Geld mindset tips, zo ontvang jij meer geld.

Door Marieke in Blog - 15 mei 2021
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Overvloed ontvangen is een proces van twijfels loslaten en geloof in jezelf installeren. Als het gemakkelijk was, leefde iedereen vandaag in overvloed. En gezien dat niet zo is, kunnen we besluiten dat overvloed een pad is dat maar weinigen willen wandelen. (iedereen kan het hoor, maar weinigen willen het)

Dus hier zijn tips om meer geld te ontvangen.

  1. Affirmaties! Overtuig jezelf dat jij echt wel waardig bent om te leven, om beter te ontvangen en dat jij mag manifesteren wat jij echt diep vanbinnen wil.
  2. Braindump! Ga een keer een uurtje zitten met papier en pen en schrijf alle gedachten neer die in jouw hoofd zitten. Dan zijn ze eruit en kan jij er naar kijken. Wat is de kwaliteit van jouw gedachten?
  3. Denk een keer na over deze vraag: ‘Waarom heb ik vandaag geen overvloed?’ en graaf 7 lagen diep. Elke keer dieper en dieper tot je de oorzaak van jouw probleem vindt. Elke keer jij een antwoord geeft, vraag je jezelf af waarom jij dat antwoord geeft en welke gedachte daaronder zit.
 

Om beter te kunnen ontvangen dien jij het mindere los te laten.

Om vooruit te kunnen in jouw leven, moet jij achteruit kijken zodat jij ziet wat jou tegenhoudt en dat ook loslaten.

Ware Overvloed = Zelf Liefde.

Je kan ze niet van mekaar losmaken.

Wil jij jouw missie leven, dan heb jij overvloed nodig en heb jij dus ook zelfliefde nodig. Het Universum werkt namelijk omgekeerd dan wat algemeen wordt aangenomen.

Het Universum werkt zo:

Wat jij gelooft dat van jou IS, dat zal jij hebben.

Om te kunnen geloven dat iets van jou IS voordat jij het daadwerkelijk hebt, kan jij bepaalde dingen doen. Denk aan:

  • beter voor jezelf zorgen
  • meer geloven in jezelf
  • jezelf complimenten geven
  • dankbaar zijn voor wat jij WEL al hebt
  • vertrouwen in jezelf
  • jezelf aanmoedigen dat jij het WEL kan en/of kan leren
 

De bovenstaande tips zijn goud waard, voer ze uit. Voer jij ze niet uit, dan WIL jij geen overvloed.

Denk daar ook een keer over na.

Geld is een mindset. Geld aantrekken kan je leren. Je kan alles leren in jouw leven als jij er de tijd, de aandacht en de energie in wil stoppen.

Voel jij jezelf leeg?
Voel jij jezelf waardeloos?
Voel jij jezelf niet goed genoeg?

Al die redenen dragen bij aan jouw tekorten. Shift jezelf uit jouw tekorten en vind jezelf waardig.

Hoe kan ik meer geld aantrekken?

Ik weet wat het is om geen geld te hebben. Ik weet hoe het is om mijn dochters geen nieuwe schoenen te kunnen kopen. Dat was mijn realiteit voor lange tijd.

Ik heb mijn realiteit omgedraaid. Vandaag woon ik comfortabel, heb ik altijd geld genoeg en werk ik gemiddeld 20 uur per week aan mijn bedrijf.

Ik heb niet enkel mijn geld in orde, maar ook mijn leven.

Het was een keuze. Het was mijn keuze om alle gedachten die ik had over geld onder de loep te nemen en ze te veranderen naar andere gedachten. Want besefte op een dag dat als ik het niet zou doen, het niet gedaan werd.

Ik raapte al mijn moed bij mekaar, ging er een keer goed bijzitten en ik begon te graven in mijn denken.

Geld is een mindset. Geld aantrekken kan jij leren. Meer geld manifesteren is een kwestie van alle redenen waarom jij geld NIET wil, los te laten.

Geld mindset kan jij leren.

Overvloed ontvangen kan jij leren. Meer geld ontvangen is een kwestie van loslaten van jouw oude gedachten over geld, en nieuwe gedachten programmeren.

Ik heb een mooie meditatie met oefeningen die jou helpt om los te laten. Deze meditatie helpt jou om controle over geld los te laten, om angsten los te laten en jouw tekorten los te laten.

We namen de geleide meditatie loslaten op in een grote groep en we hielpen elkaar de moed te vinden om samen groots los te laten. En deze energie kan jij nu ook gebruiken.

Meditatie loslaten angst. Meditatie loslaten verdriet. Meditatie loslaten stress.

Wil jij jouw oude pijnen en negatieve verhalen over jouw eigenwaarde loslaten? Koop hier deze diepgaande meditatie loslaten aan.

Meer geld aantrekken begint met jezelf waardevol te voelen EN jouw oude verhalen over geld los te laten.

Laat jouw oude pijnen en tekorten los en gun jezelf een nieuw leven.

Deze playlist op YouTube geeft jou ook meer inzicht in wat jouw geld tekort veroorzaakt. Het is een selectie van mijn beste video’s over geld mindset en tips.

Als jij meer geld wil, dan moet JIJ anders denken.

Jij moet het doen, anders wordt het niet gedaan.

Andere artikels die hierbij aansluiten:

 

Geld mindset is maar een deel van het verhaal.

Ik ben Marieke Bertens en ik ben jouw gids in jouw Hel. Vandaag is jouw leven alles behalve rozegeur en maneschijn, en jij wil orde brengen in jouw chaos?

Ik ben een bewustzijnscoach die, vanuit ervaring, alles deelt wat wel en niet werkt tijdens het opruimen van jouw persoonlijke rommel die jouw huidige leven is.

Wil jij orde op zaken zetten en all-in gaan om het leven van jouw dromen te manifesteren? Omdat jij dat 100% waard bent!

Vind hier alle informatie over het pad van zelfliefde, het pad dat jou helpt om orde in jouw chaos te scheppen, om bewuster te leven en met praktische stappen het leven van jouw dromen te manifesteren. Omdat jij dat verdient.

Het Pad van Zelfliefde (ja, Liefde is echt het antwoord op alles!) vind jij HIER.

Het programma om in no time een bewuster en gelukkiger leven te leven. Als jij doorzet en dit super praktische stappenplan volgt, dan kan jij alles manifesteren wat jij maar wil in jouw leven

Deel dit artikel op sociale media

Geld mindset verbeteren. Hoe trek ik meer geld aan? Hoe ontvang ik meer geld. Meer geld aantrekken tips. Geld is een mindset, het is een manier van leven.

Geef een antwoord