Coaching

Coaching – Bewustzijn

Op zoek naar een intuïtieve coach zodat jij kan doorbreken in jouw leven? Ben jij op zoek naar een mentale coach die jou in 1 (één) sessie helpt om jouw leven om te gooien? Ben jij bereid om te veranderen en ben jij klaar om te investeren in jezelf?

Deze coaches heb ik opgeleid, werken met mijn methodes en kunnen jou bijstaan op jouw pad naar bewustzijn en verlichting.

Deze coaching is voor DOENERS, personen die WILLEN veranderen en niet slechts een babbel nodig hebben. Deze prachtige mensen helpen jou om jouw kindertrauma op te lossen zodat jij jouw dromen kan leven (meestal in 1 sessie).

Ik kan jou vertellen dat deze coaching niet voor watjes is, maar wel voor jou als jij eindelijk verandering wil.

Marieke Bertens

ZIELSCOACH – ENTITEITEN – ENERGIEWERK

Ik ben de oprichter van licht-healing en leid Lichtwerkers op om mijn unieke coaching/healing verder te zetten en de wereld te veranderen. Wil jij ook een coach worden en instant resultaten bij klanten halen? Doe de Healer Mastermind en word de beste in jouw vak.

Mijn programma’s vind jij hier. (voor mensen die bewuster willen leven en willen doorbreken in hun leven)

Ik coach doeners (mensen met ballen aan hun lijf) om het volgende level te bereiken. Om met mij te werken kan jij meer lezen op deze pagina. (eeuwige tweede, levensbedreigende situaties, ‘when shit hits the fan’, patronen die dringend willen doorbreken op hoog niveau,…)

***

Aanbevolen coaches

Kim

TRANSFORMATIECOACH – HEALER

“Een coach helpt je te zien wat je niet kon zien, helpt je te horen wat je niet kon horen, om uiteindelijk te zijn, wat je altijd al wist dat je kon zijn.” – Alex Engel

Wil jij jezelf en als gevolg hiervan jouw leven transformeren? Wil jij de stap nemen naar een bewust, vrij, authentiek en gelukkige versie van jezelf?

Doorheen ons leven identificeren we ons met allerlei overtuigingen, conditioneringen, niet authentieke stukken, etc. Daarnaast lopen we verschillende wonden op.

Een trauma/wond die niet geheeld wordt, zal zich net zo lang projecteren op je werkelijkheid tot je ze aankijkt en heelt. Wanneer deze op een later tijdstip terug getriggerd wordt, wordt er wel eens impulsief en vanuit pijn gereageerd. Met als gevolg dat je weer nieuwe pijn creëert.

Ben je er klaar mee om telkens dezelfde situaties, mensen, patronen, pijn, etc. te manifesteren? Wil je meer inzicht krijgen in waarom je op een bepaalde manier reageert? Wil je jezelf helen van die pijnstukken zodat je meer en meer vanuit liefde kan leven?

Tijdens een Transformatief coaching en healingsessie help ik jouw bewustzijn verruimen en je authentieke zelf (her)ontdekken. We nemen een inkijk in jouw onderbewuste waardoor je meer (in)zicht krijgt op waarom je doet wat je doet. Daarnaast bied ik een veilige bedding om trauma’s en pijnstukken te transformeren zodat deze niet meer om aandacht hoeven te vragen en jouw werkelijkheid een andere vorm kan en zal krijgen.

Liefs, Kim

Vind Kim via haar website De Libel en neem contact met haar op. Ze biedt trajecten en programma’s aan en heeft een heel persoonlijke aanpak. (Wervik, België)

888

Ineke

OPVOEDCOACH / GEZINSCOACH

Ineke is gespecialiseerd in het werken met kinderen en gezinnen. Ze heeft jaren ervaring in de kinderopvang als leidinggevende en geeft al geruime tijd online opleidingen (o.a. de Gordon methode).

Ineke is jouw coach als jij een liefdevolle gids wil tijdens de reis naar jouw mooiste leven en een respectvolle opvoeding.

“Tijdens het werken in de kinderopvang heb ik dagelijks kunnen ervaren hoe belangrijk het is om kinderen op te voeden vanuit wederzijds respect ,liefde en met een positieve intentie. En dat is wat ik elk gezin wil aanleren.”

Ineke is een prachtige, rustige coach die jou helpt op jouw tempo om jouw doelen te bereiken (zowel individueel als gezinnen). Ze heeft een prachtige rustgevende energie waardoor jij meteen op jouw gemak bent tijdens gesprekken.

Om met Ineke in contact te komen, klik door naar haar website.

888

Emma

MINDSET EN BEWUSTZIJNSCOACH

Emma begeleidt jongeren die hun dromen willen ontdekken en waarmaken.
“Wat zijn je doelen in dit leven en wat wil je bereiken?
Eenmaal je dit hebt ontdekt, kan je er aan beginnen. Alle (bewuste of onbewuste) blokkades, angsten, leugens en andere dingen die je tegenhouden om er volop voor te gaan, help ik je graag bewust worden en doorwerken. Dit gaat over thema’s als zelfvertrouwen, angsten, doorzetting, twijfel, anderen hun mening belangrijker vinden dan je eigen mening, en zo veel meer.”

Mijn doelen ontdekken, is iets waar ik zelf enorm veel tijd en energie in heb gestoken. Het weten en er dan iets mee doen is spannend maar ook zo bevrijdend! Ik zou het zo opnieuw doen en wens het iedereen toe. Dankzij mijn eigen zoektocht en opgedane ervaring, kan ik je nog beter begeleiden.
Ik maak gebruik van een hele hoop mindset technieken, die ik ook allemaal zelf ervaren heb. Ook ‘down-to-earth’ spiritualiteit komt aan bod.

Het is tijd dat we echt leven, gewoon gaan doen wat we het liefst van al doen! Als jij gelooft dat het kan, dan kan het! Dit is een nieuwe wereld, er zijn zoveel mogelijkheden. We kunnen er maar beter gebruik van maken, toch? Want, dromen zijn er om waar te maken!

Om in contact te komen met Emma, bezoek haar website: emoceans.be/

Aanbevolen behandelaars

Tussen de bomen zie je het bos niet meer. Ik ben een paar keer terecht gekomen bij healers die geen healing deden en velen hebben eenzelfde ervaring.

Ik heb goede ervaringen met deze behandelaars:

Er zijn veel goede behandelaars en vele met onzuivere bedoelingen. Volg jouw hart, volg jouw gevoel en dan kom je wel op de goede plekken terecht. En doe je dat niet, dan is dat een les die je mag leren.

Met deze mensen heb ik ook gewerkt (internationaal)