Hoe verhoog ik mijn frequentie snel en gemakkelijk?

Door Marieke in Blog - 14 april 2020
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Het langverwachte artikel is er! Hoera! Hoe verhoog ik mijn frequentie zo snel mogelijk? Hoe verhoog ik mijn vibratie? Hoe kan ik Liefde bereiken? Hoe kan ik leren healen? Hoe kan ik meer bewustzijn hebben? Hoe kan ik ascenderen? Hoe kan ik Verlicht worden?

Al die vragen hebben dezelfde oorsprong. Jij wil jouw frequentie verhogen en van angst naar Liefde gaan. Jij wil meer bewustzijn bereiken en daarvoor moet jouw frequentie omhoog.

In dit artikel lees jij alles wat jij nodig hebt om INSTANT jouw frequentie te verhogen. Het is slechts een keuze. (ja, dit artikel is echt lang, maar is ook grondig)

Wat is frequentie?

Alles is energie. Jij, ik, de tafel, jouw scherm, eten, de zon, jouw adem en jouw gedachten zijn energie. Alles is in zijn kern energie.

De tafel lijkt wel vast te zijn, maar in zijn kern is het gemaakt uit energie. En die energie draagt een bepaalde vibratie. Die vibratie wordt uitgestraald door een bewustzijn. Iemand heeft de tafel gemaakt omdat het bewustzijn van de tafel zichzelf wou manifesteren.

De tafel heeft een bewustzijn en draagt een bepaalde vibratie om de tafel zichtbaar te maken. Een specifieke trilling eigen aan DIE tafel.

Die tafel heeft een vorm (vibratie) en kan ook een frequentie uitstralen.

Jij bestaat uit een vorm (vibratie). Jij bestaat omdat jij een bewustzijn hebt (jouw Ziel). Alles bestaat omdat het bewust is. Ja, jouw tafel, jouw scherm, jouw woning, jouw voertuig is allemaal bewust. Ze zijn zich bewust van hun bestaan op hun manier.

Dat bewustzijn heeft een vibratie om zichzelf zichtbaar te maken. Het manifesteert een vorm. Daarnaast heeft het ook een frequentie om zijn bewustzijn te tonen en te laten groeien. Een frequentie die eigen is aan de Ziel, het bewustzijn van dat iets.

Mijn frequentie is..

Veranderbaar.

Jij hebt een Ziel, een bewustzijn, dat zichzelf zichtbaar wil maken. En jij koos voor jij geboren werd jouw ouders uit en de uitdagingen die jij in dit leven wil doorwerken.

Jij werd geboren door jouw biologische ouders omdat jouw Ziel jouw Lichaam manifesteerde. Jij kreeg een vibratie om te kunnen bestaan, een vorm. Daarnaast kreeg jij ook een frequentie mee die zich manifesteerde als een Ego. Jouw ego of jouw denken is uitermate belangrijk om te overleven en houdt jou ook levend. Zonder ego, zonder frequentie, kan jouw bewustzijn niet groeien.

Jouw frequentie zijn jouw gedachten. Niets meer, niets minder. Als jij jouw frequentie wil verhogen, dien jij alleen maar de kwaliteit van jouw gedachten te verhogen.

En tadaa.. Verlichting is bereikt. Jij hoeft alleen maar de hele dag, elke dag opnieuw, Liefdevolle dingen te denken. Het is zo simpel.

Maar waarom lukt het jou dan niet?

Het lukt niet omdat jij getraumatiseerd bent. Jouw uitdaging in dit leven is de taal van Liefde weer te spreken. Het is jouw uitdaging om jezelf te vergeven voor alles wat jij deed en niet deed, of het nu goed of fout was.

Jij dient jezelf te vergeven en al jouw pijn in de ogen te kijken.

Jouw gedachten zijn jouw frequentie. De som van jouw bewuste gedachten (5%) en jouw onbewuste gedachten (95%) maken jouw realiteit.

