Healer Mastermind

Healer mastermind, bewust leven in 1 2 3. Een praktische cursus naar verlichting, door marieke van licht healing.

De Mastermind helpt Lichtwerkers hun Licht schijnen, zonder zelf leeg te lopen en anderen te helpen vanuit een vol vat.

Jij bent een Lichtwerker, dat heb jij ergens gelezen. Maar hoe kan jij jouw Licht schijnen en werken met dat Licht, zonder zelf leeg te lopen?

Ben jij leeg?
Voel jij jezelf leeglopen bij anderen?
Vraag jij jezelf wel een keer af of dit alles is in het leven?
Hoe kan ik anderen helpen als ik niet eens mezelf kan helpen?
Ben ik wel genoeg, kan ik wel genoeg om anderen te helpen?
Hoe heel ik mezelf, zodat ik anderen ook kan helen?

Lichtwerkers zijn personen (man/vrouw) die stralen van binnenuit. Jij hebt iets waar anderen voor naar jou komen. Jij hebt een Licht dat anderen kunnen zien en jij vindt het zelf doodnormaal.

Ik zei als kind en als tiener al dat ik ‘blijkbaar het enige verlichte bushokje in de duisternis ben’. Iedereen vond mij, dumpte hun verhaal bij mij en wandelde verlicht weg. En ik bleef achter leeg en miserabel, vragend waarom dat mij toch altijd overkomt?

Ondertussen coach en heal ik met een vol vat. Ik krijg energie van mensen helpen. Ik sta in mijn kracht en ik ben volledig gegrond en verbonden. Ik hoef mezelf niet meer op te laden, omdat ik altijd vol ben. Ik ben altijd verbonden, ik ben altijd vol en anderen genieten daar ook van.

Een beter Lichtwerker zijn begint bij jezelf. Jij moet eerst het Licht aansteken in jezelf, jezelf bevrijden van jouw Duisternis (negatief en trauma denken) en dan kan jij anderen de weg tonen.

Jij kan werken met energie, jij kan jezelf helen en jij kan anderen helpen helen. Diep vanbinnen weet jij dat het waar is.

Heb jij de tools nodig om een uitstekend, top-level Lichtwerker te zijn? Dan is deze Healer Mastermind voor jou!

Want ik heb een stappenplan ontwikkeld dat jou helpt om het Licht snel (in enkele weken) in jezelf aan te steken en fel te laten branden. Dit stappenplan is intensief, en behaald fantasische resultaten.

Vanessa (vanessavanlooy.be) heelde haar Fibro en CVS in 2 maanden, zit vol energie, en inspireert andere Fibro patiënten om het roer om te gooien en zichzelf ook te helen. Ze schudde het label van ‘invaliditeit’ af en gaf zichzelf een nieuw leven als zelfstandige bewustzijnscoach.

Kim brak vrij uit haar oude leven van onderdrukking, vond haar doel en helpt nu andere vrouwen en jongeren om ook vrij te breken en een beter leven te leven. Kim werkt ondertussen ook als zelfstandige bewustzijnscoach.

Zij volgden de Healer Mastermind omdat zij wilden weten wie ze zijn. Ze hebben zoveel geprobeerd, zoveel cursussen gevolgd en uiteindelijk liepen ze in rondjes. In dit programma liet ik hen door de leugens kijken van zichzelf, de wereld en spiritualiteit, zodat zij orde op zaken konden brengen in zichzelf en als een speer hun realiteit konden veranderen in weken.

Ze vonden rust in zichzelf, maakten een stappenplan en leren anderen nu hetzelfde te doen. Ze leerden rust te brengen in de chaos van zichzelf.

Mijn aanpak is uniek door zijn eenvoud. Ik vertel jou wat jij moet weten, to-the-point, geen opvulsel, met handige oefeningen en voorbeelden uit mijn eigen leven. Ik ben het pad voorgegaan en ik weet precies wat wel en niet werkt om snel vooruit te komen. Ik hak graag knopen door, door feiten te bekijken en alles heel simpel te houden.

Tijd is kostbaar, ik geef jou enkel wat wél werkt.

Ik hou van eenvoud zodat zelfs de meest ingewikkelde materie, gemakkelijk te begrijpen is. Ik leer deze dingen aan aan mijn kinderen, en als zij het begrijpen, dan kan iedereen het begrijpen.

