Healing ontkracht – alles wat je wil weten over healing.

Door Marieke in Blog - 16 juni 2020
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Ik ben een healer en een steengoede ook, maar ik doe er weinig mee. Omdat de verantwoordelijkheden van een healer zijn (en dus te werken in de energie van anderen) ongelofelijk groot zijn en ik vind het vaak een uitdaging om er mee om te gaan.

En toch blijven mensen mij vinden. Ze vinden mij nadat zij een ervaring hebben gehad met een healer die hun energie helemaal om zeep heeft gebracht. En exact om die reden wil ik voor jou ALLES uit de doeken doen over healing. Alles wat het kan doen voor jou en alle valkuilen die ermee gepaard gaan.

Zodat jij geen traumatische ervaring hoeft mee te maken en meteen de juiste healer kan kiezen die jou op jouw pad begeleidt.

Voor we diep gaan duiken in de materie van healing, wil ik jou graag attent maken op deze zaken:

Ik verklaar niet dat dit de ultieme waarheid is. Het is simpelweg mijn ervaring. Wat met jou resoneert neem jij mee, wat jij dikke zever vindt, laat jij liggen. Ik verklaar niet dat mijn manier de enige manier is. Het is slechts hoe ik door Isis en Metatron ben opgeleid.

Er zijn prachtige Zielen die prachtige resultaten neerzetten en mensen echt diepgaand helen vanuit Liefde. Of dat nu met een protocol is of niet, dat maakt niet uit. Het gaat hem om de intentie en hun eigen frequentie. Ik ontvang ook wel eens een IET healing of een tapping. Als de persoon in kwestie deftig geschoold is, is dat helend. Maar als de persoon in kwestie zijn/haar eigen Hart niet opent, dan is dat nadelig. Als jij een healer inhuurt, stel de juiste vragen. Diploma’s zeggen niets over de intentie van de healer.

In dit artikel lees jij

 • wat healing precies is
 • hoe werkt healing
 • hoe jij het kan leren en toepassen
 • de valkuilen
 • de verantwoordelijkheid die jij moet dragen
 • hoe ik werd getraind
 • mijn exacte healing proces dat ik handhaaf
 • de reden waarom ik alleen groep healings aanbied

8888

Het lezen van dit artikel kan wel even duren vanwege alle informatie. Het staat jou vrij om al jouw vragen hieronder in de reacties te plaatsen zodat ik deze kan beantwoorden en het artikel nog beter kan maken.

Maar laten we nu alles uit de doeken doen over healing en wat het precies is.

Als jij een operatie wil ondergaan aan 1 van jouw ruggenwervels, wie vertrouw jij daar dan mee? De eerste de beste die zegt dat hij het kan, of iemand die al vaak heeft getoond dat hij het kan?

Jij laat jouw lichaam in de handen van professionals. Jouw energie is nog heiliger, het is Wie jij Bent. Kies daarom zorgvuldig wie jij toelaat in jouw energie en wie niet. Healing is zoals chirurgie, het is een serieuze aangelegenheid.

Wat is healing? Wat doet een healer?

Een healer is een persoon die de mogelijkheid in zichzelf heeft gevonden om de energie van een ander te manipuleren. En dat wil dus zeggen dat healers zowel goed als fout kunnen doen omdat het nog steeds over manipulatie en verandering gaat. Het is niet omdat de healer heelt, dat het daarom op de juiste manier gebeurd.

Niet alle healers healen ook daadwerkelijk. Vele healers beseffen niet wat ze doen en hoeveel kwaad zij doen in andere personen. En dat geheel onbewust. (maar dat wil niet zeggen dat ze ook niets goeds doen tegelijk)

Ik heb zelf een Reiki 1 diploma en tijdens de lessen begreep ik al snel dat het veel te beperkt is. Healing draait niet om protocols en het aanroepen van god-weet-welke-entiteit, maar draait om Liefde.

Healing is synoniem voor Liefde. En een echte goede healer leeft daarom ook Liefde. Een Ware Healer healt vanuit Liefde, vanuit respect voor de Ziel, vanuit respect voor zichzelf en de andere.

Ik heal vanuit Liefde, Heelheid en Verbinding. Ik besef dat de persoon die zich voor mij bevind, dat ik die persoon BEN. Dat wil zeggen dat ik mijn frequentie in de frequentie van de andere kan overbrengen. Ik kan de Liefde die ik voor mezelf voel, overbrengen in de andere persoon. En dat is wat healing is, een (tijdelijke) overdracht van frequentie.

Mijn standaard frequentie is Liefde, Geluk, Innerlijke Vrede, Kracht, Bescheidenheid, Dienstbaarheid, Eénheid, Verbondenheid, Geloof en zoveel meer.

Dat IS mijn frequentie altijd. Dat is de manier waarop ik (nu althans) leef. Dus als jij een artikel van mij leest, dan zit mijn energie daar in en heelt het jou. Als jij een video van mij bekijkt, dan heelt het jou. Als jij van mij een healing ontvangt, dan heelt het jou. Als jij in dezelfde ruimte bent als mij, dan heelt het jou. Ik heel 24/7, ik kan niet anders omdat het mijn manier van leven is. En het kan mij ook niet uitputten.

