Pad van Zelf Liefde

Het pad van zelf liefde helpt jou om gelukkiger, gezonder en energieker door het leven te gaan. Je leert lijden omzetten in leven, zodat jij (opnieuw) kan genieten van jouw leven.

Neem de controle terug van jouw leven en ruil lijden in voor leven en geluk. Want dat kan met dit beproefde stappenplan.

Het Pad van Zelf Liefde helpt jou om jouw lijden (dat veel te lang heeft geduurd) om te zetten in leven.

Leven is een keuze. Lijden is ook een keuze.

Jij kan kiezen om of te lijden, of te leven. En die keuze heb jij helemaal in eigen handen.

Wil jij een gelukkiger, overvloedig leven vol liefde, vrije tijd, ontspanning, geld, betere mensen (zielsfamilie), succes, dromen die uitkomen, betere jobkansen en met een betere gezondheid?

Dan is dit voor jou.

Tenminste als jij de moed hebt en de wil hebt om te veranderen. Want verandering is wat er nodig is om bewuster te kunnen leven. Zonder een andere manier van denken en leven, zal jij geen bewust en overvloedig leven kunnen hebben.

Ben jij bereid om jouw leven om te draaien en bewuster te leven?

Het Pad van Zelf Liefde zorgt voor…

… een ander leven in enkele weken (als jij het werk doet).

Gelukkig zijn is een keuze. Succes is een keuze. Gezond zijn is een keuze.

En om die keuze echt te maken met elke cel van jouw lichaam, moet jij op een andere manier leven.

Ik heb honderden coachings gedaan om mensen zoals jij te helpen om hun Arme-Ik te laten sterven en als een Rijke-Ik te worden herboren. De rode draad van al die coachings heb ik in 1 levensveranderend programma verwerkt.

Levensveranderend. Want dat is het.

De coachings die ik doe zijn onbetaalbaar volgens mijn klanten omdat ik in 1 sessie doe waar velen al 10 jaar talloze psychologen, therapeuten, kinesisten, dokters, healers, coaches,… voor aflopen.

En deze unieke coaching kan jij nu op eigen tempo doorlopen door het stappenplan te volgen in het Pad van Zelf Liefde, voor een fractie van de prijs van 1 op 1 coaching. En voor een fractie van de prijs die jij al betaald hebt door jarenlang geen oplossing voor jouw leven te hebben.

Jij kan alles bereiken in jouw leven dat jij wil bereiken, als jij wil doen wat er voor nodig is. En dat is jouw manier van denken omdraaien.

Mijn Pad van Zelf Liefde

In maart 2017 koos ik om te sterven. De andere optie was eindelijk gelukkig zijn, maar ik dacht niet dat ik ooit gelukkig zou kunnen zijn. Ik dacht dat geluk voor anderen was weggelegd, maar niet voor mij.

Omdat ik dat moment niet stierf, besloot ik om mijn leven (voor het eerst) in eigen handen te nemen en dan maar gelukkig te zijn. Want als het Universum mij niet liet sterven, zou ik dan toch gelukkig kunnen zijn?

Ja!

En jij kan dat ook!

Ik kwam geheel toevallig op het pad van een bewuster leven terecht. Stap voor stap leerde ik hoe ik meer en meer van mezelf kon houden. En die Liefde die ik voor mezelf vond, die heeft mijn hele leven veranderd.

Die Liefde voor mezelf was het beste dat mij ooit is overkomen. En voor ik het wist, was ik voor het eerst in mijn leven:

 • Gelukkig
 • Blij
 • Medicijnvrij
 • Pijnvrij
 • Mentaal gezond
 • Emotioneel in balans
 • Wakker (geen middagdutjes meer van 3 uur)
 • Energiek
 • Kon ik concentreren

888

Ik leerde alles stap voor stap, op mijn eigen tempo en ik heelde mijn leven. Binnen 1 jaar was ik medicijnvrij, terwijl dokters dat onmogelijk achtten. Mijn leven was compleet anders en mijn denken was stil.

Ik ervoer stilte in mijn hoofd, in plaats van die constante stroom aan negatieve gedachten, en ik was gezond en vol energie.

Gelukkig zijn, energiek zijn, gezonder zijn,… is gemakkelijk want het is een keuze. Dat begreep ik.

