Tweelingziel – Twin Soul en de helse rit.

Door Marieke in Blog - 16 mei 2019
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Een tweelingziel ontmoeten is letterlijk jezelf vinden, met AL jouw pijn die recht in jouw gezicht wordt geprojecteerd. Ik heb pijn gehad, zoveel pijn. Elke dag opnieuw zag ik mijn donkerste stukken op tafel liggen en had ik geen andere keuze dan ernaar te kijken en ze te leren accepteren.

Zo iemand ontmoeten was het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen. En tegelijk was het ook het mooiste ooit. Het tweelingziel pad is hel en hemel tegelijk. Maar pin jou niet vast op de term tweelingziel. Laat jou niet misleiden door de romantiek van het woord en durf verder te kijken en te doen waarvoor je getriggerd wordt.

Een tijd geleden schreef ik een artikel over het verschil tussen Soulmates, Zielsmaten en Tweelingziel(en). Klik de link om het artikel te lezen.

En ondertussen schreef ik ook het vervolg: Ik ben mijn tweelingziel.

Wat is een tweelingziel en waarom doet het zo'n pijn? Tweelingzielen zijn ultieme spiegels voor al jouw pijn. Alles wat je wil weten over twins.

Een tweelingziel is geen zielsmaat.

Een tweelingsziel is geen zielsmaat. Een zielsmaat houdt van jou, helpt jou, en wil van jou je beste versie maken. Een soulmate behandelt jou meestal met fluwelen handschoentjes en het is leuk samen.

Een tweelingziel spiegelt ALLES van jou, jouw Liefde en jouw diepst verborgen trauma’s. ALLES.

Als jij comfortabel bent in jouw relatie en je hebt het goed, dan ben je hoogstwaarschijnlijk niet in een tweelingrelatie. Jouw twin zorgt ervoor dat je ELKE dag moet groeien en het Gouden Pad moet blijven bewandelen. Een twin zorgt ervoor dat jij vooruit moet, jouw pijn onder handen moet nemen en elke dag opnieuw moet kiezen om jouw beste versie te zijn.

Als jij een moeilijke relatie hebt waarbij je heel veel pijn verwerkt, dan ben je in een karmische relatie. Een karmische relatie dient om jezelf te verbeteren, om jouw patronen te doorbreken en al jouw pijn op te lossen.

Hoe weet ik of mijn partner mijn twin is?

Dat wéét je gewoon. Je voelt het in elke cel van jouw lichaam. Je droomt over die persoon, je voelt jouw twin, je bent telepathisch verbonden, de energie zit IN jou.

Je hebt een ‘Ik ken jou’ moment. Als in, ik ken jou echt, lang. Heel lang. Ik herken jou vanuit mijn Ziel.

Als je niet zeker bent van jouw twin, vraag dan naar tekens. Vraag het Universum of je hulp krijgt in het bepalen of deze persoon jouw twin is. Vraag om tekens. En hou jouw ogen open.

Jouw tweelingziel is vandaag al bij jou.

Mijn tweelingziel was een jaar voor onze ontmoeting al in mijn dromen en meditaties aanwezig. Ik had me zelfs neergelegd bij het feit dat mijn tweelingziel een Ziel van een andere planeet is en dat hij niet incarneerde op Aarde, maar mij zou begeleiden vanuit mijn dromen.

En daar zit de eerste sleutel.

Onze verlangens zijn goed, maar houden ons ook weg van wat we mogen ontvangen.

Zoals bij alles in ons leven, van zodra we het verlangen kunnen loslaten, kan het naar ons toekomen. Toen ik vrede nam met het feit dat mijn twin geen Aards lichaam had, kwam hij enkele weken later op mijn pad.

Als jij een tweelingziel hebt, ja als, dan is de energie van die Ziel al bij jou. Je kan ermee communiceren, je kan er van leren. Deze energie kan jou begeleiden en optreden als een mentor. Jij hebt er toegang toe.

Niet iedereen heeft een tweelingziel die je in DIT leven zal ontmoeten. Je dient alle lessen en karma af te handelen vooraleer je jouw andere helft kan ontmoeten en weer Eén worden. Accepteer dat.

Een spel van aantrekken en afstoten.

Een relatie met een twin, of je nu samen bent of niet, is heftig. Zelfs als je aan de andere kant van de wereld woont in verre afscheiding van elkaar, elkaar geblokkeerd in jouw telefoon en op alle sociale media, zelfs dan nog heeft de relatie met jouw twin effect op jou.

Je kan er niet van weglopen.

Je kan wel proberen, maar het lukt je niet. Het is een spel als een jojo. Hoe ver je ook uittrekt, je komt altijd terug. Willen of niet.

En dat spel van aantrekken en afstoten is essentieel voor de Union, de Eénwording. Als je elkaar ziet, dan zie jij jouw pijn. En soms is dat gewoonweg te veel om te kunnen verdragen. En dan loopt 1 van de 2 weg.

