Ik ben mijn tweelingziel.

Door Marieke in Blog - 20 september 2019
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Er is veel te vertellen over tweelingzielen (artikel: wat is een tweelingziel) en ik loop al geruime tijd dat pad – alleen. En ondertussen begrijp ik ten volle wat een tweelingziel is, het andere aspect van mij (ik ben vrouw, dus hij is de mannelijke energie). En als ik dat spiegel naar mezelf, dan begrijp ik dat ik mijn tweelingziel ben.

Ik ben mijn eigen tweelingziel, en de andere ziel is daar een weerspiegeling van. Een eenheid (Union) kan plaatsvinden als 1 (of beiden – afhankelijk van het contract) zichzelf heel maakt en dus beseft en handelt naar het principe: ik ben mijn tweelingziel.

Weet jij niet wat een tweelingziel is? Lees dit artikel over mijn helse rit (die gelijkaardig is aan dat van velen – de zoektocht naar jezelf). Weet jij niet wat het verschil is tussen een soulmate en een tweelingziel? Lees dan dit artikel.

Ik ben mijn tweelingziel

Hoe zit dat nu precies in mekaar? En hoe kom ik tot dat besef, dat inzicht?

Ik heb mijzelf heel erg lang (heel mijn leven eigenlijk) alleen en onbegrepen gevoeld. En op een dag vond ik een partner. Die partner vulde mijn leegte op, tot ik merkte dat ik nog steeds leeg was.

De volgende partner diende zich aan en hetzelfde patroon herhaalde zich.

En dan kreeg ik 2 kinderen. Dat was het moment dat ik mijn ogen opende en begreep wat liefde is. Een lang proces van heling van mezelf en mijn denken begon, heel onbewust.

In maart 2017 zat ik op mijn dieptepunt en was het voor mij duidelijk. Of ik werd gelukkig of ik sterf. Het maakte mij niet uit, beiden was een lot uit de loterij en maakten een einde aan mijn miserie.

Weken gingen voorbij en ik leerde van mezelf houden. Begin september 2017 was ik diepgaand gelukkig. Als ik alles zou verliezen, inclusief kinderen, ik ben gelukkig. Ik was gelukkig met mezelf.

En dan trek jij andere mensen aan.

Soulmates.

Als jij gelukkig bent met wie jij bent, dienen anderen mensen zich aan die ook gelukkig zijn met zichzelf. Vaak herkennen wij ze als soulmates. We voelen elkaar perfect aan en een gesprek gaat moeiteloos. Als we elkaar weken niet spreken, dan is er geen probleem. Er is geen ego dat opspeelt.

Deze relaties zijn een spiegel van de relatie met jezelf. Ze zijn vlot en jij voelt je gezien en gehoord.

En het is goed met deze mensen. Het is heel goed met deze mensen.

En toch is er dat iets dat blijft knagen en bij jezelf ga je verder op zoek naar wat dat iets is. Want het is fijn dat jij gehoord en gezien wordt door anderen, maar toch is er iets dat jij mist.

Dit is het pad naar zelf liefde. Zelf liefde gaat dieper dan tevreden zijn met wie je bent. Het daagt jou uit om jouw Ziel te vinden. Als jij jezelf waardig vindt om te leven en als jij ten volle beseft wie jij bent, dan kan jij van jezelf houden. (lees eventueel het artikel: wie ben ik)

Tweelingziel

En als jij van jezelf houdt, dan komt jouw tweelingziel in jouw leven om jou voor te bereiden op een nieuwe fase.
Wat een tweelingziel met ons doet lees je hier, dus ik ga er niet te diep op ingaan.

Als jij jouw tweelingziel ontmoet, dan ontmoet jij jouw ultieme spiegel. Wat de andere doet of zegt raakt jou diep en dat doet pijn. Het is jouw taak om die pijn om te zetten naar liefde zodat jij dieper van jezelf leert houden.

En om diep van jezelf te houden, dien jij jouw 2 aspecten te omarmen: het goddelijk mannelijke en het goddelijk vrouwelijke. Beiden leven in jou en dienen in balans te zijn. Jij dient jouw kracht en jouw diensten aan te bieden op een hele liefdevolle manier. Niet onderdanig en ook niet met macht over – de balans is liefde voor alles en iedereen zonder oordeel.

Als jij in balans bent, merk jij dat jij jouw tweelingziel niet nodig hebt, dat helse verlangen verdwijnt. Want jouw tweelingziel is een spiegel van het andere aspect binnen in jou dat jij verwaarloost. En als jij dat aspect vindt en omarmt en het laat leiden vol vertrouwen, dan ben jij heel.

