Winter zonnewende meditatie 2021 – energie update

Door Marieke in Blog - 8 december 2021
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Wat een chaos is me dat in de wereld!

Ik weet niet meer wat onder of boven is, wat nu goed of fout is en ik zit met m’n handen in m’n haar.

Is dat herkenbaar?

We zitten midden in de laatste push van 2021, het jaar van transformatie, van verandering en het is voelbaar.

Het najaar stond in het tegen van Ego versus Ziel en het is voor velen een heftige strijd vol emoties en herinneringen die te pas en te onpas bovenkomen.

De eclips van dit weekend heeft velen UIT hun comfortabele bubbel geduwd (of in mijn geval; gekatapulteerd, lol) en er is geen weg meer terug. De nieuwe energie van 2022 wil gemanifesteerd worden en de weg is vooruit.

Er zijn 2 opties om die weg te nemen:

  • Holy moly!! WTF!! Dit kan ik niet!!!! Heeeeeelpppp!!!

OF

  • Oke, dit is niet wat ik had verwacht, maar goed, dit lukt mij ook wel. Ik adem in en uit, kom tot rust, breng helderheid en ga dan aan de slag.

Je kan jouw nieuwe pad met tegenzin en weerstand wandelen (ego) of je kan in overgave gaan en het allemaal met een glimlach aanpakken (ziel).

Jij hebt de keuze.

En ja, sommige dingen zijn GROOTS en die kan jij ook aan. Je krijgt echt maar op jouw bord wat je nu al aankan, hoe groot en onwerkelijk het ook is. Als je het niet aankan, dan ligt het niet op jouw pad en dan komt het later naar jou toe.

Ik weet dat het voor velen zwaar is, maar dit is wat we COLLECTIEF willen. De hele wereld heeft geroepen om VERANDERING en nu IS de verandering hier. En ja, het is behoorlijk wat.

Om in een nieuwe wereld te kunnen leven, moeten we eerst die wereld BOUWEN. Dat wil zeggen dat er moedige mensen moeten zijn die de VISIE van die nieuwe wereld ZIEN en kunnen manifesteren in het NU.

En die nieuwe wereld bouwen vergt moed en doorzetting, maar ook opoffering. Als de nieuwe wereld er eindelijk is, pas dan kan het huidige systeem vallen.

Zonder nieuwe optie heeft het geen nut om het huidige systeem te laten omvallen.

Vind de moed in jezelf om de nieuwe opbouwende energie van 2022 in jezelf te vinden, te gronden en te manifesteren.

Dat doen we tijdens de WINTER ZONNEWENDE healing op 20/12/21 om 21u, live online, via webinar.

In dit nieuwe programma dat de kracht van de winter zonnewende gebruikt, kan je VANDAAG al beginnen met jouw hoofd te laten omdenken naar de nieuwe energie, door enkele stevige oefeningen te maken die jou helpen om van 2022 een succes te maken.

Als voorbereiding op de winter zonnewende healing staat er ook al een sterke grondingshealing in het programma. De energie van 2022 is GROOT en een sterke gronding is echt een must of je valt om.

Heb je hulp nodig om de energetische tsunami te ontvangen die momenteel onderweg is?

Heb je nood aan rust in deze chaos?

Zit je met dat Ego dat maar niet wil knielen voor jouw Ziel?

Dan is deze winter zonnewende meditatie en healing wat jij kan gebruiken. Ik nodig jou live uit voor de healing op 20/12/21 om 21u. Kan je er niet live bijzijn, dan is er altijd nog de replay die de volgende dag in het programma verschijnt die je naar hartelust kan herhalen.

Je vindt het programma, alle informatie en de aankooplink hier.

Het is chaos voor velen. Je bent niet alleen ook al voel jij jou alleen. We zitten er samen in.

Focus op alles wat GOED is en doe daar meer van. Als je van koers moet veranderen, doe dat dan met een glimlach en VERTROUW op jouw Team.

Ik wens jou ontzettende veel liefde, geluk, succes en sterkte de komende dagen.

JE KAN DIT!!! Geloof in jezelf.

Veel liefs,
Marieke

Meer lezen? Deze artikels helpen jou helen!

 

Deel dit artikel op sociale media en inspireer anderen.

Live Winter zonnewende meditatie 2021 en healing die jou helpen om 2022 te gronden in jouw energie en die jou helpt om jouw ego te laten buigen zodat jij kan leven vanuit jouw Ziel.
#meditatie #bewustzijn #winter #zonnewende

Geef een antwoord