Maar in essentie loop je alle 2 weg, alleen op een andere manier.

De loper loopt weg van zijn problemen. De achterblijver loopt achter de loper en loopt zo ook weg van haar problemen.

De kunst is om niet naar de andere te kijken, maar naar jezelf.

Spiegels, spiegels en meer spiegels – HELP!

Jouw tweelingziel spiegelt ALLES van jou. Jouw diepst bewaarde geheimen liggen bloot op tafel en je moet ernaar kijken. Help! Dat doet pijn. Dat doet zoveel pijn.

Jouw diepste gevoelens liggen daar op tafel zodat jij ernaar moet kijken, maar voor jouw twin liggen die daar ook.

En het draait niet om de andere, het draait om jou.

Zolang er op die tafel pijn, verdriet, schaamte, niet genoeg zijn, trauma, enz. ligt, zolang blijf jij in afscheiding van jouw ziel.

Loop jij weg van die tafel of maak je er korte metten mee? Loop jij weg van jouw pijn, of ga je’m eindelijk oplossen en jezelf vergeven?

Als jij jouw tafel opruimt en jouw oude pijnen 1 voor 1 loslaat en vergeeft, dan kan jouw twin hetzelfde doen. Hij/zij moet dat doen, want dat zijn jullie overeen gekomen.

Als jouw twin een wegloper is, dan moet jij het Innerlijk Werk doen zodat jij niet meer wegloopt van JEZELF. Je moet jezelf aanvaarden, in jouw kracht gaan staan en jouw missie leven. Jij moet jouw pijn van binnenuit helen. Niemand kan dat voor jou doen, je moet het zelf doen.

Maar lieve schat, het is het zo waard.

Zelfs al blijft jouw tweelingziel zijn/haar hele leven weglopen van jou, je zal zoveel Innerlijke Vrede, Liefde voor Jezelf ervaren dat het helemaal niets uitmaakt wat die andere persoon doet. Je houdt ruimte in jouw hart en jouw twin voelt dat. En op een dag, als hij/zij er klaar voor is, staat jouw twin voor jouw deur.

Blijf vertrouwen. Wat voor jou is bestemd kan je niet verprutsen. Zolang jouw twin niet fysiek in jouw leven is op een vriendschappelijke of liefdevolle manier, zolang heb jij of hij/zij Innerlijk Werk te doen.

Je wil niet in Eénheid leven met een berg pijn van 30.000 jaar geleden. Die moet verwijderd zijn.

Eénheid

Ik voel dat ik op Zielsniveau heel ben, en dat heeft mij enorm veel energie, passie en gedrevenheid gegeven.

Ik hou plaats in mijn hart, heb vrede met de situatie en ik werk elke dag aan mijn pijnen, mijn schaduwen. Het gaat over veel meer dan een persoon waar je naar verlangt. Het draait om zelf liefde en die andere persoon spiegelt jou dat pad.

Wat er ook speelt tussen jou en die andere persoon, er is werk aan de winkel. Durf nee te zeggen, durf grenzen te stellen en durf te zeggen dat jij meer respect verdient dan jij vandaag ontvangt.

Eenheid moet eerst IN jou plaats vinden en dan zal de uiterlijke realiteit jou die innerlijke eenheid spiegelen. Het moet eerst bij jou vanbinnen plaats vinden en dan pas kan jij het zien door die andere persoon in jouw leven te verwelkomen.

Ik heb een heel lang pad bewandelt dat uiterst pijnlijk was, ik ben vaak gevallen en heel diep. Maar ik gaf niet op, vandaag ook niet.

De les van de Goddelijke Vrouw

De Goddelijke Vrouw is een energie, en kan dus ook een man zijn. Meestal zijn het vrouwen, maar sommige mannen kunnen ook een Goddelijke Vrouw (GV) zijn.

De GV staat voor het ontvangen van om dan te transformeren naar iets beter. Ontvangen van geld, liefde, affectie, hulp,… om dat om te zetten naar Pure Liefde, Geduld, Ruimte voor Ontwikkeling, Ruimte om te Leren,…

Maar de GV heeft ook valkuilen.

Omdat de GV zoveel te geven heeft en haar taak is om lage frequenties te transformeren naar Liefde, vergeet zij zichzelf.

De GV geeft, geeft en geeft nog meer en ontvangt amper iets terug. De grootste angst van de Goddelijke Vrouw is een aanval op haar Zijn, een aanval op wie ze is.

En die 2 factoren samen zorgen ervoor dat de GV een hele weg mag bewandelen om pijn van misbruik, mishandeling, dienaar en slaaf zijn en al die negatieve dingen van al die levens te transformeren naar Zelf Liefde.

Vrouwen zijn niet gemaakt om alleen te zijn. Wij zijn gemaakt om, zoals we al die eeuwen hebben gedaan, samen kinderen op te voeden – in een gemeenschap.

