (luidop). Thema’s: liefde, gezondheid, geld, weerstand verminderen, zielsmissie & bedrijf.

Het audiofragment (koop hier) is een gesproken versie van alle affirmaties van de thema’s: liefde, gezondheid, geld en weerstand verminderen. Speel het ’s nachts of op de achtergrond voor nog meer resultaat. (€11)

777