Programma’s

Overzicht Programma’s

Ik ben gespecialiseerd in Healing & (Mentale) Coaching. Alle programma’s zijn voor Lichtwerkers en Bewuste Mensen die dieper willen graven in zichzelf en het beste uit zichzelf willen halen om zo hun missie te kunnen leven.

Het volle programma ‘Healer Mastermind’ vind jij HIER. Wil jij de beste coach en/of lichtwerker zijn, dan moet jij jezelf helemaal healen. Wat jij niet heelt in jezelf, kan jij niet helen in de andere en kan jij ook niet leven (denk aan jouw missie).
De eerste module (Pad van Zelf Liefde) is apart verkrijgbaar.

Heel jezelf.

Pad van Zelf Liefde

In het Pad van Zelf Liefde leer jij hoe jij jouw leven kan omdraaien van ongeluk naar geluk. Door middel van simpele oefeningen neem ik jou bij de hand om jouw leven om te draaien en leren manifesteren wat jij echt wil.

Dit programma transformeert levens en maakt jou gelukkig. Maar, jij moet er wel klaar voor zijn om gelukkig te WILLEN zijn. Vandaag ben jij ongelukkig, ziek, blut en dat komt door jouw huidige keuzes. Om een ander leven te leven (gelukkig, gezond en rijker) moet jij andere keuzes maken. Hoe jij dat doet, leer jij in dit stappenplan.

Zelf Liefde is het enige wat telt in het leven. (klik hier om meer te lezen)

Healer Mastermind

Healer mastermind, bewust leven in 1 2 3. Een praktische cursus naar verlichting.

In de Healer Mastermind leer jij hoe jij jouw leven kan vormgeven tot in de puntjes. Jij leert hoe het Spel van het Leven werkt en hoe jij dat Spel naar jouw hand kan zetten. Alles wat jouw realiteit vorm geeft kan jij veranderen. Als jij bereid bent om jouw oude leven achter te laten en vol geloof en vertrouwen te springen in een nieuw leven waarin echt alles mogelijk is, dan is dit programma voor jou.

Om te komen waar ik vandaag ben, heb ik 100% van mijn denken moeten omdraaien naar beter. Dit programma is voor Alchemisten die hun leven in eigen handen willen nemen om grote doelen te manifesteren zodat zij eindelijk voldoening, rust en overvloed kunnen ontvangen.

Wil jij doen wat moet om jouw missie te leven? Dan is dit programma voor jou.

Boeken

Om jou op weg te helpen heb ik enkele handleidingen geschreven waarin ik veelgestelde vragen heel diepgaand beantwoord.

Spiegels, een kijk in het onbewuste.

Een boek over hoe jij toegang krijgt tot jouw onbewuste denken, zodat jij jouw karma en jouw patronen kan identificeren en snel kan omdraaien naar beter (nog voor jij jouw karma en patronen opnieuw ondergaat).

De wereld is jouw spiegel. Als jij leert kijken, dan kan jij helen van binnenuit (zoals het ontworpen is).

Lees hier mee over het boek: Spiegels, een kijk in het onbewuste.

100 Dagboekvragen

Welke vragen schrijf jij in jouw dagboek Marieke? Welke vragen kan ik mezelf stellen om mijn diepe pijn en patronen te vinden? Hoe kan ik diep graven zodat ik zelf mijn pijn kan oplossen?

Om een antwoord te krijgen, moet jij leren de juiste vraag te stellen. In dit boek geef ik jou mijn 2 methoden waarmee ik diep in mijn onbewuste kan graven zodat ik al mij pijn kan identificeren, kan begrijpen en kan loslaten. Deze 2 methoden (die iedereen kan toepassen) zijn aangevuld met meer dan 100 vragen om jou te leren graven in jouw onbewuste en controle te nemen over jouw leven.

Lees hier meer over het boek: 100 Dagboekvragen

700 Affirmaties

De 700 affirmaties zijn geschikt als jij net begonnen bent aan jouw avontuur van bewustwording. De affirmaties zijn gerangschikt in 6 thema’s en dienen om jouw frequentie te verhogen en jouw mindset van negatief om te draaien naar positief. Als jij moeite hebt met positief denken, dan trainen deze zinnen jou om naar het goede in elke dag te kijken.

Deze affirmaties hebben mijn leven gered, en misschien kunnen zij het jouwe ook redden.

Lees hier meer over de 700 affirmaties.

Gratis hulpmiddelen

8888

Het draait niet om: ‘Dit is te duur, ik heb geen geld.’

De echte vraag is: ‘Waarom voel ik mezelf niet waardig genoeg om mijn leven in handen te nemen, te helen van binnenuit en te doen wat moet?’

Niet klagen, maar uitvoeren en gewoonweg doen. Wie klaagt komt nergens. Wie doet, komt ergens.