Pad van Transformatie – Diep Innerlijk Werk

Laat het Pad van Transformatie (met 14 diepgaande geleide meditaties) jou helpen om jouw lichaam en geest te helen, zodat jij alles in jouw leven kan manifesteren!

Geleide meditaties hebben mijn leven gered, letterlijk. Ik was diep depressief, was compleet uitgeput en ik had zoveel verschillende ziekten. Toen ik op mijn dieptepunt kwam in mijn leven en er letterlijk genoeg van had, stootte ik op een meditatie programma. Het was een mooi programma met diepgaande geleide meditaties die mijn leven zouden veranderen.

Na enkele weken dagelijks een geleide meditatie te doen, begon mijn lichaam stilaan te genezen. Ik kreeg meer energie, sliep veel minder en ik kon eindelijk tijd doorbrengen met mijn peuters. Na een paar dagen begon ik weer te lachen en leek het of mijn depressie verleden tijd was.

20 jaar was ik depressief en ik had mezelf zelfs vrijwillig laten opnemen om mij te laten behandelen. Ik wou zo graag gezond en gelukkig zijn, maar het lukte mij maar niet.

En toen kwam er 1 meditatie op mijn pad, die de start van mijn geluk betekende. Ik werd stap voor stap gelukkig.

Ik werd niet alleen dolgelukkig met mijn leven, ik genas ook mijn lichaam dag per dag tot ik medicijnvrij werd. Ik leef vandaag zonder medicijnen terwijl mijn dokters mij hadden verteld dat ik ze voor altijd zou moeten innemen. En ik heb zoveel energie die ik met mijn kinderen kan delen.

Ik had nog nooit gemediteerd, maar ik gaf het een kans. En wat heeft het voor mij betekend? Alles! Meditatie heeft mijn leven gered.

En toen mijn lichaam en energie genezen waren, kwam mijn passie naar boven. Mediteren heeft mij zoveel gegeven en heeft mij een expert gemaakt in wat ik vandaag mag doen.

Lieve schat, hoe pijnlijk jouw leven vandaag ook is, het kan veranderen. Alles kan veranderen als jij maar het geloof en de moed in jezelf kan vinden om die verandering door te drukken.

Ik heb een meditatie programma mogen channelen dat jou helpt om jezelf te vinden, weer te lachen en jou te leren houden van jouw leven. Omdat ik jou wil helpen om weer gelukkig te zijn en jezelf te vinden, jouw Ziel.

Gun jou ook een nieuw leven, net als ik voor mezelf deed. Investeer in jezelf, in jouw energie en durf dromen en ervoor te gaan. Het begint met 1 meditatie en voor jij het weet, transformeert jouw hele leven naar Liefde, Geluk, Vrijheid en complete Overvloed.

Jij bent het waard!

Het Pad van Transformatie

Dit ontvang jij allemaal in het programma:

 • 14 diepgaande geleide meditaties
 • De 7 Hermetische Principes uitgelegd (+ oefeningen)
 • leren mediteren, zodat jij een hele dag jezelf kan helen
 • leren visualiseren
 • affirmaties om jouw hoofd te herprogrammeren
 • dagelijkse oefeningen
 • mindset training

888

Prijs: €333

BELANGRIJKE INFORMATIE: Bij het drukken op de betaalknop word jij omgeleid naar een beveiligde betaalomgeving.
Door de aard van het product zijn er geen terugbetalingen.
Betaling geeft levenslang en onbeperkt toegang tot het programma.
Ik kan wettelijk geen resultaten garanderen.
Als jij het werk NIET doet, heb jij geen resultaat.
Na betaling ontvang jij een mail met instructies en word jij doorgeleid naar het online programma.

Jouw lichaam en geest helen is een proces, een pad. Het gaat over loslaten (veel loslaten) vergeven en leren houden van jezelf. Als jij die 3 dingen kan, dan kijk jij door jouw leugens en kan jij jouw leven helen.

Alles wat jij ziet, inclusief jouw lichaam, is een reflectie van jouw denken. En jouw denken staat in de weg van genezing. Jouw gedachten scheppen momenteel tekorten, ziekten, zorgen en alles wat jij vandaag niet wil.

En dat is niet wie jij bent.

Als jij mediteert en aan jouw mindset werkt, dan is Overvloed echt voor jou.