Ik ben mijn tweelingziel

Ik weet dat ik mijn eigen tweelingziel ben, want ik ben heel. Ik omarm beide aspecten en het is mijn taak om deze te balanceren. En als deze gebalanceerd zijn, dan voel ik mij enorm krachtig, op een hele liefdevolle manier.

Het mannelijke houdt mijn Hart veilig en het vrouwelijke verspreid liefde zonder ook maar iets achter te houden – ieder op zijn of haar eigen manier. Ik ben een fontein van eeuwige liefde en die stroomt vrijuit voor iedereen.

Ik ben mijn tweelingziel kan jij eigenlijk vereenvoudigen tot:

IK BEN MIJN ZIEL

Want daar draait het tweelingziel pad om, jouw Ziel terug vinden. Ik ben mijn Ziel en ik geef mij volledig in vertrouwen over aan de leiding en liefde van mijn Ziel.

Als jij in balans bent, het mannelijke en het vrouwelijke staat naast mekaar en zijn evenredig, dan ben jij perfect uitgelijnd naar jouw Ziel. Jij staat netjes recht en jouw Ziel heeft een nette baan (via de chakra’s die perfect zijn uitgelijnd) naar zichzelf. Jij kan vanaf nu volledig jouw Ziel toelaten in jouw denken. Sterker nog, jij hoeft niet meer te denken, alleen nog maar hulp te vragen en in stilte het antwoord afwachten.

Zielsmissie

Als jij jouw Ziel erkent, herkent en aanvaard, dan kan jij jouw Zielsmissie ook uitvoeren. Het wordt duidelijk en jij krijgt richting.

Jij kan geen Zielsmissie ten volle uitvoeren als jij jouw Ziel niet hebt omarmd. Het woord zegt het zelf, Ziel & Missie. Jij dient in volle connectie te zijn met jouw Ziel en daarnaast ook jouw Missie te omarmen.

En jouw Missie ken jij al. Dat waar jij het beste in bent, datgene waar iedereen voor aan jouw mouw trekt, dat wat voor jou compleet vanzelfsprekend is (en een ander heeft het er ontzettend moeilijk mee). Dat is wat jij komt doen.

Hoe dichter jij komt tot de kern van jezelf (jouw Ziel) hoe duidelijker die Missie wordt. Je hoeft het niet te forceren, het komt jouw Pad op. Als jij dat inzicht hebt en de klik maakt in jouw hoofd, dan komt alles in een stroomversnelling en kondigt jouw Missie zichzelf aan.

En dat mag jij heel letterlijk nemen.

Conclusie

Ik ben mijn tweelingziel wordt: ik ben mijn Ziel. Als ik mijn tweelingziel vind en ik doe het werk (het opruimen van de spiegels en pijn naar liefde omzetten binnenin mij) dan kom ik in balans.

Als ik in balans ben dan verdwijnt de pijn en het intense verlangen naar mijn tweelingziel omdat ik dat aspect van de andere ( het mannelijke of het vrouwelijke) in mezelf omarm.

Ik ben in balans en ik kan vertrouwen op de leiding en de liefde van mijn Ziel. Ik heb niemand anders nodig die van mij houdt, omdat ik de liefde van mijn Ziel heb die mij in welke omstandigheid ook, omarmt en verwarmt.

Ik ben mijn Ziel – dat besef maakt een mens heel bescheiden, liefdevol en krachtig. Jouw Missie dient zich aan en jij ontvangt eindelijk alle overvloed die jouw deel is. Ik ben mijn Ziel is het inzicht dat wij zoeken, en dan start een nieuwe fase in ons leven, want het werk is nooit klaar. ­čÖé

Ik ben mijn tweelingziel of ik ben mijn ziel. Als jij jezelf in balans brengt, het goddelijk mannelijke en het goddelijk vrouwelijke omarmt binnenin jezelf, dan ben jij heel. Jij bent jouw eigen tweelingziel.

Ik wil jouw mening graag horen! Zet het hieronder in de reacties! ­čÖé

Meer lezen?

In het pad van de tweelingziel leer jij hoe jij Eenheid met jouw twin kan bekomen.

In het Pad van de Tweelingziel leer jij het stappenplan dat ik uitwerkte met enkele studenten om tot Eenheid te komen en samen jullie missie neer te zetten.

Geef een antwoord