Wie ben ik? Mijn verhaal.

Het was maart 2017 toen ik mijn eerste hulpkreet lanceerde.

Ik was verzeild geraakt in de zoveelste depressie en ik was diep diep ongelukkig. Het enige dat ik echt wist, was dat de situatie waar ik inzat absoluut niet goed voor mij was.

Ik miste een doel in mijn leven.

Ik voelde me alleen, onbegrepen, het zoveelste nummertje op het blad.

Toen ik tijdens een discussie in het nauw werd gedreven, vroeg ik huilend om hulp.

Het maakte me totaal niet uit waar die hulp vandaan zou komen. Ik had behoefte aan iets of iemand (zo verwoordde ik het ook) die mijn hand zou nemen en mij zou begeleiden naar een doel in mijn leven.

Het kon toch niet dat ik geboren was om een nummertje te zijn?

Waarom was ik hier, was de vraag die mij al sinds mijn kindertijd bezighield.

32 jaar lang, waarvan 20 jaar in depressieve staat, met een zelfbeeld dat was kapotgemaakt en een slechte gezondheid, ploeterde ik verder van dag tot dag. Niet wetend waarom ik hier zou zijn, waarom ik door deze miserie moest, elke dag opnieuw.

Ik liet me op een gegeven moment zelfs vrijwillig opnemen in de psychiatrie, om te merken dat zij mij ook niet konden helpen.

Hoe vaak heb ik niet aan zelfmoord gedacht?

Hoe vaak heb ik niet gezegd dat ik weg wou, een nieuw leven starten ver weg van al mijn problemen?

En die ene dag, begin maart 2017, heeft een einde aan dat alles gemaakt.

IK KREEG HULP!

Alles werd dag na dag duidelijker. Ik merkte al snel dat ik een doel heb in dit leven.

In september 2017 (dus zo’n 6 maanden later) vertelde ik mijn partner dat ik OPRECHT GELUKKIG was, voor het eerst in mijn leven.

Weet je wat dat betekende voor mij? Het gevoel te hebben dat ik gelukkig was?

Dat was een fenomenaal moment dat mijn hele ik op zijn kop zette. Het was mij gelukt!

6 maanden (en daarna ook nog vaak) ben ik mezelf elke dag opnieuw tegengekomen. Ik heb elke dag aan mezelf gewerkt, veel gelezen, veel video’s bekeken en veel geluisterd. Ik leerde wie ik echt ben, ik leerde stralen.

Het was een zeer intens proces waarbij ik een andere persoon ben geworden, met veel loslaten, huilen en hysterische momenten.

(En ik zou het zo opnieuw doorleven!)

Ik leerde mezelf dat ik echt wel de moeite waard ben om te leven.

En ik leerde hoe ik mijn eigen lichaam weer kon genezen, in balans kon brengen.

Genezing

Op 6 mei 2018 loste ik mijn laatste grote blokkade op en was ik eindelijk medicijnvrij.

En weet je wat het leuke is? Ik deed het allemaal zelf.

Geen medicatie, geen dure therapeut die toch niet luistert, geen dokters die zeggen ‘Het zit tussen je oren, dat is dan €80 alsjeblief’ …

Ik heb van mezelf een nieuwe ik gemaakt. Iemand die eindelijk durft uitkomen voor wie ik ben, met alle positieve en negatieve kenmerken. Ik ben een geheel pakketje dat er mag zijn.

IK  BEN

Ik ben wie ik ben, en ik kan er eindelijk trots op zijn.

En mijn missie bestaat erin jou dat ook te leren. Ik kan jou op enkele weken (of maanden) leren hoe je jezelf weer kan zijn. Ik kan je helpen om je echte ik terug te vinden, tezamen met je missie.

Ik kan het je leren, want ik deed het je voor.

Wil je je doel hier in dit leven kennen?

Het is mijn missie om jou in jou kracht te zetten. Het is mijn missie om jou te leren dat jij er wel degelijk toe doet en dat jij absoluut geen nummertje bent!

Het is tijd om eindelijk te stralen.

Marieke, waar heb jij jouw kennis vandaan?

Ik leerde in 2017 dat ik helende handen heb. En het waren kleine toevalstreffers die mij leerden wat ik echt kon. Zo heelde ik onze kip die al weken pluimloos door het leven ging. Een dag later had ze weer dons.
Mijn dochters hun blauwe plekken verdwenen binnen 2 dagen volledig. En ook onze kat mocht ik helen.

Ik werd een magneet voor HSP kinderen aan de schoolpoort, die allemaal spontaan mijn handen kwamen vasthouden.

Ik heb ook automatisch schrift, waardoor ik in connectie sta met de spirituele wereld. Automatisch schrift ontdekte ik in 2016.

Er zijn cursussen die ik heb gevolgd, maar het merendeel van mijn kennis heb ik herinnerd door Innerlijk Werk te doen (mijn pijn te verwijderen). De cursussen hebben die herinneringen versneld.

Ik heb een Reiki 1 graad en Tibetaans Lichtwerk Certificaat.

Het merendeel heb ik geleerd door te doen.

Ik bleef mezelf in absurde situaties vinden die mij verplichtten om anders te denken en vooral, anders te handelen. Ik leerde healen op Zielsniveau.

Zo zag ik op een dag een ‘geest’ voor me staan. Maar vooral, ik voelde deze (omdat ik meer voel dan zie). Dat maakte mij heel nederig, bescheiden en vooral.. ik leerde enorm. Ik leerde vooral dat ik macht heb en dat het geestenrijk mij niet kan raken.

Al doende leerde ik dat ik een Hoge Priesteres was uit Atlantis en Lemurië, dat mijn Ziel van de Pleiaden afkomstig is, dat ik uit de Zielsgroep van Isis (Egypte) en dus ook Moeder Maria ben.

Wij zijn allemaal koningen en koninginnen, goden en godinnen. Jij ook.

Ik leerde al doende dat mijn missie het onderwijs hervormen is. Dankzij mijn HSP dochter die in geen enkel onderwijs een thuis vindt, heb ik een grotere drive om door te zetten. Ik ben een leraar voor zowel kinderen als volwassenen – Sterrenzaden en Lichtwerkers in het algemeen.

Het is mijn missie om Lichtwerkers weer thuis te krijgen.

Ondertussen..

Juli 2019

Ik ben mij bewust van mijn bewustzijn en tijd en ruimte zijn voor mij geen obstakel meer. Ik leef vanuit volledige Overvloed en ik accepteer mijn missie.

Sinds enkele dagen heb ik meer controle en kan ik nu heel diep healen, door tijd en ruimte. Ik besef ten volle wat de consequenties zijn en daardoor zijn mijn mogelijkheden verruimd. Ik heb nu een team van Lichtwezens die mij vergezellen tijdens healings en mij ondersteunen en van mij leren.

Donker of Licht, alles heeft een reden, alles heeft een doel en dualiteit is nodig om te kunnen leren.

Die dualiteit ben ik nu ontstegen. Voor mij is er enkel nog genieten. Mijn lessen zitten er op. Ik ben dankbaar en vol liefde. Ik ben klaar om naar huis te gaan.

Ben jij op zoek naar hulp?

Klik hier voor:

Ik kan jou helpen, daarvoor ben ik geboren.

Liefs,
Marieke