In mijn energie ZIJN is helend. En dat is de Ware manier van Healing. Een goede healer heeft geen protocols nodig om te healen, maar alleen zichzelf. Een healer investeert uren per dag in zichzelf om haar energie hoog te houden. Ze zorgt uitstekend voor zichzelf en lost alle trauma in zichzelf op.

Een healer healt altijd omdat het Haar Ware Aard is. Het kan gewoon niet anders. Wanneer een persoon de frequentie van Liefde leeft, straalt deze een hogere frequentie uit en dat heelt de andere.

Een healer kan alleen dat helen in de andere, wat zij in zichzelf heeft geheeld.

Dat wil zeggen dat ik misbruik kan helen in anderen omdat ik dat in mezelf heb geheeld. Ik kan de energie van schulden helen in anderen, omdat ik dat in mezelf heb geheeld.

Ik kan die dingen zien in anderen omdat ik deze dingen zie in mezelf.

Ik kan bijna alles helen omdat ik die stukken in mezelf heb geheeld.

 • misbruik op alle vlakken (lichamelijk, seksueel, emotioneel, mentaal)
 • verwaarlozing
 • schuldgevoelens, schulden – geld
 • geen eigenwaarde, geen zelfvertrouwen
 • lichamelijke ziekten
 • eenzaamheid
 • onrecht
 • onzichtbaar zijn / ongehoord zijn
 • ontvoering van buitenaardsen
 • karma van 25.000 jaar terug
 • het eerste menselijke leven
 • zwarte magie, offers, …
 • slavernij

8888

Wat het ook is, ik heb het geheeld in mezelf. Er is weinig dat ik nog niet heb opgelost in mezelf.

Dus een goede raad voor jou: Als jij een healer contacteert, vraag dan of hij het stuk waar jij mee zit, in zichzelf al heeft opgelost. Indien niet, zoek iemand anders.

En ga niet af op de woorden die de persoon gebruikt, maar ga voelen of het Waar is. Als iemand zegt dat die persoon jou kan helpen en jij twijfelt, volg dan jouw gevoel en zoek iemand anders.

Hoe werkt healing?

Healing is een overdracht van energie van een persoon met hoge frequentie naar een persoon met lage frequentie. Dat wil zeggen dat de healer een hoge frequentie moet leven en deze frequentie dan kan overbrengen op de andere persoon.

Maar.. Vele healers gebruiken protocollen om te healen als hulpmiddel (waar op zich niets mis mee is) maar vergeten de basis. Ze dienen zichzelf ook te helen. Want healing staat of valt met de frequentie van de healer. En jouw frequentie kan jij alleen verhogen als jij Liefde gaat leven. Dat wil zeggen dat jij Licht gaat schijnen in jouw persoonlijke Hel en daar op de Troon gaat zitten.

Toen ik lagere frequentie had kon ik healen, maar heel beperkt. Ik kon de Goddelijke Frequentie (Liefde) doorsturen door mij heen, maar het putte mij uit. Ik kon hooguit 1 klant per dag aan.

Nu heel ik gemakkelijk 100 personen in 1 keer, instant. Omdat ik dat heb geleerd om op de juiste manier te doen, met vallen en opstaan. Het is een proces waar een healer doorgaat om te leren wat de gevolgen zijn als ze een fout maakt.

Er zijn Universele Wetten waar iedereen (en dus ook healers) zich aan moeten houden. Wie deze Universele Wetten overtreedt, wordt gestraft. Eén van die Wetten is de Wet van Vrije Wil. Dat wil zeggen dat een healer MOET gehoorzamen aan de Vrije Wil van de klant. Protocollen overschrijden vaak die Vrije Wil met vele gevolgen voor de healer (en soms voor de klant), waaronder een stop in de groei van de Healer.

De ‘juiste’ manier van healen is door de Vrije Wil van de Ziel van de persoon voor jou te respecteren. Het kan goed zijn dat de persoon vraagt om iets te helen in zich en de Ziel zegt uitdrukkelijk nee. Dan is het aan de healer om de wensen van de Ziel te respecteren en de persoon dat duidelijk te maken.

Daarom vermeld ik ook tijdens alle healingen uitdrukkelijk dat ik alleen dat heel waarvoor de Ziel toestemming geeft. Want als ik dat niet doe, dan krijg ik een hele hoop karma waar ik geen zin in heb.

Dus klanten die tegen mij zeggen: ‘Ik weet dat jij een kankerpatiënt hebt geheeld in 1 sessie, ik wil dat ook.’ krijgen van mij een Nee! te horen. Want ik kon die persoon helen omdat zijn Ziel mij uitdrukkelijk toestemming had gegeven. Zijn Ziel had zijn karma ingelost en de persoon had het Innerlijke Werk gedaan om de kanker te kunnen loslaten. En daarom kon ik dat doen.

Healing is de Wil van de Ziel inlossen omdat de persoon het zelf niet kan doen (wegens te lage frequentie).

