Twijfel doorbreken en kiezen wat je wil in je leven.

Door Marieke in Blog - 10 mei 2021
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Soms is jouw leven gewoon zwaar, heel zwaar. Uitputtend. En misschien heb jij totaal geen energie om jou door de dag te slepen. Misschien twijfel jij een hele dag aan jezelf en vraag jij jezelf af wat het nut is van dit leven?

En dat is goed, het is oké om jou zo te voelen.

Maar het is vooral belangrijk om uit die energie te komen. Je mag jezelf down voelen, je mag voelen alsof je het allemaal niet meer weet, je mag voelen alsof de wereld tegen jou is. Je mag jou verloren voelen. Je mag twijfels hebben.

Maar je mag ook UIT die gevoelens komen. Want die gevoelens zijn maar tijdelijk en jij KIEST hoe tijdelijk die gevoelens zijn.

Twijfelen over jezelf

Wanneer we vooruit komen in ons leven, is er altijd twijfel. Ik ken (voorlopig) geen enkel mens dat nog nooit twijfelde aan zichzelf. Zelftwijfel maakt van jou een Mens, het maakt jou een zelfstandig persoon, iemand die dingen kan verwezenlijken.

En soms twijfelen we zo hard aan onszelf, dat we in een neerwaartse spiraal terecht komen in ons leven. (Ja, ik ook soms)

En dat is goed, het is oké.

Maar je moet leren om uit die negatieve spiraal van twijfel en down voelen te komen. Jij MAG een positief leven hebben als jij daar voor kiest. Want geluk is een keuze die jij elke dag mag maken.

Het is leren ontvangen en onze twijfel durven loslaten. Het is onszelf TOESTEMMING geven om beter te ontvangen en soms is dat wat lastig.

Waarom hou jij jezelf klein? Waarom verwacht jij nog steeds de goedkeuring van een ander? Waarom keur jij jezelf niet een keer helemaal goed?

  • brand een kaarsje en lees een boek bij kaarslicht
  • ga de natuur in en Kijk naar de natuur
  • maak jouw lekkerste eten klaar en geniet van elke hap
  • neem een heerlijk warm zout bad met kaarsjes
  • ga een wandeling maken
 

​En weet je wat jij nog vandaag kan doen?

Zorg voor jezelf, geniet van jouw leven, lach een keer, adem diep, doe iets voor jezelf, schrijf jouw dromen een keer neer.

JIJ MAG GENIETEN VAN JOUW LEVEN!

Stop met lijden en ga leven 🙂

Hou van jezelf. Zorg goed voor jezelf. Kies om jouw vuurtje in jou brandende te houden.

Het is aan jou om te kiezen om het anders te doen. Het is aan jou om te kiezen om jezelf goed te verzorgen en even stil te staan in jouw leven.

Lieve schat, je hebt 2 keuzes:

  • Of je blijft waar je bent en dan heb je nog enkele gelijkaardige jaren
  • Of je verandert wie jij bent en dan ga je vooruit schieten.
 

​De keuze is helemaal aan jou.

Red jezelf. Neem jouw leven in eigen handen. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, ga er wat aan doen. Want als jij jezelf niet redt, wie zal het dan wel doen? Wie komt jou redden? Wie komt er een schop onder jouw kont geven zodat jij eindelijk jouw leven in handen neemt?

Je bent niet alleen in jouw situatie. Er zijn zovele mensen die in een gelijkaardige situatie zijn. Sommigen kiezen om er wat aan te doen en zij behalen snel resultaten. Anderen kiezen om niet te investeren en blijven hangen in hun leven.

De keuze is echt aan jou.

Wil jij vooruit in jouw leven en uit die dip, uit de zelftwijfel? Wil jij een beter leven ontvangen? Investeer dan in het Pad van Zelf Liefde. Doe alle oefeningen en maak van jezelf een nieuw persoon.

Voor mij hoef jij niets te veranderen. Het is jouw leven, het is jouw keuze.

Ik heb geleerd dat ik niemand kan redden, alleen mezelf. En ik HEB mezelf gered. Ik heb geleerd om te gaan met zelftwijfel, ik heb geleerd mezelf op de eerste plaats te zetten, ik heb geleerd om mijn oude pijnen los te laten, ik heb geleerd om mezelf te vergeven.

En dat kan jij nu ook leren.

Het Pad van Zelf Liefde is het begin naar een beter en nieuw leven. Het is een online programma dat levens verandert. Het is een programma waartoe jij levenslang toegang hebt en dat ervoor zorgt dat jij over 2 weken met andere ogen naar de wereld kijkt en jouw leven in eigen handen kan nemen.

Voor mij hoef jij niet te investeren in jezelf. Investeren in jezelf doe jij voor jezelf omdat jij een beter leven waard bent.

Wat wil jij? Wie wil jij zijn? Wat ben jij waard?

Jij kiest.

Alleen jij kan kiezen wie jij bent, wie jij kan zijn en wat bij jou hoort. Niemand, behalve jij, kan jou redden.

Het programma om in no time een bewuster en gelukkiger leven te leven. Als jij doorzet en dit super praktische stappenplan volgt, dan kan jij alles manifesteren wat jij maar wil in jouw leven

Meer lezen op het blog?

 

En bekijk nog meer op YOUTUBE.

Delen op sociale media:

Hoe stop ik met twijfelen aan mezelf? Twijfel is oke, maar jij kan er ook uitkomen. Zelftwijfel doorbreken kan en mag, en dat doe jij zo. Jij kan jouw leven in eigen handen nemen als jij daarvoor kiest.

Geef een antwoord