Boek Spiegels – een praktische gids om jouw realiteit snel te veranderen – Marieke Bertens

Ben jij op zoek naar inzicht in jouw onbewuste denken zodat jij jouw leven kan transformeren naar overvloed?

Wie de spiegels in anderen ziet, leert zichzelf te zien.
Wie zichzelf ziet, leert van zichzelf te houden.

Marieke Bertens

Jouw Ziel wil dat jij in totale overvloed leeft. Jouw Ziel heeft er niets bij te winnen als jij een heel leven in armoede, ziekte en/of zonder liefde leeft. Jij hebt een missie te volbrengen en jouw Ziel zal jou daarbij helpen.

Wat ik leerde in de laatste 3 jaar van ontwaken, is dat anderen mijn pijn spiegelen. De andere spiegelt mijn onbewuste denken. Zij spiegelen alles waar ik mijzelf tekort in doe. De andere spiegelt mijn beperkt denken, mijn limieten, mijn angsten en tegelijk ook mijn dromen.

En zij spiegelen ook de Liefde voor mezelf (alles wat goed gaat).

Als jij op een andere manier leert kijken naar jouw leven en naar de manier waarop anderen met jou communiceren, dan openen de poorten van bewustzijn.

Wagenwijd.

En poef, jij krijgt inzicht in de manier waarop jij over jezelf denkt.
Jij krijgt inzicht in al jouw pijn.

En als jij inzicht krijgt, dan kan jij ook leren begrijpen waar die pijn vandaan komt. En dat is de sleutel tot zelf liefde. Begrijpen waarom jij jezelf limiteert, begrijpen waarom jij jezelf blokkeert, begrijpen waarom jij angst hebt. En na begrip komt aanvaarding en daarna komt loslaten.

Een leven in overvloed is voor iedereen beschikbaar. Maar, zowat iedereen limiteert zichzelf en deze overvloed door leugens, limieten en blokkades van alle aard. We hebben pijn, trauma, verdriet, schuld en schaamte, haat en wat jaloezie. En dat alles staat in de weg van overvloed.

Maar hoe zie jij al die beperkingen? Hoe kan jij weten dat jij jou zo voelt, als jij jezelf hebt aangeleerd om al die ongewenste gevoelens te verbergen?

Hier komt jouw Ziel bij helpen.

Jij verdient overvloed. Een gemakkelijk leven waarin alles stroomt.
Maar misschien heb jij dat vandaag nog niet?

Jouw Ziel staat aan jouw zijde en zorgt ervoor dat anderen alles tonen wat in jou leeft. Dat wil zeggen dat (bijna) alles wat jij in anderen ziet, in jou bestaat. En als jij op die nieuwe manier naar anderen leert kijken, dan zie jij voor het eerst in jouw leven jezelf – jouw echte ware aard.

Daar gaat het boek ‘Spiegels’ over – jezelf durven in de ogen kijken en verantwoordelijkheid nemen voor jouw daden en niet daden.

Ben jij klaar om het heft in eigen handen te nemen en voor het eerst echt te kijken in de spiegel? Ben jij klaar om jouw leven bewust te transformeren en een leven te scheppen dat jij ook daadwerkelijk wil?

Spiegels, een inspirerend en transformerende handleiding

Het hele proces van A tot Z is beschreven in het boek ‘Spiegels’. En omdat een praktische les zoveel meer inzicht geeft, is een deel van het boek een ontleding van alledaagse situaties zodat jij het principe van Spiegelen echt kan begrijpen én toepassen.

Verschillende versies van het boek zijn beschikbaar, zoals hardcover, e-boek en paperback.

Het boek Spiegels van Marieke Bertens is overal te koop, via bol.com, Amazon en boekhandels.

(*affiliate links)

Wat anderen zeggen:

In mijn hart ben ik je enorm dankbaar. 
Door je boek “Spiegels” heb ik al enorme sprongen vooruit gemaakt, alles anders gaan bekijken en sindsdien, al gaat niet altijd alles zoals ik het zou willen, heb ik me nooit eerder zo gelukkig gevoeld! 
En mijn familie en kennissen zien dat aan mij, en dat maakt het makkelijker om hen ook te besmetten met mijn vrolijkheid!

