Info – Hulpmiddelen om jou op weg te helpen.

Het creëren van mijn nieuwe ik en mijn nieuwe leven in het algemeen, is niet over rozen gegaan. Ik had op bepaalde ogenblikken hulp nodig van anderen.

Ik heb heel erg veel gelezen en geluisterd.

Films en series

Boeken

Dit zijn mijn favoriete boeken. Je vindt sommige in de bib (maar niet allemaal), of je kan ze tweedehands online kopen. De meeste links gaan naar bol.com, waar je het boek kan kopen of kijken hoe het eruit ziet.

Time Bender, Tijn Touber

Prachtig boek dat iedereen gelezen moet hebben. Dit is 1 van die boeken die mijn leven hebben veranderd en mijn bewustzijn stevig heeft verruimd.

Hij schreef ook nog andere pareltjes van boeken; bekijk de actuele lijst op bol.com.

De Sleutel to Zelf-Bevrijding, Christiane Beerlandt

Dit boek is het naslagwerk bij uitstek om de psychologische oorsprong van jouw fysieke kwalen en ziekten te achterhalen. Het bevat meer dan 1100 ziekten, pijnen en ongemakken – van een simpele verkoudheid, niezen tot de reden van vettig haar. Gekende en minder gekende ziekten zijn allemaal vermeld.

Ik gebruik het bijna dagelijks voor mezelf, mijn kinderen en in mijn praktijk. Het geeft je onmiddellijk inzicht in de onderliggende emoties die naar boven willen komen, die gezien en verwerkt willen worden.

Het boek kan aangekocht worden via bol.com en heel af en toe vind je het ook tweedehands.

De Celestijnse Belofte van James Redfield.

De Celestijnse Belofte is een avonturenroman die heel vlot leest. Het gaat over het hoofdpersonage (ik) die tijdens zijn tocht van het ene inzicht naar het andere wordt geleid. En die inzichten zijn inzichten die je in het dagelijkse leven ook nodig hebt om bewuster te leven. Het geeft praktische voorbeelden, in verhaallijn, hoe jij anders kan gaan denken én waarom alles gebeurt zoals het gebeurt.

Dit is het boek dat voor mij alles in gang heeft gezet. Eender waar je in je proces zit, dit boek kan je altijd lezen.
Als je het later herleest, krijg je weer extra informatie die toen nog niet van toepassing was.

Er zijn ook vervolgen op, lees deze enkel als je je daartoe voelt geroepen. (Ik las ze allemaal)

Life is a Game van Jan Vermeiren

Dit boek legt op een speelse manier uit wie of wat je Hogere Zelf is, op een zeer begrijpelijke manier. Het legt uit dat je een spel speelt, dat er acteurs zijn en dat iedereen je spiegel is. Het leest vlot, maar het is geen verhaal. Het is een informatief boek dat je tot inzicht krijgt.

Het behandeld ook zeer intensief je angsten. Heb je veel angsten, dan is dit mijn absolute aanrader!

Dit boek wordt verkocht via de webshop van zijn vrouw.

Katie Byron, The Work

Dit boek kreeg ik via een nicht op exact het juiste moment. In haar boeken stelt ze telkens opnieuw dezelfde 4 vragen om je gedachten te veranderen. Ze spiegelt wat je denkt over een ander, naar jezelf. Haar 4 vragen houden jou de spiegel voor, zodat jij jezelf kan transformeren in wie je echt wil zijn.

Dit boek helpt als je wil leren spiegelen.

Ze schreef vele boeken, waarvan ik enkel deze las:

Audio

Vooral Kryon (youtube link), een hulpentiteit die gechanneld wordt door Lee Carroll, heeft mij gigantische sprongen helpen maken naar mijn nieuwe leven. Het is vooral de positiviteit van alle berichten en de kracht die erachter zit, die mij hebben geholpen. De gesprekken zijn opgenomen conferenties en zijn in het Engels.

Anderen luisteren graag naar Eckhart Tolle, Abraham – Hicks, Bashar, of mij 😉

Prachtige helende muziek: 10 000Hz frequentie.

Of deze prachtige mantra: I am the Light of My Soul.

Lezen op internet.

En heel veel meer wordt er dagelijks gepubliceerd op nieuwetijdskind.com.

Een overzicht van liefdevolle gechannelde boodschappen & alternatief nieuws: wakkeremensen.blogspot.be

Het Grotere Plaatje – over hoe de wereld echt in mekaar zit.

Angel Numbers – mijn absoluut favoriete website als ik de betekenis van een getal wil opzoeken. Is in het Engels, maar het klopt echt. Zeer waardevol als je met engelengetallen bezig bent.