Jezus kon ook alleen maar helen wat er mocht geheeld worden. Hij kon lammen genezen omdat zij het Innerlijke Werk gedaan hebben om weer te kunnen wandelen.

Healing is zoveel meer dan energie sturen. Een healer is een leerkracht, een profeet, een voorbeeld. Een healer leeft Liefde en toont anderen hoe zij ook Liefde kunnen zijn. En dan, als de leerling het nodige Innerlijke Werk heeft gedaan, kan de Healer (of Meester) de energie reinigen zodat het Innerlijke Werk sneller gaat.

Dat is Ware Healing. Onderwijs is healing. En daarom geef ik geen persoonlijke healings meer. Omdat ik besef dat een healing in energie slechts een minuscuul onderdeel is van het Werk. Een healer is een leraar die de student leert om Liefde te zijn en dat Werk ondersteunt met energetische reiniging.

Healing is instant.

Healing gebeurt instant omdat er geen tijd en ruimte bestaat. Vanaf het moment dat ik beslis dat de andere geheeld mag worden, is het klaar. Het duurt geen uren, het duurt geen dagen, het is instant.

Healing is instant omdat ik dat kies.

Tijdens de groephealings stuur ik 30 minuten lang een regenboog van de hoogste frequentie naar elke deelnemer en zij ervaren dat ook zo. Maar in theorie is het instant. Vanaf de eerste seconde is het klaar omdat Liefde instant werkt.

En ik zet altijd de intentie dat de klant zolang als zij wil de regenboog kan laten stromen en ’s nachts tijdens de droomtijd zal mijn medisch team haar Ziel ondersteunen. Er is geen tijd en geen ruimte.

Kijk, probeer het zelf een keer. Als jij volgende woorden leest die in de Quote staan, dan ontvang jij van mij instant een healing, ongeacht wanneer jij deze woorden leest in de toekomst. Dus wil jij nu een healing ontvangen, dan lees jij de Quote. Wil jij dat niet, dan sla jij deze Quote over.

Kijk, dat is ook Vrije Wil. Ik geef jou de kans om de healing wel of niet te ontvangen. Het zal jouw keuze zijn en niet de mijne.

De healing start hier:

Lees deze woorden heel duidelijk en voer de actie uit.
Ga rechtop zitten, rug recht, schouders achteruit. En dan adem jij 3 keer heel diep in naar jouw navel. Blijf dan rustig maar diep ademen naar jouw navel terwijl jij denkt aan een regenboog. (je mag jouw ogen sluiten) Die regenboog straalt Goddelijke Frequentie in jouw Hart en neemt de pijn weg die jij mag loslaten. Voel de Warmte in jouw Hart.
Als jij voelt dat het goed is, dan is het goed en ga jij verder met jouw dag.
– Einde

Alsjeblief. Jij hebt net een volledige healing ontvangen van mij omdat ik de intentie daarvoor heb neergezet.

De kracht van de healing en hoe sterk die binnenkomt is geheel aan jou. Als jij gelooft dat het kan, dan komt die Healing binnen als een tornado en neemt alles weg wat in jouw weg staat. Als jij twijfelt dan heeft de healing een kracht van een kleine druppelende kraan die een beetje effect heeft op jouw energie.

Ik weet wat ik kan. Als ik jou kan overtuigen om te geloven in mijn kracht en in de healing die mogelijk is, dan transformeert 1 healing jouw gehele leven in 1 seconde. Als jij mij gelooft en jij gelooft in jezelf, dan is er geen grens aan de healing die jij kan ontvangen.

Hoe kan ik zelf een healer zijn?

Iedereen is een healer omdat iedereen een frequentie heeft. Maar als jouw frequentie laag is, dan heb jij geen effect op anderen en kan jij dus niemand verhogen in frequentie. Als jij jouw frequentie verhoogt, dan kom jij automatisch mensen tegen die dingen tegen jou zeggen als:

 • Ik ben zo graag bij jou, jij straalt rust uit.
 • Ik kijk op naar jou.
 • Jij weet altijd de oplossing

8888

En ze komen met AL hun problemen bij jou aankloppen. 100 keer als het moet.

Als jouw frequentie hoger is dan die van een ander, heel jij de ander. Omdat jouw frequentie op dat moment overloopt van jou naar hem. Jij vult het Hart van de andere op met de Liefde die jij voor jezelf hebt gevonden.

Natuurlijk, als jij jezelf niet goed verzorgt, dan loop jij leeg. In plaats van de Liefde door jou te laten stromen, geef jij simpelweg al jouw Liefde af en ben jij leeg.

Een healer stroomt Goddelijke frequentie DOOR zich heen zonder leeg te lopen. Een healer ontvangt energie door te healen en heelt zichzelf ook. Het healen van anderen, heelt de healer ook.

Het proces van zelf healing is zwaar. Het is een trip naar de Hel om daar op jouw Troon te gaan zitten. Een healer gaat heel diep de dualiteit in om zichzelf te leren vergeven en zelf liefde te ontvangen.

