De kracht van gesprekken.

Door Marieke in Blog - 25 mei 2022
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Hoi!

Op Youtube plaatste ik een video over het belang van luisteren naar jezelf en naar anderen. Deze vind je hier.

Luisteren is de reden waarom ik zo snel kon groeien, het is 1 van de meest efficiënte technieken die mijn Team er vanaf dag 1 heeft in gehamerd. Je moet Luisteren en zwijgen.

Anderen noemen het observeren.

Ik vind dat observeren ruimer is. Observeren is groter dan enkel naar woorden luisteren. Het bevat de kunst van het niet-reageren. Dat is een stap verder.

Luisteren is belangrijk.

MAAR!

Je moet luisteren naar de juiste mensen.

De juiste mensen voor JOU zijn mensen die verder op het pad zijn dat jij wandelt. Het zijn de mensen die al gedaan hebben wat jij wil bereiken. Ze zijn een lichtje dat jij kan volgen, een richtpunt om naartoe te wandelen op jouw eigen manier.

Hoe groter het verschil tussen de persoon die je wil worden en de persoon die je vandaag bent, hoe hoger je kan mikken op de mensen die je kan volgen als inspiratiebron.

Je moet raad vragen aan mensen die AL gedaan hebben wat jij wil doen.

Wil je gezond zijn, praat met gezonde mensen. Wil je een liefdevolle relatie aantrekken, praat met mensen die een liefdevolle partner hebben en overstromen van geluk. Wil je rijker zijn, praat met miljonairs. Wil je expert zijn in jouw vak, vind de experten van jouw vak en leer er alles van.

Niet alle mensen zijn bereikbaar op alle manieren. Maar als je wil vinden, dan zal je een manier vinden.

Om mijn geld toestand te helen, vond ik 2 selfmade miljonairs die programma’s maakten over de mindset die nodig was om miljonair te worden. De kloof was zo groot, dat ik ze persoonlijk toen niet kon manifesteren. Ik was blij met een programma.

Dus, ik moest een manier zien te vinden om genoeg geld te ontvangen om hun programma aan te schaffen. En eens ik mezelf waardig vond (het was maar een keuze en het geld was er), heb ik de programma’s tig keer herhaald. Opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Ik luisterde diep.

Ik dacht na over hun woorden.

Ik analyseerde mijn gedachten en waarom ik niet dacht zoals hen. En ik was bereid om mijn denken aan te passen aan hun denken. Ik vertrouw hen.

Dat is Luisteren.

Als de kloof te groot is tussen jouw huidige realiteit en de realiteit die je voor ogen hebt, kan je kennis kopen van mensen die ver vooruit zijn.

Als de kloof minder groot is, dan kan je de juiste mensen aantrekken door middel van magnetisme in jouw persoonlijke leven en een koffie gaan drinken (wie weet).

Het mooiste compliment dat je een leraar (want dat zijn ze op dat moment) kan geven, is diep Luisteren. Geïnteresseerd zijn, zwijgen, Denken en analyseren. En daarna pas je alles toe dat je geleerd hebt.

Leer van 1 leraar tegelijk. Zuig alle kennis op als een spons en pas het toe in jouw leven. Kopieer de betere gedachten en voer ze uit.

Ik heb het geluk dat ik enkele kanjers van mensen in mijn leven heb waarmee ik, voornamelijk via whatsapp, inzichten kan delen en kan groeien door hun raad (en andersom). Ik Luister ook naar de raad die ik geef.

En soms vloeit er in zo’n gesprek een diep bericht uit mijn vingers. Deze is zo mooi dat ik ‘m graag deel. (het ging over liefde in relaties)

Als je de liefde vindt in jezelf, dan kan zelfs de dood jouw liefde niet stoppen. Hij is niet jouw bron van liefde, hij is de spiegel die m terug kaatst.

Ik vind het zo mooi!

Vind jouw tribe en filosofeer jezelf en de andere(n) de hoogte in. Kijk hoe hoog je kan vliegen. Ervaar zelf hoe snel je kan groeien door jezelf een nieuwe mindset aan te leren. Het kan echt gemakkelijk zijn als je de gedachten van de juiste mensen kopieert.

Waar je ook aan werkt, je vindt een gids die bij jou past. Vind jezelf waardig.

Heb je geen tribe of wil je toegang tot een hoog frequentie tribe?

Dan kan je aansluiten bij het filosofische vragenuurtje met een boel kanjers die al ver op hun innerlijke wandeling zijn, onder mijn leiding.

Je kan er zelf jouw vragen stellen en/of kan je de kennis opzuigen als een spons, analyseren en toepassen op jouw leven.

We winden er geen doekjes om tijdens de gesprekken en we gaan de diepte en de hoogte in, met z’n allen. Alles is bespreekbaar (ja, echt alles!!)

Ik geef er alle antwoorden die ik op Youtube niet kan geven, onverbloemd en to the point. Alles wat ik weet leg ik op tafel als de vraag wordt gesteld. Alle vragen zijn welkom en zijn niet thema gebonden.

Dit is jouw kans om 10 uur in een hoog frequentie omgeving te zijn en gezamelijk met pittige en wakkere mensen, snel te groeien.

De opnames zijn waardevol en zullen jou de komende jaren nog vaak van dienst zijn. Er zijn nog enkele plekjes over.

Je kan de juni groep hier vinden.

Veel liefs, Marieke

Lees meer!

Geef een antwoord