Healing in groep

Volgende Healing in groep (op afstand)

Informatie hieronder

Healing: maandag 21 september 2020, 21 uur

Herfst Equinox

Ik doe mee met de afstandshealing en betaal €19.

Je wordt voor betaling omgeleid naar een beveiligde omgeving. Je ontvangt na betaling 1 email met instructies en 1 dag op voorhand een herinnering. Ongeveer 1 uur voor de healing start, ontvang jij een laatste herinnering.

Hoe gaat deze healing in zijn werk?

Na betaling ontvang jij een mail over de healing hoe jij deze beter kan ontvangen. Jouw Ziel maakt jouw energie vanaf dan al klaar om de healing te ontvangen. Betaal jij vandaag al, dan ontvang jij nu al systematisch kleine beetjes energie tot de dag van de healing, zodat jij helemaal ontvankelijk kan zijn voor de grote diepgaande healing.

Ga 5 minuutjes voor het startuur ergens rustig zitten. Eventueel kan jij een rustig muziekje opzetten met hoge frequentie. Een dagboek invullen of creatief bezig zijn kan ook. Uiteraard mag jij ook slapen, een heerlijk zout bad nemen of een wandeling doen. Iedereen heeft een andere manier hoe zij haar healing liefst ontvangt. Alles is echt goed.

Hoe ontvang jij deze healing?

Ik ga NIET online, dus je moet mij vertrouwen dat het goed is en dat ik mijn werk doe. Dit is een healing op afstand en duurt ongeveer 30 minuten. Sommigen vertellen mij na afloop dat de healing meer dan 2 uur voor hen duurde (dat kan dus ook). Ik stuur de energie op afstand en jij ontvangt deze onmiddellijk. Jouw Ziel zorgt ervoor dat de energie in jouw lichaam stroomt en dat jij diepgaand heelt.

Omdat we dit in groep doen (tussen 50 en 100 personen) en allemaal dezelfde intentie hebben, is het resultaat exponentieel groter en werkt de healing diepgaander door.

Wat ga ik doen tijdens de healing?

Deze lijst is niet eindig en kan (door jouw Ziel) aangevuld worden. Dit is wat ik minstens zal doen voor jou in dat half uur:

 • Ijzersterke gronding
 • Diepgaande Verbinding
 • Gronden en reinigen van jouw lichaam
 • Gronden en reinigen van jouw woning
 • Balanceren, uitlijnen, reinigen van jouw 7 chakra’s
 • Wegnemen van vorige levens
 • Wegnemen van entiteiten zoals vampiers,…
 • Helen van Familie Karma
 • Activeren van DNA
 • Activeren van jouw Derde Oog (zintuigen en intuïtie)
 • Activeren en vervangen van jouw team
 • Verhogen van jouw frequentie

Wat is het resultaat?

Ik stuur een diepgaande healing die jou helpt loslaten. Het resultaat varieert afhankelijk van hoeveel vertrouwen en overgave jij hebt aan jouw Ziel en mij. Als jij twijfelt of het wel werkt, dan heb jij een ander resultaat dan als jij jezelf 100% overgeeft aan het proces.

Het resultaat is ook afhankelijk van hoeveel jij al aan jezelf hebt gewerkt (innerlijk). Iemand die al een eind op weg is, voelt en ervaart meer dan iemand die net begint.

Deze resultaten kunnen verwacht worden ongeacht jouw niveau:

 • een lichter gevoel (de zwaarte is ervan af)
 • meer innerlijke rust
 • betere, diepere slaap
 • emoties worden losgelaten (de scherpte is ervan af)

888

Iedereen is uniek en iedereen ervaart deze healing anders.

De dag erna

Denk eraan om de dag nadien rustig aan te doen. Het kan zijn dat jij een lichte buikgriep krijgt omdat jouw darmen worden gereinigd. Soms is er enkele dagen verminderde eetlust omdat jouw spijsverteringssysteem wordt ontlast.

Deze healing kan (maar hoeft niet altijd) een lichamelijke reiniging (detox) starten. Soms wel en soms niet.

