Healer Mastermind

Healer mastermind, bewust leven in 1 2 3. Een praktische cursus naar verlichting, door marieke van licht healing.

Een master healer heeft haar eigen energie op orde, zodat zij alles kan Zien in haar klanten en instant resultaten kan behalen.

Healing is zoveel meer dan een stappenplan volgen dat iemand jou geeft. Healing komt vanuit jouw Hart, vanuit jouw Ziel. En ja, iedereen kan dat leren, ook jij. Een intuïtieve coach en Lichtwerker is in essentie een healer (energiewerker, reader, healer).

Om jouw Innerlijke Frequentie te verhogen en te leren readen en healen, is het nodig om jouw Innerlijke Pijn te helen in jezelf. Jij kan namelijk enkel dat in een ander healen, wat jij hebt geheeld in jezelf. Dus om een nog beter lichtwerker te worden, is het belangrijk dat jij jezelf diepgaand heelt om een hoger bewustzijn te bereiken.

Het Pad van de Healer is een pad van Zelf Heling. Dat wil zeggen dat jij al jouw pijn, al jouw trauma in jezelf zal moeten helen, zodat jij anderen kan helpen om hetzelfde te doen.

Als jij dat begrijpt, dat healing wordt veroorzaakt door de Liefde in jezelf te vinden, dan kan jij alles healen op deze Aarde en ver daarbuiten. De Liefde voor jezelf heelt alle wonden.

Wil jij ook zo leren healen?

Kijk naar de afbeelding, daarop staat exact wat een Healer doet.

Een persoon heeft een huidige situatie (A) en heeft een droom (B). Om die droom te bereiken dient die persoon daar een doel van te maken. B is een doel.

De afstand tussen A en B is C. C is de blokkade die ervoor zorgt dat B in de toekomst ligt en vandaag niet Waar is. Om een doel te bereiken dient de afstand (C) tussen Vandaag (A) en de Toekomst (B) te verdwijnen. C moet verdwijnen.

Als we C onder de loep nemen, dan merken we dat C het verleden is waar de persoon in het Nu aan geketend is. Healing is D. Om het doel (B) te bereiken is het verbreken van de ketenen nodig (D) en dat is healing.

Ik heal instant omdat ik healing (D) begrijp.

Ik heb mijn depressie (hoofd) genezen in enkele weken, mijn lichaam in 1 jaar en mijn Ziel in 1,5 jaar.

Mijn eerste ervaring met healing was een Reiki 1 cursus. Na amper 2 uur begreep ik dat deze vorm van healing veel te beperkt was. Iets in mij wist dat er meer was, dat het groter en sneller kon. Iets in mij wist dat er nieuwe energie was en ik zou er alles aan doen om die nieuwe energie te vinden.

Minder dan 6 maanden later begreep ik het. Het stroomde, het was enorm effectief en ik experimenteerde erop los. Nu kan ik alles, waar ook ter wereld en ver daarbuiten, helen – in 5 minuten.

Geen protocollen meer, geen stappenplannen, geen beperking, geen uren durende healingsessies,… Niets van dat. Gewoon, healing vanuit Licht en Liefde, zoals het bedoeld is.

Ik help jou om hetzelfde te doen.

Ik stel jou graag voor:

De Healer Mastermind

Een individueel en groepsprogramma waarin jij leert verbinden met het Licht en het leert gebruiken om te helen. Geen protocollen, geen stappenplan, alleen maar leren doorstromen. Jezelf helen van binnenuit zodat jij anderen hetzelfde kan leren.

Wil jij een stappenplan voor Verlichting? Dan is dit wat jij zoekt.

Module 1: Pad van Zelf Liefde

Door middel van enkele simpele oefeningen krijg jij instant jouw frequentie onder controle en weet jij hoe jij jouw bewustzijn snel kan verhogen. Om met energie te werken moet jouw Hart open en dat leer jij hier.

Zowel praktische oefeningen, de theorie achter de oefeningen als super intensieve meditaties om jouw Hart helemaal open te zetten.

Module 2: Leiding over jouw Leven

In deze module leer jij hoe jij een doel kiest voor jouw leven en hoe jij daaraan kan werken. Een hele module over angst en heel wat oefeningen om door te leren zetten.

Het is tijd om de automatische piloot uit te schakelen en het roer van jouw leven weer in handen te nemen.

Een hele pittige en in-your-face module die jou met beide voetjes op de grond zet zodat jij eindelijk jouw missie kan leven.

Module 3: Pad van Transformatie

In deze module leer jij jouw energie in balans krijgen. Jij ontdekt jouw Innerlijke Man, Innerlijke Vrouw en Innerlijk Kind. We helen de relatie tussen jouw 3 delen van binnen uit.

In deze module leer jij alles over de 7 hermetische principes (of de Kabbalah) zodat jij begrijpt hoe het leven werkt en hoe jij het naar jouw hand kan zetten.

Vanuit innerlijke balans en innerlijke wijsheid leer jij alles te manifesteren wat jij maar wil.

Module 4: Pad van Verlichting

Verlichting is een manier van leven. Deze module steunt voornamelijk op 7 prachtige transformerende meditaties, die jouw lichamelijke chakra systeem compleet heelt.

Alles wat jij leerde in de vorige modules komt hier samen en jouw Innerlijke Vuur laait op vanuit balans en doorzetting. Jouw Missie krijgt vorm en alles lijkt op zijn plek te vallen in jouw leven.

Module 5: Pad van de Healer

Doorheen het programma leer jij stap voor stap om te gaan met energie zodat jij jouw woning en lichaam kan gronden en beschermen.

