11 november 2020 engelenpoorten meditatie

11/11 staat weer voor de deur. 11 november 2020 is een poort dag die ons binnen leidt in ons nieuwe leven.

11 november 2020 wordt nog magischer dan ooit! Niet alleen hebben we een poort dag (11/11) maar ook een poort jaar (2020). De cijfers spiegelen zich en herhalen zichzelf, waardoor er meer magie in de lucht zit.

11 november is telkens een mooie nieuwe start.

Maar kan jij die nieuwe start wel ontvangen?

Dat is de grote vraag die jij jezelf moet stellen. Kan ik wel ontvangen waar ik al zo lang naar verlang? Kan ik mijn zelf twijfel loslaten en in mijn Kracht gaan staan?

Om jou te helpen organiseer ik 6 meditaties / Quantum Healing Sessies om jou te helpen ontvangen in deze transformerende energie.

Opgelet! Deze Healing Sessies gaan veel dieper dan geleide meditaties. We gaan letterlijk jouw hoofd, jouw denken, herprogrammeren naar geluk en overvloed. Dat wil zeggen dat jij hier wel klaar voor moet zijn. Je moet jezelf durven overgeven aan jouw Ziel zodat jij jouw pijn kan omsmelten naar jouw innerlijke, ware Liefde voor jezelf.

En dat is soms ongemakkelijk ­čÖé

Ben jij bereid om heel diep te graven in jouw onbewuste en jouw pijnen om te smelten naar liefde?

Ben jij klaar om jouw innerlijke strijd op te geven en te leven vanuit innerlijke vrede?

Heb jij deze dagen telkens 1 uur vrij om jezelf op de eerste plaats te zetten?

Over de Quantum Healing Sessies

Alle meditaties/ quantum healing sessies gaan door online via een webinarplatform (= inbegrepen) en in groep. De replay wordt opgestuurd en wordt in een online programma (= inbegrepen) gevoegd zodat jij naar hartelust kan herhalen.

Quantum Healing sessies herprogrammeren actief en on the spot jouw energie zodat jij kan doorgroeien in wie jij bent. Dit vergt overgave en vertrouwen in jouw Ziel en in mij.

Ik ben Marieke Bertens, een Alchemist. Ik ben getraind om instant leugens om te zetten in Waarheid, zodat de persoon onmiddellijk een ander leven manifesteert. Door mindset en energie werk behaal ik instant resultaten die mensen hun leven ondersteboven zet.

Dit is waar ik expert in ben, en dit is waar ik al honderden mensen mee heb mogen helpen.

Deze sessies in groep zijn super effectief en helpen jou om door te groeien in jouw leven en beter te manifesteren. Tijdens deze 6 sessies help ik jou om zelf twijfel stap voor stap en laag voor laag weg te nemen, om zo meer durf en vertrouwen in jezelf te installeren.

Jij MAG jouw nieuwe leven dat een complete upgrade van jouw huidige situatie is, ontvangen. Het is wat er vandaag bij jou hoort. Haal de twijfel eruit en stop er vertrouwen in.

Wat anderen zeggen over andere meditaties:

Anneke

Zo transformerend! Ik word er telkens helemaal blij van! Dankjewel en dat ik er nog vele mag meedoen.

Bieke

Marieke, jij bent de enige waarbij ik meditaties doe waarbij ik begin te huilen. Ik laat zoveel los en daarna vul ik op met iets anders. Ik blijf het zo speciaal vinden. Dankjewel. xxx

Het programma vind jij HIER.

Veel gestelde vragen

Ik kan er live niet bijzijn, is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Ik neem jouw energie alvast mee in de meditaties (live) en achteraf kan jij de replay kijken en heb jij hetzelfde resultaat.

Moet ik iets downloaden of installeren?

Nee. Je klikt op de link in de mail die jij krijgt zo’n 2 uur voor de start en om stipt 21 uur zie je mij verschijnen op jouw scherm. Je hoeft er niets voor te installeren, het gaat vanzelf. Indien ik niet zichtbaar ben, sluit de pagina af en klik opnieuw op de link.

Wat kan ik als resultaat verwachten?

Ik mag wettelijk geen resultaten garanderen, ik kan enkel de ervaringen van anderen delen. Vaak voelen mensen zich enorm lichter na een sessie. Alsof ze een stuk van zichzelf hebben losgelaten en nu meer Liefde zijn.

Soms, als je heel veel loslaat in 1 keer, kan het zijn dat je je wat grieperig voelt of een buikgriepje krijgt (jouw wc / wortel chakra die zich reinigt). Rust dan voldoende en wees dankbaar voor de spoeling van jouw energie en lichaam ­čÖé

Hoe kan ik mij best voorbereiden?

Ga 10 minuutjes op voorhand op een rustig plekje zitten en zet alle afleiding af. Zit rustig en stil en adem diep. Zo grond jij jouw energie en komt alles gemakkelijker binnen.

Tijdens de dag kan je veel in stilte zijn. Schrijf jouw gedachten neer op een papier zodat jij hier ook helderheid in krijgt. Een wandeling, bad, massage of een interessant boek helpen jou ook om tot rust te komen.