Hieronder leg ik het principe van Innerlijk Werk uit, waar de Mastermind op steunt. Dit is de snelste en meest effectieve weg om vooruit te komen in jouw leven, jezelf te helen en jouw energie te bewaken zodat jij in verbinding altijd vol bent en niet meer leeg kan lopen.

Dit is healing en innerlijk werk.

Kijk naar de afbeelding, daarop staat exact wat er moet gebeuren.

Een persoon heeft een huidige situatie (A) en heeft een droom (B). Om die droom te bereiken dient die persoon daar een doel van te maken. B is een doel.

De afstand tussen A en B is C. C is de blokkade die ervoor zorgt dat B in de toekomst ligt en vandaag niet Waar is. Om een doel te bereiken dient de afstand (C) tussen Vandaag (A) en de Toekomst (B) te verdwijnen. C moet verdwijnen.

Als we C onder de loep nemen, dan merken we dat C het verleden is waar de persoon in het Nu aan geketend is. Healing is D. Om het doel (B) te bereiken is het verbreken van de ketenen nodig (D) en dat is healing.

Healing is instant als jij (D) begrijpt.

Ik heb mijn depressie (hoofd) genezen in enkele weken, mijn lichaam in 1 jaar en mijn Ziel in 1,5 jaar.

Ondertussen heb ik mijn traject aangeleerd aan vele anderen en zij behalen dezelfde resultaten in enkele weken (in plaats van maanden), omdat ik na elke coaching sessie het Pad kon verfijnen en beter kon maken.

Ik help jou om hetzelfde te doen. Ik help jou door middel van een all-in programma jezelf diepgaand te helen en de Liefde voor jezelf terug te vinden. Want die liefde is de kracht die jij nodig hebt om te doen wat jij zo graag wil doen. Liefde is jouw sleutel tot succes.

Wil jij jezelf vinden?

Wil jij jouw leven in orde hebben?

Wil jij weten wie jij echt bent en die echte ik leven?

Ik stel jou graag voor:

De Healer Mastermind

Een individueel en groepsprogramma waarin jij leert verbinden met het Licht en jouw frequentie leert verhogen en stabiliseren, leven vanuit jouw Ziel en anderen kan inspireren om hetzelfde te doen. Geen ingewikkelde dingen, maar vooral heel veel eenvoud en to-the-point informatie.

Dit programma leert jou aan om een leider te zijn die anderen inspireert om te veranderen, in plaats van hen te redden (wat jou doet leeglopen).

Dit programma helpt jou om jouw Missie te leven vanuit Kracht en Liefde, vanuit jouw Ziel.

 • Handige, to-the-point, praktische video’s
 • Begrijpbare termen voor iedereen (geen filosofisch nonsens)
 • Quantum Healings ter ondersteuning
 • Super diepgaande oefeningen
 • Een privaat forum om te verbinden
 • Wekelijkse Vraag en Antwoord sessies in groep

888

Wil jij een stappenplan om de beste Lichtwerker te zijn zodat jij anderen kan helpen zonder leeg te lopen? Dan is dit wat jij zoekt.

Module 1: Pad van Zelf Liefde

Door middel van enkele simpele oefeningen krijg jij instant jouw frequentie onder controle en weet jij hoe jij jouw bewustzijn snel kan verhogen. Om beter te ‘lichtwerken’ moet jouw Hart open en dat leer jij hier.

Zowel praktische oefeningen, de theorie achter de oefeningen als super intensieve meditaties om jouw Hart helemaal open te zetten. Alle lessen bevatten een instructievideo die simpel en kort is, met samenvatting en oefeningen.

Het pad van zelfliefde leert jou de fundamenten van het leven en van bewustzijn. Zorg dat jouw basis van energiewerk stevig is, zodat jouw huis blijft staan.

Module 2: Leiding over jouw Leven

In deze module leer jij hoe jij een doel kiest voor jouw leven en hoe jij daaraan kan werken. Een hele module over angst en heel wat oefeningen om door te leren zetten.

Het is tijd om de automatische piloot uit te schakelen en het roer van jouw leven weer in handen te nemen.

Een hele pittige en in-your-face module die jou met beide voetjes op de grond zet zodat jij eindelijk jouw missie kan leven en jou aanzet tot massale ACTIE en heel veel DOEN.