 • Liefde
 • Durf
 • Geluk
 • Vreugde
 • Plezier
 • Geld
 • Energie
 • Een gezond lichaam
 • Balans
 • Vrede
 • Tijd
 • Vrijheid
 • en zoveel meer

888

Het is allemaal voor jou. Maar jij moet er wel wat voor doen. 

Ga naar binnen, door meditatie, en laat al jouw leugens los. Laat jouw verleden achter jou en sta recht als een trotse koning of koningin die zijn/haar volk leidt, op jouw eigen unieke manier.

Dit Pad helpt jou om jouw Innerlijke Vrouw en Haar Liefde te vinden.
De Innerlijke Man en Zijn Kracht te vinden, om daarna het Innerlijke Kind (Manifestatie) te bevrijden. Als jij die 3 aspecten van jezelf bevrijdt, dan genees jij jouw lichaam en jouw geest.

Als jij alles wil in jouw leven (en dat is jouw geboorterecht) dan dien jij jouw pijn en trauma los te laten. Dat hoeft geen pijn te doen en kan heel gemakkelijk zijn.

Laat jouw pijn, jouw trauma los en haal jouw Ziel naar boven zodat jij eindelijk jouw hele lichaam en jouw leven kan genezen.

Het is een proces.

Doe de meditaties van het Pad op volgorde, zoveel jij maar wil en laat jou omver blazen door hun Kracht, Diepgang en Transformatie.

Hoe meer jij deze meditaties herhaalt, hoe sneller jij een grote verandering in jouw leven zal merken.

Toen ik in 2017 diep depressief was, uitgeput en chronisch ziek was, vond ik een meditatie programma dat eenzelfde reis beschreef als wij hier nu doen. Het heeft letterlijk mijn leven gered. Ik had het zo erg nodig dat ik de meditaties wel 5 keer per dag deed. En na slechts 3 maanden was mijn lichaam diepgaand geheeld en was mijn hoofd stil.

Meditatie deed wat dokters 25+ jaar niet konden.

Mij genezen.

Hou vol en blijf herhalen. Loslaten is een proces met heel erg veel lagen. Dus gun het tijd en wees Lief voor jezelf.

Details over het Pad van Transformatie:

 • Het zijn allemaal geleide meditaties, waar jij jezelf doorheen visualiseert (jij leert dit al doende)
 • Deze meditaties werken ook als jij beginner bent en (denkt) niet te kunnen visualiseren
 • Ben jij expert, dan helpen de meditaties om jouw superkrachten boven te halen.
 • Jij hebt levenslange toegang, zonder meerkost
 • De meditaties zijn opgenomen met live publiek, in groep en dragen de frequenties van de Watermanpoort (2020)
 • Herhaling brengt de grootste transformatie. Herhaal zoveel je wil, 5 x per dag mag zeker 🙂
 • Met bonus Mindset training en oefeningen voor nog snellere resultaten.
 • Toch niet tevreden? 30 Dagen geld terug garantie

Dit Pad van Transformatie is een proces van Innerlijke Heling. Het transformeert jou diep en heelt jouw lichaam en leven zodat jij eindelijk vooruit kan en jouw toekomst kan manifesteren.

Jouw lesgever

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Hey! Ik ben Marieke, mama van 2 prachtige kleuters en ik heb mijn lichaam helemaal zelf genezen. 3 Jaar geleden was ik zwaar depressief, ziek, uitgeput en doelloos. Vandaag ben ik vol energie, heb ik grote dromen en durf ik echt te leven. Ik ben genezen.

Het is mijn passie en missie om iedereen te leren hoe zij zichzelf kunnen genezen, door meditatie en mindset aan te leren. Het is gemakkelijk als jij weet hoe. Jouw lichaam is een spiegel van jouw denken. Dat wil zeggen dat als jij de oorzaak van jouw pijn kan loslaten, de ziekte niet meer kan bestaan.

Dat leerde ik al doende en dat wil ik iedereen aanleren. Iedereen mag zichzelf genezen.

Het Pad van Transformatie.

Deel op sociale media:

Het pad van transformatie, voor wie diepgaand een nieuwe werkelijkheid wil neerzetten en wil leven vanuit ware en totale overvloed. Durf diepgaand te mediteren en durf licht te schijnen op jouw schaduw.
Jij kan jouw leven diepgaand helen door middel van meditatie. Deze geleide meditaties helpen jou om diep in jezelf alle leugens los te laten en te leven vanuit overvloed. Heel jouw lichaam, geest en hoofd en creeer overvloed.

Geef een reactie