Sacred Energy Exchange, 3D of 5D Sex?

Door Marieke in Blog - 19 september 2019
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Laten we het eens hebben over seksualiteit. Misschien heb jij er wel al over gehoord, de term 5D Sex. Of misschien is dit helemaal nieuw. In dit artikel leg ik jou haarfijn uit wat sex nu precies is, en wat het verschil is tussen 3D en 5D. Want ja, er is wel degelijk een verschil.

Sacred energy exchange

Wist jij dat Sex eigenlijk een afkorting is voor een hele mooie term?

S – sacred (heilige)
E – energy (energie)
X – exchange (uitwisseling)

Met andere woorden, sex is een heilige energie uitwisseling.

En dat is het ook. In zijn kern is het exact dit; een heilige uitwisseling van energie.

Valt het muntje?

Toen ik begon op dit spirituele pad en op zoek ging naar mezelf, was 1 van de eerste dingen die ik schrapte uit mijn leven; sex. Ik begreep het niet maar ik voelde mij ongelofelijk vuil en misbruikt. Pas nu, 2 jaar later, begrijp ik het wel.

Ik was op een zoektocht naar mezelf, en ik wilde houden van mezelf. Maar zolang ik gebruikt werd om stress af te laten, kon ik niet helen. En daarom besloot ik om geen sex meer te hebben, voor hele lange tijd. En wat mijn partner daar van vond? Tja.. Spijtig.

3D sex

3D sex is passend bij de 3D mentaliteit. Ik ben belangrijk en de rest kan stikken. Voor veel mannen (niet allemaal) en veel vrouwen (zeker niet allemaal) geldt dat sex een uitlaatklep is van stress. Daarnaast is het ook het orgasme dat hen eventjes geluk brengt. En daarna is de ontnuchtering groot.

3D sex is zoals elke andere verslaving (ja, ik noem het wel degelijk een verslaving). Eventjes krijg jij genot en daarna is het met beide voetjes op de grond en zoek jij opnieuw naar dat momentje.

Dat is een verslaving.

3D sex is vaak (maar niet altijd) zonder diep gevoel. Er is geen connectie, er is juist genoeg tijd voor een uitwisseling.

Dus wat is 5D sex dan?

5D sex draait niet om het orgasme, maar om alles daarvoor. Het draait om plezier te halen uit elke seconde, om elkaar te voelen, overal. Dit is intimiteit en ook dat is een mooi woord.

In het Engels heet intimiteit: intimacy en dat kan vrij vertaald worden als volgt:

Into me you see

In mij, kijk jij.

En dat is waar deze heilige uitwisseling van energie om draait, in elkaar kijken. Deze sex heelt, doet huilen, brengt oud pijn naar boven dat geheeld mag worden en doet pijn. Een kramp, een steek, brandende pijn in spieren,… Dat is heling. Dat is de ware kracht van sex, omdat het heilig is.

Mijn energie beïnvloedt die van jou, en die van jou beïnvloed die van mij. En door bepaalde posities aan te nemen breek jij blokkades (zoals in yoga) en door jouw handen op bepaalde posities (intuïtief) te leggen, stuur jij warmte en liefde zodat de andere kan loslaten.

Voor mij is 5D sex een combinatie van yoga, massage en veel plezier en lachen, met intens genot van begin tot einde. Een orgasme hoeft niet, daar gaat het niet om.

En dit hoeft niet elke dag. Af en toe, en er de tijd voor nemen.

Atlantis en Lemurië – 5D sex

In de oude tijden werd sex gebruikt voor wat het diende, heling van lichaam en geest. Het was wel degelijk heilig en men ging er spaarzaam mee om.

In die tijd was er al sprake van prostitutie (als jij het zo wil noemen), het oudste beroep ter wereld. En het was heilig. Alleen de puurste vrouwen en mannen konden dit beroep uitoefenen in de tempels.

Dus waarom heeft het dan vandaag zo’n slechte naam gekregen?

Zoals met alles in deze maatschappij is alles wat goed is voor de mens slecht gemaakt, en alles wat slecht is wordt bestempeld als noodzakelijk. Alles wat een mens heel maakt, wordt gedemoniseerd. En dit dus ook.

De vrouwen die deze dagen in de prostitutie terecht komen worden sterk misbruikt en zijn vaak slachtoffer van handel. Enkelingen doen het volledig vrijwillig.

Maar de mannen die afkomen op prostitutie willen 3D Sex. Dat is misbruik van vrouwen. Mannen die open staan voor 5D sex kunnen een hele andere ervaring verwachten.