De sleutel tot het verhogen van jouw frequentie is het verhogen van de kwaliteit van jouw onbewuste gedachten. Want daar heb jij er enorm veel van en jij bent jou er niet eens van bewust dat jij die hebt. Vandaar ook de naam: onbewuste gedachten.

95% van jouw frequentie wordt bepaald door jouw onbewuste gedachten.

Hoe krijg ik toegang tot mijn onbewuste gedachten?

Meditatie.

Jouw bewuste gedachten springen jou de hele dag om de oren. Zorgen, verdriet, pijn, angst, haat, woede,… zitten in jouw hoofd. Een hele dag draait dezelfde plaat met pijn.

De bewuste gedachten zijn een reflectie van jouw onbewuste gedachten. Dat is de eerste stap.

Bekijk jouw bewuste gedachten en observeer deze. Doe alsof jij in het gras ligt en jij kijkt naar een prachtige blauwe hemel. Af en toe komt er een wit wolkje voorbij, een gedachte. Er zit afstand tussen jou en de wolk en die afstand ga jij nu ook scheppen tussen jezelf en jouw gedachten.

Jij kan die wolken niet bereiken, jij kan ze niet aanraken en jij kan ze ook niet verwijderen. Ze komen en ze gaan, op hun manier, op hun tempo.

Laat jouw gedachten die wolken zijn. Wens ze niet weg, verdrijf ze niet, negeer ze niet, maar kijk ernaar.

Oh, ik draag veel woede naar die persoon met mij mee. Die persoon doet mij zoveel pijn. Wat er in mijn verleden gebeurde, weegt zwaar op mijn schouders.

Kijk ernaar.

Dat is meditatie. Kijken naar jouw gedachten. Jouw gedachten vertellen jou alles wat jij wil weten over jouw pijn, over jouw frequentie, zodat jij dat kan loslaten.

Het is best moeilijk om iets te veranderen als jij weigert om er naar te kijken. Stop jouw hoofd niet in het zand, maar haal die eruit en heb de moed om jouw fouten in de ogen te kijken. Kijk naar alles wat jou pijn doet. Kijk naar alles wat goed ging en alles wat jij verprutst hebt. Durf in jezelf graven in jouw eigen duisternis.

Onderdruk jouw fouten niet meer, maar kijk ernaar. Durf ernaar kijken.

Hoe verhoog ik mijn frequentie?

Jouw frequentie zijn jouw gedachten. Verander jouw gedachten en verhoog jouw frequentie. Dat is alles.

Jouw bewuste gedachten zijn een samenvatting van jouw onbewuste gedachten. Als jij jouw bewuste gedachten leert observeren en leert loslaten, dan krijg jij toegang tot nieuwe gedachten vanuit jouw onbewuste. Het is een proces. Een ui die jij mag pellen. Elke rok die jij verwijdert is een nieuwe laag die jij bereikt in jouw pijn.

Jouw frequentie verhogen vereist moed en kracht. Jij dient in jouw persoonlijke Hel jouw Licht te gaan schijnen. Elke keer jij slaagt in jouw test, mag jij een stapje omhoog.

Hoe kan ik mijn frequentie snel verhogen? Wil jij meer bewustzijn? Lees dit artikel dat alles uit de doeken doet zodat jij snel jouw frequentie kan verhogen.

1000 treden staan tussen jou en vol bewustzijn. Hoe lang ga jij het nog uitstellen om jouw fouten in de ogen te kijken?

Jouw fouten van dit leven en jouw fouten van vorige levens. Want dit leven is voor jou een kans om alles goed te maken. Een cyclus van 75.000 jaar komt tot zijn einde en al die pijn moet verwerkt worden. Aan jou de keuze wanneer jij dat doet. 1000 stappen en jij bent Verlicht.

