Mastermind Meditaties voor een beter leven.

Diepgaande transformerende meditaties om jouw Hart te openen en jezelf te helen.

Wil jij meedoen met 7 diepgaande meditaties die jouw leven diepgaand helen en misschien wel op zijn kop zetten? Dan is dit jouw kans.

Eigenlijk zijn het geen meditaties, maar Quantum Healing Sessies waarin jij leert om heel diepgaand in jouw Hel, jouw Licht opnieuw te vinden. Alchemie op zijn best.

Wat is een Quantum Healing en hoe helpt het jou?

Ik ben een expert in geleide meditaties die gechanneld worden en die rekening houden met de energie van ALLE deelnemers.

Ik bied jou 7 live meditaties met mij en mijn mastermindgroep via webinar, meestal donderdag om 21 uur. De geleide meditaties duren ongeveer 45 minuten en daarna heb jij tijd om jouw vragen te stellen tijdens de Vraag en Antwoord sessie.

Daarnaast (yes! het is nog niet gedaan) ontvang jij onbeperkte en levenslange toegang tot de replays van de meditaties die jij meedeed en alle volgende.

Elk kwartaal start een nieuwe reeks met meditaties die jou helpen om beter om te gaan met de energie van het moment. Dat wil zeggen dat jij een hele reeks diepgaande, transformerende meditaties mee kan doen, die jou 3 maanden lang helpen om jouw leven weer in handen te nemen. En de laatste 10 kan herbeluisteren zodat jij diepgaand kan helen.

Wat anderen na de afloop van een sessie zeggen:

Meteen na een sessie in de chat:

Testimonial Quantum Healing, Meditatie

Het aanbod op een rijtje:

Elk kwartaal kan jij inschrijven voor een reeks LIVE meditaties in groep, online via webinar.

(reeksen beginnen op 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober)

Is het jouw eerste inschrijving? Dan ontvang jij

  • toegang tot de 7 live meditaties die elke 2 weken plaatsvinden (online, live in groep)
  • toegang (levenslang) tot het online programma waarin de replays van de laatste 10 meditaties te vinden zijn zodat jij naar hartenlust kan herhalen

777

Daarna kan jij kiezen:

  • Jij kan opnieuw inschrijven voor een volgende reeks live meditaties met korting
  • Of jij schrijft niet in

777

Bij beide opties behoud jij toegang tot het online programma met de replays om te herhalen zoveel jij wil.

Je ontvangt:

  • 7 Quantum Healing Sessies, live en online in groep met super hoge energie
  • onbeperkt en levenslang toegang tot de replays
  • (elk volgend kwartaal ontvang jij een uitnodiging om mee te doen met de nieuwe live sessies aan sterk verminderd tarief – geheel vrijblijvend)

777

We werken met de collectieve energie van het moment voor diepgaande resultaten.

Het aangepaste programma vind jij op het nieuwe platform.

Over de Meditaties / Healing sessies

De meditaties in deze reeksen, zijn samen met de prachtige Zielen die de Healer Mastermind volgen. Deze mensen zijn all-in gegaan om hun leven in record tijd te transformeren van diepe ellende tot overvloed.

De passie, de doorzetting en het level van transformatie bij deze vrouwen (en enkele mannen) is ongekend. Zelfs ik sta versteld van wat zij in zo’n korte tijd bereiken in hun leven. En jij kan samen met ons in groep meedoen en jezelf onderdompelen in dezelfde transformerende energie en in sneltreinvaart vooruit komen in jouw leven.

En in die energie (op raketsnelheid transformeren en onze Hel binnenwandelen alsof het niets is) kan jij ook jezelf diepgaand helen.

Deze meditaties zijn een combinatie van geleide meditatie met een heel groot stuk Quantum Healing inbegrepen.

Ja, iedereen kan dit doen. Het is aan jou om jezelf hier aan over te geven en jouw energie in orde te zetten. Wij bieden jou de energie, jij moet het innerlijke werk doen en vertrouwen dat het oké is.

Voor wie zijn deze meditaties?

Deze meditaties zijn voor dames die zichzelf diepgaand willen transformeren en vooruit willen komen in hun leven.

Deze meditaties zijn voor dames die geen excuses meer willen maken waarom zij stilstaan, maar (eindelijk) gas geven en veranderen wat zij maar willen.

Deze meditaties zijn voor durvers, voor zij die moed en kracht hebben om hun nieuwe leven binnen te stappen.

Voor wie zijn deze meditaties niet?

Deze meditaties zijn niet voor watjes die de schuld op een ander stoppen, die geen verantwoordelijkheid willen nemen voor hun fouten en die niet willen veranderen.

Geen excuses, geen arme ik en geen negativiteit.

Twijfel jij nog?

Doe deze geleide meditatie vanop het Youtube kanaal om jou een idee te geven of de intensiteit iets voor jou is. Geef jezelf er helemaal aan over en laat jou verbazen door de transformatie die eruit voort vloeit.

Waarin verschillen de meditaties op Youtube van deze?

Het verschil zit hem op 2 vlakken:

  • enerzijds is er bij deze sessies een energie uitwisseling (betaling), waardoor de kracht veel groter is en de sessie dieper kan en mag doordringen
  • anderzijds is het een combinatie van een live groep, in de energie van het huidige moment werken, dezelfde intentie hebben als groep en een ritme hebben van 7 opeenvolgende en nauw verwante sessies.

888

De resultaten zijn gewoon veel dieper (gemakkelijk een tienvoud) en het is heel prettig om op geregelde tijdstippen samen te mediteren. En er in de groep over te kunnen praten.

Heb jij nog een vraag? Mail ons via marieke@licht-healing.be