Tweelingziel – Wie ben ik?

Door Marieke in Blog - 9 mei 2020
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Ik schreef mijn / het tweelingstraal proces neer in enkele voorgaande artikels. Waarom doet een tweelingziel hebben zoveel pijn? Wat is een tweelingziel en de laatste was: Ik ben mijn Tweelingziel.

En nu het langverwachte vervolg. Is er nog meer te vertellen over het tweelingzielpad? Of noem jij het liever een tweelingstraal?

Als jij beseft dat jij en jouw tweelingziel eigenlijk één en dezelfde zijn en dat jij jouw twin slechts een spiegel is van wie jij bent, dan kan jij verder naar de volgende stap.

Veel twins zijn gescheiden door ruimte, er bestaat afstand tussen beiden. Soms is er wel communicatie via sociale media of apps gaande, maar meestal is het doodstil. En dat doet uiteraard pijn.

Stel jezelf deze vragen:

  • Waarom wil ik bij mijn twin zijn?
  • Wat maakt het verlangen zo groot? Waar verlang ik naar?
  • Welk gevoel geeft mijn tweelingziel mij?
  • Waarom heb ik pijn?
  • Waarom is er afstand tussen ons? (de reden ligt in jou)
  • Wie ben ik als ik bij mijn twin ben?
  • En welke van die aspecten ben ik daarvan NIET als ik niet bij mij twin ben?
  • Welke gevoelens in mezelf haalt mijn twin in mij naar boven?

8888

Onze tweelingziel wil ons geen pijn doen. Integendeel, hij of zij wil de eenheid waarschijnlijk net zoveel als jij. Maar jij bent de voorloper en jij mag de pijn in jezelf zien (als eerste) zodat een unie mogelijk wordt. Het begint bij jou.

Geef de andere niet de schuld van jullie afgescheidenheid, maar kijk in jezelf waar jij de unie blokkeert. Wat doe jij (of doe jij niet) waardoor er afstand is?

Graaf diep in jezelf.

Wie ben jij als jij bij jouw twin bent?

Wie ben jij als jij niet bij jouw twin bent?

Het is aan jou om alle eigenschappen in jezelf naar boven te brengen die jij hebt als jij bij jouw tweelingziel bent, ook als jij er niet bij bent. Af en toe mag jij jezelf herinneren (door kort contact) wie jij echt bent. En daarna mag jij die eigenschappen in jezelf boven halen en jouw beste versie worden.

Jouw tweelingstraal toont jou wie jij echt bent. Bij jouw twin ben jij automatisch helemaal jezelf, jouw echte zelf. En als jullie gescheiden zijn mag jij die eigenschappen in jezelf herontdekken en toepassen in jouw leven.

Bekijk de afstand en de stilte anders. Het is een kans om jezelf te vinden en daarna kan er unie zijn.

Het hele doel van dit proces is om jouw Ware Ik te vinden. De Ware Ik die jij al zolang ontkent. Graaf die persoon uit en wees die persoon.

Wil jij meer lezen over tweelingzielen?

8888

Wil jij ondersteuning?

In het pad van de tweelingziel leer jij hoe jij Eenheid met jouw twin kan bekomen.

In het Pad van de Tweelingziel leer jij het stappenplan dat ik uitwerkte met enkele studenten om tot Eenheid te komen en samen jullie missie neer te zetten.

De pijn van tweelingziel is echt. Het verscheurt jou en het verlangen is soms onhoudbaar. Stel jezelf deze vragen zodat jij meer duidelijkheid krijgt. Kan jij met jouw tweelingstraal 1 worden? Ja! Het is een pad dat jij bewandeld. Stel jezelf de juiste vragen voor twin unie.
Deel op sociale media 🙂

Geef een antwoord