Dualiteit: Wat zijn demonen nu echt?

Door Marieke in Blog - 20 mei 2020
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Ik wil Licht schijnen op een Duister onderwerp, namelijk het kwaad op de wereld, de reptillians, de cabal, de illuminatie of zoals ze ook verwoord worden; demonen.

Welke naam jij ze wil geven doet er eigenlijk niet toe. Wat er wel toe doet is of jij de spiegel die zij jou voorhouden, erkent.

Zie je, die demonen zijn echt. Ze zijn echt omdat ze bestaan in jou.

Ik maakte een video en zette die (met veel zelf twijfel) op youtube met als titel: ‘en toen zat er een reptillian op mijn tafel’ – er kwam mooie reacties op en ook enkele vragen.

??? Dit is de video – het artikel gaat verder onder de video en staat los van de video.

“Ik ben bang van die wezens, maar ik wil dat omzetten naar liefde” – was de meest gestelde vraag. En hier is het antwoord dat ik op die mails heb gestuurd:

Het leven is als een potje schaak. Er is een zwart team en een wit team – donker en licht. En daardoor kan jij onmiddellijk zien dat zonder een zwart team, het wit team niet kan spelen (en andersom). We hebben elkaar nodig om te kunnen spelen.

Daarnaast hebben die donkeren wezens of demonen ook een functie. Zij spiegelen jouw innerlijke demonen. Die innerlijke demonen heten schuld, schaamte, jaloezie, haat, woede, pijn, trauma en verdriet.

De donkere wezens op deze planeet tonen jou dat jij innerlijke demonen hebt die jou vanbinnen verscheuren. Laat deze los en de strijd is weg in jou. Kies bij welk team jij wil horen en dan gaat de storm in jou liggen.

Is het echt zo gemakkelijk?

JA! Natuurlijk.

Maar de mens houdt van lijden (waarom weet ik niet) en daarom houden we die innerlijke demonen levend, omdat dat ons “iemand” maakt. Kijk mama, ik straf mezelf voor al mijn zonden en al mijn fouten die ik ooit maakte en nu voel ik de pijn en voel ik dat ik leef.

Dikke zever.

Voel de andere kant. Voel overvloed. Voel liefde, geluk, tijd, vrijheid, plezier, avontuur, passie, leven.

Voel hoe het is om echt te leven.

Zolang jij jouw innerlijke demonen, jouw pijn, vasthoudt, zal jij niet echt leven.

Om jou hierbij te helpen heb ik volgende producten:

– 100 Dagboekvragen voor dieper inzicht in jezelf zodat jij kan loslaten vanuit jouw onbewuste denken: https://www.licht-healing.be/100-dagboekvragen/

– het Pad van Zelf Liefde dat heel diep gaat in het voelen van positiviteit en loslaten van negativiteit.

Je kan dit uiteraard ook zelf oplossen door dit artikel te lezen; ‘Hoe kan ik mijn frequentie snel verhogen?‘ Want daar draait het om. Als jij jouw frequentie verhoogt van schuld en schaamte naar ‘Nondeju! Ik geloof wel in mezelf en ik aanvaard mijn fouten!’ Tja, dan gaat er een hele andere wereld open en dan kan jij de Ware Aard van al die demonen en donkere wezens zien.

Zij zijn jou en jij bent hen. We zijn allen EĆ©n. Alleen zien wij dat zo niet omdat we elkaars fouten blijven veroordelen. We veroordelen elkaars fouten omdat we de durf en moed niet hebben om eerst in eigen boezem te kijken naar het zooitje dat we zelf hebben gemaakt.

Kijk jij in eigen boezem door de dualiteit?

Misschien zijn deze artikels ook leuk om verder te lezen:

Delen op sociale media wordt gewaardeerd šŸ™‚

Wat als demonen bestaan? Echt bestaan? Wil jij er dan van af? Hoe ga jij dat doen en vooral.. Waarom bestaan ze? Ik leg jou heel simpel uit hoe de dualiteit werkt en waarom het kwaad er moet zijn.

Geef een antwoord