Boek Spiegels – een kijk in het onbewuste – Marieke Bertens

Ben jij op zoek naar inzicht in jouw onbewuste denken zodat jij jouw leven kan transformeren naar overvloed?

Het boek Spiegels, een kijk in het onbewuste van Marieke Bertens zal vanaf maart 2021 in boekenwinkels en online te koop zijn!

Wie de spiegels in anderen ziet, leert zichzelf te zien.
Wie zichzelf ziet, leert van zichzelf te houden.

Marieke Bertens

Jouw Ziel wil dat jij in totale overvloed leeft. Jouw Ziel heeft er niets bij te winnen als jij een heel leven in armoede, ziek en/of zonder liefde leeft. Jij hebt een missie te volbrengen en jouw Ziel zal jou daarbij helpen.

Wat ik leerde in de laatste 3 jaar van ontwaken, is dat anderen mijn pijn spiegelen. De andere spiegelt mijn onbewuste denken. Zij spiegelen alles waar ik mijzelf tekort in doe. De andere spiegelt mijn beperkt denken, mijn limieten, mijn angsten en tegelijk ook mijn dromen.

Als jij op een andere manier leert kijken naar jouw leven en naar de manier waarop anderen met jou communiceren, dan openen de poorten van bewustzijn.

Wagenwijd.

En poef, jij krijgt inzicht in de manier waarop jij over jezelf denkt.
Jij krijgt inzicht in al jouw pijn.

En als jij inzicht krijgt, dan kan jij ook leren begrijpen waar die pijn vandaan komt. En dat is de sleutel tot zelf liefde. Begrijpen waarom jij jezelf limiteert, begrijpen waarom jij jezelf blokkeert, begrijpen waarom jij angst hebt. En na begrip komt aanvaarding en daarna komt loslaten.

Een leven in overvloed is voor iedereen beschikbaar. Maar, zowat iedereen limiteert zichzelf en deze overvloed door leugens, limieten en blokkades van alle aard. We hebben pijn, trauma, verdriet, schuld en schaamte, haat en wat jaloezie. En dat alles staat in de weg van overvloed.

Maar hoe zie jij al die beperkingen? Hoe kan jij weten dat jij jou zo voelt, als jij jezelf hebt aangeleerd om al die ongewenste gevoelens te verbergen?

Hier komt jouw Ziel bij helpen.

Jij verdient overvloed. Een gemakkelijk leven waarin alles stroomt.
Maar misschien heb jij dat vandaag nog niet?

Jouw Ziel staat aan jouw zijde en zorgt ervoor dat anderen alles tonen wat in jou leeft. Dat wil zeggen dat (bijna) alles wat jij in anderen ziet, in jou bestaat. En als jij op die nieuwe manier naar anderen leert kijken, dan zie jij voor het eerst in jouw leven jezelf – jouw echte ware aard.

Daar gaat het boek ‘Spiegels’ over – jezelf durven in de ogen kijken en verantwoordelijkheid nemen voor jouw daden en niet daden.

Ben jij klaar om het heft in eigen handen te nemen en voor het eerst echt te kijken in de spiegel? Ben jij klaar om jouw leven bewust te transformeren en een leven te scheppen dat jij ook daadwerkelijk wil?

Spiegels, een inspirerend en transformerende handleiding

Het hele proces van A tot Z is beschreven in het e-boek ‘Spiegels’. En omdat een praktische les zoveel meer inzicht geeft, is een deel van het e-boek een ontleding van alledaagse situaties zodat jij het principe van Spiegelen echt kan begrijpen én toepassen.

In het najaar hoop ik mijn fysieke boek af te hebben dat het leven beschrijft vanuit het thema ‘spiegels’. Het gaat vele malen dieper in op dit aspect. Als jij deze pdf aanschaft, dan krijg jij korting op het fysieke boek als het in het najaar in de winkels ligt. Dit boek geeft jou alle informatie die je nodig hebt en zo kan jij al starten. Het fysieke boek gaat nog dieper in op mindset en energie.

777

Alles wat jij wil weten over het boek ‘Spiegels’.

‘Spiegels’ is een boek waarin ik heel diepgaand uitleg hoe de werkelijkheid in mekaar zit en hoe jij jouw onbewuste denken kan veranderen door het gedrag van anderen te observeren.

Naast de theorie geef ik een overvloed aan dagdagelijkse voorbeelden hoe mensen mekaar spiegelen. Zodat jij de patronen kan doorbreken en jouw werkelijkheid kan aanpassen en nog meer gelukkig kan zijn. Het is dus een praktisch boek dat na 3 jaar eindelijk tot stand kwam, deels door mijn ervaringen en deels door de ervaringen van klanten.

Wie ben ik?

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Hallo! Ik ben Marieke en ik schreef na lang aandringen van enkele lezers, het boek ‘Spiegels’.

Het boek kwam tot stand door mijn persoonlijke ervaringen en mijn ervaring als coach. Het doorzien van het gedrag van anderen is iets wat mij ontzettend vooruit heeft geholpen op mijn pad van bewustzijn. En na 3 jaar het dagelijks toepassen van deze technieken, werd het eindelijk tijd om het neer te schrijven in een praktisch boek.

Ik hou niets achter, ik geef jou alles in een duidelijk, vlot leesbaar boek. Het is mijn wens om jou ook te laten leven in overvloed.

4 responses to “Boek Spiegels – een kijk in het onbewuste – Marieke Bertens

Geef een reactie