Coaching

Coaching – Bewustzijn

Op zoek naar een intuïtieve coach zodat jij kan doorbreken in jouw leven? Ben jij op zoek naar een mentale coach die jou in 1 (één) sessie helpt om jouw leven om te gooien? Ben jij bereid om te veranderen en ben jij klaar om te investeren in jezelf?

Deze coaches heb ik opgeleid en kunnen jou bijstaan op jouw pad naar bewustzijn en verlichting.

Deze coaching is voor DOENERS, personen die WILLEN veranderen en niet slechts een babbel nodig hebben. Deze prachtige mensen helpen jou om jouw kindertrauma op te lossen zodat jij jouw dromen kan leven (meestal in 1 sessie).

Ik kan jou vertellen dat deze coaching niet voor watjes is, maar wel voor jou als jij eindelijk verandering wil.

Marieke Bertens

ALCHEMIE – QUANTUM HEALING – MENTALE COACHING

Ik (Marieke is eigenaar van licht-healing) leid Lichtwerkers op om mijn unieke coaching verder te zetten en de wereld te veranderen. Wil jij ook een coach worden en instant resultaten bij klanten halen? Doe de Healer Mastermind en word de beste in jouw vak.

Mijn programma’s vind jij hier. (voor mensen die bewuster willen leven en willen doorbreken in hun leven)

Ik coach doeners (mensen met ballen aan hun lijf) om het volgende level te bereiken. Om met mij te werken kan jij meer lezen op deze pagina. (eeuwige tweede, levensbedreigende situaties, ‘when shit hits the fan’, patronen die dringend moeten worden doorbroken,…)

***

Aanbevolen coaches

Kim

BEWUSTZIJNSCOACH

“You must learn a new way to think before you can master a new way to be”

Als bewustzijnscoach help ik jou opnieuw verbinding maken met je ware zelf. Wie ben jij zonder de leugens en bagage die je doorheen je leven bent gaan verzamelen?
Ik help jou ontplooiien tot jouw ware potentieel.

Tijdens de coachinggesprekken gaan we:
° Jouw onbewuste denkpatronen, trauma, aangeleerde leugens, blokkades, …eigenlijk alles wat niet jou is, naar de oppervlakte brengen
° Om ze vanuit een vogelperspectief te gaan aanschouwen en doorgronden
° Om van daaruit de opgeslagen emoties te gaan doorvoelen
° En ze vervolgens voor eens en voor altijd los te laten waarop we deze herwonnen ruimte opvullen met liefde.

Wanneer jij jou bewust bent van iets kan jij vanuit vrije wil een keuze maken. Kiezen zet jou terug in jou kracht en maakt jou eigenaar van jouw leven.
Als ervaringsdeskundige in een breed spectrum kan ik jou vanuit mijn ervaring en kennis de weg tonen in het helen van jezelf. Daarnaast heb ik een opleiding als Mastermind healer gevolgd en een Bachelordiploma in de Orthopedagogie met ruim 9 jaar ervaring in het begeleiden van jongeren binnen de Bijzondere Jeugdzorg.

Bij interesse: contact via bewustzijnscoachdelibel@outlook.com

Liefs, Kim

888

Vanessa

BEWUSTZIJNSCOACH/ GEZONDHEIDSCOACH

Vanessa Van Looy, Bewustzijnscoach Vanessa van Licht-Healing.be . Wanneer jij jouw verleden wil loslaten en jij klaar bent om beter te ontvangen, ben ik jouw coach.

Ik volgde zelf de opleiding Healer Mastermind en vond mee door dit programma en de coaching mijn missende puzzelstukjes.  Ik kampte al 20 jaar met depressieve klachten, zeer uiteenlopende gezondheidsklachten en nergens bijhoren/niet goed genoeg voelen.

Ondertussen ben ik zelf expert in het doorwerken van trauma uit dit leven en vorige levens en gezondheidsproblemen waaronder fybromialgie, eczeem en voedselallergieën. (Ik heelde in enkele weken mijn jarenlange Fibro.)

Ik help jou om jouw blokkades/leugens te verwijderen en innerlijk te helen zodat jij een nieuw leven kan manifesteren. We doorwerken jouw verleden en laten het los, zodat jij plaats hebt voor nieuwe overtuigingen die wel bij jou passen ipv de overtuigingen die je hebt meegekregen in jouw opvoeding of uit vorige levens.

Voor meer informatie om te werken met Vanessa, ga naar haar website.

888

Ineke

OPVOEDCOACH / GEZINSCOACH

Ineke is gespecialiseerd in het werken met kinderen en gezinnen. Ze heeft jaren ervaring in de kinderopvang als leidinggevende en geeft al geruime tijd online opleidingen (o.a. de Gordon methode).

Ineke is jouw coach als jij een liefdevolle gids wil tijdens de reis naar jouw mooiste leven en een respectvolle opvoeding.

“Tijdens het werken in de kinderopvang heb ik dagelijks kunnen ervaren hoe belangrijk het is om kinderen op te voeden vanuit wederzijds respect ,liefde en met een positieve intentie. En dat is wat ik elk gezin wil aanleren.”

Ineke is een prachtige, rustige coach die jou helpt op jouw tempo om jouw doelen te bereiken (zowel individueel als gezinnen). Ze heeft een prachtige rustgevende energie waardoor jij meteen op jouw gemak bent tijdens gesprekken.

Om met Ineke in contact te komen, klik door naar haar website.

888

Rachelle

QUANTUM STRATEGIE / BLOKKADES

Rachelle is een aanbevolen coach van licht-healing.be en helpt jou om heel strategisch jouw problemen op te lossen in jouw leven. Van trauma tot blokkades, alles is mogelijk.

Mijn naam is Rachelle en ik ben een lichtwerker. Ik heb inmiddels jaren ervaring met het coachen van mezelf en anderen. Ik beschik over een schat aan technieken die ik in mijn leven inzet om mijn zielsmissie met mijn aardse leven te verbinden. Mijn specialisatie zit dan ook in het bijeenbrengen van deze hoog energetische zielsmissie  van lichtwerkers/ HSP’s/ “oude zielen” en de aardse wereld zodat jij tot bloei komt. Met speels gemak en vol vertrouwen loods ik jou langs alle blokkades die je daarbij tegenkomt zodat jij jouw doel bereikt. Je krijgt praktische oplossingen en leert strategieën die jou door je pijn helpen en je vooruit helpen in het nu. Je leert wat het voor jou betekent om een lichtwerker/ HSP of “oude ziel”  te zijn en om je zielsmissie te belichamen. 

Ascentie gebeurt nu, hier op deze aarde als jij in actie komt. Wil jij snel vooruit dan ben ik de coach voor jou.

Om in contact te komen met Rachelle, bezoek haar website: quantumstrategie.nl/