Een Magisch Eindjaar met jouw Innerlijke Kind

Haal en heel jouw Innerlijke Kind dmv deze super leuke opdrachten, waardoor jij een magische eindjaar manifesteert.

Wat maakt de feestdagen op het einde van het jaar zo speciaal? De warmte, het licht en de magie die in de lucht hangt.

Hieronder vind jij een gratis lijst om de magie in jouw leven weer te vinden en helemaal contact te maken met jouw innerlijke kind. Het enige dat jij hoeft te doen is zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en jouw successen en foto’s te delen (als jij dat wil) in de facebookgroep.

Laten we samen, in deze donkere tijden, ons Lichtje aansteken en het SAMEN gevoel naar boven halen. Laten we elkaar inspireren om meer Licht te schijnen en meer verbondenheid in de wereld te brengen.

Download de gratis lijst en voer hem uit. Print hem af zoveel en zo vaak jij wil en ga hem doen. Doe hem samen met jouw partner, met jouw ouders, met jouw kinderen, met vriendinnen. En deel het met de wereld.

Laat iedereen zien hoe leuk het is om die speelsheid in jezelf weer gevonden te hebben, hoe tof het is om te houden van jezelf.

Het begint met deze lijst te downloaden.

Ja, je moet jouw emailadres even opgeven zodat ik jou de lijst kan opsturen. Wil jij geen emails ontvangen, dan klik jij na het ontvangen meteen onderaan de email op ‘unsubscribe’ en dan heb jij geen last van emails. Dat is echt helemaal oke 🙂

Maar misschien wil jij wel af en toe een email ontvangen. Ik deel in mijn emails namelijk alles wat ik achter de schermen doe in mijn bewustzijnsproces. En die mails blijken voor velen ongelofelijk nuttig te zijn en inspireren zovele lezers om door te zetten en van zichzelf houden.

Maar, de keuze is aan jou.

Vul hier jouw emailadres en voornaam in en dan stuur ik jou de lijst op. Daarna kies jij of jij blijft of niet.

Deel alles wat jij doet in de facebookgroep en zorg voor meer verbondenheid.