Goddelijke Vrouw en Man in onszelf

Door Marieke in Blog - 7 november 2019
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Ik wou aantonen dat de Goddelijke Vrouw en Goddelijke Man aanwezig zijn in ieder van ons. En dat lukte, tot mijn grote verbazing. Kijk zelf:

De goddelijke vrouw en man zijn in iedereen aanwezig en deze afbeelding toont dat aan. Hoe ziet jouw innerlijke man en vrouw eruit? Weet jij dat? Lees er alles over.

Ok, dit is wat ik deed. Ik nam mijn foto (de bovenste) en ik kopieerde die 1 keer. De foto sneed ik in 2, op mijn neus (zie de linkse) en ik kopieerde elk stuk. Die kopie spiegelde ik en zette ik naast het origineel.

En voila. Mijn Goddelijke Man links en mijn Goddelijke Vrouw rechts, gehaald uit dezelfde foto.

Ze lijken 2 compleet verschillende mensen, en dat is ook zo. Want als ik contact maakt met mijn Innerlijke Vrouw, dan voel ik mij lichter en liefdevoller (de rechtse foto). Maar maak ik contact met mijn Innerlijke Man, dan ben ik een echte doorzetter die gewoon haar ding doet. En die persoonlijkheid zie je in mijn 2 gezichten.

Verschil in gezichtshelften.

Ik heb mij altijd gestoord aan het feit dat mijn mond scheef staat en mijn 1 oog ‘luier’ lijkt dan het andere.

Maar hey! Het heeft een reden. Als ik die foto’s nu zie, dan is het voor mij compleet normaal dat het zo is. Mijn gezicht kan niet in balans zijn omdat er 2 verschillende mensen in wonen.

Ik besta uit 2 verschillende persoonlijkheden en het is mijn taak om die in balans te brengen, maar hen toch hun eigenheid te laten behouden. Het is mijn taak om mijn innerlijke man én vrouw te omarmen, want beiden zijn ik. Ik besta uit 50% man en 50% vrouw.

Ik heb toegang tot de kwaliteiten van een vrouw en die van een man. Het is slechts een keuze door wie ik mij laat leiden. Of zoek ik balans en laat ik mij leiden door beiden?

Uiteraard heb ik dit experimentje ook met zowat iedereen dicht bij mij gedaan en ik zie er hetzelfde in. Zelfs de mannen hebben een hele mannelijke kant én heel zachte kant, met hetzelfde contrast.

En dan is mijn vraag, hoe zie jij eruit? Ga jij het ook proberen? Ik gebruikte canva.com – dat is gratis en eenvoudig om te gebruiken.

Meer lezen over de Goddelijke Man en Goddelijke Vrouw in jou?

Geef een antwoord