Programma’s

Overzicht Programma’s

Ik ben gespecialiseerd in Healing & Coaching. Alle programma’s zijn voor Lichtwerkers en Healers die dieper willen graven in zichzelf en het beste uit zichzelf willen halen om zo hun missie te kunnen leven.

Het volle programma ‘Healer Mastermind’ vind jij HIER. Wil jij de beste healer en/of lichtwerker zijn, dan moet jij jezelf helemaal healen. Wat jij niet heelt in jezelf, kan jij niet helen in de andere en kan jij ook niet leven (denk aan jouw missie).
De meeste modules van de Healer Mastermind zijn ook los verkrijgbaar, die vind jij hieronder.

Heel jezelf.

Stap 1: Pad van Zelf Liefde

In het Pad van Zelf Liefde leer jij de basis om van jezelf te houden door middel van prachtige meditaties en de basis van mindset en grenzen zetten (in video’s). Je leert een goede energetische ochtendroutine en op simpele manier hoe jij kan leven op een positieve manier.

Zelf Liefde is het enige wat telt in het leven. Is jouw leven kut, dan is dit programma voor jou. (klik hier om meer te lezen)

Stap 2: Leiding over jouw leven

Neem leiding over jouw leven en leer manifesteren als een pro. Durf keuzes maken, durf jouw leven zelf bepalen en neem de teugels weer in handen. Doe wat jij wil en geef nooit op.

In Leiding over jouw Leven leer jij stap voor stap hoe jij de teugels van jouw eigen leven in handen neemt en zelf beslist hoe jij jouw leven vorm geeft. We manifesteren 24/7 en elke seconde van elke dag. Als WIJ niet ZELF kiezen wat WIJ willen, dan kiest een ander voor ons en hebben we een zielig bestaan. Als jij een geweldig leven wil en klaar bent om te doen wat moet (de handen uit de mouwen steken), dan begint het hier. (klik hier om meer te lezen)

Stap 3: Pad van Transformatie

Het Pad van Transformatie is voor jou als jij in de energie jezelf wil helen en wil begrijpen hoe de Innerlijke Man, Innerlijke Vrouw en het Innerlijke Kind jou beïnvloeden.
Alle meditaties worden ondersteund door een begrip van de 7 Hermetische Principes – hoe het leven echt werkt. Als jij ECHT wil veranderen en de verantwoordelijkheid wil opnemen voor jouw leven, dan is het tijd voor het Pad van Transformatie. (Klik hier voor meer informatie)

Stap 4: Pad van Verlichting

In het Pad van Verlichting werk je aan het stevig openen van jouw 7 lichamelijke Chakra’s in de energie, in de mindset en in het lichaam. Je wordt heel en jouw leven stroomt. Een boek sluit en een ander boek begint. Dat wil zeggen dat je een groot deel van jouw leven achter jou laat en een nieuw leven start op jouw voorwaarden. (dit programma is heel intensief – klik hier voor meer informatie)

Stap 5: Pad van de Healer

Het Pad van de Healer helpt jou om te leren werken met Puur Goddelijk Licht, met de Ware helende frequentie. Dit is 100% energetisch werk en leert jou hoe om mensen, dieren, gebouwen en het heelal te helen. En hoe alles wat jij heelt, een spiegel is van jezelf.

Als jij jezelf echt wil helen en jij wil leren hoe jij kan werken met energie, dan is dit programma voor jou. Lees hier alles over het Pad van de Healer (voorlopig onbeschikbaar wegens Corona).

VOLLEDIG PROGRAMMA

Wil jij echt alles uit jezelf halen zodat jij de beste Lichtwerker kan zijn? Dan is de Healer Mastermind voor jou. Een intensief programma met veel ondersteuning om het beste uit jezelf te halen.

Klik hier voor meer informatie over de Healer Mastermind.

Gratis hulpmiddelen

8888

Het draait niet om: ‘Dit is te duur, ik heb geen geld.’

De echte vraag is: ‘Waarom voel ik mezelf niet waardig genoeg om mijn leven in handen te nemen, te helen van binnenuit en te doen wat moet?’

Niet klagen, maar uitvoeren en gewoonweg doen. Wie klaagt komt nergens. Wie doet, komt ergens.