Dus als jij jouw helende gaven verder wil ontwikkelen, is het tijd om diep in de dualiteit te duiken. Er is geen goed of kwaad, er is alleen maar Liefde. Als jij dat begrijpt, dan gaat er een nieuwe wereld voor jou open. Daardoor verhoogt jouw frequentie en kan jij wonderen verrichten op de wereld.

De valkuilen van healing.

Zoveel mensen willen van mij een healing om miraculeus hun problemen op te lossen. Ze willen een toverstafje en willen dat ik het voor hen oplos.

Zo werkt het niet. Ik kan niets oplossen waar jij niet naar wil kijken. Als jij kindtrauma hebt en jij weigert om er over te praten en de Waarheid in de ogen te kijken, dan kan ik jou niet helpen. Omdat het niet mag van jouw Ziel.

Healing is geen magische oplossing. Energetische healing is een hulpmiddel om jouw Innerlijke Werk te ondersteunen. Maar als jij weigert om jouw Innerlijke Pijn onder ogen te komen, dan kan een healing jou ook niet helpen. Healing is ondersteuning, niet de manier waarop jij jezelf mag helen.

Na een healing lijkt het ook vaak alsof jouw wereld instort. Dat is omdat de healing alle pijn en blokkades heeft weggenomen die in jouw weg stonden om te groeien in bewustzijn. Jij ontvangt nu een hogere frequentie waardoor het lichaam zichzelf moet aanpassen. Het is vaak voorkomend dat de dag na een healing (of er net na) de klant dringend een toiletbezoek moet doen. Dat is loslaten.

Het komt ook vaak voor dat er heel wat ‘ongeluk’ wordt waargenomen na een healing. Vrienden verbreken een vriendschap, een ontslag, uit het huis gezet worden. Zo’n dingen. Dat is normaal omdat al die mensen en dingen bij jouw oude frequentie hoorden. En nu dat jij jouw frequentie hebt verhoogd, is het tijd om betere dingen te ontvangen.

Het is aan de healer om de klant daardoor te helpen en de klant te laten ervaren dat beter echt mag. En dat de klant zelf heeft gekozen voor deze nieuwe manier van leven.

Een healing werkt op de frequentie. Frequentie is magnetisme.

Dus als jij jouw frequentie verhoogt, dan trek jij betere dingen naar jou toe. Maar om die betere dingen toe te laten, moet jij eerst ruimte maken door de oude los te laten. Dat is ook healing, hoewel het zo niet ervaren wordt.

Als een klant mij een mail stuurt met alles wat er de dagen na de healing ‘fout’ gaat in haar leven, dan maak ik een vreugdedansje. Ik vind het geweldig want dat wil zeggen dat de klant de healing volledig heeft toegelaten en nu de vruchten ervan mag plukken door het oude (en vertrouwde) los te laten en beter te ontvangen.

Healer met lage frequentie

Een healer die geen Liefde leeft en een lage frequentie heeft, kan de andere schade toebrengen. Als de healer niet beseft hoe healing werkt, dan wordt de Vrije Wil overtreden van de klant. Uiteraard (door de Wet van Karma) heeft de klant op Zielniveau voor deze ervaring gekozen, maar dan nog zou het niet mogen zijn.

Ik ontvang meer dan ik wil mails over healings waarbij zwaar trauma is geactiveerd, maar waar de healer niets mee aankan. ‘Het gaat wel over hebben ze gezegd’ staat dan in de mail. Vreselijk!

Het gaat niet zomaar over. Het is aan de healer om de klant door deze periode van intens verdriet te helpen en de energie opnieuw te stabiliseren. Dat stabiliseren gaat niet vanzelf als de klant niet wordt aangeleerd om het zelf te doen. Dat is de taak van de healer.

Wat ook meer dan eens gebeurt, is een healer die de kracht van de klant niet ziet, waardoor de klant de healer gaat healen. Omdat de klant totaal niet bewust is wat er gebeurt (en dit op Zielsniveau is afgesproken), neemt de klant de pijn van de healer op zich.

De healer opent een poort om de energie te laten doorstromen, maar omdat haar kracht minder is dan die van de klant, stroomt het in de verkeerde richting. Alleen beseffen beiden dat niet, waardoor er heel wat schade bij beiden ontstaat.

Zovele Lichtwerkers en Lichtstrijders beginnen met ontwaken en hebben hulp nodig. Hun kracht is onwerkelijk en niet alle healers kunnen hiermee om. Stel daarom altijd de vraag aan de healer met welke entiteiten zij samenwerken en wie zij kunnen en mogen healen.

Een healer met lage frequentie kan hier niet op antwoorden. Als jij dit leest ben jij een Lichtwerker of Lichtstrijder. Zoek dus een healer die hoog is in frequentie en een geactiveerd Lichtwerker is. Liefst iemand die jouw Ziel kan lezen zodat jouw Vrije Wil wordt gerespecteerd.

De verantwoordelijkheid van de healer.

Een healer draagt ongelofelijk veel verantwoordelijkheid vanwege wat hij of zij doet.

