Coaching

Op zoek naar een intuïtieve coach zodat jij kan doorbreken in jouw leven? Ben jij op zoek naar een mentale coach die jou in 1 (één) sessie helpt om jouw leven om te gooien? Ben jij bereid om te veranderen en ben jij klaar om te investeren in jezelf?

Deze coaches heb ik opgeleid en kunnen jou bijstaan op jouw pad naar bewustzijn en verlichting.

Deze coaching is voor DOENERS, personen die WILLEN veranderen en niet slechts een babbel nodig hebben. Deze prachtige mensen helpen jou om jouw kindertrauma op te lossen zodat jij jouw dromen kan leven.

Ik kan jou vertellen dat deze coaching niet voor watjes is, maar wel voor jou als jij eindelijk verandering wil.

Marieke Bertens

ALCHEMIE – QUANTUM HEALING – MENTALE COACHING

Ik (Marieke is eigenaar van licht-healing) leid Lichtwerkers op om mijn unieke coaching verder te zetten en de wereld te veranderen. Wil jij ook een coach worden en instant resultaten bij klanten halen? Doe mee met de Healer Mastermind en word de beste in jouw vak.

Mijn programma’s vind jij hier.

Ik coach doeners (mensen met ballen aan hun lijf) om het volgende level te bereiken. Om met mij te werken kan jij meer lezen op mijn website.

***

Aanbevolen coaches

Kim

BEWUSTZIJNSCOACH

“You must learn a new way to think before you can master a new way to be”

Als bewustzijnscoach help ik jou opnieuw verbinding maken met je ware zelf. Wie ben jij zonder de leugens en bagage die je doorheen je leven bent gaan verzamelen?
Ik help jou ontplooiien tot jouw ware potentieel.

Tijdens de coachinggesprekken gaan we:
° Jouw onbewuste denkpatronen, trauma, aangeleerde leugens, blokkades, …eigenlijk alles wat niet jou is, naar de oppervlakte brengen
° Om ze vanuit een vogelperspectief te gaan aanschouwen en doorgronden
° Om van daaruit de opgeslagen emoties te gaan doorvoelen
° En ze vervolgens voor eens en voor altijd los te laten waarop we deze herwonnen ruimte opvullen met liefde.

Wanneer jij jou bewust bent van iets kan jij vanuit vrije wil een keuze maken. Kiezen zet jou terug in jou kracht en maakt jou eigenaar van jouw leven.
Als ervaringsdeskundige in een breed spectrum kan ik jou vanuit mijn ervaring en kennis de weg tonen in het helen van jezelf. Daarnaast heb ik een opleiding als Mastermind healer gevolgd en een Bachelordiploma in de Orthopedagogie met ruim 9 jaar ervaring in het begeleiden van jongeren binnen de Bijzondere Jeugdzorg.

Bij interesse: contact via bewustzijnscoachdelibel@outlook.com

Liefs, Kim

888

Vanessa

LEVENSCOACH / HEALING MET PAARDEN

Vanessa van Equi Healing helpt jou met jezelf healen en meer te groeien in bewustzijn.
Ze werkt met paarden en met mensen en komt to the point. Een lieve coach met stevige en blijvende resultaten.

Ik heb zelf heel wat trauma doorwerkt en ben nog verder aan het helen van fibromyalgie, eczeem en voedselallergieën. Hierdoor ben ik een ervaringsdeskundige op een breed vlak.

Ik heb van nature fantastische intuïtieve coaching- en healingskills en ik heb een heel natuurlijke aanleg om te communiceren met paarden.
Ik help jou om jouw blokkades te verwijderen en innerlijk te helen zodat jij een nieuw leven kan manifesteren. We doorwerken jouw verleden en laten het los, zodat jij plaats hebt voor nieuwe overtuigingen die wel bij jou passen ipv de overtuigingen die je hebt meegekregen in jouw opvoeding.
Ik coach intuïtief met of zonder de hulp van paarden, zoals jij het zelf wil.

Voor meer informatie kijk op Equi-Healing.

Veel liefs, Vanessa

888

Ineke

OPVOEDCOACH / GEZINSCOACH

Ineke is gespecialiseerd in het werken met kinderen en gezinnen. Ze heeft jaren ervaring in de kinderopvang als leidinggevende en geeft al geruime tijd online opleidingen (o.a. de Gordon methode).

Ineke is jouw coach als jij een liefdevolle gids wil tijdens de reis naar jouw mooiste leven en een respectvolle opvoeding.

“Tijdens het werken in de kinderopvang heb ik dagelijks kunnen ervaren hoe belangrijk het is om kinderen op te voeden vanuit wederzijds respect ,liefde en met een positieve intentie. En dat is wat ik elk gezin wil aanleren.”

Ineke is een prachtige, rustige coach die jou helpt op jouw tempo om jouw doelen te bereiken (zowel individueel als gezinnen). Ze heeft een prachtige rustgevende energie waardoor jij meteen op jouw gemak bent tijdens gesprekken.

Om met Ineke in contact te komen, klik door naar haar website.