Persoonlijke Coaching – Quantum Mindset

Quantum Coaching / Quantum Mindset

In deze coaching help ik jou om de oorzaak van jouw patronen te vinden in jouw kindertijd, in vorige levens en zelfs op andere planeten. Door een simpel open gesprek gaan we diep in jouw verleden de reden vinden waarom jij jezelf vandaag tekort doet. Als we de reden vinden, draaien we het onmiddellijk om naar beter.

Omdat jij de oorzaak van jouw probleem vindt en de oorzaak wist uit jouw denken, kan de hele gedachtestructuur die op die oorzaak gebouwd is, niet meer bestaan. Jij wist als het ware een deel van jouw verleden – instant – waardoor jouw realiteit anders is.

Wat aan het licht komt is vaak heel confronterend en vergt moed om mee aan de slag te gaan. Deze coaching is voor jou als jij kost wat kost wil doorbreken in jouw leven.
Verandering hoeft niet pijnlijk te zijn. De diepste coachings en healings bevatten het meeste gelach. Healing, als jij er klaar voor bent, is luchtig en liefdevol.

Als jij wil veranderen en wil doorzetten, dan is deze coaching voor jou. Deze coaching werkt instant en de volgende dag merk jij een tijdlijnsprong op.

Klanten omschrijven mijn coaching als:

 • levensveranderend
 • verlichtend
 • onbetaalbaar
 • instant
 • wonderbaarlijk
 • impressive
 • high level
 • wauw, wauw, wauw WAAUW!! Zonder woorden!!

888

Ik ga geen enkel thema uit de weg en ik pak zwaar trauma aan met humor zodat jij snel kan inzien waarom jij die dingen blijft manifesteren en het instant kan oplossen. Ik leg de nadruk op OPLOSSEN. Als jij een sessie begint, dan maken we deze samen af. Een healing is pas geslaagd als jij jouw manier van denken aanpast naar beter.

In coachings heb ik deze thema’s al meerdere malen mogen helpen helen. Zoals jij ziet, ik ga geen enkel thema uit de weg. Als jij wil helen, dan ben ik klaar op jou hiermee te helpen, ongeacht de schuld die jij meedraagt.

 • Zwarte Magie, voodoo, bezeten zijn, …
 • Entiteiten, vampiers,…
 • Implantaten, Archons, Spintentiteiten, …
 • Alle levensthema’s (van slachtoffers en daders)
 • Alles om door te breken in jouw leven
 • Eeuwige tweede
 • Schulden
 • Alle vormen van misbruik (dader als slachtoffer)
 • Dood, verlies van kind, moord,…

888

Het is belangrijk om te weten dat deze bovenstaande thema’s manifesteren omdat jij daar voor kiest. Jij kiest om die manier van denken te hebben, waar bovenstaande problemen bijhoren. Als jij jouw manier van denken omdraait bij de bron, dan kan jij helen en hoeven deze thema’s jou niet meer te achtervolgen.

Als jij klaar bent om met jezelf in het reine te komen en jezelf te vergeven voor alles wat jij gedaan hebt in dit leven en in andere levens, dan is deze coaching voor jou.

Deze coaching lost problemen op waar velen al jaren voor naar psychologen, dokters, kinesisten, therapeuten, healers, waarzeggers, coaches,… gaan. En al die bezoekjes + medicijnen + supplementen + … kosten handenvol geld.

Maar wat klanten het meest gelukkig maakt, is dat zij eindelijk van hun emotioneel trauma af zijn. Dat zij eindelijk kunnen leven, dat zij zich vrij voelen en dat zij meer zichzelf kunnen zijn en dat hun schuldgevoel weg is.

Dat de pijn weg is.

Dat zij zichzelf eindelijk waardig voelen voor een nieuwe start.

Dat ze niet meer hoeven te twijfelen aan zichzelf en met meer vastberadenheid kunnen doorzetten.

Mijn klanten vinden zichzelf terug en lossen een groot deel van hun problemen op in 1 sessie.

Waar zij al 10+ jaar vaak naar zoeken, help ik oplossen in 1 sessie.

Dat is Quantum Coaching. Levensveranderend.

En dat kan jij nu ook ervaren!

Hieronder kan jij een sessie bekijken die ik heb gedaan met Vanessa. Zij had last van diepgaande zelftwijfel en zat vast in de opstart van haar healing praktijk / centrum. We hebben ons laten leiden naar de oorzaak van haar schuldgevoelens en zelftwijfel. Door het om te draaien kan zij nu met heldere blik haar bedrijf meer vorm geven en beter dienen.