En nu kan jij ook de juiste keuzes maken zodat jij jouw leven kan omdraaien en ook gelukkig en gezonder kan zijn (als jij dat wil).

Dit programma dat jij op eigen tempo kan volgen, leert jou wat Ware Liefde is voor jezelf. Want als jij van jezelf houdt, dan kan jij ook van anderen houden. Het begint bij jezelf.

Ik leer jou het complete stappenplan met praktische oefeningen zodat jij jouw leven kan helen en (eindelijk) gelukkig kan zijn. Dit stappenplan zorgt ervoor dat jij snel jouw leven in eigen handen kan nemen en jouw leven zelf kan bepalen.

Liefde is:

 • Geloven in jezelf
 • Jezelf vertrouwen
 • Jouw eigen grootste fan zijn
 • Doorzetten ook al wil je niet
 • Weten dat het goed is
 • Durven dromen en die dromen waarmaken
 • Jouw angsten zien voor wat ze zijn: leugens, en die leugens loslaten
 • Weten dat jij alles mag hebben en het ook toelaten
 • Stevige grenzen zetten vanuit Zelf Liefde
 • Eerst aan jezelf geven zodat jij daarna 100 x meer aan anderen kan geven

8888

Het Pad van Zelf Liefde helpt jou om zoveel van jezelf te houden dat jij alles kan waarmaken in jouw leven. Manifesteren vanuit geloof in jezelf, vertrouwen in jezelf en waardigheid. Jouw missie leven en anderen helpen zonder leeg te zijn.

Jij bent het helemaal waard om alles in jouw leven te mogen ontvangen. Jij mag vol energie zijn, gezond zijn, van jezelf houden, met de perfecte mensen rondom jou heen.

Is het Pad van Zelf Liefde voor jou?

Dit stappenplan is voor jou als jij:

 • WIL veranderen
 • de moed hebt om door te zetten
 • bereid bent om te veranderen
 • beseft dat jij jouw grootste probleem bent (en niet een ander)

888

Dit programma is niet voor watjes. Het roert jouw binnenste helemaal om en het geeft jou een andere kijk op de wereld.

Ik beloof jou niet de hemel, maar wel jouw hel. Want in jouw hel vindt jij jouw Liefde. En met die Liefde voor jezelf, bouw jij jouw Hemel op Aarde.

Dat is de ware kracht van Liefde en hoe jij alles kan manifesteren wat jij maar wil, omdat jij van jezelf houdt.

Het is een programma voor durvers, voor doeners, die de koe bij de horens pakken. En als jij bereid bent om te doen wat moet, dan krijg jij het leven dat jij zo graag wil.

Ben jij iemand die vindt dat de hele wereld schuld treft, behalve jij? Dan is dit niets voor jou.

Houden van jezelf is de Sleutel.

Houden van jezelf is de Sleutel tot een gelukkig leven vol energie.

Zelf Liefde is een keuze en is tegengesteld aan tekort en lijden. Als jij lijdt in jouw leven, dan is dat een keuze. Als jij tekorten hebt in jouw leven, dan is dat ook een keuze. Als jij anderen helpt en jij loopt zelf leeg, dan is dat een onbewuste keuze die voortkomt uit pijn en lijden.

Vaak is het een onbewuste keuze door de pijn die jij meedraagt. Jij draagt familie karma mee (zit in jouw DNA), jij draagt pijn van jouw opvoeding mee, leugens die de maatschappij jou vertelt, leugens uit de school die we blijven geloven.

En al die leugens leer jij loslaten op een liefdevolle en snelle manier, zodat jij die pijn niet meer hoeft mee te dragen. Dat heet verlichting.

Jij bent waardig.
Jij mag geloven in jezelf.
Jij mag jouw grootste fan zijn
Jij mag doorzetten en alles wat jij wil manifesteren.
Jij mag lief zijn voor jezelf.
Jij mag alles hebben in jouw leven.
Jij mag vol energie en gezond zijn.

Het Pad van Zelf Liefde:

 • 20+ to the point video’s om jou stap voor stap heel duidelijk te begeleiden
 • met diepgaande oefeningen
 • vragen om diep in jouw onbewuste denken (pijn en leugens) te graven
 • meditaties om heel diepgaand los te laten en de Liefde in jezelf te vinden
 • bonus video’s voor nog meer diepgang
 • onbeperkte en levenslange toegang

8888

+ een facebookgroep om te verbinden met gelijkgestemden en al jouw vragen te stellen
+ 1 live Quantum Healing (meditatie) met Vraag & Antwoord sessie per maand

Wat anderen zeggen:

Ik kan het pad van Zelfliefde voor iedereen die op korte tijd wil groeien alleen maar warm aanbevelen. Marieke is de enige persoon waar ik het gevoel heb ontdekt van thuiskomen. Geloof mij ik deed al veel opleidingen, cursussen, workshops maar enkel wat ik bij Marieke heb kunnen ervaren gaf me ALLES naar wat ik zocht. Dankjewel voor wie je bent prachtige ziel en dit alles doe je met een natuurlijke flow vol kracht, authenticiteit en oprechtheid.

Natacha

Dit programma heeft mijn leven en dat van mijn kinderen in enkele weken veranderd. Echt ongelofelijk!

Maar het is wel waanzinnig pittig! Zoals je zei: Niet voor watjes. Maar ik heb zoveel dankbaarheid dat ik hieraan begonnen ben. Nooit gedacht dat graven in trauma zo interessant en bevrijdend kon zijn (na een tijd).

P.

Lieve Marieke, ik heb geen woorden voor dit alles. Ik ben begonnen met de meditaties en de lessen doe ik binnenkort (ik hoop dat dit oké is). Meestal val ik in slaap en dan voel ik mij ‘s morgens zoveel lichter. 1 Keer ben ik wakker gebleven en dan heb ik gehuild en gehuild. Zoveel gehuild. Ik kan weer huilen, dat heb ik in jaren niet meer gedaan. Ik voel mij zoveel beter.

Gerlinde

Hoi Marieke. Ik zet jouw filmpjes en meditaties op de achtergrond heel zachtjes op omdat het mij helpt om mijn frequentie te verhogen en daardoor werk ik gewoon veel beter. Het maakt mij rustig. Ik doe de oefeningen enzo, maar ik hou er ook van om gewoon in jouw energie te zijn en ik ben dan veel productiever, rustiger en dat maakt mij blij. Maar ja, de oefeningen zijn ook stevig. Die vragen had ik mij nog nooit gesteld en nu krijg ik een nieuwe manier van denken en nu gaat mijn leven weer vooruit. Ik zit niet meer vast, snap je. De meditaties doe ik niet echt mee, daar heb ik nog geen geduld voor maar ik zet ze wel op de achtergrond en dat is voor mij genoeg. Misschien begin ik binnenkort wel met mediteren maar je zegt dat dat niet echt moet he. Ik voel mij goed dat is wat belangrijk is.

Ken

Ik ben Marieke, jouw lerares.

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Ik ben Marieke, jonge dertiger en mama van 2 prachtige dochters. Maart 2017 was voor mij een maand om nooit meer te vergeten. Ik besloot om gelukkig te zijn en ik liet geen andere keuze meer bestaan. Wat het ook zou kosten, ik zou gelukkig zijn.

Die keuze die ik die dag maakte, veranderde mijn leven bijna instant. Op enkele weken kreeg ik meer energie, kon ik weer lachen en stilaan kreeg ik meer zin in het leven. Dag per dag werkte ik aan mezelf, aan mijn mindset en leerde ik al mijn pijn los te laten.

Al snel kon ik weer lachen, had ik plezier en kon ik meer tijd doorbrengen met mijn kinderen omdat ik weer meer energie had.

Het was een proces met vallen en opstaan en dat exact proces dat ik zelf heb doorlopen en meer dan 50 studenten, leer ik nu aan jou. Hoe kan jij van jezelf houden? Hoe kan jij jouw frequentie verhogen en alles manifesteren?

Ik neem jou bij de hand en ik leg jou haarfijn uit wat jouw volgende stap is en hoe jij alles praktisch kan toepassen in jouw leven. Als ik dat kan en al die studenten voor jou, dan kan jij dat zeker.

