Pad van de Tweelingziel

Het pad van de tweelingziel legt jou in begrijpelijke termen uit hoe jij jouw tweelingziel kan ontmoeten en tot eenheid kan komen. Met praktische oefeningen en mooie meditaties.

Heb jij jouw tweelingziel ontmoet of wil jij hem ontmoeten? Geweldig! Jij hebt misschien wel heel erg veel vragen zoals:

 • Is mijn twin wel mijn twin?
 • Wat is het verschil tussen een karmische relatie en een tweelingziel?
 • Hoe kan ik mijn tweelingziel ontmoeten?
 • Waarom loopt hij steeds weg?
 • Hoe kan ik het verlangen stoppen?
 • Waarom doet het zo verdomd veel pijn?
 • Wanneer is er Unie of eenheid?
 • Hoe kan ik het proces versnellen?
 • en veel meer.

777

Een tweelingziel relatie lijkt een ingewikkeld iets, maar is heel simpel.

Het is slechts 1 van de vele paden om tot hetzelfde doel te komen: De Liefde voor Jezelf Vinden. Houden van jezelf is jouw doel en jouw twin helpt jou om die Liefde te vinden in jezelf.

Om de tientallen vragen die telkens opnieuw mijn mailbox vinden voor eens en altijd transparant te beantwoorden, maakte ik een programma dat alles over tweelingzielen netjes op een rijtje zet. En dat programma helpt jou uiteraard om veel meer inzicht te ontvangen over de Reis die jij met jouw Tweelingziel maakt zodat jij sneller tot Eenheid of Unie kan komen in het fysieke leven.

Om het met de woorden van Kim te zeggen:

“Ik heb net de eerste video bekeken en het was er al boenk op.”

Het Pad van de Tweelingziel is een ONLINE programma met:

 • meer dan 22 video’s over jouw pad met jouw tweelingziel
 • oefeningen om meer duidelijkheid te krijgen
 • 4 tweelingziel meditaties
 • 6 bonus meditaties (leren ontvangen)
 • besloten facebookgroep om elkaar te ondersteunen en vragen te stellen

777

De meditaties helpen jou om jouw energie te balanceren, innerlijke rust te bekomen en jouw Pad te wandelen met meer gemak en nog meer Liefde voor jezelf.

Het Tweelingziel Pad

Dit programma helpt jou om het Tweelingziel pad te begrijpen, bepaalde grote stukken tussen jullie te helen en om naar Innerlijke Eenheid te gaan.

Het werk blijft doorgaan. Ook nadat er Unie is, is er Innerlijk Werk om te blijven doen. Het Innerlijke Werk stopt niet, maar verandert van ‘moeten’ naar ‘mogen’.

Ondertussen heb ik 11 dames en 2 heren geholpen om het Tweelingziel pad te begrijpen zodat zij het nodige kunnen doen om Eenheid mogelijk te maken. Zij maken super grote stappen in hun traject en hebben innerlijke rust gevonden.

Wat is het wel en niet?

Dit Pad helpt jou om vooruit te komen door te benoemen wat in jouw weg staat. Zo begrijp jij wat jullie Eenheid blokkeert zodat jij het kan oplossen.

Dit Pad helpt jou om de juiste stappen te ondernemen om te helen zodat Eenheid mogelijk wordt. Een heleboel oefeningen helpen jou om dieper in jezelf te graven zodat jij sneller vooruit gaat op jouw Reis.

Dit Pad is GEEN wondermiddel dat het werk voor jou doet. Jij MOET het allemaal zelf doen in jou. Dit is slechts een leidraad (maar wel een hele goeie!).

Wil jij het Tweelingziel Pad begrijpen vanuit Bewustzijn zodat jij eindelijk de JUISTE stappen kan zetten om tot Eenheid te komen?

Het programma is verhuisd.