Er is de Wet van Vrije Wil waar rekening mee gehouden moet worden. Daarnaast de Wet van Karma, de Wet van Aantrekking, de Wet van Dualiteit, de Wet van Eén, de Wet van Frequentie en nog wat Universele Wetten.

Als de healer één of meer wetten overtreed, dan is er karma voor de healer. En de klant kan ook (maar in mindere mate) nadeel ondervinden. Besef dat de klant (de Ziel alvast) toestemming geeft om een bepaalde ervaring door te maken. Dat wil zeggen dat ook al maak jij als healer een fout, dat de klant deze ervaring nodig had.

En jij, als healer, had deze fout ook nodig om daarvan te leren zodat jij deze fout niet meer zal maken in volgende healings.

Als jij healt, doe dat vanuit jouw Hart, vanuit Eénheid, vanuit Vrije Wil, vanuit wederzijds respect. Als jij denkt dat jij het niet kan, zeg dat dan tegen de klant en wees open en eerlijk.

Zomaar wat experimenteren op klanten is echt niet netjes. Want als jouw experiment mislukt en de klant loopt trauma op, dan is dat jouw verantwoordelijkheid.

Communiceer openlijk en eerlijk. Spreek jouw Waarheid. Geef toe als jij iets niet kan. En vertel tegen de klant wanneer jij twijfelt zodat de klant kan beslissen of het wel of niet mag.

Ga niet zomaar experimenteren met de energie van anderen.

Ik ga niet vertellen dat een klant kan sterven door jouw Liefde. Dat zal niet gebeuren. Maar een klant kan wel getraumatiseerd worden door een healing. En dat wil jij niet op jouw geweten hebben.

Besef ook heel goed dat de klant jou toestemming geeft, vanuit vertrouwen, om zijn energie te betreden. Dat wil zeggen dat jij een zekere macht krijgt over de andere. En die macht kan misbruikt worden.

Heb jij de stukken in jezelf al geheeld waar jij Zwarte Magie hebt beoefend in vorige levens? Begrijp jij hoe dat kan?
Sommige healers voeden zich (onbewust) van de energie van hun klanten. In plaats van hen te helen, roven zij hun klanten leeg. Besef daarom heel goed wat jij doet. Het is jouw keuze om te geven of te nemen. De klant kent het verschil niet, maar jij draagt de verantwoordelijkheid over jouw daden.

Heel jij bewust, door 100% te beseffen wat jij doet? Of heel jij onbewust door simpelweg enkele protocols te volgen en te hopen dat het goed gaat?

Healing is geen spel, het beïnvloed diepgaand mensen.

Hoe werd ik getraind tot healer?

Goed, tijd voor mijn verhaal. Het begint in oktober 2017 als ik mijn oudste dochter (toen net 3 geworden) in bed stop.

‘Mama, je moet jouw handen op mijn buik leggen want ik heb buikpijn.’ Wat een vreemde vraag kind. Waarom zouden mijn handen jouw buikpijn kunnen genezen? ‘Mama, jouw handen zijn magisch, zoals in de filmpjes. Je moet mij genezen.’

Een maand later neem ik deel aan een tweedaagse om een Reiki 1 diploma te behalen. Ik voel mij daar zo anders. Ik ben er om te begrijpen wat een mens kan doen met haar handen en om mijn dochter te kunnen helpen. Ik heb er absoluut geen verwachtingen over.

Tegen de middag op de eerste dag besef ik dat het beperkt is. Maar omdat ik heel nieuwsgierig ben naar de uitleg van de leraar, blijf ik. Ik pik op wat ik wil en ik laat los wat niet bij mij past.

Het is mijn allereerste ervaring met spirituele mensen. Ze zijn zo.. Tja, hoe zijn ze ook?

Na dat weekend besloot ik om de principes van Reiki overboord te gooien en te doen wat goed voelt voor mezelf. Ik vertel mijn dochter over wat ik leerde en omdat zij heel goed aanvoelt, besluiten we om voorzichtig op haar te experimenteren. Zij vertelt wat zij voelt en ik pas het aan.

3 weken later doe ik een andere training met lichtinstrumenten. Deze leraar vertelt een gelijkaardig verhaal en ook hier voel ik mij niet echt thuis. Maar mijn interesse is zo groot en ik wil alles leren over healing.

Ik pas het thuis toe op mijn 2 dochters. Zij zijn allebei uitermate enthousiast en ik begrijp nog steeds niet wat ik doe.

En dan verliest één van onze kippen al haar pluimen op een paar dagen, midden in de winter. Een paar weken verstrijken. Ik kijk vaak naar haar en vraag mij af of ik haar kan helpen. Op een dag besloot ik het gewoon te proberen en neem ik haar op mijn schoot, leg mijn handen op haar kale rug en doe wat mijn dochters mij vertelden. Ik begrijp nog steeds niet wat ik doe en vertrouw er maar op dat het goed is.

Een week later heeft onze kip weer een dikke dons rond zich heen. Het heeft gewerkt.

