Programma’s van Licht-Healing, Marieke Bertens

Overzicht Programma’s

Ik ben gespecialiseerd in Healing & Mentale Coaching. Alle programma’s zijn voor Bewuste Mensen die dieper willen graven in zichzelf en het beste uit zichzelf willen halen om zo hun geluk te kunnen leven.

Om te bereiken wat jij wil, moet jij gaan waar dat is.

Een overzicht van alle programma’s, healing, boeken en producten kan jij vanaf nu vinden op de bewustzijnsschool.be

Pad van Zelfliefde (het begin)

Het programma om in no time een bewuster en gelukkiger leven te leven. Als jij doorzet en dit super praktische stappenplan volgt, dan kan jij alles manifesteren wat jij maar wil in jouw leven

In het Pad van ZelfLiefde leer jij hoe jij jouw leven kan omdraaien van ongeluk naar geluk. Door middel van simpele oefeningen neem ik jou bij de hand om jouw leven om te draaien en leren manifesteren wat jij echt wil.

Dit programma transformeert levens en maakt jou gelukkig. Maar, jij moet er wel klaar voor zijn om gelukkig te WILLEN zijn. Vandaag ben jij misschien ongelukkig, ziek, blut en dat komt door jouw huidige keuzes. Om een ander leven te leven (gelukkig, gezond en rijker) moet jij andere keuzes maken. Hoe jij dat doet, leer jij in dit praktische stappenplan om jouw frequentie stevig te verhogen en te leren manifesteren wat jij echt wil.

Zelfliefde is het enige wat telt in het leven. (klik hier om meer te lezen)

Spiegels, een kijk in het onbewuste.

Spiegels, Marieke Bertens - leer bewuster leven, beter te manifesteren en jouw leven in eigen handen nemen door de wet van aantrekking te gebruiken.

Een boek over hoe jij toegang krijgt tot jouw onbewuste denken, zodat jij jouw karma en jouw patronen kan identificeren en snel kan omdraaien naar beter (nog voor jij jouw karma en patronen opnieuw ondergaat).

De wereld is jouw spiegel. Als jij leert kijken, dan kan jij helen van binnenuit (zoals het ontworpen is). Hardcover boek, 210 bladzijden.

Lees hier meer over het boek: Spiegels.

Gratis hulpmiddelen

8888

Het draait niet om: ‘Dit is te duur, ik heb geen geld.’

De echte vraag is: ‘Waarom voel ik mezelf niet waardig genoeg om mijn leven in handen te nemen, te helen van binnenuit en te doen wat moet?’

Niet klagen, maar uitvoeren en gewoonweg doen.

Wie klaagt komt nergens.
Wie doet, komt ergens.

Verandering is een keuze, meer niet.

Een overzicht van alle programma’s, healing, boeken en producten kan jij vanaf nu vinden op de bewustzijnsschool.be