Module 3: Pad van Transformatie

In deze module leer jij jouw energie in balans krijgen. Jij ontdekt jouw Innerlijke Man, Innerlijke Vrouw en Innerlijk Kind. We helen de relatie tussen jouw 3 delen van binnenuit.

In deze module leer jij alles over de 7 hermetische principes (of de Kabbalah) zodat jij begrijpt hoe het leven werkt en hoe jij het naar jouw hand kan zetten. (de Universele Spelregels om Mens te zijn)

Vanuit innerlijke balans en innerlijke wijsheid leer jij om jouw verbinding stevig neer te zetten en te begrijpen toe te passen hoe jij het Spirituele met het Aardse kan verbinden. Jij wordt een brug tussen 2 werelden en jij krijgt diep inzicht in het Leven zodat jij alles kan manifesteren wat jij wil.

Module 4: Chakra Healing

Verlichting is een manier van leven. Deze module steunt op 2 diepgaande reeksen van elk 9 prachtige transformerende meditaties, die jouw lichamelijk chakra systeem compleet opent en heelt, zodat jouw Licht groots kan schijnen.

Alles wat jij leerde in de vorige modules komt hier samen en jouw Innerlijke Vuur laait op vanuit balans en doorzetting. Jouw Missie krijgt vorm en alles valt op zijn plek in jouw leven.

Module 5: Pad van de Healer

Doorheen het programma leer jij stap voor stap om te gaan met energie zodat jij jouw woning en lichaam kan gronden en beschermen.

In deze module gaan we hier nog dieper op in, zodat jij leert alles in een ander te Zien zodat jij de andere (en jezelf) diepgaand en instant kan helen.

Dit is een trip naar de Hel en de Hemel, zodat jij helemaal begrijpt wat Healing precies is, zodat jij het elke seconde van elke dag kan toepassen en van deze Wereld een betere plek kan maken. In deze module neem ik al jouw angsten weg over Healing zodat jij sterker in jouw schoenen staat en echt begrijpt wat jij doet, zodat jij en jouw klanten instant resultaat ervaren.

Module 6: De Bewuste Ondernemer

Vanuit overvloed en liefde (Mindset en Magnetisme) een bedrijf neerzetten dat voor jou werkt. In dit programma leer jij hoe jij jouw beperkte denken kan omzetten naar overvloedig denken vol durf en doorzetting.

Een onderneming is een spiegel van jouw onbewuste denken (net zoals mensen dat zijn). Wil jij een succesvolle onderneming opbouwen, dan dien jij jouw onbewuste denken te herprogrammeren.
We duiken heel diep in de ondernemers- en geld mindset, zodat jij overvloedig klanten aantrekt, voor een prijs die jij wil, met de resultaten die zij en jij willen, omdat het kan. Leer een bedrijf neerzetten dat VOOR jou werkt, zodat jij vrijheid hebt en een ontspannen leven kan leven.

Leer ondernemen vanuit jouw Ziel en een magneet te zijn voor het beste in jouw leven, omdat jij dat verdient. (Ondernemen is gemakkelijk)

Module 7: Misbruik Helen voor Goddelijke Vrouwen

In deze module leer jij door middel van Quantum Healings om jouw diep innerlijke trauma los te laten zodat jij meer en meer de Liefde voor jezelf vindt.

Laat het verleden los en heel jouw Innerlijk Kind. Vergeven, loslaten en GROOT durven zijn. Arme Ik vanuit trauma wordt vervangen door een Rijke Ik vanuit Goddelijke Liefde en de Ziel.

Deze module helpt jou om uit te breken uit jouw oude ik, en jouw missie neer te zetten. Zolang jij jezelf onderdrukt en laat onderdrukken, kan jij jouw Licht niet schijnen. Lichtwerkers moeten losbreken uit patronen van onderdrukking en misbruik. Dat leer jij op praktische manier in deze module.

Module 8: BewustzijnsBootcamp

In deze module laten we al jouw beperkingen los aan de hand van de Schaal van Bewustzijn. We graven diep in het waarom jij bepaalde gevoelens hebt en we laten ze los.