Deze coaching kan jij bekijken, met dank aan Vanessa: www.vanessavanlooy.be

Individuele Coaching

Ben jij klaar om het volgend level in jouw leven te bereiken en ben jij bereid om te doen wat moet? Dan is dit voor jou.

Door middel van een gesprek gaan we diep graven in jouw verleden:

 • Identificeren van jouw blokkades
 • De oorzaak van de blokkades opsporen
 • Alles verwijderen en nieuwe mindset installeren
 • Zolang er tijd is, herhalen we met een andere blokkade

888

Ik werk via Zoom (online).

Losse sessie

Een sessie duurt 2 uur en is inclusief opname.

Kostprijs: €500 (incl. BTW) voor 1 sessie van 2 uur (*)

(Ik bied 1 losse sessie als test aan. Wil jij een extra sessie, dan moet jij kiezen voor een traject zodat er meer diepgang is en we zoveel mogelijk in korte tijd kunnen helen.)

Traject

4 x 1 uur (inclusief opname)

Kostprijs: €1000 (incl. BTW) voor 4 uur sessie (*)

of

4 x 2 uur (inclusief opname)

Kostprijs: €1800 (incl. BTW) voor 8 uur sessie (*)

Trajecten hebben meer diepgang. We lossen niet 1 probleem op, maar de volledige wortelstructuur die met dat probleem samenhangt en alles er rond.
De 4 sessies dienen in een tijdspanne van 60 dagen worden ingepland.

30 Dagen WhatsApp

Je ontvangt 30 dagen ondersteuning via WhatsApp, onbeperkt (ook in het weekend). En 3 x per week een telefoon- of videogesprek van maximum 1 uur per gesprek om jouw denken te begrijpen en door te werken.

Kostprijs: €2500 (incl. BTW) voor 1 blok van 30 dagen (*)

(*) Eens begonnen moet jij doorwerken. Als jij wil opgeven sta jij voor een doorbraak en net dan kunnen wonderen gebeuren.
Jouw resultaten kunnen afwijken van de testimonials en coachings die hier zijn geplaatst. Jouw pad is uniek.
Ik garandeer geen resultaten. Terugbetaling (deels) alleen meteen na de eerste sessie of na de eerste 3 dagen WhatsApp coaching.

Coaching op locatie

Deze coaching is ideaal voor sporters tijdens training, artiesten, sportteams, management, ondernemers,…

Gedurende een hele dag (of meerdere dagen) help ik jou om alle blokkades die zichtbaar zijn onmiddellijk aan te pakken met alle betrokken personen en om deze problemen te wissen.

Op aanvraag.

Aanvraag tot samenwerking

Gelieve een email te sturen naar marieke@licht-healing.be
met volgende informatie:

 • Omschrijf wie jij bent in 3 zinnen
 • Wat is het probleem van jou in 3 zinnen, kort en bondig
 • Wat wil jij bereiken met deze coaching, in 3 zinnen?
 • Een termijn om te starten (eventueel)
 • Wil jij uitsluitend met Marieke werken, of mag een team member?
 • Alle vragen die jij hebt

888

Wij streven ernaar om binnen 48 uur antwoord te geven.
Coaching kan doorgaans opgestart worden binnen 14 dagen.

Ik ben Marieke Bertens

Marieke Bertens, Quantum Coaching dat levens verandert. Bewustzijnscoaching, gelukkig zijn en houden van jezelf. Alchemy en veel meer.

Maart 2017 koos ik voor geluk, voor een beter leven. Al doende leerde ik de grote filosofieën over de Mens en hoe het leven werkt. Door veel te experimenteren op mezelf leerde ik een snelle en effectieve manier om patronen instant te doorbreken. Deze werkwijze verbeterde ik door anderen te coachen en hen te helpen om dezelfde snelle resultaten te bereiken.

Hoe meer ik anderen hielp om door te breken in hun leven, hoe meer inzichten ik ontving over hoe het Denken werkt en wat de missie van mensen is. Al die kennis gebruik ik om klanten te helpen doorbreken in hun leven.

Zowel met 1 op 1 sessies, als met programma’s.

Ik deel graag alles wat ik weet met jou via mijn programma’s.

Wil jij leren coachen zoals ik dat doe? Volg de Healer Mastermind.

Sociale Media

Je vindt mij op deze sociale media: