Programma’s van Licht-Healing, Marieke Bertens

Overzicht Programma’s

Ik ben gespecialiseerd in Healing & (Mentale) Coaching. Alle programma’s zijn voor Lichtwerkers en Bewuste Mensen die dieper willen graven in zichzelf en het beste uit zichzelf willen halen om zo hun missie te kunnen leven.

Korte programma’s

(Deze programma’s zijn tijdloos en kunnen eender wanneer gevolgd worden met grote resultaten. Doe de Quantum Healings zoveel jij wil en het verandert jouw leven.)

Heel jouw innerlijke kind en vind jouw ware innerlijke kracht om het leven van jouw dromen te manifesteren.

Heel jouw Innerlijke Kind, leer vertrouwen op jezelf en manifesteer zo alles wat jij verdient.
Het Innerlijke Kind is een belangrijke Sleutel tot manifestatie.
Klik hier om meer te lezen en aan de slag te gaan.

***

Haal jouw innerlijke leeuw naar boven en leer kiezen wat bij jou past en ontvangen.

De Leeuwenpoort is een pittig programma dat jouw passie naar boven haalt. Wil jij jouw innerlijke vuur vinden? Dan is dit voor jou. Een pittige reeks Quantum Healings en heel veel oefeningen helpen jou om jouw Innerlijke Zon te laten schijnen, zonder jezelf op te branden. Je kan er hier alles over lezen.

Leer jouw leven te ontvangen en vol durf te springen in het onbekende.

In de Engelenpoort ontvang jij een mooie diepgaande reeks meditaties die jou helpen om opnieuw te beginnen. Deze Quantum Healings en oefeningen helpen jou om een nieuwe start (of doorstart) te maken in jouw leven. Vind jouw Ziel.
Je kan er hier alles over lezen.

Stevige programma’s om bewuster te leven:

Pad van Zelf Liefde

Het programma om in no time een bewuster en gelukkiger leven te leven. Als jij doorzet en dit super praktische stappenplan volgt, dan kan jij alles manifesteren wat jij maar wil in jouw leven

In het Pad van Zelf Liefde leer jij hoe jij jouw leven kan omdraaien van ongeluk naar geluk. Door middel van simpele oefeningen neem ik jou bij de hand om jouw leven om te draaien en leren manifesteren wat jij echt wil.

Dit programma transformeert levens en maakt jou gelukkig. Maar, jij moet er wel klaar voor zijn om gelukkig te WILLEN zijn. Vandaag ben jij ongelukkig, ziek, blut en dat komt door jouw huidige keuzes. Om een ander leven te leven (gelukkig, gezond en rijker) moet jij andere keuzes maken. Hoe jij dat doet, leer jij in dit praktische stappenplan om jouw frequentie stevig te verhogen en te leren manifesteren wat jij echt wil.

Zelf Liefde is het enige wat telt in het leven. (klik hier om meer te lezen)

Quantum Healing Sessies (live)

Wil jij in de huidige energie jouw leven transformeren door middel van live meditaties in groep? Dan zijn deze tweewekelijkse live meditaties voor jou. Inclusief onbeperkte replay in een online programma.

Klik hier om meer te lezen over de meditaties.

De bewuste ondernemer

Leer ondernemen vanuit mindset en magnetisme.

Leer ondernemen vanuit mindset en magnetisme. Geen marketing adviezen, maar jouw intuïtie volgen en jouw leugens in jezelf ontkrachten. Succesvolle ondernemers hebben een succesvolle mindset.

Om meer te lezen over de bewuste ondernemer, klik jij hier.

Misbruik Helen voor Vrouwen

Met behulp van krachtige Quantum Healing Sessies, het misbruik en de onderdrukking in jezelf helen, zodat jij volop vanuit Kracht kan leven.

Onderdrukking en manipulatie zijn spiegels van onze innerlijke onderdrukking en controle die wij proberen te houden. Die stukken kan jij stap voor stap helen in jezelf, door healing sessies, kennis en oefeningen.
Wanneer jij de controle leert loslaten en leert ontvangen vanuit vertrouwen en geloof, dan is alles mogelijk.

Klik hier om meer te lezen over dit diepgaande programma (dat niet voor watjes is).

Healer Mastermind

Healer mastermind, bewust leven in 1 2 3. Een praktische cursus naar verlichting.

In de Healer Mastermind leer jij hoe jij jouw leven kan vormgeven tot in de puntjes (de Alchemie van het leven). Jij leert hoe het Spel van het Leven werkt en hoe jij dat Spel naar jouw hand kan zetten. Alles wat jouw realiteit vorm geeft kan jij veranderen. Als jij bereid bent om jouw oude leven achter te laten en vol geloof en vertrouwen te springen in een nieuw leven waarin echt alles mogelijk is, dan is dit programma voor jou.

Om te komen waar ik vandaag ben, heb ik 100% van mijn denken moeten omdraaien naar beter. Dit programma is voor Alchemisten die hun leven in eigen handen willen nemen om grote doelen te manifesteren zodat zij eindelijk voldoening, rust en overvloed kunnen ontvangen.

Wil jij doen wat moet om jouw missie te leven? Dan is dit programma voor jou. (Dit programma bevat alle bovenstaande programma’s en 1 op 1 coaching voor snellere resultaten.)

Boeken

Om jou op weg te helpen heb ik enkele handleidingen geschreven waarin ik veelgestelde vragen heel diepgaand beantwoord.

Spiegels, een kijk in het onbewuste.

Een boek over hoe jij toegang krijgt tot jouw onbewuste denken, zodat jij jouw karma en jouw patronen kan identificeren en snel kan omdraaien naar beter (nog voor jij jouw karma en patronen opnieuw ondergaat).

De wereld is jouw spiegel. Als jij leert kijken, dan kan jij helen van binnenuit (zoals het ontworpen is).

Lees hier mee over het boek: Spiegels, een kijk in het onbewuste.

100 Dagboekvragen

Welke vragen schrijf jij in jouw dagboek Marieke? Welke vragen kan ik mezelf stellen om mijn diepe pijn en patronen te vinden? Hoe kan ik diep graven zodat ik zelf mijn pijn kan oplossen?

Om een antwoord te krijgen, moet jij leren de juiste vraag te stellen. In dit boek geef ik jou mijn 2 methoden waarmee ik diep in mijn onbewuste kan graven zodat ik al mij pijn kan identificeren, kan begrijpen en kan loslaten. Deze 2 methoden (die iedereen kan toepassen) zijn aangevuld met meer dan 100 vragen om jou te leren graven in jouw onbewuste en controle te nemen over jouw leven.

Lees hier meer over het boek: 100 Dagboekvragen

700 Affirmaties

De 700 affirmaties zijn geschikt als jij net begonnen bent aan jouw avontuur van bewustwording. De affirmaties zijn gerangschikt in 6 thema’s en dienen om jouw frequentie te verhogen en jouw mindset van negatief om te draaien naar positief. Als jij moeite hebt met positief denken, dan trainen deze zinnen jou om naar het goede in elke dag te kijken.

Deze affirmaties hebben mijn leven gered, en misschien kunnen zij het jouwe ook redden.

Lees hier meer over de 700 affirmaties.

Gratis hulpmiddelen

8888

Het draait niet om: ‘Dit is te duur, ik heb geen geld.’

De echte vraag is: ‘Waarom voel ik mezelf niet waardig genoeg om mijn leven in handen te nemen, te helen van binnenuit en te doen wat moet?’

Niet klagen, maar uitvoeren en gewoonweg doen.

Wie klaagt komt nergens.
Wie doet, komt ergens.