Time Bender, het boek dat mijn leven veranderde.

Door Marieke in Blog - 10 januari 2020
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Ik kwam toevallig (zoals dat gaat) in contact met Time Bender, het boek van Tijn Touber op het moment dat ik het het hardst nodig had.

Het is een prachtig boek waarin hij heel vlot schrijft over hoe zijn leven verliep, met John Lennon als terugkerende inspiratiebron.

Als ik praat over het boek met anderen die het lazen, dan gaat de conversatie voornamelijk over: Hoe zie jij dat stuk van het boek? Wat is jouw ervaring daarmee? Kan jij dat plaatsen?

Maar vooral, in hoeverre is het boek waarheid?

Time Bender, de man die de aarde kwam redden.

Het boek vertelt het verhaal als een avonturenroman. Het lijkt heel futuristisch en fantasievol, maar ergens diep vanbinnen weet je dat er meer aan de hand is.

Het verhaal is esoterisch en geeft een prachtige weergave van het leven zoals het is. Voor mij was het als thuiskomen, erkenning.

Het boek haalt thema’s aan als:

 • Dualiteit
 • Licht Wezens
 • Pleiadiërs
 • Downloads
 • 4D
 • De duivel
 • De slag tussen ‘goed’ en ‘kwaad’
 • Wie jij bent
 • Jouw Ziel
 • God, de Schepper,…
 • Jouw Lichaam
 • en veel meer

200 000 000

Als jij wil ontdekken hoe het leven echt in mekaar zit, als jij wil weten wie jij echt bent, hoe jouw Ziel jou bestuurd – maar je hebt geen zin om zware literatuur te lezen?

Lees het boek.

Tijn schrijft ontzettend vlot. Of mag ik zeggen, hij download prachtige verhalen die aanzetten tot het dieper nadenken over ‘wie ben ik?’.

Ik las het boek in 1 keer uit en velen die ik het boek gaf deden hetzelfde.

Als jij op zoek bent naar jezelf, dan is dit een aanrader. Mijn absolute nummer 1.

Je kan het boek kopen via bol.com: Time Bender van Tijn Touber

Andere boeken van Tijn Touber

Naar aanleiding van Time Bender las ik ook zowat al zijn andere boeken waar ik toegang toe had.

Stadsverlichting is een kort boek met heel korte hoofdstukjes die aanzetten tot meer mediteren en vooral: jouw huiskamer open zetten om samen te zijn in stilte. Via de website: Stadsverlichting kan jij huiskamers zoeken waar jij ook samen kan zijn in stilte. Mijn huiskamer staat alvast geregistreerd!

In Spoedcursus Verlichting schrijft hij over zijn leven op missie om Verlicht te worden. Het leest heerlijk weg en ik vond er zoveel aan, vooral herkenning (ik doe x, y en z – als ik nu nog niet verlicht ben, zal ik het dan ooit zijn?). Ik geef het graag door aan vrienden en familie omdat ik het zo waardevol vind.

Hij schreef nog enkele andere boeken die ik vooral aanraad als jij bovenstaande hebt gelezen. Yogi Power en Het Geheim van Genialiteit zijn ook absolute aanraders. Voor een vollediger overzicht van zijn boeken, klik hier (link naar bol.com).

Op zoek naar een geweldig esoterisch boek dat jou uitlegt hoe jij in mekaar zit? Time bender is een prachtig verhaal dat super vlot wegleest en absoluut mijn persoonlijke nummer 1. Heb jij het al gelezen?

Wil jij meer lezen over wie jij bent?

Geef een antwoord