Woning energetisch beschermen en mezelf, hoe doe je dat?

Door Marieke in Blog - 4 juni 2020
Ik ben geen dokter. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaring.
Advies volgen is op eigen risico.
Links kunnen affiliate links zijn waardoor een commissie kan worden verdiend.


Hoe bescherm ik mijn woning met energie zodat het een veilige plek is waar ik helemaal mezelf kan zijn?

Ik doe dit om mijn woning te beschermen en mezelf ook:

Ik visualiseer een grote bellenblaas luchtbel rond mijn woning. Dan visualiseer ik hoe mijn voordeur en alle hoekjes en kantjes door die luchtbel omhuld wordt (inclusief tuin en bijgebouwen). Elke millimeter van mijn woning en tuin is omringd door die luchtbel.

Die luchtbel is een energetische grens van puur Licht en alleen datgene met de Hoogste Intentie (Liefde) kan door die grens komen.

Daarna visualiseer ik dat die luchtbel dikker en dikker wordt tot het na enkele weken een dik Drakenei werd. Een Draak is stevig, krachtig en staat er gewoon. Als jouw energetische grens er helemaal staat, dan komt er niets nog in jouw woning dat een lage energie heeft.

In de vloer zet ik een draaikolk die de negativiteit uit mijn woning zuigt en omzet in Liefde. Als ik ‘geesten’ heb die vastzitten in dit leven, dan zet ik een Gouden Poort neer zodat zij naar huis kunnen gaan. Voor mij gaat dat nu allemaal automatisch, maar dat heeft toch enkele maanden geduurd om dat automatisme te hebben.

De grens rond jouw woning is dezelfde grens rond jouw Aura. Hoe meer jij KIEST om iets wel of niet toe te laten in jouw veld en hoe meer jij GELOOFT dat jij die keuze mag maken, hoe sterker jouw grens wordt en hoe minder jij wordt leeggezogen.

Als ik boodschappen ga doen, omhul ik dat gehele gebouw in mijn kolom van Wit Licht zodat het mij energie geeft. Die kolom geeft iedereen ook energie zodat zij het niet meer bij mij hoeven te halen. Daar zet ik ook een draaikolk in de vloer die alle negativiteit wegzuigt. Het personeel zie je dan helemaal opfleuren.

Deze dingen worden gemakkelijker als jij dat oefent. Ik heb dat ook moeten oefenen tot het nu een automatisme is.

Hetzelfde met mensen. Wie negatief is heeft geen plaats in mijn leven. Wie positief is, heeft wel een plek. Als ik een negatieve persoon (hoe lang ik die ook al ken) loslaat, dan komt er iemand veel beter in de plaats.

Het is allemaal energie.

Hoe bescherm ik mijn woning met energie zodat het een veilige plek is waar ik helemaal mezelf kan zijn? Wel, zo doe ik het. Het is gemakkelijk en uiterst effectief :)

Meer lezen?

Geef een antwoord