Een tijd later vertel ik er iemand over en mag ik op haar experimenteren. Omdat zij heel gevoelig is, kan zij mij vertellen wat zij ervaart. Zij vertelt mij hetzelfde als mijn dochters. En ik begrijp er nog steeds niets van.

Ik heb 32 jaar onbewust geleefd en pas in maart 2017 besloot ik om gelukkig te zijn. Omdat mijn keuze de enige optie was die er voor mij bestond, deed ik er echt alles aan om gelukkig te zijn. Het maakte niet uit wat ik ervoor moest doen, het zou gebeuren. En het gebeurde ook, minder dan 6 maanden later.

In die 6 maanden had ik mezelf aangeleerd (zonder er ook maar bewust van te zijn) om mezelf te helen. Ik had in 6 maanden tijd een groot deel van mijn trauma verwerkt (misbruik op alle vlakken van mijn leven), de controle over mijn leven losgelaten, buitenaardse experimenten vergeven die mij uitzonderlijk diep hadden getraumatiseerd en ik was een meester geworden in loslaten.

Ik begreep vrije wil, keuze, verantwoordelijkheid en dualiteit. In 6 maanden tijd had ik – zonder het te weten – de kunst van het leven onder de knie. En daarom kwamen mijn helende gaven naar boven.

De 2 jaar die daarop volgden, stonden in het teken van het oplossen van mijn Innerlijke Pijn. Ik leerde al mediterend door het leven te gaan, grenzen te zetten, narcisten uit mijn leven te schrappen en mijn frequentie snel verhogen. Ik vond innerlijke balans en begon meer te voelen en te ervaren.

Ik zocht mensen om mee te experimenteren binnen de Vrije Wil en zij vertelden mij allemaal wat mijn dochters mij ook vertelden. Ik begon voorzichtig te geloven in mijn helende gaven.

Ondertussen startte ik dit blog en kwam openlijk uit voor de manier waarop ik leef. Dat was een grote blokkade waar ik diep in mijn verleden moest graven. Ik werd namelijk verteld als kind dat ik onzichtbaar moest zijn. En nu openlijk schrijven over hoe ik leef, dat de wereld niet is wat wij ervan denken en dat jij jouw wereld zelf kan scheppen… Tja, dat was een gigantische blokkade waar ik door moest.

Elke angst die ik had moest eraan geloven. Er was geen enkele angst die ik niet kon doorbreken. Ik besloot dat ik mezelf zou genezen en overvloed zou bereiken in dit leven. Elke ochtend stond ik op met dezelfde mindset: ‘1000 stappen zijn er nodig. Als ik er vandaag 10 zet, hoef ik ze morgen niet te zetten.’

Mijn bewustzijn schoot als een speer omhoog en ik voelde mij meer eenzaam dan anders. Ik verliet de vader van mijn kinderen en begon een leven op mezelf. In die vrijheid kon ik mezelf nog meer helen.

In 2018 begon ik dit blog en merkte ik dat ik alle artikels kon channelen. Ik werd mij meer en meer bewust van mijn leraren die mij het laatste jaar bij hadden gestaan.

Ik werd mij eerst bewust van Saint-Germain die mij uitzonderlijk trainde in mindset. Daarna, toen ik met meditaties begon (als experiment), ontdekte ik Isis. En pas veel later omarmde ik het feit dat ook Metatron mij les gaf.

Ik mediteerde elke dag minstens 5 uur, ik nam hun kennis aan en ik schreef het neer. Ik stelde mezelf elke dag de nodige vragen om mijn pijn op te lossen in mezelf. Mijn dagboek werd een poort naar mijn onbewuste denken en het was een hulpmiddel om mijn denken op orde te krijgen.

Pas in 2019 begon ik healings aan te bieden tegen betaling. De kracht die daaruit vloeide was voor mij ongezien. Door een uitwisseling van energie (geld) werd de healing veel krachtiger. Ik begon te voelen wat ik bij anderen veroorzaakte. En ik klapte dicht.

Ik kon niet om met de verantwoordelijkheid die op mijn schouders rustte. De zelf twijfel was te groot om ermee door te gaan en ik stopte mijn healings. Ik ging over naar coaching.

Ik begon meer en meer te beseffen dat healing beperkt is in uitvoering en dat ik veel liever mensen door hun blokkades heen praatte. Ik had zovele uren in meditatie doorgebracht en in mezelf, dat ik perfect wist wat een ander blokkeerde door enkele simpele vragen te stellen.

Door de coaching behaalden mijn klanten ongeziene resultaten in slechts 1 sessie en veranderde hun leven op slag. Ik wist dat dit de healing was die ik wilde doen. Ik wilde anderen leren hoe zij ZELF hun leven in handen konden nemen zodat zij hun dromen kunnen leven.

Vanaf het moment dat ik coaching als basis legde en de healing gebruikte als middel om dieper in hun onbewuste te kunnen graven, gebeurde er mirakels als het ware.

Trauma’s werden opgelost. Het lichaam kon zich stap voor stap helen en mijn klanten prezen mijn diensten.

