De Leeuwenpoort Activatie 2020

De leeuwenpoort activatie 2020, diepgaand loslaten en leiding nemen over jouw leven. Wanneer lichtwerkers zichzelf helen en een richting kiezen, kan de nieuwe aarde zichzelf manifesteren.

? Leeuwenpoort Activatie 2020 ?
“overvloed ontvangen”

Mijn favoriete tijd van het jaar; de Leeuwenpoort. Niet alleen omdat ik er middenin verjaar, maar ook omdat ik als Leeuw mezelf he-le-maal thuis voel in die energie.

Vurig, leidend, transformatie en het zet mijn wereld telkens op zijn kop. Deze maand is een ‘window of opportunity’, een kans om mooie dingen neer te zetten, om grootse dingen te manifesteren. De leeuwenpoort opent in de 7de (geluk) en sluit in de 8ste maand (overvloed).

Eind augustus is voor mij al 3 jaar op rij een prachtige tijd geweest waarin mijn kado’s overvloedig werden uitbetaald. De maand van overvloed, wanneer de oogst (in de natuur) wordt binnen gehaald.

Als jij het allerbeste uit deze vurige periode wil halen, jezelf diepgaand wil helen in energie en DURFT transformeren, dan heb ik voor jou een geweldig programma.

De leeuwenpoort activatie.

Deze tijd van het jaar is heel transformerend en ik wil jou er het meeste helpen uithalen.

Wat kan ik verwachten?

De meditaties zijn zoals gewoonlijk uitermate diepgaand en helpen jou jouw energie compleet te balanceren en helpen jou om los te laten. Door middel van prachtige visualisaties leer jij zelf jouw energie te balanceren en het beste uit jouw leven te halen (ook voor beginners!).

De healings doe ik voor jou op afstand en helpen jou diepgaand loslaten zonder dat jouw denken (ego) in de weg staat. Ik ben een expert in afstandshealing en haal super mooie resultaten bij iedereen (ongeacht niveau). Pluspunt is dat ik tijdens de droomtijd vaak aanwezig ben gedurende enkele dagen.

Ik ondersteun jou in het proces ook door extra oefeningen om jouw mindset (= manier van denken) onder controle te krijgen. Heel rustig en opbouwend.

Tijdens een healing kan jij minimum dit verwachten:

 • Ijzersterke gronding
 • Diepgaande Verbinding
 • Gronden en reinigen van jouw lichaam
 • Gronden en reinigen van jouw woning
 • Balanceren, uitlijnen, reinigen van jouw 14 chakra’s
 • Wegnemen van vorige levens
 • Wegnemen van entiteiten zoals vampiers,…
 • Helen van Familie Karma
 • Activeren van DNA
 • Activeren van jouw Derde Oog (zintuigen en intuïtie)
 • Activeren en vervangen van jouw team
 • Verhogen van jouw frequentie
 • en veel veel meer tijdens elke sessie

8888

Dit is wat deelnemers over de meditaties en healings vertellen:

Het eerste jaar dat ik deze activatie deed, werd ik begin september op een ochtend wakker en was mijn hoofd stil. De zorgen hadden plaats gemaakt voor stilte. Het is tot vandaag nog stil in mijn hoofd. Door die stilte kon Saint-Germain doorkomen en mij helpen om alles te channelen in artikels, boeken en programma’s.

Het tweede jaar dat ik deze activatie deed, wist ik dat ik eindelijk van mezelf hield en kon niets mijn Eigen Liefde nog in de weg staan. Enkele dagen later ontmoette ik mijn tweelingziel en mocht dat stuk starten.

Het derde jaar dat ik deze activatie deed, ontmoette ik mijn Ziel en ging mijn leven in een totaal nieuwe richting. Ik wist niet alleen wat Liefde was, ik wist waarom ik was geboren. Het Licht ging aan en alles kwam in een stroomversnelling. Ik ontving Eénheid, Unie en Innerlijke Balans en het leven is goed.

Het vierde jaar mocht ik de Ware Liefde voor mezelf ontvangen. Succes in mijn bedrijf, in mijn leven, nieuwe woning, nieuwe wagen, nieuwe vrienden, droomklanten en prachtige gouden kansen.

De Leeuwenpoort Activatie 2020

Het hele pakket omvat

 • Module over omgaan met angsten
 • Stappenplan om te leren ontvangen (en eerst kiezen wat jij wil)
 • Meditaties

8888

De meditaties zijn opgenomen in de energie van de leeuwenpoort met een live publiek. Deze meditaties zijn elke dag van het jaar te herhalen omdat ze altijd van toepassing zijn op de huidige energie. Ook al zijn deze in het verleden gepasseerd, ze blijven toepasselijk.

Ben jij klaar om jouw energie uit te lijnen met overvloed? Ben jij klaar om te leren ontvangen en daarom eerst los te laten?


Wie ben ik?

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Ik ben Marieke Bertens, jouw lerares.

Ik heb in 3 jaar tijd een geweldig leven opgebouwd. Waar ik 3 jaar geleden nog helemaal uitgeput en ziek was (met 20 jaar depressie), ben ik vandaag helemaal heel. Ik kon in record tijd mijn Ziel vinden, mijn lichaam genezen en mijn hoofd stil maken.

Ik leerde gaandeweg, door veel te experimenteren, mijn leven om te draaien naar overvloed. Omdat ik het werk deed.

Alles wat ik de laatste 3 jaar heb uitgeprobeerd, verspreid ik onder mijn publiek zodat zij zichzelf sneller kunnen helen. Mijn energie is heel helend.

Ik hou van mediteren en ik ben een kei in mindset. Ik ben een geboren leerkracht die op simpele wijze, to the point, jou kan vertellen wat jij nodig hebt om jouw leven om te draaien.

Veel gestelde vragen

Vraag: Hoeveel werk is het programma?

Jij kiest wanneer jij de korte oefeningen doet. Ik raad jou aan om elke week minsten 1 meditatie te herhalen en minstens 2 uur in de oefeningen te stoppen.

Hoe meer tijd jij in de oefeningen en de meditaties stopt, hoe meer resultaat jij zal ontvangen.

Vraag: Ik geloof niet in healing op afstand.

Als jij er niet in gelooft, dan zal het maar half werken. Ik neem jouw ongeloof weg door de ondersteunende emails en ik vraag jou om een keer te ervaren wat het is. Wat kan healing voor jou allemaal doen?

Vraag: Kan ik in schijven betalen?

Nee.

Vraag: Kan ik met een overschrijving betalen?

Mail mijn team op marieke@licht-healing.be en ze zullen jou de nodige informatie toesturen.

Yes! Ik doe mee met de Leeuwenpoort Activatie en Leer Overvloed ontvangen!

Heb jij andere vragen? Mail ons op marieke@licht-healing.be