Greet, boek Spiegels

Eindelijk een boek die over emoties heeft “Waarom erger ik mij aan mensen?” En hoe
kan ik het loslaten.” Het maakt mij bewust van de negatieve emoties.
Je bent verantwoordelijk over jouw eigen leven. Ze vertelt waarom en maakt je daarvan bewust. Ze hamert er op.
Alles draait om gedachten. Heb je eigen gedachten onder controle, dan heb je eigen leven onder controle. Ze vertelt hoe je dat ook moet doen. Dus niet jouw gedachten voorbij laten (vliegen) gaan of negeren, maar juist observeren en bewust van worden; welke gedachten je hebt? Waarom heb je deze gedachten? Welke verhaal zit in jouw onderbewuste? Ze vertelt hoe je de verhalen(negatief) in jouw onderbewuste kan veranderen.

Devi, boek Spiegels

Spiegels, is een geweldig geschreven boek door Marieke Bertens.
In het boek helpt Marieke Bertens de lezer begrijpen dat iederéén de schepper is van zijn eigen realiteit.
Als deze realiteit ons niet bevalt, kunnen we deze aanpassen maar daar moeten we wel zelf iets aan doen.
Niets gaat vanzelf, lees dit bijzondere boek en het zal je nieuwe levens inzichten geven.
Het is een heel bijzonder boek merkbaar met liefde en wijsheid geschreven.

Dennis, boek Spiegels

Wat een origineel inspirerende krachtpatser van een boek heeft Marieke geschreven. Helder, confronterend maar met ontzettend veel liefde voor de lezer geschreven. Ik heb het boek gekocht omdat ik Marieke mij al inpireerde middels haar YouTube kanaal. Nu geef ik een boek kado aan een vriend van mij. Dit boek is geschikt voor iedereen die zichzelf een leven met liefde en zorgen voor zichzelf gunt. Ik ben er van overtuigd dat je dan ook het meest waardevol zult zijn en bent zoals het universum het bedoeld heeft.

Robert, boek Spiegels

Alles wat jij wil weten over het boek ‘Spiegels’.

‘Spiegels’ is een boek dat heel diepgaand uitlegt hoe de werkelijkheid in mekaar zit en hoe jij jouw onbewuste denken kan veranderen door het gedrag van anderen te observeren.

Naast de theorie is er een overvloed aan dagdagelijkse voorbeelden hoe mensen mekaar spiegelen. Zodat jij de patronen kan doorbreken en jouw werkelijkheid kan aanpassen en nog meer gelukkig kan zijn. Het is dus een praktisch boek dat na 3 jaar eindelijk tot stand kwam, deels door mijn ervaringen en deels door de ervaringen van klanten.

Wie ben ik?

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Hallo! Ik ben Marieke en ik schreef na lang verzoek van enkele lezers, het boek ‘Spiegels’.

Het boek kwam tot stand door mijn persoonlijke ervaringen en mijn ervaring als coach. Het doorzien van het gedrag van anderen is iets wat mij ontzettend vooruit heeft geholpen op mijn pad van bewustzijn. En na 3 jaar het dagelijks toepassen van deze technieken, werd het eindelijk tijd om het neer te schrijven in een praktisch boek.

Ik hou niets achter, ik geef jou alles in een duidelijk, vlot leesbaar boek. Het is mijn wens om jou ook te laten leven in overvloed.

Bewuster leven is gemakkelijk en doenbaar, ook voor jou. Hoe meer jij jou bewust bent van jouw gedachten en jouw handelingen, hoe gemakkelijker het is om te manifesteren wat jij echt wil.

Leer kijken naar wat jij doet, wat jij zegt en wat de gevolgen daarvan zijn. Jij kan dit, jij kan jouw leven omdraaien naar beter en jij VERDIENT een beter leven (als dat is wat jij wil tenminste).

Spiegels helpt jou om manifestatie en het leven diepgaand te begrijpen zodat jij het leven van jouw dromen kan scheppen, stap voor stap.

Je kan het boek kopen via boekhandels in Nederland en België en via bol.com en Amazon.

Spiegels, een kijk in het onbewuste, Marieke Bertens - een boek dat jou helpt manifesteren door te doen wat wel werkt. Praktisch en vlot geschreven.

Vertel over het boek op Sociale Media:

Spiegels van Marieke Bertens helpt jou om snel te begrijpen wie jij bent, waarom jouw leven is zoals het is en vooral hoe jij jouw leven kan aanpassen naar beter. De wet van aantrekking is maar het halve werk, dit boek leert jou diep te graven in jouw denken zodat jij met gemak beter kan manifesteren. Hardcover boek.

Laat een reactie achter