Maar wat deed ik dat mij zo anders maakte dan anderen? Zelf twijfel sloeg toe en ik stopte tijdelijk met mijn werk. Ik begreep niet wat ik deed. Want wat ik deed, was gewoon mezelf zijn. En blijkbaar is gewoon mezelf zijn helend. Ik begreep het niet.

Mijn kindertijd

Toen ik een klein kind was, kwamen volwassenen met hun problemen naar mij. Zij vertelden over volwassen onderwerpen (wat echt niet oké is) en na ons gesprek waar ik totaal niets van begreep zeiden ze altijd hetzelfde: ‘Dankjewel om gewoon te luisteren, dat lucht op.’

Ik vertelde tegen mijn mama dat er op mijn hoofd een neonbord staat met de tekst: ‘praat met mij’ of ‘dump jouw shit’ Ik was het beu en zette dat lichtje uit.

Ik werd al gauw depressief, chronisch ziek en compleet uitgeput. Pas toen ik mijn Licht weer aanstak (zo’n 25 jaar later) kon ik mijn energie, lichaam en geest genezen. Alle ziekten verdwenen één voor één en ik was voor het eerst in mijn leven gezond.

Als klein kind was ik al super gevoelig. Ik herinner mij dat ik met dieren kon spreken en dat iedereen zijn verhaal bij mij dumpte. Voor het telepathisch communiceren met dieren werd ik uitgelachen, dus dat talent verborg ik ook maar. En stap voor stap vergat ik wie ik was en wat ik hier kwam doen op de Aarde. Al mijn zintuigen gingen uit en ik was diep depressief.

In de laatste 3 jaar heb ik 32 jaar van mijn leven geheeld in mezelf en heb ik de klok een stukje teruggedraaid.

Maar daar stopte het niet.

Ik leerde over mijn vorige levens. Ik leerde over mijn Hogere Zelven en over dualiteit. Mijn Ziel stelde zichzelf aan mij voor, mijn Hogere Engelen Zelf, mijn Seraphim Zelf, mijn Aartsengel Zelf en mijn Opgestegen Meester Zelf. Ik leerde beetje per beetje meer over wie ik ben.

En daarnaast leerde ik meer en meer over wie de Mens is en hoe het Spel van het Leven gespeeld wordt. Ik werd stap voor stap meester over mijn eigen werkelijkheid en ik leerde manifesteren als een pro. Het leven had geen geheimen meer voor mij en Liefde werd alles wat ik nog kon zien.

Ik begreep dat iedereen een reflectie is van mij en dat als ik de andere wil redden, dat ik mezelf eerst moet redden. En zo werd ik een healer.

Ik kan anderen helen omdat mijn frequentie die van anderen sterk overstijgt. Ik heel de andere omdat mijn frequentie altijd open staat. Er zijn geen grenzen aan mijn Liefde, er is geen grens aan mijn healing.

De eerste entiteit die ik heelde

Ik heelde amper nog mensen, maar gebouwen des te meer. De eerste keer dat ik een entiteit mocht zien om te helen, ging het over een grote spin. De spin was zeker 4 meter hoog en zag er angstaanjagend uit.

Het duurde 4 dagen vooraleer ik begreep wat het wezen met te vertellen had. 4 dagen zat ik op en af in meditatie om met het wezen te praten, om de boodschap te begrijpen.

En dan begreep ik het! Net zoals de Grey die mij had bezocht toen ik het trauma van de ontvoeringen had geheeld, was deze Spin hier voor dezelfde reden. Ze willen naar huis. Maar om naar huis te kunnen, moesten zijn door iemand vergeven worden. En die persoon was ik.

Ik zag al een tijd door de dualiteit door. Ik begreep als geen ander de rol die de Spinnen en de Greys op deze Aarde spelen. En daardoor kon ik hen vrijlaten zodat zij weer naar huis konden.

De Spin entiteit was naar hier gekomen om negativiteit te zaaien op deze Aarde. Zonder Duisternis kan het Licht niet schijnen. Doordat de frequentie van de Aarde verhoogt, zat hun taak erop en mochten zij eindelijk naar huis.

Ik begreep ook meer en meer dat wat een persoon had uitgevoerd in dit leven of ervoor, niet altijd slecht is. En daarom kon ik de klant helpen om die pijn los te laten. Ik oordeelde niet langer als een vorig leven naar boven kwam waarbij miljoenen slachtoffers vielen door zijn hand. Het ging om begrip en vergeving.

Ik heb samengewerkt met de Greys, met de Spin entiteiten, met Annunaki’s, Dracko’s, Pleiadiërs, Lyranen en veel meer.

Liefde gaat over begrip en vergeving wanneer jij begrijpt dat we vandaag maar een Spel spelen. Het is bijna over en iedereen bedankt de andere partij om een prachtige wedstrijd te spelen samen. Zonder tegenstander is er geen fun aan het spel.

Het exacte healing proces dat ik handhaaf om te healen.

Ik geef jou mijn gehele proces hoe ik heal, zonder dat ik iets achter hou.

