Healing event

Alle workshops, training, groepssessies en events zijn geschikt voor iedereen, ongeacht waar jij je op jouw Innerlijke Reis bevind. Indien er een minimum aan kennis vereist is, zal dit duidelijk vermeld zijn.

Wat wel belangrijk is? Wil jij DOEN wat jij zegt? Durf jij die angst overwinnen, durf jij jouw inzichten toepassen in jouw leven? Wil jij een nieuw leven en die stap zetten?

Dan is dit voor jou.

Nieuw! Vanaf het voorjaar 2020 nu ook een hele dag event met NOG diepere resultaten! Meer info onderaan.

Adres: Kleine Wouwer 46, 1860 Meise

Healingnamiddag

Wat gaan we doen?

Op een ontspannen manier:
Wegnemen van vorige levens, wegnemen van pijn/trauma en het reinigen van het hele energetische systeem.
Een diepgaande groepshealing, mediteren, vragen beantwoorden en genieten van de hoge energie. De ervaring zal heel mooi en openend zijn.

Er is geen vast thema, we laten ons leiden door de groep.

MAAR!!

De resultaten zullen heel diepgaand zijn en je zal een reset van jouw systeem ervaren. Tijdens deze namiddag ontvang jij diepgaande inzichten en kan jij vooruit. Ongetwijfeld zal jij een blokkade oplossen en nieuwe moed vinden om die ene stap vooruit te zetten (omdat jij alles wat jou tegenhoudt kan verwijderen).

Deze healing dagen zijn alleen geschikt als jij WIL diep graven in jouw verleden en eindelijk jouw verleden achter jou wil laten. Wil jij dat niet, dan is dit niet voor jou.

Wat mag jij verwachten?

  • ontmoet andere gelijkgezinden
  • je mag mij echt alles vragen
  • diepgaande healing
  • een rustig, ontspannen gevoel
  • kennis die jij nodig hebt om vooruit te kunnen
  • je mag helemaal jezelf zijn, geen maskers
  • geniet van de hoge energie van de locatie
  • volledige reset van jouw energie
  • meer overvloed en een gemakkelijker leven

777

Inbegrepen?
Healing, Vraag en Antwoord, Meditaties, Coaching,…
Een heel persoonlijke aanpak in kleine groep.
Drankjes & hapjes

Prijs?
€70 per persoon (max. 8 personen)

Wil jij er ook bij zijn?

Data najaar 2019

(klik op de datum om te betalen waardoor jouw inschrijving definitief is – er wordt een email verzonden met alle informatie – annuleren kosteloos tot 14 dagen voor aanvang)

Healing dagen

Data voorjaar 2020

(klik op de datum om te betalen waardoor jouw inschrijving definitief is – er wordt een email verzonden met alle informatie – annuleren kosteloos tot 14 dagen voor aanvang)

Vanaf het voorjaar zijn het healing dagen van 10u tot 17u, inclusief lichte lunch.

Verwacht een diepgaande transformatie die jouw leven compleet omgooit. Jij gaat tijdens deze dag jouw oude ik achterlaten en een nieuwe versie activeren. Na deze dag ben jij niet meer dezelfde persoon en sta jij sterker in jouw schoenen en durf jij die stappen te zetten die jij al zo lang uitstelt.

Deze healingdag haalt in jou jouw Ziel weer boven, heelt jouw Innerlijk Kind en verbind jou met het Universum. Jij laat pijn los, trauma los, vele oude levens en jij leert vergeven – vergeven vanuit het Hart en Ziel.

Deze dag transformeert jou naar een totaal nieuwe persoon.

Ik creëer voor jou een veilige omgeving waarin jouw masker af mag. Jouw Ziel kan dan schijnen en jij kan leren vertrouwen op de leiding van jouw Ziel. Ik leer jou alles wat nodig is om die connectie te onderhouden en we gaan dat stevig oefenen.

Jij ontvangt healing op maat en groepscoaching. Verwacht gelijkgestemde Zielen te ontmoeten waarbij jij jou onmiddellijk thuis voelt, alsof het nooit anders is geweest.

Deze dag biedt dat en zoveel meer.

Transformatie.

Overgave.

Inbegrepen?
Healing, Vraag en Antwoord, Meditaties, Coaching,…
Een heel persoonlijke aanpak in kleine groep.
Drankjes & lichte lunch

Prijs?
€250 (i.p.v. €490) per persoon (max. 8 personen)

Wil jij er ook bij zijn?

Hulp nodig?

Heb je meer informatie nodig? Weet je niet of een workshop geschikt is voor jou? Mail mij! marieke@licht-healing.be of WhatsApp mij: (+32) 0498-700 313