Huisreiniging, energetische reiniging van een woning.

Voel je jezelf niet zo welkom in jouw woning of stoort er jou iets? Wil je beter slapen, je energieker voelen en een positiever gevoel hebben in jouw woning? Dan is een energetische huisreiniging wat je kan gebruiken.

Waarom zou je jouw woning energetisch laten reinigen?

Je bent vaak in jouw woning en soms moet er een keer diep gereinigd worden, als een soort lente schoonmaak, maar dan energetisch.

Er lopen mensen binnen en buiten die wat energie achter laten. Soms zijn de emoties al een keer verhit bij jezelf of andere bewoners en dat blijft ook hangen. Of, je hebt last van entiteiten in jouw woning.

Veel kan opgelost worden met salie, wierrook en allerhande stenen en rituelen. Maar het werkt niet altijd diep genoeg, omdat de kennis van de persoon zelf niet diep is over dit thema.

Soms is het een keer goed om het te laten doen, door een expert die diepgaand heelt op alle vlakken.

Ik ben een expert in het helen van gebouwen, wereldwijd.

De mooiste gebouwen en ook de meest simpele gebouwen heb ik mogen helen op elk continent van deze Aarde.

Ik heb klanten in Bali, Australië, Noorwegen, Italië, Amerika en zelfs in Nigeria mocht ik al huizen reinigen.

Ik heb gebouwen geheeld voor particulieren, voor bedrijven en voor de Aarde. Kathedralen, tempels, grotten, rivieren, heel veel huizen, boerderijen en een kasteel.

De beste job ooit vind ik.

Waarom word ik ingeschakeld voor een huisreiniging?

De meest voor de hand liggende reden zijn entiteiten. Jawel; geesten, energie, overledenen, doden van 2 dorpen verder en zo van die dingen.

Dat kan van dit leven zijn, van vorige bewoners, van 4 generaties terug en zelfs van de toekomst. Ik vind vanalles in woningen en het blijft mij verbazen.

De meeste entiteiten zitten vast. Ze hebben een probleem en ze zoeken een oplossing. En dan komen ze bij jou omdat ze denken dat jij een oplossing hebt. Maar in plaats van ze te helpen, worden we bang.

Wat moet je eigenlijk met zo’n entiteiten in je huis doen?

Helpen!

En daar ben ik expert in.

Niet enkel help ik entiteiten naar de overkant gaan (ze hebben coaching nodig), ik zorg er ook voor dat er geen nieuwe in de plaats komen. Want de huidige entiteiten wegnemen is gemakkelijk, ervoor zorgen dat het blijvend is, is een ander paar mouwen.

En daarom, na het verwijderen, zorg ik voor een hogere frequentie in jouw woning zodat er geen nieuwe entiteiten jouw woning binnenkomen. Want daar wil je natuurlijk van af.

Het maakt niet uit waar in de wereld jouw gebouw staat want tijd en ruimte bestaan niet. Ik kan dus overal mijn ding doen, en dat vrijwel instant zodat je meteen een verschil merkt.

Ik werk energetisch (het zware gevoel in een woning bijvoorbeeld) en met entiteiten en de omgeving.

De meesten merken een verschil bij aankoop, omdat de healing dan in werking treedt. Na een dag of 2 ga ik echt aan de slag en haal ik alles uit het gebouw dat er uit mag. De andere helft van de week verhoog ik de frequentie permanent en kijk ik of alle systemen sterk staan, zodat de healing de weken daarna diep kan doordringen in jouw woning.

De effecten blijven opstapelen tot 6 weken na de start. Je voelt niet alles in 1 keer, maar gedurende 6 weken wordt de nieuwe hogere frequentie rustig opgebouwd.

Jouw woning verhogen in frequentie heeft ook effect op de energie en de frequentie van alle bewoners en bezoekers, op lange termijn.

Je kan meer informatie lezen over de energetische reiniging van een huis of woning via deze pagina.

Dit is enkel voor particuliere woningen. Voor bedrijven zijn er andere interessante formules (dat vergt een andere aanpak). Voor het reiniging van bedrijfsgebouwen, industrie en grote complexen, kan je hier meer informatie vinden.

Het reinigen van je huis heeft veel voordelen waaronder een prettiger gevoel, beter slapen, meer creativiteit en een positiever gevoel. En als je daar hulp bij nodig hebt, dan zijn wij jouw partner.

Je kan hier ons aanbod bekijken voor het energetisch reinigen van jouw huis of woning op afstand. We helpen jou graag onmiddellijk verder.

x Marieke

Meer lezen over healing?

 

Deel dit artikel over huisreiniging op sociale media en help anderen.

Energetische huisreiniging om energie te reinigen, frequentie te verhogen en entiteiten te verwijderen. Instant en wereldwijd.
Wat is een huisreiniging? Reinigen van gebouwen. Reinigen van woning.