Helen van Innerlijk Kind

Het Innerlijke Kind staat voor Ware Manifestatie vanuit Kracht, Soepelheid, Vertrouwen en Magie.

Wanneer het Innerlijke Kind in het lichaam aanwezig is, dan is er focus, veiligheid, doorzetting en flow. Het Innerlijke Kind in ons versnelt de tijd, zorgt voor wonderen en geniet van het leven.

Wanneer wij in contact zijn met ons Innerlijke Kind, dan gaat alles vanzelf. Dat is tenminste als we Licht schijnen op ons Innerlijk Wonder en door de zelfgeboorte durven gaan.

In deze Quantum Healing sessie haal jij jouw innerlijke kind naar boven en heel jij jouw pijnen en kindtrauma. Deze ene sessie omvat alles wat jij moet weten om jouw Kind in jou te helen en vol vertrouwen weer neer te zetten op de wereld.

Daarnaast ontvang jij oefeningen om ook in het bewuste leven meer dagelijks connectie te maken met jouw Innerlijke Kind.

Een prachtige reis, geschikt voor iedereen, om jouw Innerlijke Kind te bevrijden vanonder kindtrauma en Licht te schijnen op jouw Ware Ik.

Deze sessie en de oefeningen zijn geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Herhaal deze sessie enkele malen om diepgaandere resultaten te behalen.

Doe de oefeningen dagelijks voor sneller en blijvend resultaat.

Een Quantum Healing sessie is een soort geleide meditatie, waarin we diep in jouw onbewuste graven om bepaalde gedachtestructuren te verwijderen die al heel lang in jouw weg staan.

Je ontvangt

  • 1 Quantum Healing sessie van ongeveer 60 minuten
  • Bonus geleide meditaties ter ondersteuning
  • Video’s met uitleg over het Innerlijke Kind, voor meer begrip
  • Oefeningen om nog dieper te graven en nog meer connectie te maken met jouw Innerlijke Kind
  • onbeperkte en levenslange toegang tot het programma en de replay

888

Prijs voor het volledige pakket:

€47

BELANGRIJKE INFORMATIE: Bij het drukken op de betaalknop word jij omgeleid naar een beveiligde betaalomgeving.
Geen terugbetalingen door de aard van het product (instant toegang).
Betaling geeft levenslang en onbeperkt toegang tot het programma.
Ik kan wettelijk geen resultaten garanderen.
Als jij het werk NIET doet, heb jij geen resultaat.
Niets in de programma’s mag gekopieerd of verspreid worden. Karma is zoet. Niet stelen.

Deze sessie heeft instant effect op jouw leven. Door diepgaand los te laten, kan jij eindelijk vooruit in jouw leven. Dit is jouw kans.

Deze Quantum Healing sessie is niet voor watjes. Je moet echt willen en durven loslaten. Maar als jij daar voor kiest, dan is er magie.

Wat anderen vertellen over de Quantum Healing Sessies:

Anneke

Zo transformerend! Ik word er telkens helemaal blij van! Dankjewel en dat ik er nog vele mag meedoen.

Bieke

Marieke, jij bent de enige waarbij ik meditaties doe waarbij ik begin te huilen. Ik laat zoveel los en daarna vul ik op met iets anders. Ik blijf het zo speciaal vinden. Dankjewel. xxx

Ik ben Marieke Bertens, Quantum Healer

Marieke Bertens, Quantum Healer en Alchemist, helpt jou om jezelf te vinden en jouw dromen te leven.

Lieve Ziel, ik ben Marieke en ik ben gespecialiseerd in diepgaand Energetisch werk. Ik help jou om jouw diepste geheimen bloot te leggen zodat jij eindelijk jouw leven in handen kan nemen.

Ik ben getrained door Isis / Maria Magdalena en ben een meester in de Alchemie (denken). Door elke dag stevig te experimenteren en vooral door te zetten, leerde ik in record tijd hoe ik mijn leven kon omdraaien van Hel naar Hemel. En deze sessies helpen mij daar zo erg bij.

Ondertussen mocht ik al tientallen dames (en enkele heren) begeleiden op hun Innerlijke Reis, zowel in mijn programma’s als in 1 op 1 sessies. Ze haalden instant resultaten en doen geweldige dingen in hun leven.

Dit kort programma helpt jou om een stuk van jezelf te helen en zal ongetwijfeld diepgaande veranderingen in jouw leven teweeg brengen.

Mag ik jouw begeleider zijn op dit stuk van jouw Innerlijke Reis?

Ik kan er niet live bijzijn, heeft het dan effect?

Ja hoor! Ik neem iedereen in alle richtingen van tijd en ruimte op voorhand mee in de healing sessie en dus heeft iedereen er heel veel baat bij, ook al beluister je ‘enkel’ de replay.

Deze sessie is tijdloos en heelt altijd, ook al doe je hem voor de tiende keer.

Heb jij nog vragen?

Mail ons op marieke@licht-healing.be