Verlichting is het Licht aansteken in jezelf zodat eindelijk weer schijnt zoals het hoort. Leven vanuit goddelijke Liefde in plaats van Duisternis. Licht schijnen op jouw Duisternis zodat jij jezelf kan helen. Kiezen voor Liefde in plaats van Angst.

Jouw frequentie verhogen is terugkeren naar Liefde.

Angst is het tegenovergestelde van Liefde. Er zijn in het Universum maar 2 basisfrequenties: Liefde en angst. 2 tegenpolen.

Als jij niet kiest vanuit Zelf Liefde, dan kies jij automatisch vanuit angst.

Bekijk het als een radio. Er zijn 2 bandbreedten, AM en FM. Laten we stellen dat AM Angst is en FM Liefde. Wat kies jij dan?

Waar ga jij jouw radio op afstemmen? Negatief (angst) of positief (Liefde)? Wat kies jij?

Dat is de eerste stap. Leren houden van jezelf. Als jij niet van jezelf leert houden, dan kan jij niet verhogen in frequentie, jij kan dan niet verhogen in bewustzijn.

De tweede stap is groeien op die ladder van Zelf Liefde. Durven meer moedige keuzes te maken die jou doen groeien. Elke stap die jij zet met positieve frequentie brengt jou dichter bij jouw huis: Liefde voor jezelf en Liefde voor alles.

Want alles is energie, alles is verbonden, alles is EĆ©n. Jij bent mij en ik ben jou. Jij bent jouw scherm, jij bent jouw vijand, jij bent die boom, jij bent die spin, jij bent de olifant en jij bent jouw frequentie.

Kies Liefde voor jezelf en leer jezelf te aanvaarden. Leer gronden in jezelf.

Praktische oefeningen om jouw frequentie te verhogen.

Nu jij weet wat jouw doel is en hoe frequentie werkt, is het tijd voor oefeningen. Dit zijn de oefeningen die ik elke dag doe. Als ik er al een youtube video over maakte, dan is de oefening klikbaar.

Deze oefeningen helpen jou om de omschakeling te maken van AM naar FM en daarna de ladder te blijven beklimmen. Als jij nu 1 van deze oefeningen doet, dan verhoog jij instant in frequentie. Hoe vaker jij dit doet, hoe groter het effect.

Als jouw leven opeens uit mekaar lijkt te vallen, dan werkt dit. Jouw frequentie trekt dan andere dingen aan waardoor jij kan groeien in bewustzijn. De oude situaties, personen en wat het ook mag zijn, moeten verwijderd worden uit jouw leven.

Jij kan niet een nieuw leven manifesteren als jij blijft vasthouden aan het oude. Jij moet leren loslaten.
 • Geef jezelf elke dag 10 complimenten (1000 mag ook)
 • Schrijf elke dag 10 dingen op waar jij dankbaar voor bent
 • Lach 15 seconden (forceer jezelf) en wees instant gelukkiger
 • Schrijf in al jouw kleding het woord ‘Liefde
 • Adem diep in, 3 keer naar jouw navel en train een nieuwe manier van ademen
 • Vergeef jezelf
 • Vergeef elke persoon in jouw leven
 • En vergeef elke persoon uit jouw verleden
 • Mediteer elke dag minstens 15 minuten
 • Gebruik affirmaties (lijst van 700 affirmaties)
 • Neem jouw kracht terug
 • Vraag hulp aan de engelen of lichtwezens
 • Droom groot en voer dan uit
 • Geef iedereen die jij ziet een compliment
 • Kijk naar alles wat goed gaat in jouw leven
 • Geniet van de natuur
 • Zeg eens dankjewel aan de Aarde en de Zon
 • Laat jouw rugzak van het verleden los
 • Kies voor compassie in plaats van medelijden
 • Schrap alle negatieve mensen uit jouw leven
 • Focus op oplossingen in plaats van problemen
 • Omarm jouw vijand en heb hem lief
 • Maak elke dag tijd voor jezelf
 • Doe elke dag iets dat jij leuk vindt
 • Lig niet wakker van de mening van anderen
 • Kies wat jij wil in jouw leven en doe het dan ook
 • Schrap 80% van alle suiker uit jouw leven
 • Eet meer groenten, fruit en noten/zaden
 • Schaf een waterfilter aan (Berkey bijvoorbeeld)
 • Doe een keer Yoga
 • Ga sungazen
 • Schrap elk negatief woord uit jouw leven
 • Praat met jouw Ziel
 • Schrijf jouw dromen neer
 • Omarm al jouw angsten
 • Bekijk jouw fouten en vergeef jezelf, leer eruit
 • Leer over dualiteit en hoe het niet bestaat
 • Wees lief voor jezelf
 • Schrijf 100 keer per dag ‘ik hou van mij’ op een blad papier en leg het onder jouw kussen
 • Train jouw hoofd met dagelijkse affirmaties of tijdens jouw slaap
 • Bekijk dit om te begrijpen hoe Zelf Liefde voelt
 • ….

