Boek Spiegels – een kijk in het onbewuste – Marieke Bertens

Ben jij op zoek naar inzicht in jouw onbewuste denken zodat jij jouw leven kan transformeren naar overvloed?

Wie de spiegels in anderen ziet, leert zichzelf te zien.
Wie zichzelf ziet, leert van zichzelf te houden.

Marieke Bertens

Jouw Ziel wil dat jij in totale overvloed leeft. Jouw Ziel heeft er niets bij te winnen als jij een heel leven in armoede, ziekte en/of zonder liefde leeft. Jij hebt een missie te volbrengen en jouw Ziel zal jou daarbij helpen.

Wat ik leerde in de laatste 3 jaar van ontwaken, is dat anderen mijn pijn spiegelen. De andere spiegelt mijn onbewuste denken. Zij spiegelen alles waar ik mijzelf tekort in doe. De andere spiegelt mijn beperkt denken, mijn limieten, mijn angsten en tegelijk ook mijn dromen.

En zij spiegelen ook de Liefde voor mezelf (alles wat goed gaat).

Als jij op een andere manier leert kijken naar jouw leven en naar de manier waarop anderen met jou communiceren, dan openen de poorten van bewustzijn.

Wagenwijd.

En poef, jij krijgt inzicht in de manier waarop jij over jezelf denkt.
Jij krijgt inzicht in al jouw pijn.

En als jij inzicht krijgt, dan kan jij ook leren begrijpen waar die pijn vandaan komt. En dat is de sleutel tot zelf liefde. Begrijpen waarom jij jezelf limiteert, begrijpen waarom jij jezelf blokkeert, begrijpen waarom jij angst hebt. En na begrip komt aanvaarding en daarna komt loslaten.

Een leven in overvloed is voor iedereen beschikbaar. Maar, zowat iedereen limiteert zichzelf en deze overvloed door leugens, limieten en blokkades van alle aard. We hebben pijn, trauma, verdriet, schuld en schaamte, haat en wat jaloezie. En dat alles staat in de weg van overvloed.

Maar hoe zie jij al die beperkingen? Hoe kan jij weten dat jij jou zo voelt, als jij jezelf hebt aangeleerd om al die ongewenste gevoelens te verbergen?

Hier komt jouw Ziel bij helpen.

Jij verdient overvloed. Een gemakkelijk leven waarin alles stroomt.
Maar misschien heb jij dat vandaag nog niet?

Jouw Ziel staat aan jouw zijde en zorgt ervoor dat anderen alles tonen wat in jou leeft. Dat wil zeggen dat (bijna) alles wat jij in anderen ziet, in jou bestaat. En als jij op die nieuwe manier naar anderen leert kijken, dan zie jij voor het eerst in jouw leven jezelf – jouw echte ware aard.

Daar gaat het boek ‘Spiegels’ over – jezelf durven in de ogen kijken en verantwoordelijkheid nemen voor jouw daden en niet daden.

Ben jij klaar om het heft in eigen handen te nemen en voor het eerst echt te kijken in de spiegel? Ben jij klaar om jouw leven bewust te transformeren en een leven te scheppen dat jij ook daadwerkelijk wil?

Spiegels, een inspirerend en transformerende handleiding

Het hele proces van A tot Z is beschreven in het boek ‘Spiegels’. En omdat een praktische les zoveel meer inzicht geeft, is een deel van het boek een ontleding van alledaagse situaties zodat jij het principe van Spiegelen echt kan begrijpen én toepassen.

Verschillende versies van het boek zijn beschikbaar, zoals hardcover, e-boek en paperback (verschillende kaften, maar dezelfde inhoud).

777

Het boek Spiegels van Marieke Bertens is overal te koop, via bol.com en boekhandels.

Alles wat jij wil weten over het boek ‘Spiegels’.

‘Spiegels’ is een boek waarin ik heel diepgaand uitleg hoe de werkelijkheid in mekaar zit en hoe jij jouw onbewuste denken kan veranderen door het gedrag van anderen te observeren.

