Frequentie verhogen met deze tips!

Door Marieke in Blog - 29 juni 2021
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


In de spiritualiteit heeft men het wel een keer over trilling en frequentie. Maar wat is een trilling en hoe kan jij jouw frequentie verhogen? Want een hoge trilling, een hoge frequentie, geeft jou een beter leven.

Dat is alvast mijn ervaring. Ik heb heel veel geëxperimenteerd met frequentie en vooral hoe ik mijn frequentie zo snel mogelijk hoog kan krijgen (en liefst blijvend) zodat ik gemakkelijker de dingen die ik echt wil kan manifesteren.

Wat is frequentie?

Frequentie is onzichtbaar en zichtbaar tegelijk. Als je weet hoe je er naar moet kijken, is het zichtbaar.

De Frequentie van dingen is onzichtbaar, net zoals een radio signaal. De radio speelt omdat die een bepaalde golf oppikt die door de lucht glijdt. En je hoort enkel de golf waar je de radio op afstemt. Je ziet de golf niet, maar als de radio goed is afgestemd, dan kan jij het wel horen.

Hetzelfde gaat met Frequentie. Hoe hoger jouw frequentie, hoe beter de dingen zijn die jij kan zien. Als jouw frequentie hoger is, ontmoet je betere mensen die jou ook willen zien slagen in jouw leven. Met een hogere trilling in jouw lichaam, ontvang je betere dingen in jouw leven.

Als wat jij wil (bijvoorbeeld) op frequentie 487 zit, dan moet JIJ naar frequentie 487 (en niet andersom). De golf is er, de frequentie is er, maar JIJ moet OMHOOG. Jij moet jouw eigen frequentie afstemmen op de golf die jij wil.

Een hoge frequentie heelt, een lage frequentie breekt af.

Dat kan je zo zien:

Een glimlach is hoge frequentie, een zuur gezicht is lage frequentie. Een compliment is hoge frequentie, een verwijt is lage frequentie. Een bulderlach met tranen van geluk is hoge frequentie, een sarcastische grap om jou stiekem pijn te doen, is lage frequentie.

De groenten in de koelkast die 3 weken vers blijven, zijn een gevolg van hoge frequentie en dezelfde groenten die op 2 dagen rotten is een gevolg van lage frequentie.

De frequentie van Liefde houdt dingen vers en gezond.

De frequenties van haat, jaloezie, schuld en woede, laten dingen rotten (inclusief jouw lichaam).

Zieke mensen hebben een lagere frequentie dan gezonde mensen. Dus als jij gezonder wil zijn, dan moet jouw frequentie omhoog.

Jouw trillingsniveau is jouw basis van jouw frequenties. Sommige dagen voel jij jou vrolijker dan andere dagen. Maar dat maakt niet uit voor jouw basis frequentie.

Jouw basisfrequentie is jouw standaard, iets dat altijd bij jou is. En die kan jij zelf verlagen of verhogen, zoals jij wil.

Hoe verhoog je jouw trillingsfrequentie?

Dat kan op verschillende manier, waaronder deze:

 • gezonder eten
 • veel meer water drinken
 • suiker schrappen
 • meer bewegen (iets dat je graag doet)
 • jouw kasten een keer uitrommelen (dat doet echt wonderen voor jouw frequentie)
 • kiezen voor liefde voor jezelf in plaats van voor angst
 • laat jouw schuld en schaamte los en kies voor beter
 • vergeef
 • leer denken voor jezelf (en neem niet zomaar alles aan voor waarheid van een ander)
 • werk aan jouw kennis (leer iets, wees nuttig)
 • schrijf een keer alle zorgen uit jouw hoofd en verbrand het
 • geef jezelf een compliment
 

Frequentie verhogen op een speelse manier

Er is nog een andere manier om jouw trilling te verhogen van jouw lichaam en jouw geest.

Ik experimenteer al een lange tijd met frequentie en hoe die frequentie mijn leven en dat van anderen beïnvloed. Het is veel gemakkelijker dan jij denkt en het kan ook leuk zijn.

Ik creëerde een FrequentieBox met alledaagse en praktische spullen, die jou helpen om jouw frequentie te verhogen, zonder er als een gek bij te lopen. Dat is vooral handig als jouw partner of familie (of werkgever) jou hierin niet steunt.

Je kan dan heerlijk jouw frequentie verhogen, en jouw eigen plekje creëren om tot rust te komen. Een high vibe plekje voor jou alleen, zonder een berg kristallen en dergelijke te moeten neerzetten.

In de FrequentieBox vind jij:

 • een mok met affirmaties zodat jij zelf in hoge frequentie blijft (ze herinnert jou er aan)
 • 80 stickers die de energie van een ruimte verhogen (kleef ze in, achter en onder voorwerpen (zoals in jouw telefoon en jouw kant van het bed en dat van jouw kinderen)
 • een hartvormig lepeltje, om met een glimlach jouw dessertje te eten of in jouw thee te roeren (je eet letterlijk wat liefde op)
 • een pen om jouw toekomst neer te schrijven
 • een boekje om jouw wonderen in bij te houden
 • een dagboek om jouw zorgen neer te schrijven en om te zetten naar beter
 • een bladwijzer om jou te herinneren aan wie jij bent
 • een notitieblok om meer geld aan te trekken
 • leuke kaarten om jou te herinneren aan wat belangrijk is om jouw frequentie te verhogen, een aanmoediging om door te zetten
 

Meer liefde ontvangen in jouw leven is een keuze. En wat in de FrequentieBox zit, is alles wat ik de laatste 4 jaar dagelijks gebruik om mijn Frequentie op pijl te houden (en die van mijn woning ook). Het is wat mij enorm heeft geholpen om mijn innerlijke werk gemakkelijker te laten verlopen.

En misschien helpt het jou ook.

De FrequentieBox vind jij hier.

Een hogere frequentie hebben is noodzakelijk voor een beter leven. Er zijn 1001 manieren om jouw frequentie te verhogen, maar er moet altijd wat voor gedaan worden. Laat deze mooie en vooral praktische spulletjes jou herinneren dat het werk gemakkelijk is. Laat ze jou ondersteunen.

Frequentie verhogen is gemakkelijk met deze alledaagse spullen. Laat jou herinneren aan wat belangrijk is en verhoog jouw trilling in 1 2 3, zonder op te vallen.

Een hogere frequentie krijgen is gemakkelijk, maar jij moet er wel wat voor doen.

Als jij niet aan jezelf werkt, dan zal niemand dat in jouw plaats doen. Red jezelf, dat is alles wat zeker is.

Meer lezen?

   

Heb jij het boek Spiegels al gelezen dat jou in heldere taal uitlegt hoe jij jouw leven in eigen handen kan nemen zodat jij alles kan manifesteren wat jij maar wil?

Jij mag alles hebben, als jij er wat voor in ruil geeft. Hoe jij jouw innerlijke werk gemakkelijk doet, leer jij in dit praktische boek Spiegels.

 
Spiegels, een kijk in het onbewuste, Marieke Bertens - een boek dat jou helpt manifesteren door te doen wat wel werkt. Praktisch en vlot geschreven.

Delen op sociale media? Graag!

Frequentie verhogen op gemakkelijke manier? Ja dat kan! Deze tips helpen jou om jouw trilling snel te verhogen en ze zijn meteen toe te passen zodat jij meteen resultaat ziet.

Geef een antwoord