Deze module brengt jou ver in jouw verleden op luchtige manier, zodat jij zelf leert om de oorzaak van al jouw problemen te vinden, te vergeven en los te laten. Deze module maakt jou letterlijk verlicht door jouw emoties en gevoelens te leren beheersen.

Wat is er nodig van jou?

Deze mastermind is heel intensief en jij leert alles wat er nodig is om jezelf diepgaand te helen en zo meester te zijn over jouw leven. Als jij jezelf heelt, kan jij anderen helpen om hetzelfde te doen.

Een Lichtwerker heelt eerst zichzelf en toont dan anderen de weg.

Een Ware Lichtwerker is een Leider en leert haar/zijn volk vissen in plaats van elke dag te vissen voor hun volk.

Lichtwerkers zijn leiders, geen slachtoffers.

Heel jezelf – schaduw werk / innerlijk werk

Om een beter leven te manifesteren moet jij jouw oude patronen onder ogen kijken. Dat wil zeggen dat jij diep in jouw innerlijke hel moet gaan om te bekijken wat de oorzaak is van jouw patronen en waar ze vandaan komen.

Zo kan jij de oorzaak van jouw problemen aanpakken en een gelukkiger, gezonder, rijker en liefdevoller leven tegemoet gaan.

Overgave

Dit traject vergt van jou heel veel overgave. Jij moet leren controle loslaten over jezelf en anderen. Overgave aan jouw Ziel. Als jij jouw Ziel niet vertrouwt, dan kan jij jezelf niet helen.

Moed en doorzetting

Dit werk zorgt ervoor dat jij jouw verleden (grotendeels) wist. Jouw trauma in de ogen kijken en al jouw fouten inzien vergt moed en doorzetting.

Jij zal waarschijnlijk enkele Donkere Nachten van de Ziel ervaren (een deel van jouw ego sterft). Maar, ook dan ben ik er voor jou. Jij hoeft dit niet alleen te doen, we doen het samen. Net op die donkere momenten help ik jou het Licht te zien.

Die donkere momenten leiden tot een grote groei in bewustzijn.

Wat deelnemers vertellen

Wat is inbegrepen in de Healer Mastermind?

Online Programma:
(onbeperkt en levenslang toegang tot alle modules en updates)

De modules bestaan uit praktische korte video’s met begeleidende oefeningen die jou stap voor stap door het thema leiden en zijn begeleid door diepgaande transformerende meditaties om gemakkelijker los te laten.

8888

Plus:

 • Privaat forum (onbeperkt & levenslang)
 • Deelname aan alle Quantum Healings (live, elke 2 weken op donderdag)
 • Deelname aan alle maandelijkse afstandshealings (laatste maandag van de maand)
 • Wekelijkse Vraag en Antwoord sessies online
 • toegang tot kleine bonus programma’s
 • eerste keuze bij VIP dagen en events

888

EXTRA COACHING

Bij dit programma is 3 uur 1 op 1 coaching inbegrepen met 1 van mijn teamcoaches. Deze 3 uur coaching is te gebruiken binnen 6 maanden na de start van het programma.

De coaching helpt om een diepere transformatie te bekomen en sneller te kunnen helen (volgens bijna alle deelnemers).

Dit is niet voor iedereen.

Dit intensieve programma is niet voor iedereen. Dat had jij misschien al door?

Het vergt echt moed en doorzetting, jij moet het willen in elke cel van jouw lichaam. Het vergt opoffering, want het leven dat jij vandaag hebt geeft jou niet de healing die jij wil.

Jij moet echt durven knopen doorhakken vanuit Liefde voor jezelf.

Mijn ervaring? Ik heb 98% van mijn werkelijkheid veranderd. Ik heb bijna elk deel van mezelf moeten veranderen om de persoon te kunnen zijn die ik vandaag ben. En dat wil zeggen dat ik iedereen die negatief is en mij niet steunt, uit mijn leven heb verwijderd. Vanuit liefde voor mezelf.

Het allermooiste zijn alle nieuwe mensen die mij nu wel steunen. Ik heb negativiteit omgeruild in positiviteit. Dat is een keuze.

Om vooruit te kunnen in jouw leven en het goede voorbeeld te geven voor anderen (dat is jouw Licht schijnen), moet jij doen wat moet om vooruit te komen. Dat wil zeggen dat jij jouw denken en jouw gedrag MOET veranderen. Er is geen andere weg.