In deze module gaan we hier nog dieper op in, zodat jij leert alles in een ander te Zien zodat jij de andere (en jezelf) diepgaand en instant kan helen.

Dit is een trip naar de Hel en de Hemel, zodat jij helemaal begrijpt wat Healing precies is, zodat jij het elke seconde van elke dag kan toepassen en van deze Wereld een betere plek kan maken.

Module 6: De Bewuste Ondernemer

Vanuit overvloed en liefde een bedrijf neerzetten dat voor jou werkt. In dit programma leer jij hoe jij jouw beperkte denken kan omzetten naar overvloedig denken vol durf en doorzetting.

Een onderneming is een spiegel van jouw onbewuste denken (net zoals mensen dat zijn). Wil jij een succesvolle onderneming opbouwen, dan dien jij jouw onbewuste denken te herprogrammeren.
We duiken heel diep in de ondernemers- en geld mindset.

Wat is er nodig van jou?

Deze mastermind is heel intensief en jij leert alles wat er nodig is om te healen met Licht en Liefde, onbeperkt.

Heel jezelf – schaduw werk / innerlijk werk

Om anderen te kunnen healen, moet jij eerst jezelf helen. Want jij kan alleen dat in een ander zien, dat geheeld is in jezelf.

Dit wil zeggen dat jij de komende maanden heel diep in jezelf zal kijken en alle dualiteit, pijn, trauma en woede in jezelf moet helen. Jij krijgt hier hulp bij als jij kiest voor de mastermind of de vip optie.

Dit is waarschijnlijk het moeilijkste dat jij ooit zal doen, maar jij krijgt daar wel superkrachten en een verlichting voor in ruil.

Overgave

Dit traject vergt van jou heel veel overgave. Jij moet leren controle loslaten over jezelf en anderen. Overgave aan jouw Ziel. Healen met Licht gaat via de Ziel. Als jij jouw Ziel niet vertrouwt, dan kan jij niet healen met Licht.

Moed en doorzetting

Dit werk zorgt ervoor dat jij jouw verleden grotendeels zal wissen. Jouw trauma in de ogen kijken en al jouw fouten inzien vergt moed en doorzetting.

Jij zal waarschijnlijk enkele Donkere Nachten van de Ziel ervaren (een deel van jouw ego sterft). Maar, ook dan ben ik er voor jou. Jij hoeft dit niet alleen te doen, we doen het samen. Net op die donkere momenten help ik jou het Licht te zien.

Die donkere momenten leiden tot een grote groei in bewustzijn.

Wat deelnemers vertellen

Wat is inbegrepen in de Healer Mastermind?

Healer Online Programma:
(onbeperkt en levenslang toegang tot alle modules en updates)

8888

  • Besloten facebookgroep
  • + Elke dag antwoord op al jouw vragen in de groep
  • Elke 2 weken op donderdag een Quantum Healing via webinar

BONUS

Wie inschrijft voor 31 december 2020 ontvangt 10 UUR 1 op 1 coaching met mij.

Dat wil zeggen dat ik jou gedurende 10 uur coach op al jouw problemen. Tijdens deze 10 uur mag jij mij al jouw vragen stellen en al jouw problemen voorleggen zodat we deze in sneltempo kunnen oplossen.

Dit kan via Zoom (dan krijg jij ook de opname toegestuurd als jij dat wil).

5 keer 2 uur coaching

(Vanaf januari nemen mijn coaches de 1 op 1 op zich. Ik blijf de Quantum Healings leiden.)

Dit is niet voor iedereen.

Dit intensieve programma is niet voor iedereen. Dat had jij misschien al door?

Het vergt echt moed en doorzetting, jij moet het willen in elke cel van jouw lichaam. Het vergt opoffering, want het leven dat jij vandaag hebt geeft jou niet de healing die jij wil.

Jij moet echt durven knopen doorhakken vanuit Liefde voor jezelf.

Mijn ervaring? Ik heb 98% van mijn werkelijkheid veranderd. Ik heb bijna elk deel van mezelf moeten veranderen om de persoon te kunnen zijn die ik vandaag ben. En dat wil zeggen dat ik iedereen die negatief is en mij niet steunt, uit mijn leven heb verwijderd. Vanuit liefde voor mezelf.

Het allermooiste zijn alle nieuwe mensen die mij nu wel steunen. Ik heb negativiteit omgeruild in positiviteit. Dat is een keuze.

Mijn garantie.

Ik hou niets achter, ik wil dat jij slaagt. Want als jij slaagt, dan wordt de Aarde een betere plek. En dat is belangrijk. Denk aan al die mensen die jij kan helen, kan helpen en kan inspireren. Ik wil dat jij slaagt zodat al die mensen geholpen worden.

Falen is geen optie, dat is mijn garantie.

MAAR! Als jij niet het werk wil doen, als jij niet wil graven in jouw verleden, dan heb jij ook geen resultaten. We zijn er om dit samen te doen. De groep is een plek waar jij alles mag delen en raad kan vragen aan anderen, kan verbinden en kan samenwerken.

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

Prijs?

€6.050 (inclusief BTW)

(of €5.000 exclusief BTW)

Je bent met al jouw vragen welkom op marieke@licht-healing.be
Voel jij jezelf 100% geroepen om dit programma te doen? Stuur jouw waarom naar: marieke@licht-healing.be

Betalen in schijven is niet mogelijk. (De resultaten zijn duidelijk verschillend bij deelnemers met betaalplannen versus betalen in 1 keer. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, laat ik geen betaalplannen toe op dit programma.)