Ik hoor van meer en meer vrouwen dat zij hunkeren naar een nieuwe vorm van liefde bedrijven, met respect voor hun lichaam en hun wensen, door partners die naar hun luisteren en tijd nemen voor elkaar.

En vele van deze vrouwen hebben liever geen sex, dan 3D sex die hen vervuilt.

Wat gebeurt er tijdens 3D sex?

Als een man een orgasme krijgt, dan dumpt hij letterlijk al zijn ‘shit’ in de vrouw. Zo is hij ervan af en kan hij lekker gaan slapen.

De vrouw voelt zich vuil, misbruikt (emotioneel, fysiek en sexueel) en krijgt een gevoel van niet-genoeg-zijn. Dat weegt op haar, veel meer dan wij denken.

Een oplossing zou zijn om een condoom te gebruiken, maar ook dat lost het probleem niet op. Die vuiligheid en de ‘shit’ van de man, komt tijdens de daad ook in de energie van de vrouw terecht. Dat is ook vervuilend. Want hij lost zijn negatieve, stresserende energie en de vrouw neemt deze aan – onbewust.

En het gaat nog verder. Want als partners bij mekaar slapen in hetzelfde bed, dan slapen zij in mekaars aura, in mekaars energie. En ook dan wissel jij energie uit met de andere, waardoor jij ’s morgens bijvoorbeeld heel wispelturig kan opstaan, of verward bent.

Wat kan jij hier tegen doen?

Zoals altijd vraag ik jou: Wat ben jij waard? Wil jij jouw wonden helen en wil jij dat dat vuile gevoel stopt? Zeg nee, dat mag.

Wil jij verder doen om jouw partner te plezieren (omdat dat zo moet), dan kies jij er zelf voor om te blijven in deze situatie.

Als jij jouw wonden wil helen en wil houden van jezelf, dan is het noodzakelijk om voor jezelf te kiezen. En ja, dat verward jou misschien wel, maar het is de enige weg.

Als jij het gevoel hebt dat jij ‘maar’ een uitlaatklep bent voor jouw partner, ga dan eens na waarom jij dat oké vindt. Jij mag hier wat aan doen.

Een nieuwe manier van liefde bedrijven.

Dit kan controversieel zijn, maar ik deel jou toch mijn ervaringen en mening over seksualiteit in de nieuwe wereld.

Het is mijn mening dat mensen niet monogaam zijn. We kunnen een partner hebben voor het leven, maar 5D sex overstijgt dat. Ik vind dat het best mogelijk moet zijn om meerdere seksuele partners te hebben, als het de ware heilige vorm van liefde bedrijven is. Zoals het is: het bedrijven van liefde, als een werkwoord.

Ik heb veel gelezen en gemediteerd op andere beschavingen die puurder zijn dan wij. Ik heb veel droomtijd doorgebracht in Atlantis en Lemurië en ik ben er meer en meer van overtuigd dat S.E.X. heelt. Het is 1 van de puurste manieren om een ander te helen en er mag vooral niet te licht mee worden omgesprongen.

Is het tijd voor een nieuwe vorm van prostitutie, met 5D sex? Ik weet het niet.

Heel jezelf, als vrouw.

Ik zou vooral willen dat iedereen die wil helen, dat kan, op welke wijze ook. En ik besef dat 5D sex hier een groot onderdeel van zal uitmaken, tussen liefdevolle partners en op andere manieren. Net zoals het vroeger ook was in de tempels.

Het is nu vooral aan ons, vrouwen, om te beslissen wat wij willen doen met ons lichaam. Als jij misbruik wil helen, moet jij kiezen om niet meer misbruikt te worden. Als jij iets anders wil, dan moet jij daar ook voor kiezen en het oude loslaten.

Wat jij wil kan niet naar jou toekomen als jij vasthoudt aan oude gewoonten.

En een ander kan jij niet veranderen. Jij kan met de andere communiceren over jouw wensen, maar als de andere niet luistert, kies dan voor jezelf. Voor jezelf kiezen is liefde, ware liefde voor jezelf. En dat ben jij waard.

Ken jij het verschil tussen 3D en 5D sex? Wist jij dat het een heilige uitwisseling van energie is? Liefde bedrijven is een werkwoord, met respect voor de andere.

Ik schreef dit artikel omdat ik jou een andere kijk op seksualiteit wil geven. Resoneert het? Fijn! Zo niet, is dat ook goed. Iedereen heeft een andere kijk op de dingen en laat dat net zo wonderbaarlijk zijn.

Jouw ervaring delen? Hieronder in de reacties of mail mij 🙂

Meer lezen?

Geef een antwoord