Programma’s van Licht-Healing, Marieke Bertens

Overzicht Programma’s

Ik ben gespecialiseerd in Healing & Mentale Coaching. Alle programma’s zijn voor Bewuste Mensen die dieper willen graven in zichzelf en het beste uit zichzelf willen halen om zo hun missie te kunnen leven.

Om te bereiken wat jij wil, moet jij gaan waar dat is.

Een overzicht van alle programma’s, healing, boeken en producten kan jij vanaf nu vinden op de bewustzijnsschool.be

Aangeraden programma’s voor sneller meer bewustzijn:

Pad van Zelfliefde (het begin)

Het programma om in no time een bewuster en gelukkiger leven te leven. Als jij doorzet en dit super praktische stappenplan volgt, dan kan jij alles manifesteren wat jij maar wil in jouw leven

In het Pad van ZelfLiefde leer jij hoe jij jouw leven kan omdraaien van ongeluk naar geluk. Door middel van simpele oefeningen neem ik jou bij de hand om jouw leven om te draaien en leren manifesteren wat jij echt wil.

Dit programma transformeert levens en maakt jou gelukkig. Maar, jij moet er wel klaar voor zijn om gelukkig te WILLEN zijn. Vandaag ben jij misschien ongelukkig, ziek, blut en dat komt door jouw huidige keuzes. Om een ander leven te leven (gelukkig, gezond en rijker) moet jij andere keuzes maken. Hoe jij dat doet, leer jij in dit praktische stappenplan om jouw frequentie stevig te verhogen en te leren manifesteren wat jij echt wil.

Zelfliefde is het enige wat telt in het leven. (klik hier om meer te lezen)

Healer Mastermind (vol programma)

Healer mastermind, bewust leven in 1 2 3. Een praktische cursus naar verlichting.

In de Healer Mastermind leer jij hoe jij jouw leven kan vormgeven tot in de puntjes (de Alchemie van het leven). Jij leert hoe het Spel van het Leven werkt en hoe jij dat Spel naar jouw hand kan zetten. Alles wat jouw realiteit vorm geeft kan jij veranderen. Als jij bereid bent om jouw oude leven achter te laten en vol geloof en vertrouwen te springen in een nieuw leven waarin echt alles mogelijk is, dan is dit programma voor jou.

Om te komen waar ik vandaag ben, heb ik 100% van mijn denken moeten omdraaien naar beter. Dit programma is voor mensen die er genoeg van hebben gehad, die hun leven in eigen handen willen nemen om grote doelen te manifesteren zodat zij eindelijk voldoening, rust en overvloed kunnen ontvangen.

Wil jij doen wat moet om jouw missie te leven? Dan is dit programma voor jou. Het programma brengt jou waar anderen niet durven komen, zodat jij kan manifesteren wat anderen niet kunnen. Jouw dromen liggen binnen handbereik.
(Deze Mastermind bevat alle programma’s van de bewustzijnsschool.be)

Quantum Healing Sessies

Wil jij in de huidige energie jouw leven transformeren door middel van meditaties? Dan is dit pakket voor jou. Deze meditaties zijn Quantum Healing sessies en brengen jou veeeel verder dan jij ooit voor mogelijk houdt. Tijdens de meditatie laat jij los en vul jij jezelf op. Levensveranderend en helemaal transformerend. Wil jij jouw doelen halen, dan helpen deze sessies jou helemaal om vooruit te gaan in de richting van jouw doel.

Klik hier om meer te lezen over de meditaties.

De Bewuste Ondernemer

Leer ondernemen vanuit mindset en magnetisme.

Leer ondernemen vanuit mindset en magnetisme. Geen marketing adviezen, maar jouw intuïtie volgen en jouw leugens in jezelf ontkrachten zodat jij sneller succesvoller bent in jouw bedrijf, job en leven. Succesvolle ondernemers hebben een succesvolle mindset, die leer jij hier.

Om meer te lezen over de bewuste ondernemer, klik jij hier.

Boeken

Om jou op weg te helpen heb ik enkele handleidingen geschreven waarin ik veelgestelde vragen heel diepgaand beantwoord.

Spiegels, een kijk in het onbewuste.

Spiegels, Marieke Bertens - leer bewuster leven, beter te manifesteren en jouw leven in eigen handen nemen door de wet van aantrekking te gebruiken.

Een boek over hoe jij toegang krijgt tot jouw onbewuste denken, zodat jij jouw karma en jouw patronen kan identificeren en snel kan omdraaien naar beter (nog voor jij jouw karma en patronen opnieuw ondergaat).

De wereld is jouw spiegel. Als jij leert kijken, dan kan jij helen van binnenuit (zoals het ontworpen is). Hardcover boek, 210 bladzijden.

Lees hier meer over het boek: Spiegels, een kijk in het onbewuste.

100 Dagboekvragen

Welke vragen schrijf jij in jouw dagboek Marieke? Welke vragen kan ik mezelf stellen om mijn diepe pijn en patronen te vinden? Hoe kan ik diep graven zodat ik zelf mijn pijn kan oplossen?

Om een antwoord te krijgen, moet jij leren de juiste vraag te stellen. In dit boek geef ik jou mijn 2 methoden waarmee ik diep in mijn onbewuste kan graven zodat ik al mijn pijn kan identificeren, kan begrijpen en kan loslaten. Deze 2 methoden (die iedereen kan toepassen) zijn aangevuld met meer dan 100 vragen om jou te leren graven in jouw onbewuste en controle te nemen over jouw leven.

Lees hier meer over het e-boek: 100 Dagboekvragen

Gratis hulpmiddelen

8888

Het draait niet om: ‘Dit is te duur, ik heb geen geld.’

De echte vraag is: ‘Waarom voel ik mezelf niet waardig genoeg om mijn leven in handen te nemen, te helen van binnenuit en te doen wat moet?’

Niet klagen, maar uitvoeren en gewoonweg doen.

Wie klaagt komt nergens.
Wie doet, komt ergens.

Verandering is een keuze, meer nitet.