Waarom is het zo goedkoop?

Ik besef al te goed dat vele Lichtwerkers leven in tekorten (ik deed het zelf ook jaren). Privésessies vallen vaak buiten budget. Daarom besloot ik een goedkoop alternatief aan te bieden zodat iedereen de kans heeft om zich diepgaand te laten healen. Omdat het in groep is kan ik het goedkoper aanbieden en is het resultaat sterker, door de gezamenlijke intentie. De effecten zijn heel diepgaand en de intentie is gezet dat iedereen het absolute maximum uit de healing zal halen (naargelang de wensen van de Ziel).

Wat anderen zeggen over de healing

Jeanne

Lieve Marieke. Het is telkens een hele ervaring als ik een healing mag ontvangen van jou. Ik heb geleerd alvast een dag rust te nemen en daarna voel ik mij herboren. Dankjewel.

Marianne

Ik voel mij na de healing altijd zo licht en rustige (geen idee hoe ik het anders kan omschrijven). Het lichamelijk loslaten neem ik er graag bij. Het is zo speciaal, ik zie zoveel lichten rondom mij en ik slaap die nacht ook heerlijk.

Jos

Marieke, ik twijfelde, maar Jezus wat is me dat. Zo mooi. Ik voel mij licht en een last is van mijn schouders af. Ik droeg veel verdriet en dat is minder. Bedankt.

Bea

Marieke, wat jij voor mijn dochter doet kan ik niet beschrijven. Wanneer zij het moeilijk heeft en jij haar een healing geeft, dan zie ik haar voor mijn ogen veranderen. Dankjewel om dit voor haar te doen. Jij verlicht haar leven en jij leert haar wat ik haar niet kan leren. Ik zeg het jou elke keer opnieuw. Dankjewel om in ons leven te zijn en dankjewel om onze woning te reinigen. Dat doet voor iedereen telkens deugd.

Wil jij ons ook vertellen wat deze healing voor jou doet? Mail ons: marieke@licht-healing.be of zet het hieronder in de reacties.

Wie ben ik en wat doe ik voor jou?

Hoi! Ik ben Marieke en ik werk met het Quantum Veld, met energie. Ik heb al doende geleerd hoe ik energie en dus ook healing kan sturen op afstand naar iedereen die het nodig heeft. Het was een proces met veel experimenteren en nu is het voor mij dagelijkse kost geworden.

Ik ben gespecialiseerd in het helen van entiteiten en gebouwen op deze Aarde, vanuit het comfort van mijn woonkamer.

Wie heeft mij opgeleid? Ik ben tijdens meditaties en mijn slaap opgeleid door Isis, Metatron en Saint-Germain. Ja, mijn gidsen en meesters hebben mij snel en goed opgeleid. Wat ik in droomtijd leerde, paste ik de volgende dag toe in mijn leven. Elke dag was een nieuwe dag om te experimenteren.

De eerste maanden duurde het meer dan 1 uur om 1 blokkade bij iemand weg te nemen, nu gebeurt het instant. Ik heb maar enkele minuten nodig om iemand volledig en diepgaand te helen. Dat proces is verkort omdat ik mezelf diepgaand heb geheeld.

Een healer kan maar datgene in een andere healen waar zij zelf is doorgegaan in haar eigen leven. Ik heb in de hel geleefd en dat maakt mij een uiterst goed healer.

Heb jij nog vragen, heb jij nog twijfels of wil jij iets kwijt? Laat het ons weten via mail: marieke@licht-healing.be

Delen op sociale media 🙂

Healing in groep op afstand. Diepgaand vorige levens verwijderen, loslaten en gronden. Entiteiten verwijderen, vampieren, labels, leugens en veel meer. Gronding en reiniging van de woning.
doe mee met de healing op afstand om jouw chakra's te reiningen, entiteiten te verwijderen, vorige levens te wissen en zoveel meer. Ik ben Marieke, een expert healer en kan jou helpen om diepgaand te helen.

Geef een reactie