Coaching

Op zoek naar een intuïtieve coach zodat jij kan doorbreken in jouw leven? Ben jij op zoek naar een mentale coach die jou in 1 (één) sessie helpt om jouw leven om te gooien? Ben jij bereid om te veranderen en ben jij klaar om te investeren in jezelf?

Deze coaches heb ik opgeleid en kunnen jou bijstaan op jouw pad naar bewustzijn en verlichting.

Deze coaching is voor DOENERS, personen die WILLEN veranderen en niet slechts een babbel nodig hebben. Deze prachtige mensen helpen jou om jouw kindertrauma op te lossen zodat jij jouw dromen kan leven.

Ik kan jou vertellen dat deze coaching niet voor watjes is, maar wel voor jou als jij eindelijk verandering wil.

Marieke Bertens

ALCHEMIE – QUANTUM HEALING – MENTALE COACHING

Ik (Marieke is eigenaar van licht-healing) leid Lichtwerkers op om mijn unieke coaching verder te zetten en de wereld te veranderen. Wil jij ook een coach worden en instant resultaten bij klanten halen? Doe mee met de Healer Mastermind en word de beste in jouw vak.

Ik coach professionele sporters en topondernemers om het volgende level te bereiken. Om met mij te werken kan jij meer lezen op mijn website.

Aanbevolen coaches

Katalina

INTUÏTIEVE COACH – KINDTRAUMA

Katalina is een sterk ontwikkeld intuïtief coach die jou helpt bij de eerste stappen naar een gelukkig leven, waarin jij een positieve mindset aanneemt.

Katalina is een helder kanaal en helpt jou om contact te maken met jouw team en te leren hoe jij daarmee elke dag kan samen werken. Daarnaast helpt zij jou om te vergeven en jouw kindtrauma los te laten om zo gelukkiger te zijn.

“Samen starten we de uitdagende reis om het verleden te wissen zodat jij jouw overvloed kan ontvangen. Maak van jouw overvolle handen een lege kom waar je jouw helende water opnieuw kan laten instromen.”

Om samen te werken met Katalina kan jij haar gegevens en meer informatie vinden via haar website.