Het gezegde: ‘It takes a village to raise a child.’ (Er is een dorp nodig om een kind op te voeden) is waar. En daarom voelen wij ons als moeders soms complete mislukkingen. We zijn niet gemaakt om onze kinderen alleen op te voeden, we hebben altijd hulp gehad. Neem hulp aan, verlicht jouw zorgen.

Als de Goddelijke Vrouw van zichzelf kan houden, trots is op wie ze is, en haar missie, haar passie kan leven, dan krijg je een ware Godin die oprijst uit haar eigen as. Een phoenix, een ware alchemist.

De Goddelijke Vrouw dient van zichzelf te houden, zichzelf te accepteren en tijd vrij te maken voor wat zij wil in haar leven. Een GV moet leren grenzen stellen, respect afdwingen, veel nee zeggen en leven voor haarzelf.

En als zij DAT kan doen, dan gaat zij zoveel andere wezens inspireren om hetzelfde te doen. En dat is haar missie. Heling van de Aarde en alle wezens erop. Dat begint bij jezelf.

De les van de Goddelijke Man

Net zoals bij de GV, hoeft een Goddelijke Man (GM) niet per sé een mannelijk lichaam te hebben.

Een Goddelijke Man beschermt zijn GV en zorgt voor zijn GV (geld, eten, veiligheid, woning, …). Een Goddelijke Man dient zijn Goddelijke Vrouw en de Aarde.

Mannen hebben NOOIT alleen gejaagd, nooit alleen huizen gebouwd, nooit alleen nieuwe technieken geleerd. Mannen zijn NOOIT alleen geweest.

Een eenzame wolf in het wild sterft een eenzame dood.

De pijn die mannen dringend moeten overwinnen is het feit dat ze weigeren om hulp te aanvaarden. Goddelijke Mannen moeten inzien dat ze nooit alleen zijn geweest, ze zijn niet ontworpen om alleen te zijn.

Het is oké om de weg te vragen, het is oké om een klusser in huis te halen omdat je het zelf niet kan, het is oké om tijd te nemen voor jezelf, het is oké om een minder betaalde job aan te nemen.

De Goddelijke Man heeft als taak de programmatie van eenzaamheid en verantwoordelijkheid te doorbreken.

Je kan het niet alleen, je hoeft het niet alleen te doen en hulp vragen is geen schande. Hulp vragen is een teken van trots, van Eigen Liefde, van jezelf kennen. Hulp vragen en aanvaarden, van eender wie, is een absoluut teken van Liefde, dat is moedig en vol trots.

De andere programmatie van de Goddelijke Man is het weglopen van zijn emoties en gevoelens. De man is niet gemaakt om hiermee om te gaan, maar kan het wel leren. Eens de GM de BEWUSTE KEUZE maakt om op Innerlijke Reis te gaan, gaat het pijlsnel. Daar kunnen wij, vrouwen, nog wat van leren.

De Goddelijke Man moet de wegloop-programmatie doorbreken. Stop met weglopen en kijk jouw pijn in de ogen. Hoe gruwelijk jouw daden ook zijn, de Goddelijke Vrouw kijkt daar doorheen en ziet enkel jouw Pure Ziel.

Durf jouw daden onder ogen te komen, de lessen eruit te leren en jezelf te vergeven. De GV kan jou liefhebben terwijl jij lijdt. Zoek een GV waar jij jezelf kan en durft zijn en laat al die pijn los.

Je zal merken dat je daarna zoveel sterker bent, zoveel trotser en zoveel machtiger. Jij kan op jouw troon gaan zitten en jouw volk leiden. Jij zal zoveel anderen inspireren om hetzelfde Pad te bewandelen, naar Innerlijke Vrijheid en Innerlijke Vrede.

De Goddelijke Man kan zoveel moois verwezenlijken als ze 1 durven hulp vragen en 2 stoppen met weglopen van hun verleden.

En dan is er…

Als de GV en de GM hun taak doen, dan is er Eénheid, Union tussen tweelingzielen. Het ultieme doel hier op Aarde.

En als wat ik las correct is, dan is DAT het begin van jullie echte leven hier op Aarde. Prachtige tijd terwijl je jouw Innerlijke Pijn én die van het Collectief blijft reinigen.

Ik wens jou ontzettende veel succes op jouw/jullie Pad.

In het pad van de tweelingziel leer jij hoe jij Eenheid met jouw twin kan bekomen.

In het Pad van de Tweelingziel leer jij het stappenplan dat ik uitwerkte met enkele studenten om tot Eenheid te komen en samen jullie missie neer te zetten.

Lees verder:

Tweelingziel, hoe weet je of jij jouw tweelingziel hebt ontmoet? Waarom doet het zo'n pijn, waarom heb ik zo'n pijn? Waarom is een tweelingziel zijn zo moeilijk? Alle antwoorden en meer.
Deel op sociale media 🙂

Geef een antwoord