Geld mindset programma

Je wil niet weten hoeveel geld ik heb uitgegeven om te BEGRIJPEN waarom ik schulden had.

Ik wist namelijk al heel lang dat geld een spiegel is van mijn eigenwaarde. Het is een thermometer die mij TOONT hoeveel ik mezelf waard vind en hoeveel ik geloof in mezelf. En ik wist dus ook dat mijn eigenwaarde heel ver onder nul zat omdat ik schulden had.

Ik wist het. Ik wist het al heel lang.

Maar ik kreeg de thermometer niet omgedraaid, naar positief. Mijn schulden bleven aanhouden. Waarom toch?

En om dat waarom te begrijpen, gaf ik duizenden Euro’s uit. Om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat ik het antwoord al had, maar alleen niet TOEPASTE in mijn leven.

Ik gaf duizenden Euro’s uit om erachter te komen dat ik maar 1 ingrediënt mistte en dat was ACTIE.

Alsjeblief, ik heb jou net duizenden Euro’s bespaard. Met veel plezier.

Wil jij weten hoe jij echt alles wat jij maar wil, kan manifesteren in jouw leven? Neem deel aan het gratis programma op waarin ik alles uit de doeken doe op een simpele manier zodat jij ook kan begrijpen waarom jij niet genoeg geld hebt.

Als jij jouw eigenwaarde wil verhogen zodat jij jouw dromen kan leven en een zinvol bestaan kan bouwen, dan is dit voor jou. Want als het geld in handen is van liefdevolle mensen, dan kunnen wij een super mooie toekomst bouwen.

Als jij status wil verwerven in het leven, dan is dit niet voor jou.

Je vindt het programma hier:

8888

Ik wens jou een uitermate overvloedig leven toe, waarin jij helemaal kan doen wat jij wil.

Succes!

Liefs,
Marieke

Deel met jouw vrienden op sociale media!

Wil jij de mindset leren om anders om te gaan met geld? Geld is een spiegel van de eigen waarde die jij ziet (of niet ziet) in jezelf. Dat is het geheim. Gratis programma.
Wie geen geld aanvaard, aanvaard zichzelf niet. Laat die even bezinken want het is waar. Geld is maar energie en is een spiegel voor eigenwaarde. Gratis programma geld mindset #geldmindset #bewustzijn #lichtwerker
Geld mindset is belangrijk om jouw dromen te kunnen leven. Zonder geld is het moeilijker om een zinvol bestaan uit te bouwen.

8888

8888

8888

8888

8888

8888

Misschien vind jij deze artikels ook interessant: