Live Quantum Healing met Marieke Bertens

2 keer per maand organiseer ik een live online Quantum Healing om jou te helpen jouw leven te helen van binnenuit.

De quantum healings die je van mij krijgt, die zijn diep, sterk, verbindend, grondend en heel erg helend! Ze werken op alle lagen van jouw zijn (energie, lichaam en denken) en zorgen ervoor dat je kan loslaten, kan verwerken en kan helen van binnenuit.

Heb je pijn? Dan werken we er door tijdens de sessie.
Heb je verdriet? Ook dat wordt aangepakt!
Een familiepatroon dat de kop op steekt? Ook dat komt aan bod!

Wat doet een quantum healing sessie voor jou?

Een quantum healing sessie helpt jou om de thema’s waar je op dat moment in jouw leven mee zit, los te laten.

Ieder mens op deze planeet is verbonden met elkaar door wat we noemen een Collectief. Dat is een groep zielen die op dezelfde frequentie trilt. In het collectief waar jij in zit, ga je in groep door bepaalde thema’s. Je kan deel uitmaken van verschillende Collectieven.

De energie waarmee ik werk tijdens de Healings is die van het Grote Collectief waar we allemaal door verbonden zijn als Mens.

Het huidige thema van het Collectief vandaag is ‘het omver werpen van de mannelijke onderdrukking‘ wat een stukje van het Ego is dat mag geheeld worden.

Je kan stellen dat de problemen die jij vandaag hebt in jouw leven en die nu naar boven komen, dat ik die ook heb – misschien niet even diep bij beiden, maar ze lopen gelijk.

En tijdens de quantum healing sessies geef ik jou

  1. inzicht in de problemen door ze te benoemen
  2. energie werk zodat je de problemen kan loslaten
  3. een andere realiteit door een betere waarheid aan te bieden aan jouw Ego
  4. loslaten van de patronen en een herstart met nieuwe patronen
 

HEALING IS INSTANT als jij jezelf er aan overgeeft.

Je bent een ui. Elk jaar in januari gaan we gezamenlijk door dit thema. En elk jaar heb je de kans om een stukje van dat patroon los te laten.

En zo heb je elke maand een ander Collectief thema waar we rond werken, gezamenlijk en apart.

De sessies met mij zijn levensveranderend.

Waarom?

Omdat een healer maar kan helen in een ander wat die persoon in zichzelf heeft geheeld. Ik kan maar geven aan jou wat ik geef aan mezelf.

En ik heb ENORM veel kennis, ENORM veel ervaring en ik weet precies wat er nodig is om door de Collectieve thema’s te gaan als een heet mes door boter.

Want ik BEN ER AL VER DOORGEWERKT.

Quantum Healing is de combinatie van energiewerk, lichaamswerk EN mindset in 1 pakket. Quantum healing werkt op de 3 aspecten van een Mens, terwijl standaard healing meestal enkel op de energie werkt (en dat is dus een pak trager).

Dus nu kan je kiezen om

  1. Je doet het zelf en je zoekt zelf de informatie om door deze Collectieve thema’s te gaan en je verspilt enorm veel tijd door de vele foute informatie die er te vinden is.
  2. Je betaalt een paar Euro per sessie waardoor je jaren tijd bespaart en stevig vooruit gaat in jouw leven en stap voor stap voor overvloed kiest.
  3. Je doet niets en blijft in jouw patronen hangen (maar klaag er dan ook niet over)
 

Ik ben eerlijk!

Ik doe deze sessies omdat IK ze nodig heb om mijn leven te helen. Ik doe deze sessies voor mezelf omdat IK door die thema’s ga op dit moment en ik heb hulp nodig.

Door deze sessies te geven, ontvang ik downloads en inzichten in mijn patronen. Door het energiewerk kan ik stukken in mezelf loslaten die alleen niet lukken.

En jij krijgt diezelfde downloads en hetzelfde energiewerk door 1 uur mee te helen in een krachtige energie, want alles wat ik op dat moment download, dat komt ook bij jou binnen.

Als je jouw leven in een stroomversnelling wil laten komen, dan raad ik jou deze 2 healing sessies aan / maand.

En zoals de eerdere deelnemers mij steeds blijven vertellen: Een opname bekijken is krachtig, maar live deelnemen is 10x meer powerful! (dat komt omdat we werken met de energie op dat exacte moment)

De live healings gaan door in de facebookgroep van de RISE community. Je ontvangt live deelname + de opnames + de audio van de live healings. En OOK 1 live training + opname waar ik jouw denken help herprogrammeren om DOOR de thema’s van dit moment te werken.

Healing alleen is niet genoeg, kennis is ook uitermate belangrijk. De 2 samen zijn magisch. In dit geval is 1 + 1 = 3 en niet 2. Het versterkt elkaar zo hard.

Dus je ontvangt 3 live momenten met mij per maand voor een paar Euro per sessie!

Daar bovenop ontvang je een community van gelijkgestemden waar je elkaar kan helpen. Je ontvangt antwoord op jouw vragen en je voelt je verbonden en minder alleen / onbegrepen /gek.

Healing sessies kosten al gauw €70 of zelfs €200/sessie en de meeste healers hebben niet eens ZELF door de thema’s gewerkt. En deze slachtoffers komen dan bij mij terecht om hun hel te dichtten die de vorige healer had opengetrokken maar de kennis niet had om te sluiten.

Verspil jouw geld niet en kies voor een expert die het werk effectief heeft gedaan en jou heel snel op een nieuwe tijdlijn kan brengen. EN je kan verbinden met gelijkgestemden om jou extra moed en kracht te geven om te blijven doorzetten.

Wil je weten hoe healing werkt en wat de valkuilen zijn als je de healer niet zorgvuldig selecteert? Lees dit artikel over wat healing wel en niet is. Ik schreef het artikel 2 jaar geleden toen ik mail na mail kreeg van mensen die depressief werden na een healing van anderen en mij vroegen om de schade te herstellen.

Ik open enkel deuren die ik ook daadwerkelijk kan sluiten, ook tijdens live healings. Na de healing ondersteunt mijn Team jou tijdens jouw slaap. Ik check de dagen nadien bij alle deelnemers de energie en kijk of er nog een healing op afstand nodig is.

Ik laat jou niet aan jouw lot over, maar we helpen elkaar door deze bizarre en bijzondere tijden. We doen het samen.

Wil jij ook uit jouw as rijzen als de prachtige Fenix die je bent? Kies dan voor de RISE community. Je kan maandelijks met een simpele druk op de knop opzeggen zonder reden. Lekker simpel en jij bent in controle.

De RISE community kan je HIER aanschaffen.

Als jij een ander leven wil, dan is dit een uitstekend beginpunt dat jou op een nieuwe en betere tijdlijn zal plaatsen. We doen het samen!

Veel liefs,
Marieke

Wie is Marieke Bertens?

Leer mij kennen op dit blog! Er staan 100+ artikels over het leven die je gratis kan lezen.
Of kijk naar de 300+ vlogs op Youtube en kaartleggingen over de huidige collectieve energie.

Je kan ook mijn Boek Spiegels lezen (een bestseller ondertussen!) die jou haarfijn uitlegt hoe je jezelf kan helen van binnenuit.

En je bent altijd welkom bij de gratis nieuwsbrief om exclusieve content te ontvangen.

Cursussen vind je op de online bewustzijnsschool als je sneller vooruit wil in jouw leven.

Delen op sociale media kan!

Online, Quantum Healing op afstand, voor diepgaande verbinding, grondig en heling van familiepatronen en vorige levens - mindset, energiewerk en lichaamswerk in 1 pakket