Jij kan de beste Lichtwerker ter Wereld zijn.

Ik hou niets achter, ik wil dat jij slaagt. Want als jij slaagt, dan wordt de Aarde een betere plek. En dat is belangrijk. Denk aan al die mensen die jij kan helpen en kan inspireren. Ik wil dat jij slaagt zodat al die mensen geholpen worden.

Ik vertel jou alles wat ik weet, wat ik doe en wat ik begrijp. Alle modules worden steeds verder aangevuld als ik vooruit ga en meer leer. Jij hebt onbeperkt toegang tot alles, zodat jij met mij mee kan groeien.

Mijn doel ik jou alles leren, zodat jij beter wordt dan mij en ik daarna van jou kan leren. Dat is wat ik wens voor jou, want dan ben ik geslaagd in mijn Lichtwerk.

Opgelet! Als jij het werk niet doet, als jij niet wil graven in jouw verleden, dan heb jij ook geen resultaten. We zijn er om dit samen te doen. De groep is een plek waar jij alles mag delen en raad kan vragen aan anderen, kan verbinden en kan samenwerken.

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

Prijs?

€7.000 (+ 21% BTW)

Je bent met al jouw vragen welkom op info@licht-healing.be, of plan een vrijblijvend gesprek in via Zoom (met 1 van mijn teamleden of met mij).

Een factuur kan opgemaakt worden, vraag ernaar (en betaal via overschrijving).

Jij ontvangt een levensveranderend programma dat jouw Licht groots helpt schijnen zodat jij jouw Missie op Aarde kan leven, vanuit gronding en verbinden zodat jij vol blijft en energie haalt uit mensen helpen.

Jij leert een leider te zijn en uit jouw slachtofferrol te komen, zodat jouw Licht groots kan schijnen.

Wordt een beter lichtwerker met dit all-in programma

Plus

 • Privaat forum (onbeperkt & levenslang)
 • Deelname aan alle Quantum Healings (live, elke 2 weken op donderdag)
 • Deelname aan alle maandelijkse afstandshealings (laatste maandag van de maand)
 • Wekelijkse Vraag en Antwoord sessies online
 • toegang tot kleine bonus programma’s
 • eerste keuze bij VIP dagen en events

Healer Mastermind om een beter lichtwerker te zijn.

Bekijk hieronder de successen van deelnemers:

 • Vanessa haar praktijk kan jij hier vinden
 • Kim haar praktijk kan jij hier vinden
 • Natacha haar praktijk kan jij hier vinden
 • Rachelle haar praktijk kan jij hier vinden
 • Ineke haar bedrijf kan jij hier vinden

Wordt een beter lichtwerker met dit all-in programma

Ik garandeer geen resultaten. Jouw pad is uniek en daarom kan en mag ik op voorhand niets garanderen. Ik ben GEEN dokter, therapeut of dergelijke. Deze mastermind is gebouwd op eigen ervaring en dit is een mogelijk pad dat ook blijkt te werken voor anderen. Jij MOET het werk doen, als jij het niet doet, is er geen resultaat.
Terugbetaling deels mogelijk (eerste 7 dagen) als jij kan aantonen dat jij de oefeningen hebt uitgevoerd en jij geen resultaten hebt behaald.

Betalen in schijven is mogelijk. (Betalen in maximum 5 schijven.)

Graag een factuur? Mail info@licht-healing.be en vraag er naar. Betaal dan via overschrijving.

Heb jij het Pad van Zelfliefde al gevolgd? Dan brengen we de aankoopprijs in vermindering op de factuur.
Het Pad van Zelfliefde is de eerste module en is apart te verkrijgen op de bewustzijnsschool.

Heb jij de Bewuste Ondernemer gevolgd? Dan brengen we de aankoopprijs in vermindering op de factuur.

Klaar om de beste Lichtwerker te zijn en anderen te helpen vanuit gronding, verbinding, doel, kracht en missie? En!! Terwijl jij vol blijft in energie?

Dit is jouw kans:

Marieke Bertens is een Lichtwerker, een Alchemist en leert andere lichtwerkers aan hoe zij vanuit verbinding en vol zijn, beter anderen kunnen helen en coachen

of mail mij op info@licht-healing.be

Liefs,
Marieke