Voel jij jou waardig om gelukkig te zijn? Schrijf jou dan in in het Pad van Zelf Liefde en leer diepgaand van jezelf te houden en Overvloedig te leven vanuit geluk, waardigheid, liefde, tijd, vrijheid, dankbaarheid. En vooral.. Jij verdient een gemakkelijk leven omdat het kan en dan kan jij al die andere mensen helpen vanuit Liefde, Compassie en vooral.. Boordevol energie!

Ben jij klaar om eindelijk jouw leven in eigen handen te nemen en voor eens en altijd te kiezen voor beter? Ben jij klaar om er gewoon voor te gaan en het leven van jouw dromen te manifesteren met een praktisch stappenplan dat onmiddellijk werkt?

👇👇👇

Het programma is verhuisd en aangepast, klik op de knop om naar het nieuwe programma te gaan.

Veel gestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang?

Jij hebt onbeperkt en levenslang toegang tot het programma en alle updates.

Is dit een module van de Healer Mastermind?

Ja, dit is de eerste module van de Healer Mastermind. Deze module legt de basis voor alles wat studenten in het volle programma leren. Alles bouwt op dit programma voort.

Je kan het Pad van Zelf Liefde kopen en later instappen in de Healer Mastermind, dit bedrag wordt dan in mindering gebracht.
De meeste studenten beginnen eerst met het Pad van ZelfLiefde en stappen later in in de mastermind.

De Healer Mastermind vind jij hier. (een programma als jij all-in wil gaan en jouw leven ondersteboven en binnenstebuiten wil keren op enkele weken)

Kan ik door dit programma een beter leven hebben?

Dit stappenplan zorgt ervoor dat jij een beter mens bent door met simpele oefeningen jouw denken onder controle te nemen en zelf te bepalen wat jij wel en niet manifesteert in jouw leven.

Jij kan zo het goede voorbeeld geven aan anderen, zodat zij ook leren dat geluk een inside job is en zichzelf ook leren helen.

Ik hou van mensen helpen maar mijn energie loopt leeg.

Als jij anderen helpt en jezelf vergeet door jezelf niet te gronden, te beschermen en jezelf op te vullen, dan loop jij leeg. Dit programma leert jou de basis om jezelf helemaal op te vullen en anderen te helpen zodat het jou energie geeft.

Liefde is het antwoord op jouw vragen. De Liefde die jij voor jezelf moet vinden. En in dit programma leg jij een oersterke basis om jouw energie te beschermen en jezelf op te vullen zodat jij niet meer leeg loopt als jij anderen wil helpen.

Moet ik echt mediteren?

De meditaties zijn optioneel, maar gezien jij bestaat uit 3 delen (ziel, lichaam en hoofd) is het aan te raden om toch te leren mediteren. Er is een hele module die jou stap voor stap leert mediteren zodat het een eitje wordt.

Alle geleide meditaties zijn optioneel, maar ik raad ze aan omdat ze zo diepgaand werken in jouw Ziel. Als jij van jezelf wil houden, dan is het nuttig om ook te leren mediteren. En dat begint met 5 minuten per dag.

Hoe is het programma opgebouwd? Wat leer ik er precies?

 • de basis van frequentie (lachen, complimenten, dankbaarheid)
 • alles verwijderen wat die verhoging van frequentie in de weg staat
 • waarom geef ik op of stel ik uit?
 • je leert mediteren in zijn simpelste vorm
 • daarna leer jij loslaten en vergeven
 • compassie versus medelijden begrijpen en toepassen
 • doelen stellen en actie ondernemen
 • daarna leer jij over karma
 • angst en hoe die overwinnen
 • en hoe jij kan opruimen en waarom dat goed is
 • leren manifesteren van beter

Alle lessen zijn in video formaat en ondersteund door vele oefeningen en vragen die jij jezelf kan stellen.

Als bonus leer jij hoe jij jouw lichaam kan verzorgen en kan jij meer dan 20 krachtige geleide meditaties doen om nog dieper de Liefde in jezelf te vinden (en dus jouw frequentie verhogen).

De basis is de ochtendroutine die ik elke dag doe en van daaruit werken we verder om jouw nieuwe leven op te bouwen.

Ik heb een andere vraag?

Mail ons op marieke@licht-healing.be en wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk (binnen 48 uur).