Ik ben Marieke, jouw leraar

Hoi! Ik ben Marieke, jouw lerares in de Tweelingziel materie. Ik ben zelf een helft van een tweelingziel en ik ben al heel ver op het Pad gekomen (we zetten gezamenlijk onze missie neer nu). Omdat ik mijn verhaal deelde, kreeg ik meer en meer vragen van andere dames (en enkele heren) om hen te helpen ook verder op hun Tweelingziel Pad te komen.

Na een tijd begon ik een patroon op te merken bij al deze lieve Zielen en bij mezelf. Ik merkte dat het Pad voor iedereen in dezelfde algemene fasen verloopt. En zo kon ik ieder ook beter helpen waardoor zij sneller door die fasen heen komen.

En uit die coaching is dit programma ontstaan. Ik deel er een groot deel van mijn traject met mijn Tweelingziel – zowel de onuitstaanbare pijn, het grote verlangen als de topmomenten. Ik help jou om met die pijn om te gaan en deze om te zetten naar de Liefde die jij zo zoekt.

Ik ben geen expert in Tweelingzielen, ik hou mij vooral bezig met Alchemie (Bewustzijn, Meditatie en Quantum Energie) en Zelf Liefde. Het Tweelingzielenpad is een onderdeel van onze missie in dit leven. Het is 1 van de vele paden die naar Rome (of Zelf Liefde) leiden en daar weet ik gewoon heel veel over.

Dit programma zit boordevol praktische informatie (die super nuttig en hands on is) zodat jij aan de slag kan om jouw Eenheid te versnellen. Ik deel er mijn verhaal en dat van mijn studenten zodat jij begrijpt wat er jou te doen staat om tot Eenheid te komen.

Ik wens jou een Huwelijk toe, een prachtig gezin met jouw Ware Liefde en een leven om van te dromen. Jij bent het allemaal waard!

Als jij klaar bent om begeleid te worden, dan wil ik graag jouw hand vastnemen.

Wat andere Tweelingzielen zeggen:

Annemie (tweelingziel)

Ik werd knettergek van het geroep in mijn hoofd en jij legde haarfijn uit wat dat te betekenen had en wat ik eraan moest doen. Mijn god, ik ben zo blij dat ik nu rust heb in mijn hoofd en mij weer kan concentreren op mijn werk want dat ging echt niet meer. Het was simpel maar wel pijnlijk. Het gaat nu wel oke tussen ons. Hopelijk heb je gelijk en zijn we binnenkort in Unie. Dankjewel Annemie

Kim (bewustzijnscoach & tweelingziel)

Het tweelingziel pad is een ontzettend diepgaand en intensief parcours. Iemand naast je hebben tijdens deze reis is volgens mij een must als je dit tot een goed eind wil brengen.
Als die iemand Marieke is, dan zit je zowieso goed.
Marieke hielp mij ontzettend goed in het zien van mijn blinde vlekken. Wanneer ik strop zat hielp zij en haar programma (Healer Mastermind) mij er altijd op een heel snel tempo doorheen. Ik had altijd meteen een duidelijke richting en kon daarna met de opgedane kennis snel resultaat bereiken in het helen van dat bepaalde stuk.
Ik weet dat haar coaching het proces ontzettend versneld waardoor ik vlotter mijn innerlijk werk kan verrichten.
Marieke is het perfecte evenwicht tussen heel liefdevol en toch tegelijkertijd u recht toe recht aan eerlijk zeggen waar het op staat. Geen coach voor watjes maar voor mensen die echt hun leven in handen willen nemen en er voor willen gaan.
Marieke, ik ben je al ontzettend dankbaar voor wat jij mij al hebt bijgeleerd.
Ik hoop ooit zelf zo’n coach te mogen zijn voor iemand. Je bent top!

Ben jij klaar om tot eenheid te komen? Ben jij klaar om de volgende stap in jullie Reis te ondernemen? Ben jij klaar om de Liefde te vinden waar jij zo hard naar verlangt?

Je vindt het nieuwe programma HIER.