Naast de theorie geef ik een overvloed aan dagdagelijkse voorbeelden hoe mensen mekaar spiegelen. Zodat jij de patronen kan doorbreken en jouw werkelijkheid kan aanpassen en nog meer gelukkig kan zijn. Het is dus een praktisch boek dat na 3 jaar eindelijk tot stand kwam, deels door mijn ervaringen en deels door de ervaringen van klanten.

Wie ben ik?

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Hallo! Ik ben Marieke en ik schreef na lang verzoek van enkele lezers, het boek ‘Spiegels’.

Het boek kwam tot stand door mijn persoonlijke ervaringen en mijn ervaring als coach. Het doorzien van het gedrag van anderen is iets wat mij ontzettend vooruit heeft geholpen op mijn pad van bewustzijn. En na 3 jaar het dagelijks toepassen van deze technieken, werd het eindelijk tijd om het neer te schrijven in een praktisch boek.

Ik hou niets achter, ik geef jou alles in een duidelijk, vlot leesbaar boek. Het is mijn wens om jou ook te laten leven in overvloed.

Nog niet overtuigd dat het boek voor jou is?

Ik maakte er een video over zodat jij meteen aan de slag kan gaan. Bekijk hem hieronder. (Op mijn YouTube kanaal vind jij meer video’s en super praktische informatie om bewuster te leven.)

Bewuster leven is gemakkelijk en doenbaar, ook voor jou. Hoe meer jij jou bewust bent van jouw gedachten en jouw handelingen, hoe gemakkelijker het is om te manifesteren wat jij echt wil.

Leer kijken naar wat jij doet, wat jij zegt en wat de gevolgen daarvan zijn. Jij kan dit, jij kan jouw leven omdraaien naar beter en jij VERDIENT een beter leven (als dat is wat jij wil tenminste).

Spiegels helpt jou om manifestatie en het leven diepgaand te begrijpen zodat jij het leven van jouw dromen kan scheppen, stap voor stap.

Je kan het boek kopen via boekhandels in Nederland en België en via bol.com

Spiegels, een kijk in het onbewuste, Marieke Bertens - een boek dat jou helpt manifesteren door te doen wat wel werkt. Praktisch en vlot geschreven.

Vertel over het boek op Sociale Media:

Spiegels van Marieke Bertens helpt jou om snel te begrijpen wie jij bent, waarom jouw leven is zoals het is en vooral hoe jij jouw leven kan aanpassen naar beter. De wet van aantrekking is maar het halve werk, dit boek leert jou diep te graven in jouw denken zodat jij met gemak beter kan manifesteren. Hardcover boek.
Spiegels van Marieke Bertens helpt jou om snel te begrijpen wie jij bent, waarom jouw leven is zoals het is en vooral hoe jij jouw leven kan aanpassen naar beter. De wet van aantrekking is maar het halve werk, dit boek leert jou diep te graven in jouw denken zodat jij met gemak beter kan manifesteren. Hardcover boek.
Spiegels van Marieke Bertens helpt jou om snel te begrijpen wie jij bent, waarom jouw leven is zoals het is en vooral hoe jij jouw leven kan aanpassen naar beter. De wet van aantrekking is maar het halve werk, dit boek leert jou diep te graven in jouw denken zodat jij met gemak beter kan manifesteren. Hardcover boek.

3 responses to “Boek Spiegels – een kijk in het onbewuste – Marieke Bertens

  1. He lieve Marieke, ik zag jouw Youtube kanaal en ben ook werkzaam als Spiritueel Mentor, maar ook nog steeds hartstikke lerende. (It never stops, haha) Jij hebt mij in een aantal video’s al zooo geïnspireerd! Dus je boek Spiegels heb ik net besteld (Ziel maakt een sprongetje, haha) Ik wil jou laten weten dat ik bij jou voel: zo, die snapt spiritualiteit echt heel goed! Je bent open en puur. Mooi zo hoe jij meewerkt aan de Nieuwe Wereld! Liefs Fé

Geef een reactie