8888

Het verhogen van jouw frequentie is een levenswijze.

De lijst hierboven is niet eindig. Het verhogen van jouw frequentie is een keuze die jij maakt en daar kan jij niet van terug. Als jij een dag vervalt in oude patronen, dan is dat jouw realiteit.

Kiezen voor een hoge frequentie is iets dat jij elke dag moet doen. Het is een keuze, een manier van leven. Jij kan niet een dagje skippen omdat het moeilijk is. Zo’n dagje heeft gevolgen, dan ga jij weer een stapje naar beneden.

Heb een doel voor ogen en hou zoveel van jezelf dat jij geen andere optie hebt behalve dat doel te halen. Dat is Zelf Liefde, dat is doorzetting, dat is Ascensie. Kies voor een hoge frequentie ook als jouw leven uit mekaar valt. Net dat zijn de oefeningen essentieel. Blijf doorzetten, geef niet op.

Dus.. Samengevat:

Jij kan jouw frequentie niet verhogen als jij jouw verleden niet durft te wissen. Het verleden is een illusie, tijd bestaat niet. Er is alleen het hier en nu. Jij kiest waar jij wil leven.

Als jij jouw frequentie wil verhogen dien jij dat heel bewust te doen door alleen maar Liefde te zijn en anderzijds moet jij jouw verleden loslaten. Alles van jouw verleden – de goede en de slechte dingen.

Laat het los en jij zal vrij zijn.

Tegelijkertijd doe jij alle bovenstaande oefeningen zodat jij omhoog kan op die trap. Verhoog jouw frequentie door meer van jezelf te houden en verlaag jouw weerstand door jouw verleden te wissen.

Is er iets onduidelijk, heb jij vragen of wil jij jouw ei kwijt? Laat het hieronder weten in de reacties en verduidelijk het graag in het artikel.

Heb jij hulp nodig en wil jij alles kant en klaar gepresenteerd voor jou? Bekijk of het Pad van Zelfliefde iets voor jou is.

Delen wordt ook heel erg gewaardeerd šŸ™‚

Alles wat jij wil weten over het verhogen van jouw frequentie en dus het verhogen van jouw bewustzijn. Wordt 1 met jouw Ziel met deze handige tips en oefeningen om jouw frequentie te verhogen. #frequentie #Ziel #bewustzijn
Kan ik mijn frequentie verhogen en een beter leven manifesteren? Ja, natuurlijk. Lees dit diep artikel met super veel tips om meteen en langdurig jouw frequentie te verhogen. #bewustzijn #frequentieverhogen #vorige levens
Verhoog jouw frequentie en jouw bewustzijn met deze super gemakkelijke tips zodat jij vandaag een beter leven kan scheppen. Liefde is jouw antwoord en Liefde brengt jouw Ziel bij jou. Hou van jezelf en verhoog jouw frequentie. #bewustzijn #vibratie #liefde

Meer lezen?

Geef een antwoord