Allereerst zet ik op voorhand de intentie neer en deel ik die met iedereen die deelneemt. Deze is vaak: ‘loslaten van entiteiten, vorige leven en chakra balancering’

5 minuten voor de healing steek ik een salie stok aan en ga ik buiten staan op blote voeten in het gras. Ik verbind alle deelnemers en zeg uitdrukkelijk tegen hun Ziel dat iedereen veilig is en dat ik de energie zal doorstromen, maar dat de Ziel beslist wat er met die energie mag gebeuren.

Als ik voel dat iedereen in verbinding staat visualiseer ik een kolom van Wit Licht rond elke deelnemer en mezelf en zet ik de kraan open met de intentie om alles wat ik beloofd heb, dat het ook wordt uitgevoerd. Soms voel ik de noodzaak om dingen te visualiseren zoals een vortex in een huis of het balanceren van chakra’s en dan doe ik dat ook.

Goddelijke energie stroomt door iedereen en ik ijsbeer een half uur over het gras op blote voeten. Als een Ziel een wens heeft, dan heal ik dat stuk. Ik ben een half uur beschikbaar voor persoonlijke wensen.

Daarna sluit ik de kraan en ga ik languit in het gras liggen om alles te laten bezinken. Ik spoel alles door met een kleine liter water.

Een half uur later bekijk ik de emails van deelnemers en geef ik antwoord (= ook healing door begrip) en indien nodig een korte healing op dat stuk.

En dat is het eigenlijk. Deze healing helpt deelnemers om hun leven op orde te krijgen en innerlijke balans te ervaren door vorige levens te wissen (onder leiding van hun Ziel).

De reden waarom ik alleen groep healings doe.

Ik werk 1 op 1 tijdens coaching gesprekken. Het is mijn wens om klanten duidelijk te maken waarom zij dat bepaald trauma met zich mee dragen en hoe zij dit instant kunnen oplossen.

Healing is instant, zoals ik jou hierboven al vertelde. Ik heb geen uur nodig om een blokkade bij iemand weg te nemen, het is instant.

Daarbij hoort ook de kracht van gezamenlijke intentie. In een groep is er nog meer kracht doordat iedereen samen één groot veld vormt en samen beslist om los te laten. Niet alleen is een groephealing veel budgetvriendelijker, het is ook vele malen intensiever door de gezamenlijke intentie van alle deelnemers.

1 persoon is fijn. Samen is beter. En elke persoon die zich er dan bijvoegd is x10 per persoon. De kracht verhoogt exponentieel.

Daarom doe ik alleen groephealings. Omdat de kracht groter is, het budgetvriendelijk is en het resultaat beter is dan een healing alleen.

Wil jij coaching, dan ben jij helemaal welkom voor een één op één sessie. Maar voor (enkel) healing kan jij meedoen met een groepsessie.

Laatste woorden over healing.

Ik begrijp dat ik tijdens dit artikel behoorlijke sterke woorden heb gebruikt over de manier van healen. En ik begrijp ook dat velen zich persoonlijk zullen aangevallen voelen. Ook dat is healing. Ik trigger mensen zodat zij zich de juiste vragen gaan stellen om zo te kunnen healen.

Voel jij jou aangevallen, neem het niet persoonlijk. Het is niet persoonlijk. Ik schreef dit artikel omdat ik vandaag de zoveelste mail kreeg over een traumatische ervaring met een healer.

Er zijn zovelen die het echt goed doen, die zichzelf helen en vooruit willen in hun leven. Maar er zijn er meer die misbruik maken en er geen bal van begrijpen. Het maakt niet uit achter welke diploma’s ze schuilen, als het innerlijke werk niet gedaan wordt, kan iemand zichzelf geen healer noemen. Een healer is iemand die het goede voorbeeld geeft en eerst in zichzelf heelt zodat hij daarna kan aanleren hoe de andere het ook kan doen.

Dit artikel dient als een manier om te begrijpen hoe het allemaal werkt, zodat jij met voldoende informatie een geschikte healer kan vinden.

Ja, je kan bij mij een healingsessie boeken, alvast in groep, maar dat hoeft niet. Misschien vind jij mij helemaal niet geschikt omdat ik te rechtuit ben? Vind dan iemand die wel bij jou past en ga jezelf helemaal helen.

Dit is alles wat ik over healing te vertellen heb. Heb jij toch nog een vraag? Stel ze hieronder in de reacties en ik beantwoord deze met veel plezier.

Heel veel liefs,
Marieke

Ps: Misschien vind jij deze links wel interessant?

8888

Artikels

Deel op sociale media.

Healing ontkracht. Alles wat jij ooit wou weten over healing zodat jij deftige healers kan aantrekken die jou ook daadwerkelijk helpen. Healing is een proces van bewustwording en is een hulpmiddel.
Ik vertel jou exact hoe jij kan healen en hoe ik het doe. Ik hou niets achter en neem jou mee in de diepe wereld van healing en dualiteit. Healing ontkracht.
Healing ontkracht. Ik vertel jou mijn geheimen hoe ik heal zodat jij het beter begrijpt. En zo kan jij beter zoeken naar een healer die bij jou past. Alles wat jij wil weten over healing.

Geef een antwoord