Wie ben ik?

Door Marieke in Blog - 23 mei 2019
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Tegenwoordig is de meest gestelde vraag waarschijnlijk: Wie ben ik? Wie ben ik echt, diep van binnen? Wie ben ik, zonder de mening van anderen. En misschien ook, waarom ben ik geboren?

Waarom ben jij geboren? Daar schreef ik al een pittig artikel over. Klik de link om het te lezen.

Maar in dit artikel wil ik het hebben over, wie ben ik echt, vanbinnen, zonder de mening van anderen en zonder mijn eigen maskers. Wie ben ik zonder mijn pijn?

Wie ben ik?

Jij bent een Multidimensionale Ziel die een Aardse Ervaring heeft. Dat wil dus zeggen dat jij in de eerste plaats jouw Ziel bent en daarnaast ben jij een Lichaam, of een aardevoertuig. Ik hou van de term aardevoertuig, omdat het perfect beschrijft dat jouw lichaam niets meer is dan een voertuig dat bestuurd moet worden.

En die besturing kan jij op 2 manieren doen – bewust of onbewust.

Als jij bewust jouw lichaam bestuurd, dan ga jij kijken naar hoe denk ik en welk effect heeft mijn denken op mijn lichaam. Je begrijpt dat als jij anders denkt, dat jij anders reageert en een andere realiteit ontvangt.

Als jij onbewust jouw lichaam bestuurd, dan doe jij maar wat en dan ga jij klagen over hoe slecht jouw leven is, hoeveel ongeluk jij wel hebt en dat jij vast zit en iets anders wil. Klagen maar niets ondernemen.

Wie ben ik? Ik ben een multidimensionaal wezen of Ziel in een aardevoertuig, een lichaam. Het hoe en het waarom lees jij in dit artikel.
Deel op sociale media ­čÖé

Het verhaal van het lichaam.

Er was eens een groep Zielen die het fijn hadden op een planeet waar zij al lang verbleven. Op een dag vroeg 1 van die Zielen een uitdaging aan de Schepper (God, de Bron, hoe je het ook wil noemen) en vroeg of er geen manier was om meer fysiek te kunnen zijn.

De Schepper wil zijn Zielen altijd dienen en schiep een planeet waarop de Zielen in een fysieke vorm konden verblijven. De Zielen leefden in vrede en waren gelukkig.

Op een dag vroeg 1 van de Zielen om een nieuwe uitdaging. Altijd vrede is fijn, maar is er niets anders om te ervaren?

De Schepper schiep uiteindelijk de Aarde en zorgde ervoor dat de Zielen een Aardevoertuig kregen, een lichaam.

In het begin leerden de Zielen hun aardevoertuig besturen en was er vrede. Maar naargelang de tijd verstreek waren er meer en meer Zielen die de randjes van hun kunnen opzochten. Uiteindelijk leerden ze over goed en slecht en alle andere dualiteiten en het leven was spannend. Ze ervoeren seksuele driften en andere zonden en ze leerden en genoten.

Een groep van die Zielen verloor uiteindelijk controle over hun voertuigen. Deze voertuigen zouden op een automatisch programma draaien en de Liefdevolle Zielen konden enkel nog maar toekijken hoe hun aardevoertuigen (waar zij in opgesloten waren) allemaal dingen deden die niet liefdevol zijn. Deze Zielen zaten vast in een lichaam dat zou moorden, verkrachten, pesten, oorlog voeren en veel meer. Deze Zielen doen alles om weer controle te krijgen over hun voertuig.

Wil jij het hele verhaal lezen, dan raad ik jou ten zeerste dit prachtige boek aan: Time Bender – De man die de Aarde kwam redden (door Tijn Touber). Het is een boek waarbij jij je afvraagt, is het nu waargebeurd of toch niet? Ieder zijn eigen mening (volgens mij wel ­čśë ). Een absoluut prachtig verhaal over hoe het leven werkt en waarom wij leven.

Ontwaken

En heel soms lukt het enkele Zielen om hun voertuig weer te besturen, dat zijn de personen die dingen anders doen in de wereld. Mensen die het liefdevolle zoeken in mekaar, die een ander recht helpen nadat de andere valt. Personen die compassie, vreugde, liefde, vriendelijkheid zijn.

Dit was jij. Jouw Ziel koos ervoor om controle te verliezen over zijn/haar aardevoertuig (jouw lichaam) en jouw Ziel wil uiteindelijk ervaren hoe het is om na zo’n diepe slaap opnieuw jezelf te vinden, jouw Ziel te vinden.

Je sliep (min of meer, of heel diep) de laatste 15.000 tot 30.000 jaar. Zo lang heeft jouw Ziel weinig of geen controle over zijn aardevoertuig gehad. Het voertuig werd overgenomen door het ego, gedreven door angst, verdriet, lust, macht en andere lage frequenties.

En dat is wie jij bent of was.

Jij was een lichaam dat onbewust werd bestuurd door een computerprogramma, jouw onbewuste denken. En jij had geen controle over jouw daden, jouw wensen, jouw toekomst. Jij kon alleen maar kijken hoe jouw leven verloopt, zonder zelf richting te kunnen geven.

Maar dat verandert nu.

Jij bent degene die in controle is. Jij kan controle nemen, heel bewust, over jouw leven, jouw toekomst, jouw manier van denken en alles wat er in jouw werkelijkheid gebeurt.

Het is aan jou om de bewuste keuze te nemen om van richting te veranderen. Jij kan ervoor kiezen om het roer in handen te nemen en zelf in jouw leven te varen. Jij kan jouw gps zelf instellen naar een bestemming die jij wil en jij kiest hoe je er komt.

Jouw bestemming mag geluk zijn. Het ideale leven waarin jij alleen dat doet wat jouw hart doet zingen. Elke dag jouw passie leven, in de natuur zijn, voor jouw gezin zorgen en veel meer. Jij hebt de tijd, de middelen om dit leven te mogen leven.

Wie ben ik is tegenwoordig een veelgestelde vraag. Jij bent een multidimensionaal wezen in een aardevoertuig. En laat jou niet beperken door angst. Lees meer.

Maar om dat leven te kunnen ontvangen, moet jij eerst jouw programma van de automatische piloot halen en heel bewust leiding nemen over jouw leven. Jij moet leren hoe jij moet denken, jouw denken (ego) kan omzeilen om sneller bij jouw doel te komen.

Dat is wie jij bent.

Jij bent een Ziel die opnieuw de kracht en de macht heeft om zijn aardevoertuig te besturen. Jij bent een Ziel die super liefdevol is en een missie heeft te volbrengen op deze Aarde, een missie om de Aarde te helen op jouw manier.

En jij hebt de kracht om het roer om te gooien, jouw verleden achter jou te laten en opnieuw te beginnen. Deze keer vol liefde en vol compassie voor jezelf, anderen en de planeet.

Dit is wie jij bent.

Jij bent een Liefdevolle Ziel die eindelijk weer controle heeft en weer vooruit kan om zijn missie eindelijk te volbrengen.

Ga op zoek naar jouw missie, zet jouw ego opzij en kies voor volle controle en daarbij volle verantwoordelijkheid voor jouw leven.

Dat mag. Het is noodzakelijk.

En weet, jij bent altijd in controle. Neem verantwoordelijkheid voor jouw keuzes.

Lees verder: Waarom ben ik geboren?

Heb je hier hulp bij nodig?

Heb jij het gevoel dat je vast zit, dat je hulp kan gebruiken?

Ik coach in groep en 1 op 1. Lees er hier alles over.

Lees meer

Geef een antwoord