Affirmaties en mantra’s voor een beter leven.

Wil jij vandaag nog controle nemen over jouw leven, ook al leef jij in een persoonlijke hel?

Mijn kind leerde fietsen door 100 keer dezelfde zin te zeggen: ‘Ik kan fietsen.’

Daarna leerde zij zichzelf zwemmen, op 1 dag, omdat ik haar herinnerde dat baby’s kunnen zwemmen, en dat zij het alleen maar vergeten was. Ik liet haar 100 keer dezelfde zin zeggen: ‘Ik kan zwemmen.’

Mijn jongste dochter leer ik nieuwe groenten eten door haar 100 keer dezelfde zin te laten zeggen: ‘Ik hou van tomaten.’

Als jij iets nieuws wil doen en angst bekruipt jou, wat zeg jij dan tegen jezelf? ‘Ik kan dat niet.’ ‘Dat is niet voor mij.’ ‘Oei oei, nee, dat hoeft niet.’

En wat brengt het jou? Iets nieuws? Een betere situatie? Leer jij zo iets nieuws? Gaat het gemakkelijker?

In plaats daarvan, draai het om. Overtuig jouw denken dat jij dat wel kan, dat jij dat wel lust, dat het wel voor jou is. En kijk wat jij dan kan. Opeens lukt het 10x beter, door er enkel en alleen met een ander paar ogen naar te kijken.

Het is zo simpel!!

Toen ik mijn Innerlijke Reis wandelde door mijn eigen persoonlijke hel, leerde ik dat het heel erg belangrijk is om ons hoofd te programmeren met positieve gedachten. Ik leerde kijken met een andere bril, vanuit een positief standpunt.

Ik oefende door elke dag 11 minuten bekrachtigende zinnen op te zeggen, die mij veiligheid gaven en kracht. Ik kon er gemakkelijker mijn angsten mee overwinnen en het leven ging gemakkelijker. Echt veel gemakkelijker. Het was niet meer zo zwaar.

En dat kan jij ook.

700 affirmaties om jouw leven vandaag nog te veranderen en meer richting, heling en begeleiding te ontvangen. Affirmaties zijn positieve zinnen die jouw leven veranderen, verbeteren en wonderen kunnen verrichten.

Jij kan mijn lijst met 700 affirmaties (want zo heten die bekrachtigende zinnen), gesorteerd in 6 thema’s, krijgen zodat jij vandaag jouw realiteit nog kan veranderen.

Deze 6 thema’s hebben elk minstens 100 zinnen die jouw denkwijze shiften naar meer kracht en positiviteit.

  • Liefde
  • Gezondheid
  • Geld
  • Weerstand verminderen
  • Bedrijf
  • Zielsmissie

777

700 Affirmaties om jouw werkelijkheid op zijn kop te zetten en het leven te leiden dat jij wil. De teugels weer in handen nemen en doen wat jij hier komt doen.

700 Affirmaties om jou te laten leven vanuit totale overvloed, jouw weerstand wegnemen en jou overgeven aan jezelf. Armen openen en ontvangen wat van jou is.

Door de aard van het product is er geen refund mogelijk.

Wat ontvang ik?

Jij ontvangt een pdf bestand dat jij kan afdrukken of op jouw telefoon kan bewaren. Alle affirmaties zijn per thema gerangschikt zodat jij eenvoudig de zinnen kan afdrukken die jij nodig hebt.

Jij kan onmiddellijk beginnen en jij zal merken dat jij een nieuwe energie rondom jezelf zal vinden. Eentje waarin alles mogelijk lijkt en dat reflecteert in jouw leven. Het komt beter naar jou toe.

Als jij echt op 1 thema van jouw leven verandering wil, doe dan 1 thema per keer en hou het minstens 30 dagen vol.

Wil jij gewoon een betere levensstandaard en springt er niet echt iets bovenuit, lees dan 11 minuten lang thema na thema.

De kracht van affirmaties komt ook door herhaling. 1 keer de affirmaties opzeggen doet wonderen, maar echte mirakels komen als jij 30 dagen volhoudt. De doorzetter krijgt grotere beloningen.

Zet door. ­čÖé

Dit is voor jou als…

Als jij jouw leven beu bent en jij wil vandaag verandering op een simpele manier. En jij wil doorzetten, het werk doen. Jij wil er tijd voor vrij maken en jij bent benieuwd wat het jou kan geven.

Dan zijn deze affirmaties voor jou. Want als jij het werk doet, dan krijg jij resultaat. Na de eerste reeks voel jij jou anders, krachtiger, meer zin in het leven. Jij bekijkt jouw doel met een ander paar ogen.

Ja, zo snel zie jij resultaat. Maar om dat resultaat te behouden, heb jij herhaling nodig. Dan gebeuren er wonderen.

Wil jij wonderen ervaren?

Door de aard van het product is er geen refund mogelijk.

Dit is niet voor jou als..

Wil jij jouw leven veranderen zonder moeite?
Of vind jij 11 minuten absurd lang?
Geen zin om het werk te doen?

Bespaar jou de moeite, dan is het niet voor jou. Het gaat hem om volharding, laten zien dat jij dit wil, dat jij het werk wil doen.

En eerlijk, wat is nu 11 minuten per dag?

Wist jij dat ik deze affirmaties wel 5 x 11 minuten per dag opzeg? En dat ik ze zelfs heb opgenomen op audio zodat ik ze tijdens mijn slaap kan afspelen?

Dat is pas doorzetting! En dat gaf mij gigantische resultaten.

De resultaten zijn grotendeels afhankelijk van de doorzetting die jij toont. Hoe graag wil jij jouw nieuwe leven

Door de aard van het product is er geen refund mogelijk.

Affirmaties zijn een uitstekende eerste stap om jouw leven een nieuwe wending te geven. Heb jij een tekort aan geld, liefde, tijd, zit jouw bedrijf niet goed, ben jij ongezond of ben jij op zoek naar jezelf? Deze affirmaties helpen jou goed op weg en zullen jouw leven veranderen.

Geef een antwoord